Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 19/12/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Απελευθερωτικές συναισθηματικά τις βρίσκω τις μέρες αυτές, αφού
οι αλήθειες έχουν προορισμό, φτάνουν και μετά; Νεκρά σιγή!
Ως Ταυρίνα που είμαι, σιχαίνομαι τα ψέματα και τις υποκρισίες και προτιμώ τα λόγια τα σταράτα! Αν κάποιοι δε τα εκτιμούν και το παίζουν ιστορία, είναι πρόβλημα δικό τους, γιατί η ζωή έχει αποδείξει, πως όποιος κάνει τη πάπια, μια ωραία μέρα την τρώει ο κακός ο λύκος!


Οπότε φοράω τη στολή της Κοκκινοσκουφίτσας και πάω να τρέξω ανέμελη στο δάσος.. Δε φοβάμαι τίποτα!

Η μέρα αστρολογικά είναι από τις πιο τυχερές του μήνα! Πολλά όμορφα πράγματα μπορούν να συμβούν, αρκεί να κάνουμε θετικές σκέψεις μόνο! Ο Άρης και ο Κρόνος, ας πούμε πως αποφάσισαν να συνεργαστούν ομαλά, να μας στείλουν τις μαγικές τις δυνάμεις τους και σήμερα αρκετοί από εμάς εκεί έξω, να καταφέρουμε το ακατόρθωτο! Καλή επιτυχία σε όλους!

φιλάκια..


Κριός
Μια πολύ τυχερή ημέρα μόλις σας ξημέρωσε, όσον αφορά τα επαγγελματικά σας τα σχέδια! Ως δια μαγείας λύνονται αρκετά θέματα που σας βασάνιζαν καιρό τώρα, οπότε μπορεί να ακούσετε αμέτρητα μπράβο από τους ανωτέρους σας! Και κάπως έτσι βρίσκουν την ευκαιρία να σας αναδείξουν στο χώρο σας και να σας κάνουν ένα δώρο ανεπανάληπτο!

Ταύρος
Είναι μέρες που τσακώνεστε με όλο τον κόσμο και φταίει ο Άρης για αυτό, που βρίσκεται ακόμα στον Σκορπιό! Ηρεμούν σήμερα κάπως τα πράγματα, ξεθολώνει το μυαλουδάκι σας και γίνεστε πιο γλυκομίλητοι και συνεργάσιμοι, γιατί πρέπει και οι δικές σας οι δουλειές να γίνουν! Θα μπορούσε να είναι και από τις πιο ερωτικές ημέρες του μήνα! Για να δούμε..

Δίδυμος
Ξυπνάτε με μια απίστευτη όρεξη να μεγαλουργήσετε σήμερα και να εντυπωσιάσετε με το έργο σας! Ωραία ημέρα για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, τους στόχους σας και να μπείτε μπροστά, γιατί το έχετε και δε θα αφήσετε κανέναν άλλον να σας το πάρει.. Ακόμα και οι πιο τρελές ιδέες σας, αρέσουν, οπότε μη φοβηθείτε να αγκαλιάσετε το διαφορετικό!

Καρκίνος
Μια φόρα τη παίρνετε εσείς και δε κάνει καλό αυτό, γιατί συνήθως μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά και ξαφνικά αντί να κλείνετε τις υποθέσεις σας μια-μια, ξαφνικά να βρεθείτε με αμέτρητες ανούσιες υποχρεώσεις! Πέρα όμως από αυτό, καλό είναι να ψαχτείτε, να κάνετε μια έρευνα, πριν πάρετε τις αποφάσεις σας! Βήμα-βήμα!

Λέων
Και αφού μέρες γκρινιάζετε, σήμερα σας κάνουν πάσα ένα project, για να δουν τη δυναμική σας και αν αξίζετε κάτι καλύτερο ή όχι, στη δουλειά σας! Να νιώσετε ωραία, να τη δείτε αρχηγός, όμως δε χρειάζεται να καβαλήσετε καλάμι, γιατί παίζει να χάσετε τα αυγά και τα πασχάλια ξαφνικά και να εκτεθείτε! Κρατήστε χαμηλό προφίλ και να είστε συνεργάσιμοι!

Παρθένος
Τα μαντάτα είναι ευχάριστα, οπότε αυτό που έχετε να κάνετε εσείς, είναι να προσμένετε τα δώρα του σύμπαντος! Επιτυχίες και επαγγελματικές και συναισθηματικές προκύπτουν, προφανώς τα έχετε βάλει όλα σε μια σειρά μετά από πολύ κόπο και αγωνία! Μπορεί να σας αναζητήσουν διάφορες ψυχές, να είστε θετικοί και διαθέσιμοι στις επιθυμίες τους!

Ζυγός
Πριν κάνετε οτιδήποτε και πάρετε εκείνο το ύφος, ρωτήστε κανέναν αν χρειάζεται τίποτα, δείξτε ενδιαφέρον σε ανθρώπους που βρίσκονται καθημερινά δίπλα σας, όλα είναι θέμα καλής συμπεριφοράς! Ένα δώρο σας κάνουν σήμερα, είτε είναι λεφτά, είτε είναι εισιτήρια για ένα ταξιδάκι αναψυχής, πάντως δε σας αφήνουν παραπονεμένους! Χαμογελάστε!

Σκορπιός
Κάτι πολύ μαγικό μπορεί να συμβεί σήμερα, ξαφνικά να βρείτε τον σύντροφο της ζωής σας και να αράξετε επιτέλους μέσα σε μια αγκαλιά! Από την άλλη παίζει πολύ να υπάρξουν επαγγελματικές επιτυχίες, αφού το παλεύετε κάθε μέρα, προσπαθείτε με κάθε τρόπο να είστε μέσα στο παιχνίδι, αγωνιάτε πιο πολύ και από το αφεντικό! Δωράκια έχετε, ανοίξτε τα από τώρα!

Τοξότης
Καλό είναι τις μέρες αυτές να κρατάτε το στόμα σας κλειστό, γιατί άλλα λέτε εσείς και άλλα καταλαβαίνουν οι άλλοι και μπορεί να μπλέξετε στα ξαφνικά! Θέλετε απεγνωσμένα να πετύχετε έναν στόχο στη δουλειά σας, οπότε είναι μια καλή ημέρα, για να λοξοδρομήσετε, για να χρησιμοποιήσετε τους κρυμμένους σας τους Άσους, προκειμένου να γίνει το δικό σας!

Αιγόκερως
Το νου σας γιατί πίσω από τη πλάτη σας γίνεται ο κακός ο χαμός και προσμένουν με αγωνία κάτι να σας ξεφύγει για να σας τη κάνουν και όχι με όμορφο τρόπο! Σήμερα ας είστε αόρατοι, να μην ακούγεστε καν, ούτε η ανάσα σας! Ξεσηκωμένους σας βρίσκω, φτιάχνετε ήδη βαλιτσούλα γιατί το ταξιδάκι δε το γλιτώνετε Χριστουγεννιάτικο! Κοιτάξτε τη πάρτη σας!

Υδροχόος
Ζείτε για να εργάζεστε, για να πετυχαίνετε δύσκολους και σχεδόν ακατόρθωτους στόχους, για να φτάνετε στη κορυφή και όλοι να σας θαυμάζουν! Προφανώς οι εργασιομανείς της παρέας, γιατί έτσι θέλει το σύμπαν! Χαμογελάστε, γιατί πλέον δεν υπάρχει κάποιος να σας αμφισβητήσει, είστε οι καλύτεροι και ο λόγος σας μετράει, όμως ακούστε τι σας λένε και οι άλλοι!

Ιχθύες
Σήμερα το σύμπαν παίζει να σας βάλει μια τρικλοποδιά, για να δει αν έχετε τα προσόντα για να αντιμετωπίσετε το θέμα που θα προκύψει! Πριν ανεβάσετε πίεση, ζητήστε βοήθεια, ασχοληθείτε, δείξτε ενδιαφέρον και στο τέλος της ημέρας το μπράβο το έχετε στο τσεπάκι σας! Έχει τρέξιμο το μενού, όμως έτσι ανακαλύπτετε τη νεράιδα που βρίσκεται δίπλα σας!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Rondell Melling από το Pixabay