Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 25/11/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μπορεί να μη χρησιμοποιώ πια
τόσες φωτογραφίες με ξωτικά, με παραμυθένια τοπία, με εκείνο το λαμπερό το χθες, όμως το χαρακτηρισμό τον αφήνω, ας υποθέσουμε πως έχουμε μεταφερθεί για λίγο στο κόσμο του σήμερα, της πόλης και των ανθρώπων. Να δούμε και την άλλη τη πλευρά. Που πιο ψυχρή πεθαίνεις! Άχρωμη επίσης, μουντή και ας έχει ήλιο.. Καμία η διαφορά.
Κάποια στιγμή θα επιστρέψουμε, στο σπίτι μας, στο μαγικό μας το δάσος, θέμα χρόνου είναι, θα το δείτε..

Πολύ γλυκό το σημερινό το πρωινό, έχει σύννεφα, δεν έχει κρύο, ηρεμία τριγύρω, ακόμα και τα πουλάκια νομίζω λουφάρουν. Γαλήνη παντού, λίγο πριν το μεγάλο το μπαμ..! Ε μα.. Παρασκευή σήμερα, υπάρχει περίπτωση να μη κλείσει επεισοδιακά;;; Έτσι να έχουμε να χαιρόμαστε;

Αστρολογικά, ο Πλούτωνας έχει ορεξούλες! Συνεπώς, να προσμένουμε το οτιδήποτε φοβερό και τρομερό!

Black Friday.. από όλες τις απόψεις.. χαχα!

φιλάκια..


Κριός
Μυστήρια η μέρα σας πολύ! Ευτυχώς έχει χαρωπό και αισιόδοξο αέρα και κάτι πολύ καλό θα συμβεί στη δουλειά σας. Μπορεί να ανακαλύψετε εκείνο το στοιχείο που θα σας κάνει να φανείτε στο χώρο σας. Μη το βάζετε κάτω σε καμία περίπτωση. Και επειδή θα νιώσετε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας, θα σας έρθουν και οι ορεξούλες για να ερωτοτροπήσετε. Θα είναι με το σύντροφό σας, με μια άγνωστη ψυχή; Πάντως ανταμείβεστε με απολαύσεις.. πιο προσωπικές..!

Ταύρος
Ειλικρινά να σας πω πού πουλάνε ράσα, να πάρετε ένα ζευγάρι. Για τόσο πολύ! Πιστεύω πως το σύμπαν σας έχει μπλοκάρει από παντού. Και επειδή δε το παραδέχεστε θα ασχοληθείτε με μια ακόμα δραστηριότητα έτσι για τη δικαιολογία. Το σίγουρο είναι πως το σπίτι σας έχει γίνει το καταφύγιό σας και αυτό σας κάνει πλέον αντικοινωνικούς. Ότι και αν σας προτείνουν εσείς θα το απορρίψετε. Δεν απαρνιέστε και τόσο εύκολα το κρεβατάκι σας.

Δίδυμος
Έντονη η μέρα σας πολύ, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Ότι δε σας αρέσει να το πείτε έξω φωναχτά, γιατί αλλιώς θα τρελαθείτε. Να κάνετε ότι λέει η καρδιά σας και όχι ότι επιθυμούν οι άλλοι. Συνήθως έτσι γίνεται, αλλά άλλο να το θέλετε εσείς εξ αρχής και άλλο να προσπαθούν να σας πείσουν μέρες τώρα. Κρατήστε χαρακτήρα και μη παρασύρεστε! Προστατέψτε τον εαυτό σας!

Καρκίνος
Ωχ.. πολύ ζόρικη η ημέρα σας, κυρίως ψυχολογικά. Ετοιμαστείτε να έχετε εκείνες τις διακυμάνσεις, να τρελάνετε τον κόσμο ξανά. Μια θα χαμογελάτε και μια θα είστε μέσα στη γκρίνια. Είναι το σύμπαν τέτοιο που ούτε από το κρεβάτι δε θέλετε να σηκωθείτε. Ακόμα και το ντύσιμο θα το βρείτε μια βαρετή συνήθεια. Δεν είστε ο εαυτός σας, αυτό να λέγεται. Πλούτωνας είναι αυτός.. κάνει ότι θέλει..!

Λέων
Δε ξέρω πώς να χαρακτηρίσω την ημέρα σας. Θα σας πιάσει εκείνη η λογοδιάρροια και το θέμα είναι ναι μεν να εκφραστείτε ελεύθερα, να φύγει από μέσα σας, όμως και το τι λέτε.. Γιατί αν είναι να γίνετε υπερβολικοί μπορεί να ξεφύγει το πράγμα και να αλλάξει ύφος. Προσοχή λοιπόν, στα λόγια σας. Να είστε μετρημένοι. Όμως μια βόλτα απόψε, κάπου εκεί με τον κόσμο το πολύ, δε θα σας χαλούσε καθόλου! Όλους θα τους γνωρίσετε!

Παρθένος
Πώς να σας το πω; Πώς; Ερωτικά μυστήρια η ημέρα σας πολύ. Ο άλλος σας ο εαυτός, εκείνος που κανείς δε ξέρει, θα σας κάνει να ντυθείτε πολύ σέξι για να σαγηνεύεστε μια ψυχή. Ακόμα και εκείνο το άρωμα θα φορέσετε, που μαγεύει το θύμα απευθείας. Γοητευτικοί, λαμπεροί, με πονηρό χαμόγελο. Η κατάληξη άγνωστη, είναι καθαρά στο χέρι σας, το τι θα συμβεί. Τι το σκέφτεστε, κανείς δε θα το μάθει..!!!

Ζυγός
Σήμερα να είστε προετοιμασμένοι να σηκώσετε τα μανίκια! Ή να βάλετε εκείνες τις αγριοφωνάρες, που θα σας ακούσουμε και εμείς. Θέματα οικογενειακά προκύπτουν, θα πιεστείτε πολύ και αφού θέλουν τις απαντήσεις άμεσα, ας τις πάρουν! Και κάπως έτσι οι δικές σας οι απόψεις με των άλλων δε ταιριάζουν και τόσο και εκεί ξεκινάει η μάχη. Επιμένετε, πεισμώνετε, δε δέχεστε κουβέντα. Πάει και τελείωσε!

Σκορπιός
Το σύμπαν είναι πολύ σκοτεινό σήμερα και σας ταιριάζει απόλυτα. Φροντίστε ο τρόπος που θα προσεγγίσετε μερικούς ανθρώπους, να είναι διακριτικός πολύ. Εννοείται πως πρέπει να είστε καχύποπτοι με τα πάντα, εκεί που πάτε και μπλέκετε συνεχώς, για αυτό να προσέχετε. Τα λόγια σας ας είναι μετρημένα, κρατήστε κουβέντες, ίσως αργότερα να πιάσουν τόπο. Μη λέτε πολλά, αφήστε τους άλλους να μιλήσουν.

Τοξότης
Σήμερα μπορεί να σας προτείνουν μια βόλτα που η τσέπη σας δεν την αντέχει και τόσο. Και κάπως έτσι να φουντώσει ένα καυγάς. Τύπου πού πηγαίνουν τα λεφτά σας και το πόσο άσχημα τα διαχειρίζεστε. Ζόρικο το σκηνικό, για αυτό καλύτερα να χρησιμοποιήσετε μια άλλη δικαιολογία. Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο τον καιρό μια το ένα και μια το άλλο, έχετε ξεπαραδιαστεί κανονικά! Πείτε στη τελική ένα αθώο ψεματάκι..

Αιγόκερως
Τι να σας πω; Ο Πλούτωνας δίνει ρέστα εκεί ψηλά και εσείς εδώ στα χαμηλά θα πάρετε πάλι το ρόλο του κατασκόπου. Μπορεί να συμβούν διάφορα μπροστά σας και να χρειαστεί απλά να παρατηρείτε και να μη μιλήσετε καθόλου. Συγκρατήστε λοιπόν τη παρορμητικότητα σας και ανακαλύψτε τι κρύβεται πίσω από όλο αυτό το σκηνικό. Μη τα παίρνετε όλα προσωπικά, ιδιαίτερα όταν πρέπει να έχετε ομαδικό πνεύμα!

Υδροχόος
Σήμερα θα τα πάρετε στο κρανίο φουλ! Κάτι θα γίνει και θα εκνευριστείτε απίστευτα πολύ! Συγκρατηθείτε, μη δείξετε εκείνο το κακό το χαρακτήρα που κρύβετε μέσα σας. Βαθιές ανάσες καλύτερα και νερό. Οτιδήποτε και αν προκύψει, έχετε τις γνώσεις και την εμπειρία να το αντιμετωπίσετε. Η ψυχραιμία σώζει σε όλες τις περιπτώσεις, για αυτό επικοινωνήστε διαφορετικά. Επίσης δεν έχουν όλοι τη νοημοσύνη σας.. Το ξέρετε και αυτό!

Ιχθύς
Ζόρικη η μέρα σας από όλες τις απόψεις. Δε ξέρω τι έχετε να αντιμετωπίσετε, πάντως κάποιος τεστάρει τα νεύρα σας και το πόσο θα αντέξετε να μη προκαλέσετε χαμό, μόνο εσείς το γνωρίζετε. Να πάτε ένα γυμναστήριο να ξεδώσετε. Περπατήστε με ένταση. Ή ανοίξτε το στοματάκι σας και όποιον πάρει ο χάρος. Αν έχετε όρεξη να χαλάσετε τη ζαχαρένια σας μέρα που είναι σήμερα τι να σας πω..;;; Προειδοποιήστε μόνο!

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos