Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 17/03/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ας συστηθούμε ξανά από την αρχή, τι λέτε;
Από τη μια ένας ανεκπλήρωτος έρωτας, από την άλλη ο έρωτάς μου για την αστρολογία, αποφάσισα να δημιουργήσω τη MagicF’Ariel.. Ένα ξωτικό, τρελό και αλλοπαρμένο, που ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου!






Ο πιο τέλειος τρόπος, να ξεδώσω μέσα από χιλιάδες λέξεις, να μοιραστώ τη ψυχή μου.. με το άγνωστο, να σκορπίσω απόψεις και συναισθήματα, μιας γυναίκας ετών πλέον 44! Μου αρέσει να αισιοδοξώ, να μοιράζω ελπίδα και χαμόγελα, όμως δε παύει να είμαι άνθρωπος, να ζούμε όλοι μαζί στον ίδιο πλανήτη, να πέφτω και εγώ στα πατώματα πού και πού..

Το έχω ξανά γράψει, ζωντανός οργανισμός η MagicF’Ariel, γράφω από χόμπι, επειδή μου αρέσει να γράφω, δυστυχώς δεν έγινα συγγραφέας, μπορεί όμως να γίνω, αν κλειδαμπαρωθώ στο σπίτι για πολύ καιρό..
Νομίζω τις μέρες αυτές, ο καθένας από εμάς, θα ανακαλύψει πολλά κρυμμένα χαρίσματα και να εκπλαγεί κιόλας! Ας τη δούμε δημιουργικά τη δουλειά, το σπίτι άλλωστε έχει τόσα πράγματα να κάνουμε..

Μη γκρινιάζουμε λοιπόν… ..έχει και πολύ κρύο.. πού να τρέχουμε τώρα..!

Μένουμε σπίτι.. και χαμογελάμε για εκείνο το όμορφο αύριο που θα έρθει..


φιλάκια..


Κριός
Ιδανικές μέρες για να αποδείξετε την αξία σας σε επαγγελματικό επίπεδο! Παρακάμψτε, πρόσωπα και καταστάσεις που μπαίνουν εμπόδιο στα σχέδιά σας, προκειμένου να πετύχετε κάτι που αφορά το καλό όλων!

Ταύρος
Σε καμία περίπτωση μη μένετε μόνοι τις μέρες αυτές! Βρείτε τρόπους να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας, να μιλάτε περί ανέμων και υδάτων, με σκοπό να βελτιώσετε τη διάθεσή σας για να ξεχνιέστε από τις σκοτούρες σας!

Δίδυμος
Είναι πολύ καλές ημέρες, για να κάνετε κάποιες ψυχές να πιστέψουν στο έργο σας και στη δημιουργικότητά σας! Είναι περίοδος γεμάτη από ευκαιρίες, που σημαίνει πως ακόμα και από το σπίτι, υπάρχει τρόπος να μεγαλουργήσετε!

Καρκίνος
Καλά ξεχάστε τα ταξιδάκια και τις εκδρομούλες, άκυρα τα πάντα όλα, οπότε ανακαλύψτε κάτι άλλο μέσα στο σπίτι σας να κάνετε τις μέρες αυτές! Μπορείτε να αγαπήσετε ακόμα πιο πολύ με τον σύντροφό σας και να μη το πιστεύετε!

Λέων
Σα να ανοίγουν οι ουρανοί και ξαφνικά ότι απαντήσεις προσμένατε με τόση αγωνία, έρχονται και μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους! Προς το παρόν αποφασίστε το τι θα πληρώσετε άμεσα και τι θα μείνει στην απέξω!

Παρθένος
Δείτε το ως μια καλή ευκαιρία, να μείνετε στο σπιτάκι σας και να κάνετε πράγματα που καιρό ονειρευόσασταν, δίχως γκρίνιες φυσικά! Μιλήστε με τους ανθρώπους σας, δείξτε ενδιαφέρον για φιλαράκια ξεχασμένα. Επικοινωνήστε!

Ζυγός
Πιο ψύχραιμοι πλέον, μπορείτε να οργανωθείτε καλύτερα και να πάρετε τις αποφάσεις σας σε θέματα επαγγελματικά! Υπάρχει τρόπος, η καλή διάθεση είναι αυτή που σας λείπει! Ασχοληθείτε με τους δικούς σας, σας χρειάζονται!

Σκορπιός
Αποφύγετε τις μοναξιές σας, μόνο κακό κάνουν! Βρείτε τρόπους να επικοινωνήσετε με πρόσωπα που σας αγαπούν και σας στηρίζουν, γιατί σίγουρα χρειάζεστε μια τονωτική ένεση αγάπης, φροντίδας και θαλπωρής!

Τοξότης
Το λογαριασμό θα πρέπει να τον πληρώσετε, όπως και να έχει, για αυτό αφήστε τις κόνξες και τα νάζια, κάποια πράγματα δεν αλλάζουν τόσο εύκολα! Η ένταση που νιώθετε σας κάνει πολύ αυθόρμητους και εκτίθεστε από το πουθενά!

Αιγόκερως
Το παρελθόν δε σας αφήνει να ηρεμήσετε με τίποτα! Πρόσωπα εμφανίζονται, καταστάσεις διάφορες προκύπτουν ξανά από την αρχή, κάτι που νομίζατε πως τελείωσε, τελικά ποτέ δεν έγινε αυτό.. και εσείς έτοιμοι να κάνετε μπουμ! Ψυχραιμία!

Υδροχόος
Είναι από εκείνες τις ημέρες, που εσείς πρέπει να τρέξετε για τους άλλους, δίχως να βγάλετε κουβέντα! Το να κάνετε σχέδια για το μέλλον, είναι αισιόδοξο πολύ, όμως ζήστε στο παρόν και προσαρμοστείτε στη κατάσταση!

Ιχθύες
Από σήμερα βλέπετε πως οι προσπάθειες που έχετε κάνει όλον αυτόν τον καιρό, πιάνουν τόπο, έχετε επιλέξει λύσεις που θα σας σώσουν αργότερα! Μη το βάζετε κάτω, δείτε το ως μια καλή ευκαιρία να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα σχέσεων!

magicfariel

Φωτογραφία από Daniel Reche από το Pixabay