Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Ζώδια: Η Αφροδίτη & ο Ποσειδώνας ερωτικά φλερτάρουν μεταξύ τους! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα ξωτικά μου! Το σύμπαν έχει κέφια τις ημέρες αυτές, γιατί αποφάσισε η Θεά του Έρωτα, να
ερωτοτροπήσει με το Θεό της φαντασίας και της παραίσθησης.

Τι σημαίνει αυτό; Πώς κάποια ζώδια θα περάσουν πολύ ωραίες στιγμές, ρομαντικές, αισθησιακές, παθιασμένες, είτε με το σύντροφό τους, είτε με μια νέα ύπαρξη!
Και επειδή η Θεά βρίσκεται τη περίοδο αυτή στον Αιγόκερω, μαγεύει από τα γήινα ζώδια τους Ταύρους και τους Αιγόκερους μόνο.. λυπάμαι για εσάς τους Παρθένους.. πολύ! Ο Θεός Ποσειδώνας, παρασέρνει από τη μύτη τους Καρκίνους, τους Σκορπιούς και τους Ιχθύες.


Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι πως θα νιώσετε μια περίεργη διάθεση, να εκφραστείτε ελεύθερα, μπορεί κάποιοι να κάνετε και μια ερωτική εξομολόγηση, ο ιπποτισμός σε όλο του το μεγαλείο. Στιγμές πάθους, από τη μια στιγμή στην άλλη, ένα βλέμμα είναι αρκετό όπως και ένα χαμόγελο. Απλές καθημερινές κινήσεις, που προκαλούν ηλεκτρισμό και την επιθυμία για πιο σαρκικές απολαύσεις.
Για αυτό λοιπόν μέχρι και τις 22/11 άντε βίας 23/11 ότι νιώσετε, φροντίστε να το πείτε έξω φωναχτά, να το δείξετε, να σας κατανοήσουν, γιατί ο έρωτας δεν έχει ντροπές και επιβάλλεται να είναι φανερός τέτοιες μέρες που είναι αστρολογικά.


Τα Ζώδια της Γης..


Ταύρος
Τις μέρες αυτές οι ευαισθησίες σας στα κόκκινα. Πεισμώνετε βασικά, γιατί αποζητάτε τον έρωτα κάπως επιτακτικά, πρέπει να είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα σας, αλλιώς δε τον θέλετε καθόλου. Γίνεστε επιθετικοί και δύστροποι και δε νομίζω να σας ποθήσει κανείς έτσι. Μην είστε άγαρμποι, προτιμήστε να είστε αισθησιακοί και λιγότερο ανασφαλής. Κυρίως όσοι έχετε κάποια σχέση. Οι ελεύθεροι της παρέας, να βγείτε έξω, να κάνετε νέες γνωριμίες, να φλερτάρετε και δε ξέρετε ποτέ, μπορεί να ζήσετε νύχτες ανεπανάληπτες από το πουθενά! Δράστε για να ξεκολλήσετε από τη στασιμότητα.

Αιγόκερως
Εννοείται πως δε σας αρέσουν οι αγάπες και τα λουλούδια. Βέβαια με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, γίνεστε πιο ευαίσθητοι, πιο γλυκοί και θα αποζητήσετε τη φροντίδα και την ασφάλεια από το σύντροφό σας κυρίως. Αρκετοί ελεύθεροι επιθυμείτε μια σοβαρή σχέση, το ξέρουμε πως δε σας αρέσουν τα προσωρινά, τα θεωρείτε χάσιμο χρόνου και είναι και ψυχοφθόρα. Βέβαια μπορεί να κάνετε και την ανατροπή, δηλαδή να δοκιμάσετε κάτι νέο, έτσι για το ρίσκο, έτσι για την εμπειρία. Αφήστε επιτέλους τη Θεά Αφροδίτη, να δράσει έτσι όπως θέλει επάνω σας μια φορά. Απελευθερωθείτε σεξουαλικά, ερωτικά, συναισθηματικά και πού ξέρετε; Μπορεί να ζήσετε και εσείς τις 9 ½ εβδομάδες, έτσι ξαφνικά!

Τα Ζώδια του Νερού..

Καρκίνος
Δε βλέπω να είναι και τόσο ερωτική η επιρροή αυτή για εσάς. Γιατί σας πιάνουν οι κυκλοθυμίες σας και δε ξέρετε το πώς να τις διαχειριστείτε. Θα εκφραστείτε με άνεση, όμως κάπου θα το χάσετε στη πορεία και το αποτέλεσμα δε θα είναι και τόσο το επιθυμητό. Για αυτό χρυσά μου, προτιμήστε ένα sms ή ένα mail, για να έχετε αποδεικτικά στοιχεία του τι ζητάτε και του τι θα λάβετε. Προτιμήστε τους φίλους σας, αν και θα τους ζαλίσετε με τα ερωτικά σας τα καμώματα, αλλά τουλάχιστον θα χαμογελάσετε με τις περιπέτειες που ζείτε. Πείτε ναι στις νέες γνωριμίες.

Σκορπιός
Στο χέρι σας είναι εξολοκλήρου να ζήσετε στιγμές ερωτικές με το σύντροφό σας ή με μια νέα ύπαρξη. Διεκδικήστε αυτό που ποθείτε και θα βγείτε κερδισμένοι. Να είστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι. Θαρραλέοι επίσης και θερμοί. Άλλωστε λίγο το βλέμμα σας το Σκορπίσιο εκείνο το διαπεραστικό, λίγο το χαμογελάκι σας, πάει αυτό ήταν, μαγέψατε την ύπαρξη στο λεπτό. Ασχοληθείτε, για να λάβετε πίσω, αυτά που γυρεύετε! Να φλερτάρετε με τη ψυχή σας, ακόμα και το σύντροφό σας. Σα να είναι η πρώτη η φορά. Ζείτε στιγμές πάθους, εάν και εφόσον το επιθυμείτε αληθινά!

Ιχθύς
Ναι μεν θα έχετε όλη τη καλή τη διάθεση, να εκφραστείτε ελεύθερα και να βελτιώσετε τη σχέση σας, από την άλλη όμως θα μπλοκάρετε κανονικά. Αλλιώς τα βλέπετε εσείς, αλλιώς οι άλλοι, κοιτάξτε μη μπλέξετε τα μπούτια σας, γιατί ο Ποσειδώνας δημιουργεί φανταστικές σκέψεις και εντυπώσεις. Ναι στις νέες γνωριμίες, ναι στο να είστε επικοινωνιακοί και φιλικοί, όμως αν δε δείτε κάποιο πράσινο φως, μη μπείτε στο κόπο να προχωρήσετε παραπέρα. Κάποιο άτομο σας εντυπωσιάζει. Μπορεί να είναι ο σύντροφός σας, μπορεί και ο εραστής σας. Ίσως να μη χρειαστεί να κάνετε και πολλά, αφού λατρεύετε οι άλλοι να σας προσεγγίζουν και να σας φλερτάρουν.

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos