Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Το Ζώδιο του Κριού & τα μαντάτα του 2020, by MagicF’Ariel!

Οι πλανήτες που σας επηρεάζουν κυρίως, είναι
ο Άρης, ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας! Είναι η αιτία, που το 2020 είναι από αστρολογικής άποψης, μια ζόρικη χρονιά!
Οι στόχοι δυσκολεύουν, η καριέρα σας έχει ύψιστη προτεραιότητα, ο ανταγωνισμός μεγάλος, σκληρός και απρόβλεπτος! Ο τρόπος λοιπόν, που θα αντιμετωπίσετε τις «προκλήσεις» της ζωής, θα σας ανταμείψει κατά διαστήματα και προς τα τέλη της χρονιάς! Όσο πιο δίκαιοι είστε, όσο πιο ειλικρινείς και ξεκάθαροι είστε, όσο πιο μάχιμοι, άλλο τόσο αυτό που θα έρθει θα είναι ολοκληρωτικά δικό σας!

Ερωτικά πολύ μυστήρια μας τα λέει το σύμπαν, η Αφροδίτη ή που σας κολάζει με διάφορες υπάρξεις, ή που σας αφήνει παγερά αδιάφορους!





Γενάρης: Κρατήστε χαμηλό προφίλ, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας, κυρίως σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο! Βήμα-βήμα, λιθαράκι-λιθαράκι! Να συναναστρέφεστε με εκείνους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και κοινό τρόπο σκέψης!

Φλεβάρης: Ρίχνουν εμπόδια στο δρόμο σας, σκοπός είναι να τα προσπεράσετε και να φτάσετε στον στόχο σας! Το αποτέλεσμα σας δικαιώνει στο τέλος! Τσακωμένοι με το χρήμα, κάντε πάσα τους λογαριασμούς και τις πληρωμές σε κάποιον πολύ έμπιστο!

Μάρτης: Είναι ο μήνας που γεμίζουν οι τσέπες σας από λεφτά! Το χρήμα έρχεται, το περιμένετε πώς και πώς, όμως θα φύγει τόσο γρήγορα, σε μια οφειλή – βραχνάς! Παίρνετε προαγωγή, μια αύξηση, αναλαμβάνετε ένα νέο project! Το «Εγώ» σας στα κόκκινα!

Απρίλης: Δυο τα στρατόπεδα στη δουλειά, ο τίτλος ή θα γίνει δικός σας, ή κάποιου άλλου! Σκληρός ο μήνας σε επαγγελματικό επίπεδο, μάχεστε σώμα με σώμα! Η νίκη επιβάλλεται να είναι δική σας! Ένα φλερτ προκύπτει που σας φτιάχνει πολύ τη διάθεση!

Μάης: Ο Άρης σας τα κάνει μπάχαλο, σηκώνει το χαλάκι και εμφανίζονται από το πουθενά λάθη που κάνατε πριν καιρό! Δείτε το ως μια δεύτερη ευκαιρία, για να γίνουν τα πράγματα σωστά! Ο χρόνος σας περιορισμένος, δουλειά ή σπίτι; Διαλέγετε τη δουλειά!

Ιούνης: Σα να σας βάζει στο μάτι το σύμπαν, αρχές καλοκαιριού και η πίεση που νιώθετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας μεγάλη, ίσως και να νιώσετε πως αρκετά θέματα που αντιμετωπίζετε, είναι πέρα των δυνάμεών σας! Να φτάσετε ως το τέλος, έχει δωράκι!

Ιούλης: Και εκεί που πάτε να κάνετε βουτιά στο «σκοτάδι», ξαφνικά ο Άρης στο ζώδιό σας, σας κάνει τολμηρούς και πολύ μάχιμους! Και νευρικούς επίσης! Χαοτική η κατάσταση και στη δουλειά και στο σπίτι. Κάποιος σας ξεβολεύει και ηρεμία ακόμα δε βρίσκετε!

Αύγουστος: Επεισοδιακές οι διακοπές σας, αχαλίνωτοι από όλες τις απόψεις, μπόσικοι και σπάταλοι, ενώ γνωρίζετε μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε, ξεπερνάτε τα όρια από κάθε άποψη! Πειρασμοί προκύπτουν για τους δεσμευμένους! Φρόνιμα και πάλι φρόνιμα!

Σεπτέμβρης: Γίνεστε υπερβολικοί με το κάθε τι και ενοχλείστε με το παραμικρό! Ο Άρης συνεχίζει να σας έχει στη τσίτα, από τη μια σας δείχνει το τι πρέπει να κάνετε και από την άλλη δεν είστε και τόσο σίγουροι για αυτό! Επιτέλους βρίσκετε χρόνο για να βελτιώσετε τη προσωπική σας τη ζωή!

Οκτώβρης: Είναι ο μήνας των εμποδίων! Ο Άρης, ο Δίας και ο Ερμής, σας βάζουν τρικλοποδιές κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο! Εντάσεις, παρεξηγήσεις και συμπεριφορές πολύ ανταγωνιστικές προκύπτουν! Ξεπεράστε το Κριαρίσιο σας ταπεραμέντο και αφήστε το μπουρίνι να σας προσπεράσει!

Νοέμβρης: Παίρνετε το αίμα σας πίσω, αναγνωρίζεται η αξία σας στη δουλειά, βρίσκετε το δίκιο σας, σε θέματα που σας είχαν στήσει στον τοίχο! Χαμογελάστε και προχωρήστε παρακάτω, δίχως να παρεκτραπείτε για εγωιστικούς λόγους! Μπείτε μπροστά σε ζητήματα οικονομικής διαχείρισης. 

Δεκέμβρης: Ο καλύτερος μήνας του έτους, τα δώρα του σύμπαντος πολλά και μαγικά! Μπαίνει το νερό στο αυλάκι, μετά από πολύ καιρό. Η θέση που αποκτήσατε με την αξία σας, είναι πλέον ολοκληρωτικά δική σας. Ερωτικά, βελτιώνονται τα πράγματα αρκεί εσείς να το επιθυμήσετε αυτό..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από ВикторияБородинова από το Pixabay