Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 11/12/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αποφάσισα να γράψω σε μέρα που το σύμπαν έχει τρελά κέφια, κάτι γίνεται εκεί
δα πέρα στους Αιγόκερους, από τη μια η Αφροδίτη, από την άλλη ο Κρόνος, πάνε οι αγάπες και τα λουλούδια, για αρκετό κόσμο εκεί έξω! Φανταστείτε την Αφροδίτη να λέει «Σ’Αγαπώ» και ο Κρόνος να της απαντά «Απόδειξέ το!» Και κάπως έτσι ξεκινούν τα δράματα, ποιος τόλμησε να αμφισβητήσει την αγάπη της Θεάς του Έρωτα;;;


Διαπιστώνω πως τα ζώδια του Αέρα, έχουν πάθει κάτι τις μέρες αυτές! Πλησιάζει και το Φεγγάρι που γίνεται στους Διδύμους, συμβαίνουν και τα απίστευτα στο σύμπαν, τη καρδιά τους από κόκκινη, τη βλέπω ασπρο..γκρί.. παγάκια, κόκαλο, frozen!
Οι Αιγόκεροι είναι οι πρωταγωνιστές των ημερών, με τόσους πλανήτες επάνω τους, πω πω πω.. να χαρώ εγώ! Ο Δίας, ο Κρόνος, η Αφροδίτη, ο Πλούτωνας, ο Ήλιος όπου να’ναι και στο φινάλε του μήνα μια έκλειψη όλη δική σας! Εντυπωσιακό το τέλος του έτους!

κατά τα άλλα.. όλα super! Δε λέτε;;; χαχα!

φιλάκια..


Κριός
Μια καλή ημέρα για να αφήσετε τις δημόσιες σχέσεις, τα χαμόγελα και τα κουτσομπολιά και να μείνετε λιγάκι μόνοι σας, ακόμα και στη δουλειά! Ας πούμε πως σήμερα έχει εργασία και καθόλου χαρά, γιατί ο σκοπός είναι να κλείσετε κάθε εκκρεμότητα που έχετε και να εντυπωσιάσετε με το αποτέλεσμα! Υπάρχει γκρίνια και στο σπίτι και στη δουλειά, ο χρόνος σας περιορισμένος, οπότε ας είναι δημιουργικός και αποτελεσματικός!

Ταύρος
Μπαίνει το νερό στο αυλάκι και σε ερωτικό επίπεδο και σε επαγγελματικό! Αρκετά Ταυράκια εκεί έξω, σας φλερτάρουν, νιώθετε πως είστε μέσα στο παιχνίδι του έρωτα, ακόμα και ένα αστείο, μπορεί να φέρει μια σχέση σοβαρή! Let it flow.. ή αλλιώς όσα πάνε και όσα έρθουν! Τα επαγγελματικά σας τα σχέδια, παίρνουν σάρκα και οστά και νιώθετε πως δεν αγωνιάτε άδικα όλον αυτόν τον καιρό! Δώστε τα όλα, τώρα που παίζει..!

Δίδυμος
Μυστήρια η μέρα σας, δε ξέρω τι όνειρο είδατε, πάντως σα να φεύγει εκείνη η θολούρα από το μυαλό και μπόλικες αλήθειες σας χτυπούν τη πόρτα, πουρνό-πουρνό! Διαπιστώνετε πως εκείνο το φλερτ έκρυβε πονηρό σκοπό, πως τα λεφτά πηγαίνουν με τα λεφτά, πως σπάνιο ένας πρίγκιπας να ερωτευτεί τη Σταχτοπούτα και πάει το παραμύθι χάλασε! Το νου σας, μη ζητήσετε δανεικά, δε θα σας τα δώσουν και θα σας μαλώσουν και από πάνω!

Καρκίνος
Αλλιώς τα φαντάζεστε και αλλιώς είναι και τσάμπα χαλάτε τη καρδούλα σας! Και πάλι σήμερα κάνετε σκέψεις τύπου, πιο το μέλλον της σχέσης σας, αν ο σύντροφός σας είναι πιστός, αν πρέπει να κάνετε εκείνη τη συζήτηση που μπορεί να φέρει το αντίο! Για φρόνιμα σας λέω, οι ανησυχίες σας οφείλονται στα τερτίπια του σύμπαντος, πριν πάρετε το ύφος του δικαστή, μήπως να τη ψάξετε τη δουλειά πρώτα; Ωραίες οι ζήλιες, όμως με μέτρο!

Λέων
Και που λέτε μπορεί σήμερα να κάνετε ερώτηση υπολοίπου και να πάθετε ένα σοκ, να δείτε πως ξαφνικά λείπουν λεφτά από τον λογαριασμό σας! Αυτό και μόνο είναι αρκετό για να κάνετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας, όμως αν θυμάστε καλά, εσείς βάλατε χέρι και κανείς άλλος! Εννοείται πως πριν βρεθείτε σε αυτή τη κατάσταση, πως τα βάζετε με το ταίρι σας, με εκείνο το πρόσωπο που έχει πρόσβαση, χαλάτε πολύ τη ζαχαρένια σας, άνευ λόγου και αιτίας!

Παρθένος
Αφήστε για λίγο τις δουλειές σας στην άκρη και ασχοληθείτε με τη προσωπική σας τη ζωή, γιατί εντάξει μπορεί να δείχνετε άνετοι σε διάφορα γεγονότα και συμπεριφορές, όμως η παρουσία σας χρειάζεται, άμεσα κιόλας! Άλλωστε δεν είναι καλή ημέρα για να κλείσετε εκκρεμότητες που άλλοι σας τις έχουν δημιουργήσει στη δουλειά! Κατεβάστε ρολά από νωρίς, τρέξτε στο σπιτάκι σας, στην αγκαλιά του συντρόφου σας και αύριο μέρα είναι!

Ζυγός
Μια πολύ παράξενη μέρα σας ξημέρωσε και ξαφνικά σκοτεινιάζει το σύμπαν σας, γιατί ως δια μαγείας χαλούν τα σχέδια που κάνατε για τις επόμενες ημέρες! Ακόμα και ένα ταξιδάκι μπορεί να μη γίνει, ή ακόμα χειρότερα να μη προσκληθείτε καν! Ζόρικη μέρα για τον ψυχικό σας τον κόσμο, φταίτε, δε φταίτε, δεν έχει καμία σημασία, σήμερα πέφτει ο κλήρος επάνω σας, κάποιος θα σας μαλώσει, θα σας μιλήσει άσχημα, θα σας πληγώσει! Ψυχραιμία!

Σκορπιός
Κάτι σας έχει βρει εσάς στα ξαφνικά και ντρέπεστε να μας το πείτε! Ερωτοτροπείτε έντονα τις μέρες αυτές, φλερτάρετε επίσης, είστε χαρωποί κάπως, το προσπαθείτε δηλαδή και ξαφνικά ασχολείστε μόνο με ένα άτομο και αυτό είναι το συγκλονιστικό! Σήμερα λοιπόν, κάνετε μια παύση, επεξεργάζεστε τα δεδομένα, σας ήρθε ο έρωτας ή όχι ακόμα;;; Όπως και να έχει μια καλή κουβέντα με τη καρδιά σας, χρειάζεται, γιατί εκείνη λέει μόνο την αλήθεια!

Τοξότης
Βασικά τα ερωτικά καβγαδάκια έχουν τη τιμητική τους τις μέρες αυτές, σίγουρα φταίει το αυριανό Φεγγάρι, για αυτό και εσείς προσπαθήστε με κάθε τρόπο να αποφύγετε τις έξαλλες συμπεριφορές! Λεφτά σας λείπουν, τα γυρεύετε, μπορεί να σας δώσουν κιόλας, στο μουλωχτό, κρατήστε το μυστικό, γιατί έτσι πρέπει! Πάρτε τα βουνά, δε ξέρω τι θα κάνετε, πάντως ζόρικη η μέρα σας, όλο και κάποιος σας προκαλεί, ξεφεύγετε κανονικά!

Αιγόκερως
Τρελή και αλλοπαρμένη η μέρα σας, είστε μέσα στα νεύρα και τα κέφια πολύ πεσμένα! Αρκετοί εκεί έξω είστε έτοιμοι να πάρετε μια πολύ μεγάλη απόφαση, τύπου ή παντρεύεστε ή χωρίζετε! Η Αφροδίτη και ο Κρόνος στο ζώδιό σας, δίνουν ρέστα σήμερα, οπότε γίνεστε και εσείς ψυχροί, κακοί και ανάποδοι, με όποιον τολμήσει να σας ενοχλήσει! Δε χρειάζονται τσακωμοί και αγριοφωνάρες, τα λόγια στάζουν φαρμάκι από μόνα τους!

Υδροχόος
Ξυπνάτε και βλέπετε τη καρδιά σας μέσα στους πάγους! Πω πω κρύο, πάνε οι αγάπες και τα λουλούδια για λίγο, πόσο πια, το είχα μεγάλη απορία; Ξαφνικά δε νιώθετε τίποτα για κανέναν και τους βλέπετε όλους σα ξένους που θέλουν να σας κάνουν κακό! Ναι παίζει αυτό, όμως πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις! Αποφύγετε τα ψεματάκια, καλύτερα να είστε ειλικρινής και ας πονέσουν μερικοί! Πρώτη φορά θα είναι; Αποφύγετε να λοξοδρομήσετε!

Ιχθύες
Μια πολύ καλή ημέρα σας ξημέρωσε! Ντυθείτε ωραία, αρωματιστείτε, ας έχετε όλα τα φόντα για να εντυπωσιάσετε μερικές ψυχές! Ο σκοπός είναι να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, να γίνετε αγαπητοί και να σας βάλουν στη παρέα τους! Να συναναστρέφεστε με κόσμο που σας αρέσει και σας ταιριάζει και να μη δίνετε σημασία στο κοινωνικό status του καθενός! Ωραία ημέρα για να αγαπήσετε με το ταίρι σας. Φτιάξτε ρομαντική ατμόσφαιρα! Είναι εντολή!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Miroslavik από το Pixabay