Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Τα Ζώδια των ημερών 16/11 – 22/11/2016, by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πόσο όμορφα και χαρωπά ξεκίνησε η εβδομάδα και πόσο μελαγχολικά και στενάχωρα μπορεί να κλείσει. Έτσι πάνε αυτά, μια
κρύο και μια ζέστη. Μη χάσουμε και το σασπένς!

Μια η Αφροδίτη με το Ποσειδώνα μας ξεγελούν ερωτικά, μια και ο Ερμής! Να ακόμα και το σύμπαν είναι kinky!



Και εννοείται πως σήμερα είναι μια μυστήρια μέρα αστρολογικά. Άλλα μαντάτα θα προσπαθήσουν να έρθουν, άλλα θα φτάσουν στο τέλος! Προτείνω λοιπόν να μη δώσουμε καμία σημασία στα νέα που θα έρθουν, να τα προσπεράσουμε, γιατί προφανώς το σχέδιο είναι άλλο. Της εξαπάτησης και της παραίσθησης. Μη πέσουμε στη παγίδα; Τι λέτε;

καλό ΣΚ!


Κριός
Εντάσεις οικογενειακές προκύπτουν μέχρι και τις 18! Θες τόσα πολλά να κάνεις για τον εαυτό σου και δε βρίσκεις συμπαράσταση από πουθενά. Ένα ερωτικό διήμερο ακολουθεί, στις 19 και 20. Φλέρταρε με μέτρο. Κράτα τις ισορροπίες!
Επαγγελματικά: Τις μέρες αυτές προσπάθησε να κλείσεις τα ραντεβού σου, θα πετύχεις πολλά. Τυχερή ημέρα στις 22. Δραστήρια όσο ποτέ.

Ταύρος
Οι ευαισθησίες σου σε πιάνουν τις μέρες αυτές. Από τη μια γίνεσαι εκφραστική πολύ στις 17, από την άλλη νιώθεις ανασφάλεια στις 18. Εντάσεις προκαλείς στις 19. Κάτι δε σου αρέσει. Μια βόλτα να πας στις 20 να αλλάξεις παραστάσεις. Μάθε μια τέχνη!
Επαγγελματικά: Λεφτά σου έρχονται πολύ ξαφνικά. Ένα μπόνους; Κάτι δανεικά και αγύριστα; Επενδύεις στον εαυτό σου. Αποφασίζεις στις 22 να καθίσεις στα θρανία ξανά.

Δίδυμος
Από τις 19 και μετά βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου και τους φίλους σου. Προσπάθησε να χαλαρώσεις διασκεδάζοντας. Ασχολείσαι με το σπίτι σου στις 21. Θέτεις τα όρια ξανά και από την αρχή. Προτίμησε τη σιγή στις 22. Προτίμησε τη σταθερότητα!
Επαγγελματικά: Από τις 16 μέχρι και τις 18 προσπαθείς να συνεργαστείς, όμως υπάρχουν εμπόδια. Πάρε πρωτοβουλίες και μη στηρίζεσαι σε κανέναν.

Καρκίνος
Ναι μεν αποζητάς ερωτικές και ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σου, να που ο χρόνος δε σου περισσεύει. Νιώθεις μια απίστευτη κούραση στις 18. Πήγαινε μια βόλτα στις 21 για να ξεσκάσεις. Πεσμένα τα κέφια πολύ. Μη ξεσπάς σε αγαπημένα πρόσωπα.
Επαγγελματικά: Οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν και οι συνεργάτες σου. Μια νέα θέση προορίζεται για σένα. Θα κοπιάσεις, αλλά αξίζει το κόπο.

Λέων
Νιώθεις μια εξάντληση μέχρι και τις 18. Καλό είναι να σταματήσεις τις βόλτες και να πας σε ένα γιατρό. Ανανεώνεσαι στις 19 και 20. Πρόσεχε τις παρέες σου. Ακολούθησε μέχρι εκεί που μπορείς. Οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν. Να ξεκουράζεσαι περισσότερο!
Επαγγελματικά: Τυχερές ημέρες στις 21 και 22. Λεφτά έρχονται, μπορεί να πάρεις μια αύξηση, ή ένα μπόνους. Οργάνωσε τα επόμενα βήματά σου.

Παρθένος
Ασχολείσαι με πολλές δραστηριότητες τις μέρες αυτές προκειμένου να ξεδώσεις. Εσύ κατά ενθουσιασμένη, οι άλλοι όχι και τόσο. Εντάσεις και παρεξηγήσεις μεταξύ φίλων στις 18. Κάνε ότι σου αρέσει μέχρι και τις 20 και μη λες σε κανέναν τίποτα. Επαναστάτησε με αιτία!
Επαγγελματικά: Παίρνεις το αίμα σου πίσω στις 16! Οργανώσου εκ νέου στις 21 και προτίμησε το διάλογο για να γίνει αυτό που θες.

Ζυγός
Ζόρικες οι μέρες σου πολύ. Ασχολείσαι με θέματα δουλειάς και δεν έχεις ούτε το χρόνο, ούτε τη διάθεση για να ασχοληθείς με τα προσωπικά σου τα ζητήματα. Στις 19 και 20 κάνε κάτι το δημιουργικό. Θα νιώσεις καλύτερα. Προσαρμόσου στα νέα δεδομένα.
Επαγγελματικά: Αλλάζουν οι κανόνες! Τσινάς αλλά συμβιβάζεσαι. Εντάσεις προκύπτουν στις 18. Επικοινώνησε σε βάθος στις 21 και ανέλαβε δράση στις 22.

Σκορπιός
Από τις 16 μέχρι και τις 18, το σύμπαν είναι τέτοιο που θολώνει το μυαλό σου και φαντάζεσαι διάφορα. Το ρίχνεις στη διασκέδαση, δε δίνεις σημασία στο οικονομικό. Όλες οι δουλειές σου μαζεύονται στις 19 και 20. Προσοχή στις παραισθήσεις..
Επαγγελματικά: Παίξε ομαδικά για να κερδίσεις περισσότερα. Στις 22 κανόνισε να συναντήσεις το κατάλληλο άνθρωπο για να πετύχεις αυτό που θες.

Τοξότης
Μια ψυχολογική αστάθεια θα νιώσεις από τις 16 μέχρι και τις 18. Αυτό σε κάνει να είσαι νευρική και μη συνεννοήσιμη. Προσπάθησε να ξεκουραστείς στις 19 και 20 και να καταπιαστείς με κάτι το δημιουργικό. Μόνη είσαι καλύτερα. Μην είσαι απόλυτη!
Επαγγελματικά: Κάνε πιο γερές τις βάσεις στις 21 και 22 και λύσε τα θέματά σου. Οι ιδέες που έχεις να προτείνεις αρέσουν και φαίνεσαι περισσότερο.

Αιγόκερως
Ζορίζεσαι τόσο πολύ από τις 16 ως και τις 18, που θα προτιμήσεις να κατά ξοδευτείς στις 19 και 20 στις προσωπικές τις απολαύσεις. Πας κομμωτήριο; Ψωνίζεις και ρούχα; Βγαίνεις έξω και του δίνεις και καταλαβαίνει; Απέκτησε ένα χόμπι
Επαγγελματικά: Εντάσεις συναδελφικές προκύπτουν. Μη παίρνεις βιαστικές αποφάσεις και προτίμησε τη σιωπή. Κοίταξε το συμφέρον σου ως και τις 22.

Υδροχόος
Τρώγεσαι με τα ρούχα σου από τις 16 μέχρι και τις 18. Από τη μια μέσα στην αισιοδοξία, από την άλλη προτιμάς τη μοναξιά σου και αποζητάς τη ξεκούραση και τίποτα άλλο. Στις 20 να είσαι με φίλους που σε αγαπούν. Σε εξαπατούν πρόσεχε!
Επαγγελματικά: Κλείσε όλες τις εκκρεμότητες που έχεις μέχρι και τις 22. Πλήρωσε τους λογαριασμούς σου, τακτοποίησε γραφειοκρατικά θέματα. Μην αφήσεις τίποτα στη τύχη του.

Ιχθύς
Το σύμπαν εκπέμπει αρνητική ενέργεια και είναι όλη επάνω σου! Μαζέψου στο σπίτι σου, με τους δικούς σου τους ανθρώπους, με τους φίλους σου. Μια απογοήτευση σε περιμένει στις 18. Παράξενα χαρωπή στις 19 και 20. Εντυπωσίασε, μπορείς.
Επαγγελματικά: Ανησυχίες σου τρελαίνουν τη ψυχή και το μυαλό. Μπορεί και να τα φαντάζεσαι όλα αυτά. Μέχρι και τις 22 τεντώνεις το σχοινί σε θέματα σχέσεων. Στα πατώματα οι συνάδελφοι.

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos