Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 30/11/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Απόλυτα χειμερινό το τοπίο, και έξω και μέσα, νομίζω
δεν υπάρχει σωτηρία καμιά! Λυπημένο το ξωτικό σας, αφού τα κακά μαντάτα, δε ξεχωρίζουν, δε κάνουν διακρίσεις, έρχονται κάποια στιγμή και σε στέλνουν αδιάβαστο. Τι να λέμε τώρα;

Αγωνιούμε για το μέλλον μας. Τι λένε τα άστρα; Τι λένε οι χαρτορίχτρες; Τι λένε οι καφετζούδες; Για το παρόν ουδείς; Και ποιος είναι αυτός που γνωρίζει; Δε νομίζω να υπάρχει κάποιος! Γιατί το πεπρωμένο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις περιπτώσεις. Είναι αόρατο επίσης. Είναι άγνωστο. Διαπιστώνεται μόνο όταν έχει ολοκληρώσει τη πορεία του. Και τότε σίγουρα είναι αργά. Κανείς δε γλυτώνει από αυτό. Και τη καλύτερη μάντισσα να έχει δίπλα του, οι αλήθειες θα είναι πάντα μισές!

Κάθε τι που συμβαίνει στη ζωή μας έχει κάποιο λόγο. Τίποτα δε γίνεται έτσι. Όσο πιο συνταρακτικό είναι, άλλο τόσο μας ταρακουνά. Κάτι θέλει να μας πει. Μας κάνει να πάμε σε πιο βαθιά λημέρια. Εκείνα της ψυχής. Να αναρωτηθούμε γιατί είμαστε τόσο ανικανοποίητοι;;;; Γιατί θέλουμε περισσότερα;; Γιατί κοιτάζουμε μόνο τη πάρτη μας και δε σκεφτόμαστε και λίγο τα συναισθήματα του άλλου. Γιατί δεν εκτιμούμε όσα έχουμε; Και αυτά με κόπο τα αποκτήσαμε. Γιατί πλέον δεν είμαστε τόσο καλοί άνθρωποι;;;

Και μπορώ φυσικά να κάνω αμέτρητες ερωτήσεις στον εαυτό μου και σε εσάς. Εκατομμύρια γιατί; Το θέμα είναι οι απαντήσεις. Θα έρθουν ή θα κολλήσουν σε εκείνον το ρημαδό.. εγωισμό;;;

φιλάκια..


Κριός
Ότι και αν συμβεί σήμερα να είστε σοβαροί και μετρημένοι. Δε πρέπει να δείξετε ούτε συναισθηματισμούς, ούτε να γνωρίζουν τις απόψεις σας. Μπορεί να είναι κάπως δύσκολο, όχι όμως ακατόρθωτο!

Ταύρος
Ρίξτε το βάρος σας στη δουλειά. Αφήστε τι κάνει ο ένας και ο άλλος. Είναι μέρα που θα πρέπει να κλείσετε πολλές εκκρεμότητες και να μη ξεφύγετε καθόλου από το πρόγραμμά σας. Ο βράχος της παρέας!

Δίδυμος
Ότι υποσχέσεις δώσατε τις προηγούμενες ημέρες, έχουν μαζευτεί για σήμερα. Συνεπώς, είτε κρυώνετε, είτε όχι, θα πρέπει να πάτε σε εκείνο το ραντεβού. Και δουλειές εξωτερικές να έχετε, φορέστε σκούφο και τρέξτε!

Καρκίνος
Δεν έχετε και πολύ τα κέφια σας και θα ζητήσετε βοήθεια από τους άλλους. Μπορεί φυσικά να σηκώσετε και τα χέρια ψηλά και να αράξετε. Ακόμα και στη δουλειά, δε θα πάτε. Βαρύ το κλίμα, από διάθεση όχι και τόσο καλή!

Λέων
Έχετε σχέδιο εσείς. Κάτι έχει μπει μέσα στο μυαλό σας και πρέπει να το καταφέρετε. Είναι επαγγελματικό; Είναι ερωτικό; Πάντως τη ζαβολιά σας τη κάνετε, γιατί έχετε καιρό να δράσετε διαφορετικά. Μια χαρά τη νιώθετε!

Παρθένος
Μέρα που θα πάρετε λεφτά, ίσως και παραπάνω από όσα περιμένατε. Τόση χαρά που θα νιώσετε, μια μικρή επένδυση θα τη κάνετε. Εκείνες τις γόβες; Ένα ωραίο παλτό; Αξίζετε και εσείς ένα δωράκι, πού και πού. Δε λέτε;;;

Ζυγός
Μια φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε, αστρολογικά! Οι πλανήτες κάνουν party πάνω από το κεφάλι σας, που σημαίνει πως ευχάριστες εκπλήξεις σας περιμένουν με το πιο απρόβλεπτο τον τρόπο. Τυχερή ημέρα και δίκαιη! Λέτε να πάρετε το αίμα σας πίσω;

Σκορπιός
Μέρα σκοτεινή, μυστήρια και πολύ δημιουργική. Θα βρείτε τον τρόπο εσείς, να βγάλετε λεφτά και ας μην είναι και τόσο νόμιμα. Κάτω από το τραπέζι; Μέσα σε φάκελο; Παράξενες οι διαθέσεις σας, παράξενες και οι συναλλαγές σας επίσης!

Τοξότης
Να προσμένετε να μεταμορφωθείτε σε χταπόδι για να καταφέρετε να κλείσετε τις εκκρεμότητές σας σήμερα. Είστε προετοιμασμένοι καταλλήλως για αυτό δεν έχετε κάποιο λόγο για να ανησυχείτε. Δείξτε πόσο πολυτάλαντοι είστε!

Αιγόκερως
Και ως δια μαγείας ότι εμπόδια υπήρχαν μπροστά σας εξαφανίζονται. Λύσεις έρχονται από το πουθενά και φτιάχνει πολύ η διάθεσή σας. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα καταλλήλως και κάπως έτσι η θετική ενέργεια επιστρέφει!

Υδροχόος
Μέρα που θα πάρετε τις αποφάσεις σας και νομίζω αρκετοί θα πάθουν ένα μικρό εγκεφαλικό. Θα γίνετε πολύ ξεκάθαροι και θα επιβάλλετε τη γνώμη σας, τον τρόπο σας και ή θα γίνει όπως θέλετε εσείς ή καθόλου! Συγκλονίζομαι!

Ιχθύς
Ρίχνετε το βάρος σας στις δουλειές που έχετε. Νιώθετε πως σήμερα θα ανακαλύψετε κάτι νέο, που θα σας φτιάξει τη διάθεση και μπορεί να βγάλετε και λεφτά από αυτό. Ασχοληθείτε δίχως να βασανίζετε τον κόσμο γύρω σας.

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos