Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 09/12/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έκπληξη το σημερινό, μιας που είναι οι μέρες τέτοιες,
οι εμφανίσεις και οι εξαφανίσεις πηγαίνουν σύννεφο! Πώς το λέμε;;; Εμείς φτιάχνουμε πρόγραμμα και το σύμπαν γελάει..!!! Η ζωή μου όλη!

Μια πολύ όμορφη μέρα μας ξημέρωσε, ο Ερμής στον Τοξότη, δόξα να έχει έφυγε από τον Σκορπιό, να αλλάζει το κλίμα σιγά-σιγά, να γίνεται πιο παιχνιδιάρικο και χαρωπό!


Από σήμερα λοιπόν, βρίσκουμε μια απίστευτη όρεξη για κουτσομπολιό! Πιάνουμε το χρυσό το φτυάρι και πολύ μπούρου-μπούρου! Αυτό ξέρετε από τη μια είναι καλό γιατί μαθαίνουμε νέα, από την άλλη όμως αποκαλύπτουμε νέα που δε πρέπει.. Δίκαιη ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών! Κατασκοπευτικό mood, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων! ας γελάσω.. χαχαχα! Κάποιοι πέφτουν στη παγίδα και κάποιοι είναι πιο πονηροί..

«Καλύτερα να μασάς.. παρά να μιλάς!!!» θεϊκή ατάκα, που ταιριάζει απίστευτα στη περίσταση.. 

φιλάκια!


Κριός
Από σήμερα ξεκινούν πολύ όμορφες μέρες για εσάς! Ναι μεν σε ύψιστη προτεραιότητα βρίσκεται η καριέρα σας, όμως αρκετοί φτιάχνετε βαλιτσούλα και δρόμο! Ταξιδάκια αναψυχής; Επαγγελματικά; Ένας συνδυασμός και των δυο; Φροντίστε λοιπόν, με το χαμόγελο στα χείλη και με πολύ καλή διάθεση να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους σας! Ιδανική ημέρα για δημόσιες σχέσεις! Ντυθείτε ωραία και γοητέψτε το κοινό σας!

Ταύρος
Είναι οι μέρες τέτοιες που η προσοχή σας στρέφεται στο χρήμα! Εκεί που πάτε να μαζέψετε πέντε φράγκα, ξαφνικά γίνεστε πιο σπάταλοι από ποτέ και φτου πάλι από την αρχή! Από την άλλη ακόμα και στη δουλειά σας, θα χρειαστεί να διαχειριστείτε διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν με το χρήμα. Ναι μεν αρκετοί είστε έτοιμοι να κάνετε μια επένδυση, να ανοίξετε τα φτερά σας για ένα καλύτερο και πιο ασφαλές μέλλον, όμως είστε έτοιμοι ψυχολογικά να αδειάσετε τη μπάνκα;;; 

Δίδυμος
Μέσα στη τρελή τη χαρά είστε σήμερα, έχετε μια απίστευτη όρεξη να ανοίξετε το στοματάκι σας και να μιλάτε ασταμάτητα για διάφορα θέματα που σας απασχολούν! Το κουτσομπολιό πηγαίνει σύννεφο, τα νέα τρέχουν από εδώ και από εκεί, είναι ρόλος ζωής αυτός, οπότε καμία ντροπή παρακαλώ πολύ! Ωραία ημέρα για να νιαουρίσετε στον σύντροφό σας, να του περάσετε διάφορα μηνύματα με τον πιο γλυκό τρόπο!

Καρκίνος
Κάνετε πολύ μυστήριες σκέψεις τις μέρες αυτές, το μυαλό σας πηγαίνει οπουδήποτε, έχετε την εντύπωση πως ο σύντροφός σας ίσως να τσιλημπουρδίζει από εδώ και εκεί, παίζει να κάνετε ακόμα και τον κατάσκοπο! Και κάπως έτσι μπορεί να σας πιάσουν τα ψυχολογικά σας, να σας ενοχλούν τα πάντα όλα και τσουπ να σου και ένας πυρετός από το πουθενά! Φροντίστε την υγεία σας, δίχως αποδείξεις μη κάνετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας και στη τελική μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον τσακώσανε!

Λέων
Μέσα στη τρελή τη χαρά είστε, σα τα μικρά τα παιδιά, έχετε μια απίστευτη όρεξη να τρέξετε να δείτε τα φιλαράκια σας, να κουτσομπολέψετε πολλά και διάφορα, να πειράξετε και μερικές ψυχές, μες στο νάζι σας βρίσκω, φτου φτου μη σας ματιάσω! Το γεγονός πως είναι Δευτέρα δε σας ενοχλεί καθόλου, αντιθέτως να βγείτε από το σπιτάκι σας, να δραστηριοποιηθείτε, να επικοινωνήσετε και να φλερτάρετε επίσης! Άτακτα παιδιά επίσης!

Παρθένος
Και ξαφνικά η προσοχή σας στρέφεται στο σπιτάκι σας και στην οικογένειά σας! Κάτι ετοιμάζετε εσείς, μπορεί φέτος να κάνετε εσείς το γιορτινό το τραπέζι, που σημαίνει πως για να είναι τέλειο καλό είναι να ξεκινήσετε από τώρα! Από το ντεκόρ μέχρι και το πιατάκι του φρούτου ας πούμε! Πριν ξεκινήσετε το οτιδήποτε, αναθέστε διάφορες αρμοδιότητες στο κόσμο τριγύρω, όχι τίποτα άλλο, για να μην ανακατεύονται στα πόδια σας, άνευ λόγου και αιτίας! Μυρίζομαι αρραβώνες..

Ζυγός
Μια πολύ καλή ημέρα για να διατηρήσετε τη ρομαντική σας τη διάθεση, να τη μεταφέρετε ακόμα και στη δουλειά, γιατί έτσι θα περάσουν όμορφα οι ώρες σας και δημιουργικά! Διάφορα προβληματάκια που προκύπτουν, έχουν τις λύσεις τους, οι ιδέες σας είναι λίγο διαφορετικές από τις συνηθισμένες, όμως αρέσουν, για αυτό δίχως ντροπές να τις ξεστομίσετε! Μπείτε στο παιχνίδι δυναμικά και φτιάξτε νέους στόχους! Στη βράση κολλάει το σίδερο!

Σκορπιός
Σας ρωτούν φίλοι και γνωστοί το τι θα κάνετε τις γιορτινές ημέρες και εσείς σκέφτεστε κατευθείαν αν θα έχετε τα λεφτά για να το στηρίξετε όλο αυτό! Φροντίστε να είστε ειλικρινής με τον εαυτός σας κυρίως και μετά με τους άλλους, πως δίχως τα μαδιά, γαλοπούλα δεν έχει φέτος! Ταυτόχρονα σας πιάνει και το παράπονο, τύπου γιατί να είστε μόνοι τέτοιες μέρες;;; Πού πήγανε οι έρωτες οεο;;; Τους πάτησε το τρένο σας λέω, οι φίλοι είναι η καλύτερη παρέα!

Τοξότης
Από σήμερα χρυσά μου ο Ερμής στο ζώδιό σας, σας κάνει πολύ χαρωπούς και επικοινωνιακούς σε σημείο που μπορεί να πάρετε τηλέφωνο ξαφνικά τον οποιονδήποτε και να αρχίσετε το κουτσομπολιό και να ξεφύγετε εντελώς! Το νου σας, γιατί μερικές φορές σας αποκαλύπτετε μυστικά που οι άλλοι δε χρειάζεται να γνωρίζουν! Βέβαια, με αυτόν τον τρόπο μαθαίνετε και εσείς διάφορα που σας έχουν αποκρύψει και τσουπ η πίεση 100!

Αιγόκερως
Και ξαφνικά μπορεί να βρεθείτε στο λάθος τόπο, τη λάθος στιγμή και να ακούσετε πράγματα και θάματα για ανθρώπους που γνωρίζετε και συναναστρέφεστε καθημερινά! Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να εξαφανιστείτε, να κάνετε πως δεν είδατε, δεν ακούσατε και φυσικά να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό! Αποφύγετε τα κουτσομπολιά, δε χρειάζεται να έχετε άποψη για τα πάντα όλα! Κρατήστε χαμηλό προφίλ σε κάθε περίπτωση!

Υδροχόος
Από σήμερα λοιπόν πέφτει ένα από τα τείχη που έχετε υψώσει καιρό τώρα, σα να φεύγει ένα βάρος, έχετε τη διάθεση να τα πείτε με κόσμο που έχετε μέσα στη καρδιά, που νιώθετε μια εκτίμηση για το πρόσωπό τους! Ξεμπλοκάρει το σύμπαν σας και γίνεστε πιο επικοινωνιακοί, πιο χαμογελαστοί και πιο δεκτικοί σε απόψεις που ίσως και να μη σας αρέσουν και τόσο! Στείλτε το ρημάδι το μήνυμα, ακόμα και με το περιστέρι! Λέτε να μη φτάσει;;;

Ιχθύες
Μια πολύ καλή ημέρα μόλις σας ξημέρωσε! Σήμερα λοιπόν θα έρθουν οι απαντήσεις που γυρεύετε πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα! Ανοίγουν οι ουρανοί και αρκετοί βαδίζετε ολοταχώς για την επίτευξη νέων στόχων! Ντυθείτε ωραία, κάντε τις συναντήσεις σας, μιλήστε όμορφα, εφόσον υπάρχει το ενδιαφέρον, γιατί όχι και εσείς να μη τους εντυπωσιάσετε λίγο περισσότερο;;; Σήμερα θα στολίσετε και το σπίτι;;; Όλα μαζί;;; are you sure???

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Алина Осипова από το Pixabay