Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Τα Ζώδια της Κυριακής, 29/12/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μέχρι να φτιάξω καφέ, να ανάψω το τζάκι, να
συγκεντρώσω τις σκέψεις μου.. να παρά λίγο να μας πιάσει μεσημέρι!
Κρύο καιρός για δυο, όμως όχι και για πολύ ώρα, γιατί βαριέμαι! Αυτές οι αργίες όντως είναι μυστήριες πολύ, γιατί καλό το σπίτι, όμως όταν υπάρχει ησυχία! Όταν δε σου ζητούν ξαφνικά να κάνεις τον χαμάλη! Γιατί πάντα υπάρχει κάτι πιο βαρύ που πρέπει να πάει πιο πέρα! Πάντα κάτι ξεχάστηκε να αγοραστεί, οπότε ποιος θα τραβηχτεί; Και πάει λέγοντας το πράγμα και τσίτα η κατάσταση στα πολύ ξαφνικά!

Κυριακή σήμερα, μια βόλτα με τα πόδια, έξω στον καθαρό, κρύο αέρα, είναι μια καλή ιδέα, για να φτιάξουμε επιδερμίδα και διώξουμε μακριά κάθε αρνητική σκέψη!

Πού πήγε το Christmas spirit? Ξέρει κανείς;;

φιλάκια..


Κριός
Μπορεί να είναι Κυριακή σήμερα, μέρες φουλ γιορτινές, όμως υπάρχουν άτομα που μιλούν για το όνομά σας και θέλουν πολύ να σας βοηθήσουν να ανεβείτε επαγγελματικά! Αρκετοί σας θέλουν στη παρέα τους με τη νέα χρονιά, υποψιάζομαι πως θα αναλάβετε νέα καθήκοντα και λίγο από όλα! Ένα τηλεφώνημα, μια είδηση, κάποιος σας μαρτυράει όλα αυτά και κατά βάθος ενθουσιάζεστε, γιατί νιώθετε πως επιτέλους αναγνωρίζεται η αξία σας και υπάρχει μέλλον! Αυτό είναι το δώρο του Αϊ Βασίλη για φέτος! Δεν έχετε παράπονο;;;

Ταύρος
Να είστε υπομονετικοί και ψύχραιμοι και όλα θα γίνουν έτσι όπως πρέπει τη κατάλληλη τη στιγμή! Ας υποθέσουμε πως το σύμπαν ως δια μαγείας σας ξεμπλοκάρει και ξαφνικά τα μαντάτα έρχονται το ένα μετά το άλλο και μαζί με αυτά επιστρέφει και το χαμόγελο στα χείλη! Να προσμένετε στο ακουστικό σας, τούτη τη φορά, ας κάνει κάποιος άλλος το πρώτο βήμα, όμως αν συμβεί αυτό, πριν δώσετε τις απαντήσεις σας, να διώξετε μακριά το πεισματάρικο Ταυρίσιο ταπεραμέντο σας! Τα αμοιβαία είναι πάντα τα καλύτερα!

Δίδυμος
Προτιμήστε σήμερα τις πράξεις, παρά τα λόγια, γιατί δε το έχετε με τίποτα και μπορεί ξαφνικά αντί για αγάπες και λουλούδια, να προκύψουν εντάσεις και δε το θέλουμε αυτό! Επίσης να αποφύγετε να κάνετε τις γατούλες και να ζητήσετε διάφορα «δωράκια», γιατί δε θα βρείτε ανταπόκριση από το μέτωπο και καταλαβαίνετε τώρα, μουτράκια και κόνξες από το πουθενά! Προτιμήστε λοιπόν, να χουχουλιάσετε στο κρεβατάκι σας, παρέα με τον σύντροφό σας! Όσο για τους αδέσμευτους, κάποιος από το παρελθόν σας προσμένει ακόμα!

Καρκίνος
Μια πολύ καλή ημέρα, για να κλειδαμπαρωθείτε μέσα στο σπίτι, παρέα με τον σύντροφό σας και να αγαπήσετε μέχρι εκεί που δε φτάνει! Κρύο καιρός για δυο, το σύμπαν συμφωνεί απόλυτα σε αυτό, οπότε ξεχάστε τις βόλτες και τα μαγαζιά, πόσο πια;;; Προτιμήστε τις όμορφες, γλυκές, αποκαλυπτικές συζητήσεις, φτιάξτε ρομαντική κατάσταση, δείξτε την αγάπη σας! Οι μονάχοι, έχετε τα φιλαράκια σας, μη κάνετε καν το λάθος να χαλάσετε τη διάθεσή σας, για αυτόν τον λόγο! Κάντε δώρο στον εαυτό σας, σοκολατάκια! Γλυκαθείτε!

Λέων
Κατά πάσα πιθανότητα να σας βρίσκω λιγουλάκι κρυωμένους πρωινιάτικο, γιατί είστε και παιδιά του καλοκαιριού, έχετε ένα θεματάκι με το να φοράτε πολλά ρούχα! Από την άλλη το μυαλό σας βρίσκεται συνεχώς στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, κακώς θα έλεγα, γιατί σήμερα είναι Κυριακή, όπως και να έχει, η μέρα απαιτεί χαλάρωση και όμορφες ερωτικές στιγμές! Για αυτό, αφήστε τη Λιονταρίσια σας τη γκρίνια για μια άλλη μέρα και ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας, ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει! Φτιάξτε γλυκές αναμνήσεις!

Παρθένος
Είναι μια πολύ καλή ημέρα για να δώσετε τις απαντήσεις σας εκεί που πρέπει! Εννοείται πως τόσο καιρό τα σκεφτόσασταν, απλά έφτασε η κατάλληλη η στιγμή! Να είστε θετικοί και αισιόδοξοι γιατί μόνο έτσι θα έρθουν όμορφα πράγματα στη ζωή σας! Τα μα και τα μου και τα ίσως, είναι ότι χειρότερο κυρίως σε θέματα προσωπικά! Θέλετε ή δε θέλετε; Σας αρέσει ή δε σας αρέσει; Ξεκάθαρα πράγματα! Αστρολογικά είναι μια πολύ ωραία περίοδος, που φέρνει χαρωπές εκπλήξεις και δώρα ανεπανάληπτα σε αρκετούς από εσάς εκεί έξω!

Ζυγός
Να το ξέρετε πως σήμερα το τηλέφωνο παίζει να μη σταματήσει να χτυπά! Προσκλήσεις, από εδώ και εκεί, προκύπτουν, οικογενειακά τραπέζια και καλά να είστε καλεσμένοι, αν είστε εσείς οι οικοδεσπότες, σας βλέπω ήδη το ταψί να το έχετε βάλει στο φούρνο! Από αύριο φυσικά όλα αυτά, γιατί Κυριακή σήμερα, μήπως να αράζατε μέσα στο σπιτάκι σας, παρέα με τον σύντροφό σας και να φτιάχνατε μια ωραία κατάσταση;;; Οι δουλειές και οι προετοιμασίες μπορούν να περιμένουν.. σας παίρνει να τεμπελιάσετε λίγο ακόμα..

Σκορπιός
Ναι μεν έχετε να συναντήσετε πολύ κόσμο τις μέρες αυτές, όμως δε θα είστε και η καλύτερη παρέα! Οι λέξεις θα βγαίνουν με το σταγονόμετρο, αφού τι να λέτε τώρα και σε ποιον;;; Βέβαια, μπορεί να συμβεί και το αντίθετο, τύπου να βγάλετε τα εσώψυχά σας και να συγκλονίσετε αρκετό κόσμο εκεί έξω! Είναι πού θα σας βρει και πώς! Ανεξάρτητα από τις κακοκεφιές σας, να βγείτε έξω, να βρεθείτε με τα φιλαράκια σας, με την οικογένειά σας, γιατί η αγάπη τους και το ενδιαφέρον τους για εσάς, θα είναι βάλσαμο ψυχής!

Τοξότης
Πεσμένα λίγο τα κέφια σήμερα, έχετε μια επιθυμία να κάνετε παρέα μόνο με τον εαυτό σας! Το σύμπαν επιμένει πως τις μέρες αυτές θα πάρετε χρήματα, οπότε μη κάνετε το λάθος να κλειστείτε στο σπίτι και να μη σηκώνετε τα τηλέφωνα! Και το κουδούνι να σας χτυπήσουν, να ανοίξετε τη πόρτα, ας υποθέσουμε πως ο Αϊ Βασίλης έχει σκοπό να μεταμορφωθεί, να δει τι θα κάνετε, πόσο καλά παιδιά είστε; Μια ωραία ιδέα είναι να κουρνιάσετε μέσα στην αγκαλιά του συντρόφου σας, παρέα με τη μουσική..

Αιγόκερως
Μια πολύ όμορφη Κυριακή σας ξημέρωσε, από σήμερα και ο Ερμής στο ζώδιό σας, οπότε είστε οι πρωταγωνιστές του σύμπαντος, σας αρέσει, δε σας αρέσει! Οι εκπλήξεις είναι αρκετές, απρόβλεπτες επίσης, οπότε μέχρι να φύγει το έτος, πολλά μπορούν να συμβούν και σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και σε ερωτικό! Ίσως να είναι από τις λίγες τις φορές, που δε θα χρειαστεί να κουνήσετε το δάχτυλό σας, έχετε κάνει ήδη αρκετά, οπότε έτσι ξαφνικά και από το πουθενά, να λάβετε ένα δώρο και πολύ ανεπανάληπτο!

Υδροχόος
Εντάξει μπορεί οι μέρες αυτές να είναι πολύ φοβερές και τρομερές για εσάς, όλα τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σας, όμως για πατήστε κανά φρένο, γιατί ξεφεύγετε, καβαλάτε εκείνο το καλάμι, εκτίθεστε, άνευ λόγου και αιτίας! Προσέχετε τι λέτε και πού, γιατί δεν είναι όλοι φίλοι και δεν έχουν πάντα και τις καλύτερες προθέσεις! Ρίξτε λίγο τους τόνους, κάντε μερικά βήματα πίσω, είναι οι μέρες τέτοιες, που αρκετοί δείχνουν τον πραγματικό τους τον εαυτό! Παρατηρήστε τον κόσμο γύρω σας και δράστε αναλόγως αργότερα!

Ιχθύες
Και εκεί που δε το περιμένετε, μπορεί να σας κάνουν μια πρόταση για ένα ταξιδάκι, κάπου μακριά! Για τη παρέα που λέμε.. Αν δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε, γιατί όχι, αρκεί κάποιος άλλος να οδηγεί! Αγαπησιάρικες μέρες, το σύμπαν φέρνει δίπλα σας ανθρώπους που έχετε καιρό να δείτε, τα νέα πολλά και ευχάριστα, οπότε η Κυριακή σας είναι φουλ στο συναίσθημα και στα χαμόγελα! Μπορεί ακόμα να σας θυμηθεί και η πρώτη σας η αγάπη! Μαγικές μέρες, γεμάτες από εκπλήξεις και σκανδαλιές! Ότι πρέπει για το ψυχολογικό..!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Nissor Abdourazakov από το Pixabay