Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 15/11/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μετά από αυτό το απίστευτα όμορφο φεγγάρι, να προσμένουμε απρόβλεπτα
καιρικά φαινόμενα. Εμείς τα ξωτικά, που ζούμε μέσα στο δάσος, που η γη είναι το σπίτι μας, δε περιμένουμε να ακούσουμε τα μαντάτα από κάποιον ειδικό, προτιμάμε τις αισθήσεις μας, που είναι ιδιαίτερα χαρισματικές και πολύ μοναδικές..




Η αλήθεια είναι πως χθες, καθώς επέστρεφα στο σπίτι, είχα μαγευτεί τόσο πολύ από την ομορφιά του, το κάλυπταν κάτι λεπτά σύννεφα, μια εξαφανιζόταν και μια φώτιζε έντονα μέσα στο σκοτάδι. Οι σκέψεις μου αμέσως έγιναν παραμυθένιες. Η επιθυμία να φορέσω εκείνο το μυτερό εκείνο το μαύρο το καπέλο, να πιάσω τη σκούπα μου και να πετάξω ψηλά, ήταν πέρα για πέρα αληθινή! Να βολτάρω μπροστά από το φεγγάρι ανενόχλητη και να κάνω τις μαγικές μου τις τσαχπινιές.. Τέλειο δε θα ήταν;;;;
Και κάπως έτσι άναψε το φανάρι πράσινο και ξύπνησα! Να πώς γίνονται και τα ατυχήματα.. Από κάτι ονειροπαρμένες σα και εμένα.. χαχα!

φιλάκια..


Κριός
Σήμερα μη τυχόν και αποζητήσετε τη θαλπωρή του σπιτιού σας, θα σας μαλώσω! Ιδανική ημέρα για βόλτες, καφεδάκι, μπορεί και ποτάκι, όπως πάνε και όπως έρθουν. Φίλους συναντάτε, σας προσκαλούν σε διάφορα μέρη να πάτε, φροντίστε να ακολουθήσετε και ας έχει λίγο κρύο. Να ντυθείτε καλά! Άντε φέτος είναι και το μπορντό στη μόδα, ποιος τη χάρη σας.. Αγαπημένο σας χρώμα. Μέσα στην αισιοδοξία θα είστε και φλύαροι πολύ. Ναι, εσείς!

Ταύρος
Είτε έχετε κέφια, είτε όχι, θα καταφέρετε πολλά σήμερα! Διάφορα θέματα σας απασχολούν, σας αρρωσταίνουν το μυαλό, όλα έχουν τη λύση τους, αρκεί να κινηθείτε όπως επιβάλλει η στιγμή. Ξεκολλήστε λίγο από τη θέση σας, κανείς δε θα σας τη πάρει. Κάποιες φορές, χρειάζεται να προσαρμόζεστε στα γεγονότα, να μη γκρινιάζετε και το μυαλό σας να παίρνει γοργές στροφές. Σήμερα θα τα καταφέρετε μια χαρά. Θα είναι ο ρόλος σας τέτοιος.

Δίδυμος
Μέρα που θα ξυπνήσετε νωρίς το πρωί και θα κάνετε πράγματα που δε συνηθίζετε και τόσο. Μπορεί να πάτε ένα γυμναστήριο. Μπορεί να κάνετε μια γενική καθαριότητα το σπίτι σε χρόνο ντε τε. Ακόμα και φαγητό να βάλετε να είναι έτοιμο. Ένα σούπερ μάρκετ να μη πάτε; Πολλά δε σας αναφέρω;;; Ε λοιπόν, με τόση ενέργεια που θα ξεσπάσει πάνω στο κορμί σας, θα τα προλάβετε όλα και μετά θα νιώσετε μια μυστήρια υπερηφάνεια. Εσείς και η τρέλα σας!

Καρκίνος
Μια πολύ καλή ημέρα για να πάτε στο γιατρό. Ένα γενικό τσεκ απ; Μήπως έφτασε ο καιρός του και έχει αρχίσει να σας βασανίζει το μυαλό; Τι το σκέφτεστε; Ακόμα και αν έχετε μερικές φανταστικές ενοχλήσεις, η γνώμη ενός γιατρού θα σας βοηθήσει να τις εξαφανίσετε. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, με το σώμα σας, την υγεία σας, να είστε έτοιμοι για το χειμώνα που έρχεται. Μη πέσετε τέζα με τα πρώτα κρύα! Προφυλαχτείτε!

Λέων
Καλό είναι σήμερα να αντιμετωπίσετε τα ζητήματα σας, με πιο ώριμο τρόπο και να είστε αντικειμενικοί φυσικά. Το ξέρουμε πως είστε φαντασιόπληκτοι, για αυτό και απογοητεύεστε στη πορεία, αλλά τώρα που το γνωρίζετε και εσείς, θα πρέπει να αλλάξετε τακτική. Ένα και ένα κάνουν δυο, είναι το πιο ξεκάθαρο παράδειγμα. Ένα τέτοιο μονοπάτι να διαλέξετε και εσείς, να είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και αποφασισμένοι πως ότι και αν συναντήσετε, θα είναι μια εμπειρία ακόμα.

Παρθένος
Με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα θα ασχοληθείτε γιατί όσο να είναι το φεγγάρι εχθές έφερε το χάος και πάει χάθηκε η αρχή και το τέλος. Έχετε τον τρόπο εσείς, πάντα τον είχατε, που σημαίνει πως σήμερα, θα οργανώσετε τα θέματά σας, θα δώσετε κατευθύνσεις και σκληρή δουλειά. Ομαδικά να παίξετε, πάντα κερδισμένοι βγαίνετε από αυτό. Κρατήστε τις ιδιοτροπίες σας για το τέλος. Ο στόχος είναι να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μετά οι γκρίνιες.

Ζυγός
Γλυκά μου να φάτε καλό πρωινό γιατί θα τις χρειαστείτε όλες σας τις δυνάμεις σήμερα. Δε ξέρω τι σκοπεύετε να κάνετε, να μετακομίσετε έτσι ξαφνικά; Να αλλάξετε τον εργασιακό σας το χώρο; Θα σηκώσετε το σπίτι όλο; Ναι καιρός για χαλιά και για πιο χειμερινές καταστάσεις. Πολύ πέρα-δώθε θα είστε και αυτό θα σας εξαντλήσει κανονικά. Μη σκεφτείτε να τη σκαπουλάρετε. Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Αφήσατε τόσες εκκρεμότητες στην άκρη και έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Έτσι δε λέμε;

Σκορπιός
Φροντίστε σήμερα να είστε μαζεμένοι πάνω σε θέματα χρημάτων. Όσα και αν έχετε, όσα και αν μπορείτε να διαθέσετε, θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι, σοβαροί και καθόλου ενθουσιώδες. Θα το καταφέρετε αυτό; Μη σας πιάσει η μεγαλομανία σας, κάνετε ένα μικρό πάταγο και μετά να κλαίτε. Να αποφύγετε τους πειρασμούς, τις παράξενες τις φιλίες και γενικά ας μην είστε ο εαυτός σας για σήμερα. Κάντε τη πάπια. Δύσκολο εεε;;; Φωνάξτε έναν άγγελο-προστάτη! Να σας αλυσοδέσει!

Τοξότης
Μέρα πολύ ήρεμη και πολύ χαλαρή. Όχι πως οι διπλανοί σας θα νιώθουν έτσι, αλλά εσείς θα είστε σε απόλυτη νιρβάνα. Έτσι σας θέλει το σύμπαν, έτσι θα λειτουργήσετε. Ότι και αν συμβεί, θα είστε ψύχραιμοι, γλυκομίλητοι και συνεργάσιμοι. Θα απορήσουν αρκετοί με τη περίπτωσή σας, αλλά είναι και αυτό μέρος της γοητείας σας. Να σας εκμεταλλευτούν δε το συζητώ, πιάνετε πουλιά στον αέρα. Για παίξετε κάπως έτσι. Ένα διακριτικό κρυφτό. Παρατηρήστε τι συμβαίνει γύρω σας..

Αιγόκερως
Πέφτετε με τα μούτρα στη δουλειά. Καθόλου παράξενο αυτό. Όχι για εσάς. Γιατί οι άλλοι μπορεί και να σας βλαστημήσουν κάπως, αφού θα γίνετε παράξενοι, απαιτητικοί και γκρινιάρηδες. Ούτε διάλλειμα για φαγητό δε θα κάνετε, αρρωσταίνετε κανονικά με το έργο σας και μέχρι να νυχτώσει, πρέπει να είναι ολοκληρωμένο και όπως το έχετε φανταστεί. Νομίζω το φεγγάρι σας τρέλανε ψες το βράδυ.. σας έδωσε ιδέες για αρκετά ζητήματα και έχετε όλα τα φόντα για να τους τη βγείτε με κόκκινο!

Υδροχόος
Χαρωπά ασυμμάζευτους σας βρίσκω! Σα τα μικρά τα παιδιά, λαχταράτε διάφορα πράγματα και θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να γίνουν δικά σας. Διακρίνω έναν εγωισμό και ένα πείσμα, που ναι μεν αλλά. Συγκρατηθείτε γιατί γίνεστε δυσνόητοι και κάποιοι μπορεί να σας περάσουν για τρελούς. Όχι πως δεν είστε, αλλά χρειάζεται να σας κρεμάσουν και κουδούνια; Μέσα στο νάζι και τη τσαχπινιά, έχετε όρεξη για πειράγματα και να μοιράσετε λίγο από το χάος σας.. Τα καταφέρνετε μια χαρά σε αυτό!

Ιχθύς
Πάλι με τα οικογενειακά σας τα προβλήματα ασχολείστε. Θα θυμηθείτε εκείνο το χαλί, εκείνη τη κουβέρτα, κάτι που το χρειάζεστε τέλος πάντων, δε θα το βρίσκετε και θα κάνετε έναν μικρό χαμό, έτσι από το τίποτα. Από την άλλη οτιδήποτε σας ενοχλεί θα το πείτε έξω φωναχτά και για ακόμα μια φορά θα προσπαθήσετε να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Δείξτε και ενδιαφέρον συγχρόνως, γιατί από λόγια και εντολές μπουχτίσαμε. Μήπως κάποιος θέλει να σας πει κάτι το διαφορετικό, με άλλο τρόπο;;;

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos