Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Ζώδια & Αρώματα by MagicF’Ariel!

Η τέχνη των αρωμάτων ξεκίνησε από την Αίγυπτο και κατέληξε στη Νότια Γαλλία, από όπου και εξαπλώθηκε και έγινε παγκοσμίως γνωστή. Τα αρώματα χρησιμοποιήθηκαν
είτε για θρησκευτικούς λόγους, είτε για κοινωνικούς, αλλά και ακόμα και για να καλύψουν τη βρώμα, μιας που κάποτε το μπάνιο ήταν μια «διαφορετική συνήθεια»!


Κάποιοι ακόμα τα θεωρούσαν μαγικά με στόχο να παραπλανήσουν, να αποπλανήσουν και να οδηγήσουν σε σ*ξ*ουαλικές απολαύσεις!

Τα λουλούδια και τα μπαχάρια έκαναν όντως τα μαγικά τους, μιας που οι συνδυασμοί μεταξύ τους είχαν εκπληκτικά αποτελέσματα! Γιασεμί, Τριαντάφυλλα, Βιολέτες, Γαρύφαλλα, Βανίλια, Κανέλα, Σανταλόξυλο, Μέλι είναι μερικά από τα συστατικά που χρειάζονται και όλα είναι δώρα της φύσης!



Τα αρώματα που επιλέγουμε, σίγουρα έχουν να κάνουν με το ζώδιό μας, τα χαρακτηριστικά μας και τη προσωπικότητάς μας! Οι αρέσκειες μας δεν είναι τυχαίες και εκτός από το πώς μυρίζουν, παίζει ρόλο το χρώμα και το σχήμα.

Τα Ζώδια της Φωτιάς, όπως οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες, θέλουν πικάντικα, ζεστά και φλογερά αρώματα! Το μπουκάλι το προτιμούν σε βαθύ κόκκινο χρώμα, χρυσό, ή σε αποχρώσεις της φωτιάς. Η Obsession, Escada Taj Sunset, Jean Paul Gaultier Classique, Opium Yves Saint Laurent, Paco Rabanne Lady Million, ταιριάζουν απόλυτα σε αυτά τα ζώδια και δείχνουν τη δυνατή προσωπικότητά τους και το πάθος που κρύβουν μέσα τους.

Οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι ανήκουν στη Γη και από αυτό και μόνο χαρακτηρίζονται ως σταθεροί χαρακτήρες που λατρεύουν κυρίως το πράσινο και το καφέ χρώμα. Τα αρώματα που τους ταιριάζουν είναι τα ελαφριά, τα λουλουδάτα αλλά και τα βότανα όπως το White Musk. Το σανταλόξυλο είναι αγαπημένο συστατικό και όλο και κάπου υπάρχει. Η Sensuous by Estee Lauder, Donna Karan DKNY Be Delicious Women, Cacharel Anais Anais, Christian Dior J'Adore, είναι αρώματα που δε λείπουν από τη συλλογή αυτών των ζωδίων και σίγουρα μαγεύουν τα πλήθη…

Στον Αέρα ανήκουν οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί, και οι Υδροχόοι για αυτό τους αρέσουν τα λεπτά και τα ανάλαφρα αρώματα! Τα παλ χρώματα είναι το στοιχείο τους και φυσικά οτιδήποτε φευγάτο και πρωτότυπο. Happy by Clinique, Dolce & Gabbana Light Blue, Estee Laude Beyond Paradise, Escada Desire Me δημιουργίες, αποκλειστικά φτιαγμένες για χαρακτήρες, αισθησιακούς και ονειροπόλους!

Οι Καρκίνοι, οι Ιχθύες και οι Σκορπιοί είναι τα ζώδια του Νερού για αυτό λατρεύουν τα δροσερά, αρώματα που όμως αφήνουν και μια γεύση παράξενη στο τέλος! Ο απόλυτος συνδυασμός πρέπει να έχει οσμές, βροχής, λίμνης, ωκεανού και να είναι από τη μια χαλαρωτικά και από την άλλη ζωηρά! Τα χρώματα των μπουκαλιών που τους συναρπάζουν είναι το μωβ, το γαλάζιο, το τιρκουάζ και το μαύρο, ίσως… Giorgio Armani Acqua di Gioia, Escada Signature, Estee Lauder Pleasures Intense, Bvlgari Jasmin Noir, οσμές μοναδικές για τύπους, ευαίσθητους, μελαγχολικούς με ένοχα μυστικά!

«Όταν πρόκειται να δωρίσετε ένα άρωμα, ποτέ μη ξεχνάτε να ανταλλάξετε ένα κέρμα. Προκαταλήψεις που όμως βγαίνουν αληθινές τις περισσότερες φορές. Σημαίνει χωρισμός και τσακωμός! Και το μαντήλι, τη κάνει δουλειά του…»

15/10/2011
magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos