Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Τοξότης το Ζώδιο του μήνα, by MagicF’Ariel!


23/11 – 21/12
Ήθελα να το προσπεράσω, να όμως που πρέπει να είμαι αντικειμενική και τίμια με όλα τα ζώδια.

Τοξότης… μμμμ λατρεύω τις γυναίκες, με τους άντρες έχω ένα θέμα.. Καμία σχέση η μια περίπτωση με την άλλη.. Τώρα οι φήμες που λένε πως ο Ταύρος είναι το καρμικό του.. δε το πιστεύω με τίποτα! Θέλω αποδεικτικά στοιχεία! Από θεωρίες.. γέμισε ο τόπος. Σωστά;

Από πού να ξεκινήσω και πού να τελειώσω! Καταρχήν πιάνω το Δεκέμβρη μήνα και προχωράω. Εσείς τι να σας πω, είτε έχετε το Κρόνο, είτε όχι, πραγματικά σα να κάνετε βόλτα στην εξοχή! Καμία σχέση, το τι συνέβη στο Σκορπιό,. Εσάς σας χαϊδεύει τα αυτιά και σας φιλά στο μέτωπο! Χρυσά μου.. πόσο θέλω να τον πνίξω για αυτό..

Να πάμε στο ψητό στα ερωτικά σας! Μια ζέστη και μια κρύο. Γιατί; Ναι μεν θα έχετε την όρεξη να ασχοληθείτε με το σύντροφό σας και να ερωτοτροπήσετε, όμως το σύμπαν θα σας τη κόβει έτσι πού και πού για το πείραγμα. Για σπάσιμο που λέμε. Ο Ερμής και η Αφροδίτη σας κάνουν όλη τη ζημιά τουλάχιστον τις πρώτες δέκα μέρες του Δεκέμβρη.
Βέβαια με το Κρόνο παρέα, θα τη βγάλετε λάδι αφού στο παρά τσακ, θα κάνετε τα μαγικά σας και θα γλυτώσετε από τα χειρότερα.

Οι ελεύθεροι της παρέας, όμως θα μπορέσετε να κάνετε τα τσαλίμια σας. Δηλαδή, θα αντισταθείτε στο πειρασμό, γιατί κάτι δε σας αρέσει, κάτι δε σας κάνει. Ναι ο πήχης πιο ψηλά και ή θα βρεθεί το κατάλληλο το άτομο, ή θα προτιμήσετε τη μοναξιά σας! Πάντως θα είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και άκρως γοητευτικοί.
Ανεξάρτητα από τη κατάστασή σας, να φλερτάρετε, να γίνετε εκφραστικοί, όχι υπερβολικοί και να ακούτε τον άλλον. Ας πούμε μέρες γιορτινές, καλό είναι να ρίξετε νερό στο κρασί σας και να αγαπήσετε τον εαυτό σας και τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε.
Όσο πιο συγκρατημένοι είστε, άλλο τόσο θα περάσετε και όμορφα τις μέρες αυτές.

Λοιπόν, με τα ζώδια που θα μπορέσετε να ερωτοτροπήσετε σε βάθος. Να υπάρξει ανταπόκριση, που θα μπορέσετε να βρεθείτε κάπου, είναι οι Ζυγοί και οι Ιχθύες! Συνεπώς, μη το κουράζετε το θέμα με όλους τους άλλους, απλά προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες.

Το φεγγάρι στις 14 μπορεί να σας εκπλήξει. Ευχάριστα ή δυσάρεστα. Αυτό μόνο εσείς το γνωρίζετε, αφού μπορεί έτσι ξαφνικά, να επιστρέψει ένα πρώην ρομάντσο. Να σας αναστατώσει, να σας μπουρδουκλώσει, να σας θυμίσει ένας Θεός ξέρει το τι! Κάντε ότι λέει η καρδιά σας. Η απορίες και τα what if, σκοτώνουν!

Το κερασάκι στη τούρτα είναι ο ανάδρομος Ερμής στις 19 στον Αιγόκερω! Τραγικό το βρίσκω, αλλά εσείς είπαμε. Έχετε το Κρόνο που σας προστατεύει.

Επαγγελματικά θα είστε αθόρυβοι πολύ. Ναι μεν θα τα δώσετε όλα και εκεί, αλλά με όμορφο τρόπο. Κανείς δε θα καταλάβει, ούτε το πώς, ούτε και το γιατί. Να είστε συνεπείς και αλάνθαστοι.!

Τυχερές ημέρες στον έρωτα και σε προσωπικές στιγμές είναι, στις 4/12, στις 8/12, στις 17/12 και στις 26/12.

Χρόνια σας πολλά!

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos