Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Τα Ζώδια των ημερών μέχρι και τις 06/12/2016, by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καλό μήνα και επίσημα, τι να πω η ζωή έχει πολλά σκαμπανεβάσματα και από ότι
καταλαβαίνω, ή σου πέφτουν όλα μαζί και αναρωτιέσαι τι έγινε έτσι ξαφνικά, ή υπάρχει η απόλυτη γαλήνη. Ή του ύψους, ή του βάθους. Το κλασικό test drive, του σύμπαντος!

Δε ξέρω πώς σας μπήκε εχθές ο Δεκέμβρης, πάντως τουλάχιστον το ΣΚ 03/12 - 04/12 θα είναι πολύ χαρωπό.


Προτείνω λοιπόν, αφού και τα άστρα σιγοντάρουν, να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες μας, τις στεναχώριες μας, τα βάσανά μας, έτσι να τα ρίξουμε κάτω από το χαλάκι και να κοιτάξουμε να αγαπήσουμε, να διασκεδάσουμε, να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα των ημερών. Ναι μεν γιορτές έρχονται, αλλά κανείς δε ξέρει το τι του ξημερώνει.

Αφήστε τα πλάνα και το αύριο και ζήστε το τώρα, τη στιγμή, το σήμερα!

καλό ΣΚ!


Κριός
Χρόνο για τον εαυτό σου και τους φίλους θα βρεις από τις 4 και μετά! Προτάσεις για βόλτες, θα έχεις ακόμα και στις 5. Βρίσκεσαι σε πολύ καλή διάθεση και το μεταδίδεις. Κάτι ευχάριστο σου συμβαίνει απρόοπτα. Βοήθησε όποιον το έχει ανάγκη στις 6. Να είσαι υπεύθυνη για τις πράξεις σου!
Επαγγελματικά: Ζόρικες οι μέρες σου στη 1 και 2! Υπάρχει ανταγωνισμός και το κλίμα είναι βαρύ. Θα χρειαστεί να δουλέψεις και από το σπίτι στις 3, προκειμένου να ανταπεξέλθεις.

Ταύρος
Με μια νέα δραστηριότητα ασχολείσαι στη 1 και 2! Βάζεις ένα στόχο προσωπικό και γεμάτη από ενθουσιασμό, τρέχεις να τον εκπληρώσεις. Να βγεις για διασκέδαση στις 3 και να επιλέξεις αυτό που σε εκφράζει περισσότερο. Επικοινωνιακή πολύ, ακούς τις συμβουλές των φίλων σου μέχρι και τις 6. Κράτα τις ισορροπίες όσο μπορείς!
Επαγγελματικά: Ακολούθησε το μονοπάτι σου και μην έχεις δεύτερες σκέψεις. Μέχρι και τις 5 φρόντισε να κλείσεις όλες σου τις εκκρεμότητες. Πρόσεχε τους αντιπάλους!

Δίδυμος
Από τις 3 και μετά βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου και τους φίλους σου! Μέρες που θα βολτάρεις ασταμάτητα, θα φλερτάρεις και κάτι ευχάριστο σου συμβαίνει. Σου ανεβάζουν το ηθικό στις 4 και 5, ακούς αυτά που επιθυμείς. Βοήθησε ένα δικό σου άνθρωπο στις 6 και ας μην έχεις κάποιο όφελος! Να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου!
Επαγγελματικά: Θες να βγάλεις λεφτά, άμεσα! Έχεις τον τρόπο, αρκεί να ασχοληθείς σοβαρά. Στη 1 και 2, κάνεις ότι είναι δυνατό, για να πετύχεις μια καλύτερη συμφωνία.

Καρκίνος
Σε πιάνουν οι κυκλοθυμίες σου και φέρνεις τα πάνω-κάτω στις σχέσεις σου! Στη 1 δέχεσαι ότι και αν σου κάνουν, προκειμένου να νιώσεις ασφάλεια. Από την άλλη επαναστατείς μέχρι και τις 3, ταράζεις τα νερά. Προσπάθησε να ξεκουραστείς στις 4. Λύσε τις διαφορές σου μέχρι και τις 6. Αποδέξου τη βοήθεια της οικογένειάς σου!
Επαγγελματικά: Προσπάθησε να κλείσεις τις εκκρεμότητες που έχεις. Οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν. Μη τα αφήσεις όλα για τελευταία στιγμή. Έρχονται γιορτές.

Λέων
Προσπάθησε τις μέρες αυτές να πας στο γιατρό. Βρίσκεις τον εαυτό σου στις 3. Ακολουθεί ένα πολύ ερωτικό διήμερο στις 4 και 5. Δίνεις και παίρνεις πάλι πίσω και νιώθεις πολύ ωραία. Απέφυγε να μπλέξεις στις 6, σε υποθέσεις που δε σε αφορούν άμεσα. Διεκδίκησε ότι σου αξίζει! Επαγγελματικά: Προσπάθησε να ζητήσεις μια αύξηση. Σου δίνεται η ευκαιρία στη 1 και 2, να αναφέρεις θέματα που σε ταλαιπωρούν καιρό τώρα. Βρίσκεις και τις λύσεις. Τακτοποίησε τις υποθέσεις σου.

Παρθένος
Μέρες που θα δώσεις σημασία στον έρωτα. Από τη 1 μέχρι και τις 3, γίνεσαι πιο γλυκιά, πιο εκφραστική, πιο θερμή και έτσι πετυχαίνεις και τα ανάλογα. Όρεξη για βόλτες, για διασκέδαση. Μέχρι και τις 6 θα βρίσκεσαι σε πολύ καλή διάθεση. Γιορτινό το κλίμα της ψυχής σου. Γεμίζει η τσέπη σου με λεφτά!
Επαγγελματικά: Μην αφήνεις εκκρεμότητες, για να έχεις το χρόνο να ασχοληθείς με όσα σε ενδιαφέρουν. Στις 5 τα δίνεις όλα στη δουλειά και πετυχαίνεις τους στόχους σου.

Ζυγός
Μια μανία σε πιάνει να στολίσεις το σπίτι σου στη 1 και 2. Δε το βάζεις κάτω μέχρι να αλλάξεις το ντεκόρ, να γίνει γιορτινή η ατμόσφαιρα. Φρόντισε στις 4 να πας μια εκδρομή με φίλους. Προσκλήσεις από φίλους στις 5, σε κάνουν και βολτάρεις χαρωπά. Να είσαι θετική και αισιόδοξη! Επαγγελματικά: Τυχερή ημέρα στις 6. Άκρως δημιουργική, που κρύβει μικρές ευχάριστες εκπλήξεις. Είσαι πολύ κοντά στο να πετύχεις κάποιο στόχο. Επαγγελματικά ραντεβού ευνοούνται!

Σκορπιός
Βελτιώνεται η διάθεση σου στις 3 και 4. Κάπου πας, βρίσκεσαι με φίλους, μπορεί να κάνεις και εκείνο το ερωτικό το ραντεβού. Προτίμησε πιο σπιτικές δραστηριότητες, καλό φαγητό και όμορφη παρέα. Πολύ ερωτική η μέρα σου στις 6. Εκφράσου με άνεση, δώσε για να λάβεις. Χρήμα λαμβάνεις κάτω από το τραπέζι!
Επαγγελματικά: Κάτι πολύ ευχάριστο συμβαίνει στη 1! Βέβαια, μη χαλαρώσεις με τίποτα. Πρέπει να γίνει το δικό σου, με τον τρόπο σου και μόνο. Προσπάθησε στις 5 να μη παραφερθείς από τα νεύρα σου.

Τοξότης
Ιδανικές ημέρες για να συναντήσεις τους φίλους σου και να διασκεδάσεις στις 3 και 4. Μη κλείνεσαι στο σπίτι, ούτε στον εαυτό σου, μια ωραία έκπληξη σε περιμένει. Αφιέρωσε χρόνο στην οικογένειά σου. Στις 6 προσπάθησε να τους μαζέψεις όλους κοντά σου. Προσπάθησε να εντυπωσιάσεις με τις κινήσεις σου.
Επαγγελματικά: Προβληματίζεσαι για οικονομικά ζητήματα στη 1 και 2. Με ήρεμους διαλόγους, θα βρεις τις λύσεις. Τυχερή ημέρα στις 5. Ως δια μαγείας όλα μπαίνουν στη θέση τους.

Αιγόκερως
Κάνε πλάνο για διασκέδαση στις 3 και 4! Ξεπέρασε τη τσιγκουνιά σου και γίνε πιο κοινωνική. Στόλισε το σπίτι σου, φτιάξε γιορτινή διάθεση. Κάτι χαλάει και μπαίνεις σε έξοδα. Αποδέξου το και μην εκνευρίζεσαι. Απέφυγε το κουτσομπολιό στις 6. Μην εκτίθεσαι άνευ λόγου και αιτίας. Φεύγουν τα εμπόδια. Δράσε!
Επαγγελματικά: Βάζεις υψηλούς στόχους στη 1 και 2 και πρέπει να τους πετύχεις άμεσα. Τις μέρες αυτές σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου και να αποδείξεις το πόσο χρήσιμη είσαι.

Υδροχόος
Σε πιάνουν τα ψυχολογικά σου στη 1 και 2. Ανικανοποίητη, τα βάζεις με τον εαυτό σου και τον μαλώνεις. Ηρεμείς στις 3 και 4, προτίμησε το σπίτι σου και λίγους φίλους και καλούς. Μη κάνεις πολλά έξοδα και μην εμπιστεύεσαι και τόσο τους άλλους. Να είσαι μετρημένη ως τις 6. Καταλόγισε ευθύνες εκεί που πρέπει!
Επαγγελματικά: Αντιμετώπισε τα θέματά σου με αποφασιστικότητα. Βάλε ένα τέλος σε ότι δε σου αρέσει. Τυχερή ημέρα στις 5. Έχεις εναλλακτικές και μπορείς να κάνεις τη διαφορά.

Ιχθύες
Προσπάθησε στις 3 και 4 να μείνεις μέσα στο σπίτι, να ξεκουραστείς, να πάρεις δυνάμεις για τις μέρες που έρχονται. Είναι μια περίοδος που τα δίνεις όλα στη δουλειά σου. Στις 5 είσαι ιδιαίτερα αποφασιστική και σίγουρη για τον εαυτό σου. Γοητεύεις κάποια ψυχή. Τυχερή ημέρα στις 30! Επαγγελματικά: Ζητάς βοήθεια στη 1 και 2 και έχεις ανθρώπους δίπλα σου. Κινήσου δυναμικά και προσπάθησε να είναι τέλειο το αποτέλεσμα και διαφορετικό. Πετυχαίνεις ένα στόχο.

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos