Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Ζώδια: Η «ξέφρενη» πορεία της Αφροδίτης τις ημέρες του Γενάρη 2020, by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έκπληξη το αποψινό κείμενο, για όλους εμάς, μιας που
από χθες παλεύω με τα θηρία και τελειωμό δεν είχε.. όμως ως μια πεισματάρα Ταυρίνα που είμαι, δεν υπήρχε περίπτωση να το αφήσω για μια άλλη μέρα.. Πότε δηλαδή;;; χαχα 

Χαρακτηρίζω τη πορεία της Αφροδίτης «ξέφρενη» γιατί βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, μας τα λέει πολύ χαλαρά και αεράτα και τύπου, «και τι έγινε;..» τα πάντα ρει, ας πάμε παραπέρα..


Εντάξει τα Διδυμάκια, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, έχετε τη τιμητική σας, περνάτε ζάχαρη τις μέρες αυτές, φλερτ, χαμόγελα, νέες γνωριμίες, κίνηση να υπάρχει και τι στον κόσμο όλον.. Το θέμα είναι πως συναισθηματικά από τότε που πάτησε η Αφροδίτη στους Υδροχόους, έπεσε πολύ ψύχρα, ισοπεδώθηκαν τα πάντα όλα, η εκτίμηση δε φάνηκε ποτέ, η αλήθεια δεν αναγνωρίστηκε, οπότε τι να τον κάνουμε έναν Έρωτα όταν είναι τέτοιος;;;

Από τα μέσα του Γενάρη και μετά η Αφροδίτη δόξα να έχει πηγαίνει στους Ιχθύες, οπότε το κλίμα γίνεται πιο ρομαντικό, γλυκαίνουν και μερικές καρδιές εκεί έξω, οπότε όλο και κάποιο θαύμα μπορεί να συμβεί! Το ευχάριστο είναι πως φεύγουν μακριά, τα μουτράκια, γινόμαστε περισσότερο συναισθηματικοί, το δείχνουμε κιόλας, κρύο καιρός για δυο!
Μια ο Ουρανός και μια ο Δίας, να είστε σίγουροι πως εκπλήξεις θα υπάρξουν σε ερωτικό επίπεδο και θα είναι πιο απρόβλεπτες από ποτέ!

Να επανέλθω στο «ξέφρενη»;;; Από το ψύχος.. στις ρομαντζάδες.. Για τις αταξίες του σύμπαντος.. αποκάλυψα κάτι.. ή ντροπή;;;

sweet dreams..


Κριός
Όσο βρίσκεται η Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου, η διάθεσή σας είναι ταξιδιάρικη και συναισθηματικά απελευθερωτική! Μέχρι και τα μέσα του Γενάρη, προτιμάτε τα φιλαράκια σας, οι συζητήσεις μαζί τους, ανακουφίζουν τη ψυχή σας, τις σκέψεις σας, ξεχνιέστε κάπως από τα προβλήματά σας. Αλλάζει το σκηνικό, με την επίσκεψή της στους Ιχθύες, κλείνεστε στο καβούκι σας, διαπιστώνετε πως η καρδιά σας χτυπά για ένα πρόσωπο κάπως διαφορετικά και συγκλονίζεστε, μια αλήθεια είναι αυτή! Μη το αποκαλύψετε ούτε στον ίδιο σας τον εαυτό, αν πρόκειται για «αταξία»! Το ερωτικό φινάλε του Γενάρη, επεισοδιακό, αφού από τη μια μπορεί να προκύψει ένας έρωτας, μεγάλος και τρανός, από την άλλη τη μάχη θα τη δώσετε μονάχοι.. δίχως καμιά βοήθεια! Εσείς ξέρετε..

Ταύρος
Επαγγελματικές οι ανησυχίες σας, όσο η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου! Φροντίστε μέχρι και τα μέσα Γενάρη, να ντύνεστε όμορφα στη δουλειά σας, να είστε συνεργάσιμοι και επικοινωνιακοί, γιατί αυτό αρέσει και σας δίνει πόντους! Κερδίστε τις εντυπώσεις με το Ταυρίσιο σας ταπεραμέντο! Με το που πατάει το πόδι της στους Ιχθύες, μεταμορφώνεστε σε πολύ ρομαντικά πλασματάκια, δίνετε ακόμα μια νέα ευκαιρία στον εαυτό σας, γίνεστε θετικοί στις νέες γνωριμίες και ξεπορτίζετε πιο συχνά με τα φιλαράκια σας! Απρόβλεπτα συναισθήματα προκύπτουν για ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε! Το ερωτικό φινάλε του Γενάρη, φέρνει έναν έρωτα έντονο, γεμάτο από πάθος, ίσως να είναι και μοιραίος.. πάντως ευκολάκι δε θα είναι.. με τίποτα!

Δίδυμος
Εννοείται πως όσο η Αφροδίτη είναι στον Υδροχόο, πετάει η ομάδα ερωτικά και λίγα λέω! Σας ταιριάζει γάντι το γεγονός, οπότε μέχρι και τα μέσα του Γενάρη, φροντίστε να αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο στον σύντροφό σας, να δείξετε και μπόλικα συναισθήματα, βρείτε το ως μια καλή ευκαιρία, να εμφανίσετε την όμορφη πλευρά του εαυτού σας! Το φλερτ έχει τη τιμητική του, όπως και οι νέες μυστήριες γνωριμίες! Η προσοχή σας στρέφεται στην επαγγελματική σας τη πορεία, με την Αφροδίτη στους Ιχθύες! Προσπαθείτε να βρείτε τρόπους, να πλησιάσετε ανθρώπους κλειδιά, μπας και η θέση εκείνη γίνει δική σας! Οπότε δουλέψτε σκληρά και εντυπωσιάστε με τα χαρίσματά σας! Το φινάλε του Γενάρη, δεν είναι ερωτικό, αντιθέτως ανακαλύπτετε ποιος σας στηρίζει καιρό τώρα!

Καρκίνος
Όσο το ταμείο είναι γεμάτο και έχετε τη δυνατότητα να καλύψετε τις επιθυμίες σας, τότε όλα μια χαρά! Ας πούμε πως η Αφροδίτη όσο βρίσκεται στον Υδροχόο, σας κάνει κάπως φιλοχρήματους και υλιστές! Λίγο ζόρικα για τους δεσμευμένους της παρέας, όταν υπάρχει και κοινό ταμείο, γιατί λίγο ο ένας και λίγο ο άλλος, τσουπ έπεσε το νούμερο και ξεκίνησαν οι ενοχλητικές οι ερωτήσεις! Από τα μέσα του Γενάρη η Αφροδίτη πηγαίνει στους Ιχθύες και αρκετοί από εσάς, ετοιμάζετε ταξίδι μοναχά για πάρτη σας, κάπου θέλετε να πάτε, ασυνόδευτοι, να ξεσκάσετε! Βέβαια, μπορεί να προκύψει και ένα φλερτ πολύ μοναδικό και αξεπέραστο, ίσως πολύ καλό για να είναι αληθινό, οπότε πριν ενδώσετε ρωτήστε, να μάθετε τι κουμάσι είναι τούτο, ας πούμε! Αθώα ψεματάκια σας θολώνουν το μυαλό!

Λέων
Ανεξάρτητα αν έχετε τον χρόνο και τη διάθεση, θα πρέπει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Γενάρη, να στρέψετε τη προσοχή σας, στον σύντροφό σας, αλλιώς σε προσωπικά ζητήματα! Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, σας ζορίζει, σας πιέζει, μερικές φορές σας αφήνει να χαλαρώσετε όμως ο σκοπός της είναι να σας δείξει πως υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή που φέρνουν έστω και απειροελάχιστες στιγμές ευτυχίας! Οπότε καλό είναι να μη θεωρήσετε τίποτα δεδομένο και να συνεχίζετε να μάχεστε, ακόμα και για την αγάπη και τον έρωτα! Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες βρίσκετε τη τέλεια αφορμή να κλειστείτε στον εαυτό σας, να σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας και να είστε μέσα στα μουτράκια και στη γκρίνια για το υπόλοιπο του μήνα! Μια αταξία σας περιτριγυρίζει, θα αντισταθείτε στο πειρασμό;;;

Παρθένος
Ο Έρωτας σας χτυπά τη πόρτα, είτε η Αφροδίτη βρίσκεται στον Υδροχόο, είτε στους Ιχθύες! Ας πούμε πως από ένα φλερτ αθώο, κάτι ξεκινά και υπάρχει μια πολύ γλυκιά συνέχεια! Τούτη τη φορά, όσο πιο διαφορετικό από εσάς είναι το άτομο, τόσο πιο ελκυστικό το βρίσκετε, οπότε μια ψυχή, τραβά όλη σας τη προσοχή και δίνετε ιδιαίτερη σημασία στη προσωπική σας τη ζωή! Από τα μέσα του Γενάρη και μετά, όσο φιλοξενείται η Αφροδίτη από τα γλυκά μας τα ψαράκια, εσείς θα είστε μέσα στα μέλια και τις ρομαντζάδες! Τα αμοιβαία συναισθήματα είναι μια μαγική έκπληξη, είτε υπάρχει ταίρι, είτε πρόκειται για μια νέα γνωριμία! Φλογερά ερωτικό το φινάλε του Γενάρη, από αστρολογικής άποψης, οπότε δείτε το σα μια καλή ευκαιρία, για συντροφικότητα και χουχουλιάσματα..!!!

Ζυγός
Όσο η Αφροδίτη κατοικεί στο σπίτι του Υδροχόου, είστε μέσα στις αγάπες και στα λουλούδια και αρκετοί ζείτε έτσι λίγο το όνειρο των Χριστουγέννων και ας πάει, πέρασαν οι γιορτές! Μια γλυκιά παράταση μόνο για εσάς! Οπότε μέχρι και τα μέσα του Γενάρη, φροντίστε να αφιερώσετε το χρόνο σας, στο σύντροφό σας, στο πρόσωπο που σας αρέσει, είναι ιδανικό το τοπίο για να αναθερμάνετε τη σχέση σας, να φτιάξετε ρομαντικές καταστάσεις, να ζήσετε το παραμύθι! Άλλωστε κρύο, καιρός για δυο! Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες σας μεταμορφώνει, διώχνει μακριά τις γλύκες, γίνεστε κάπως σκληροί και απόμακροι, έτσι στα καλά τα καθούμενα. Και νέα γνωριμία να προκύψει και αστεράκια να δείτε, δε θα το πείτε πουθενά, δε θα το δείξετε καν! Η Βασίλισσα του χιονιού και εσείς!

Σκορπιός 
Είναι μέρες αφιερωμένες στην οικογένεια, στο σπίτι, οπότε μη κάνετε όνειρα για ρομάντζα ακόμα! Όσο η Αφροδίτη κάνει παρέα με τους Υδροχόους, εσείς θα είστε το καλό το παιδί, που επιστρέφει στο σπίτι με ψώνια στο χέρι, που κάνει όλες τις δουλειές και βοηθά όπου χρειάζεται! Δεν είναι κακό αυτό πού και πού, όχι όμως για συνέχεια, γιατί μερικοί καλομαθαίνουν και άντε να ξεμπλέξετε μετά! Ο Έρωτας από τα μέσα του Γενάρη και μετά, με την Αφροδίτη στους Ιχθύες, σκάει μύτη από το πουθενά και σας βάζει σε περιπέτειες που τόσο τις λατρεύετε! Ένα ταξιδάκι δεν είναι απίθανο, προκειμένου να δείτε εκείνα τα δυο μάτια. Είναι πολύ ερωτικό το φινάλε του Γενάρη, μπορεί να ζήσετε έντονες στιγμές, γεμάτες από πάθος και ξαφνικά να τρομάξετε και να το βάλετε στα πόδια! Τραγικό;;;

Τοξότης
Προλαβαίνετε ακόμα να αλλάξετε προτεραιότητες, τύπου να ασχοληθείτε με τη προσωπική σας τη ζωή, το σύντροφό σας και να ερωτοτροπήσετε και εσείς λιγάκι διαφορετικά, με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου! Είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσετε νέα πράγματα, να αποκτήσετε κοινά φρέσκα ενδιαφέροντα για να περνάτε περισσότερη ώρα μαζί, γιατί έτσι μια σχέση αποκτά άλλο νόημα! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, να πείτε ναι σε μια περίπτωση που ίσως στην αρχή να σας φανεί κάπως εξωπραγματική! Χαλαρώνετε μετά, γίνεστε πιο για πάρτη σας με την Αφροδίτη στους Ιχθύες. Ναι μεν έχετε ένα ρομαντικό και ποιητικό ύφος, αλλά αφορά εσάς και κανέναν άλλον! Ένας πειρασμός σας περιτριγυρίζει προς τα τέλη του Γενάρη, μια σύγχυση τη τραβάτε, είτε έχετε σχέση, είτε όχι!

Αιγόκερως 
Όλο με τα λεφτά σας ασχολείστε τις μέρες αυτές και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, σας βάζει και κάνετε έξοδα προσωπικά κυρίως, που αφορούν τις δικές τις απολαύσεις! Εντάξει, να φτάσετε μέχρι εκεί που μπορείτε, για να σας αφήσει γεύση γλυκιά και όχι πικρή! Μην έρθει ο λογαριασμός αργότερα και κλαίτε! Μετά τα μέσα του Γενάρη, γλυκαίνετε ένα πράμα, με την Αφροδίτη στους Ιχθύες! Διώχνετε για λίγο το «εγώ» σας μακριά, αγκαλιάζετε τα φιλαράκια σας, προτιμάτε τις βόλτες και γίνεστε πολύ κοινωνικοί, μες στο καταχείμωνο! Το σύμπαν σας επιφυλάσσει μια έκπληξη πολύ πονηρή, αφού μπορεί ξαφνικά να νιώσετε μια ακαταμάχητη έλξη, για ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε! Μια καψάδα, μέσα στη ψυχή! Όπου φύγει-φύγει το ερωτικό φινάλε του Γενάρη, με αμέτρητα εμπόδια επίσης..

Υδροχόος
Οι τυχεροί των ημερών, σας πηγαίνει μια χαρά το αστρολογικό, παράπονο μην ακούσω θα σας μαλώσω! Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, μέρες τώρα και για μερικές ακόμα, η καρδιά σας λογικά ζέστανε, όμως παίζει να μη το ξέρει κανείς αυτό! Ή λίγοι και καλοί! Φέτος μετά από χρόνια, υπάρχουν δίπλα σας άνθρωποι, που αγαπάτε και εκτιμάτε και όσο να’ναι νιώθετε εκείνα τα αμοιβαία τα συναισθήματα, οπότε τονώθηκε η ύπαρξή σας για τα καλά! Μέχρι και τα μέσα του Γενάρη, ανεξάρτητα του τι σας συμβαίνει, διαπιστώνετε πως η καρδιά σας χτυπά, δυνατά για ένα πρόσωπο, έξω από τους κύκλους που συναναστρέφεστε! Το θέμα είναι, θα κάνετε εσείς τον ιππότη, ή κάποιος άλλος για εσάς;;; Το χρήμα έρχεται με την Αφροδίτη στους Ιχθύες, ετοιμαστείτε να γεμίσετε το τραπεζικό σας τον λογαριασμό!

Ιχθύες
Ανεξάρτητα του αν σας συμβαίνουν όμορφα πράγματα, ανανεώνεστε διαρκώς, έχετε τις κλειστές σας. Όσο η Αφροδίτη βρίσκεται στον Υδροχόο, βυθίζεστε στις σκέψεις σας, τεστάρετε τα συναισθήματά σας, κάνετε εκείνες τις ενοχλητικές τις ερωτήσεις, τύπου τι κάνετε ερωτικά από εδώ και πέρα; Θα απελευθερωθείτε από μια σχέση που σας βαραίνει; Θα αγαπήσετε ξανά από την αρχή και ότι προκύψει; Ή μήπως θα γυρέψετε ένα νέο πρόσωπο, που θα σας θυμίσει τι σημαίνει Έρωτας;;; Αστεράκια μπορεί να δείτε ξαφνικά, για κάποιον που ήδη γνωρίζετε και να πάθετε μια αναστάτωση τρελή! Ευτυχώς που σώζει τη κατάσταση η Αφροδίτη μόλις πατάει στο ζώδιό σας και ξεπερνάτε τις επαναστατικές τις διαθέσεις! Μοιράζετε πολύ συναίσθημα και σε γνώριμες υπάρξεις και σε άγνωστες..!!!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos 
Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay