Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Τα Ζώδια των ημερών, μέχρι και τις 08/11/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μπορώ να σας αποκαλύψω πως η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, έκανε τα μαγικά της. Πιο όμορφη αστρολογική επιρροή από αυτή, έχω
χρόνια να συναντήσω. Δε ξέρω για εσάς, αλλά μέχρι στιγμής, φτου-φτου, όλα βαίνουν εκπληκτικά καλώς!
Love is in the air, να το τραγουδήσουμε, να το χορέψουμε μόνοι μας, να κάνουμε εκείνες τις σκέψεις τις πονηρές.

Ναι Παρασκευή σήμερα, λατρεμένη ημέρα, για εμάς τους Ταύρους, προτιμώ να αφεθώ στα χέρια της Θεάς Τύχης και ότι προκύψει! Τι να κάνουμε μερικές φορές πρέπει να γίνει και έτσι, γιατί υπάρχει λόγος να αγωνιούμε, να αγχωνόμαστε, να γινόμαστε ένα με το ρολόι;;; Όχι βέβαια.. Και στη τελική καλοδεχούμενο το απρόβλεπτο. Είναι και πιο ωραίο!

Σας αφήνω με τα ζώδια των ημερών.. και ότι θέλει ας προκύψει..

φιλάκια..


Κριός
Μυστήρια ημέρα στις 5, αναστατώνεις ευχάριστα τους δικούς σου. Γίνεσαι απρόβλεπτη πολύ. Βγες έξω, διασκέδασε στις 7. Αν θες να μάθεις κάτι, να επιμείνεις στις 8. Προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένη και πρόθυμη. Άκουσε τη διαίσθησή σου!
Επαγγελματικά: Αφοσιώνεσαι ολοκληρωτικά στις 3 και 4. Οι ιδέες σου αρέσουν, κάνεις όνειρα για κάτι καλύτερο. Με υπομονή και σκληρή δουλειά πολλά μπορείς να καταφέρεις.

Ταύρος
Δραστήρια πολύ τις μέρες αυτές, δε μαζεύεσαι με τίποτα. Κάνεις μια συζήτηση στις 3, που σε ηρεμεί. Ονειροπαρμένη και με ρομαντική διάθεση στις 4. Φορτίζεσαι ψυχολογικά στις 5 και αυτό είναι μια καλή αιτία να κάνεις ένα μικρό ταξιδάκι στις 6. Απέφυγε τις εντάσεις στις 8. Ένα πάθος μπαίνει στη ζωή σου!
Επαγγελματικά: Σε ενοχλεί και σε απογοητεύει η συμπεριφορά ενός ατόμου στις 7. Κράτα διπλωματική στάση στις 8. Όμως να βρίσκεσαι σε εγρήγορση.

Δίδυμος
Απέφυγε τα λόγια τα πολλά στις 2. Μπορεί να προκληθούν εντάσεις. Μέρες που ασχολείσαι με τον εαυτό σου και με οτιδήποτε σου αρέσει. Απόλαυσε το διήμερο 5 και 6. Ένα μικρό ταξιδάκι είναι ότι πρέπει για να ανανεωθείς. Μπερδεμένες σκέψεις στις 8. Να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου. Να είσαι προσγειωμένη!
Επαγγελματικά: Τυχερή ημέρα στις 4. Λαμβάνεις απαντήσεις στις 7 για μια νέα δουλειά. Ξεσηκώνεσαι ευχάριστα.

Καρκίνος
Μια συζήτηση με το σύντροφό σου, στις 3 θα σε κάνει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε εκείνον και στο σπίτι. Αφιερώνεσαι ολοκληρωτικά στις 4. Το μυαλό σου ταξιδεύει στις δουλειές σου στις 6. Οργανώνεσαι εκ νέου! Μη σνομπάρεις τον έρωτα!
Επαγγελματικά: Ζήτησε ότι θες στις 2. Θα λάβεις την απάντηση ξαφνικά στις 5. Κάτι ετοιμάζεις και πρέπει να πετύχει. Πιστεύουν σε εσένα, όμως στις 7 κάποιος θα σου δείξει το αντίθετο. Προσαρμόσου στα νέα δεδομένα στις 8.

Λέων
Κάνεις διάφορες σκέψεις στις 3 και 4. Παίρνεις τις αποφάσεις σου, τις συζητάς με τους δικούς σου. Βγες έξω διασκέδασε στις 5. Διώξε τις αρνητικές τις σκέψεις. Γενική καθαριότητα στις 6. Σηκώνεις όλο το σπίτι. Φλερτάρεις και ερωτοτροπείς στις 7 και 8. Μη τα θες όλα δικά σου!
Επαγγελματικά: Η καλή σου η διάθεση σε κάνει συνεργάσιμη και επικοινωνιακή. Λύνεις τα θέματά σου άμεσα και δίχως εντάσεις.

Παρθένος
Μυστήριες οι μέρες σου κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Από τη μια ξεσηκώνεσαι ευχάριστα, από την άλλη απογοητεύεσαι. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής και εκφραστική στις 3 και 4. Μην είσαι απόλυτη στις 5. Νευρική και απρόσεκτη ως τις 8! Προτίμησε το διάλογο.
Επαγγελματικά: Υπερβολική και σε υπερένταση από τις 6 μέχρι και τις 8. Λάθη κάνεις, παρεξηγήσεις προκύπτουν, μπλέκεις τα πράγματα πολύ.

Ζυγός
Από τις 3 και μετά μπορείς και αφιερώνεις χρόνο στο σύντροφό σου. Ξεσηκώνεσαι στις 4, ευτυχώς όμως με μέτρο. Άκρως ερωτική η μέρα σου στις 5. Εκφράσου ελεύθερα. Ότι έχεις κατά νου γίνεται πραγματικότητα. Στιγμές ανεμελιάς μέχρι τις 8. Πρόσεχε τα ατυχήματα!
Επαγγελματικά: Είσαι συνεπής και μερικά βήματα μπροστά. Προλαβαίνεις το κακό. Η ετοιμότητα σου, σε σώζει και σε θαυμάζουν. Πάρε μια άδεια καλύτερα.

Σκορπιός
Με πολύ καλή διάθεση ξεκινά η εβδομάδα σου. Ερωτική η μέρα στις 4 πολύ. Φλέρταρε, διεκδίκησε, η απόλαυση θα είναι μεγάλη. Ασχολήσου με το σπίτι και τους δικούς σου στις 7. Εντάσεις στις 8 πρόσεχε τα λόγια σου. Κάνε φιλόδοξα σχέδια.
Επαγγελματικά: Οικονομικά ζητήματα σε κάνουν να αποζητάς το καλύτερο. Ανήσυχη πολύ, πρέπει μέχρι τις 6 να έχεις πάρει τις αποφάσεις σου.

Τοξότης
Πολύ όμορφες οι μέρες σου Στις 2 και 3 συναντάς τους φίλους σου, ξεσηκώνεσαι για βόλτες ή κάτι το διαφορετικό. Ξεκουράσου στις 4, το έχεις ανάγκη. Μη παρασυρθείς σε έξοδα στις 5 και 6. Πρόσεχε τι λες μέχρι και τις 8. Ένα φλερτ σε γοητεύει.
Επαγγελματικά: Μέρες που μπορεί να πάρεις μια άδεια. Βρίσκεσαι σε δημιουργική περίοδο, όμως έχεις μπλοκάρει και χρειάζεσαι μια ανανέωση.

Αιγόκερως
Μέρες που δε θα έχεις και τόσο τα κέφια σου. Πάλι τα βάζεις με τους φίλους σου ή με το σύντροφό σου! Θέτεις νέα όρια στις 3. Θες να έχεις το πάνω χέρι και ακολουθεί ένα διήμερο στις 5 και 6 γεμάτο από εντάσεις. Συγκράτησε τα νεύρα σου!
Επαγγελματικά: Φιλόδοξη όσο ποτέ στις 4. Τυχερές ημέρες στις 7 και 8. Λαμβάνεις θετική απάντηση για ένα νέο στόχο. Λεφτά έρχονται επίσης.

Υδροχόος
Πολύ κοινωνική και χαρωπή θα είσαι τις μέρες αυτές. Στις 2 φρόντισε να συναντήσεις φίλους και γνωστούς. Γίνε συμπαθής ξανά. Κάνε τους άλλους να εκφραστούν. Μάθε τι νιώθουν για σένα στις 6. Γλυκά ραντεβού στις 7 ομορφαίνουν τη ζωή σου. Να είσαι μετρημένη!
Επαγγελματικά: Μια πρόταση στις 3 θέλει πολύ σκέψη. Μη πεις τη γνώμη σου, ψάξε το πρώτα. Οι δημόσιες σχέσεις σου δίνουν ιδέες για το αύριο στις 8!

Ιχθύς
Ευαίσθητη πολύ τις μέρες αυτές, αποζητάς μια αγκαλιά, λίγο ρομανς παραπάνω. Στις 4 και 5 γίνεσαι ιδιαίτερα εκφραστική και από τη μια βρίσκεις ανταπόκριση από την άλλη σε παρεξηγούν. Κράτα τις ισορροπίες μέχρι και τις 6. Μη τα θες όλα δικά σου!
Επαγγελματικά: Κάνε τις συζητήσεις που πρέπει στις 3. Με οικονομικά θέματα ασχολείσαι στις 7 και 8. Κάποιος σε βοηθάει.

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos