Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 22/11/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αστρολογικά η μέρα είναι πολύ παράξενη. Ο Κρόνος εκεί πέρα κάνει
κάτι μυστήρια κόλπα, έχω την εντύπωση πως ενοχλεί τη Σελήνη και κάπως έτσι ο συναισθηματικός μας ο κόσμος θα αναστατωθεί και πεσμένα τα κέφια.





Συναντήσεις θα προκύψουν, που θα είναι πολύ τυχερές και δυνατές, για λίγους και καλούς. Επαγγελματικό το θέμα; Ερωτικό; Διαλέξτε και πάρτε! Ξεκάθαροι και ειλικρινής να είστε μόνο, γιατί λένε.. πως «ότι δώσεις, αυτό και θα λάβεις..»!

Επιλέγω τη φωτογραφία αυτή, γιατί αυτό θα προτιμούσα να κάνω. Να καθίσω σε εκείνο το παγκάκι, με τις ώρες. Να παρατηρώ τον κόσμο, το ποτάμι, τα δέντρα, τα πουλιά. Ακόμα και τα σύννεφα αλλάζουν μορφές στο λεπτό. Ο αέρας, πόσο όμορφα μερικές φορές ακούγεται και πόσο ενοχλητικός. Στιγμές ηρεμίας. Στιγμές που οι σκέψεις ξεφεύγουν από κάθε λογικό πλαίσιο. Η φαντασία καλπάζει στο όνειρο..

φιλάκια..


Κριός
Μέρα που θα στρέψετε τη προσοχή σας στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Τα δίνετε όλα, γιατί θα υπάρξουν διάφορες μικρές ευκαιρίες, για να προβληθείτε και φυσικά να πείτε όλα αυτά που καιρό σκέφτεστε! Να είστε πανέτοιμοι και να έχετε σωστά επιχειρήματα για να τους κολλήσετε στο τοίχο! Είναι η τυχερή σας ημέρα, ακόμα και για εσάς που γυρεύετε μια εργασία. Μη διστάσετε να σηκώσετε το τηλέφωνο!

Ταύρος
Τι να σας πω; Επιστροφή στα θρανία; Καιρός να ανοίξετε ένα βιβλίο ξανά; Δε ξέρω αν έχετε χρόνο ή όχι, πάντως κάτι τρελό θα επιστρέψει στο μυαλό σας και θα αποφασίσετε να δράσετε αναλόγως! Στοχεύετε πάντα ψηλά, συνεπώς το να κοπιάσετε έτσι λίγο παραπάνω, για να ανεβείτε μερικές σκάλες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, γιατί όχι; Μην είστε υπερβολικοί και αν πραγματικά το λέει η καρδούλα σας, θα γίνει!

Δίδυμος
Πάλι έχουν πέσει οι δικοί σας οι άνθρωποι, από επάνω σας, σας ψέλνουν ένα πράγμα, γιατί το ένα και γιατί το άλλο και πώς θα τα βγάλετε πέρα! Δύσκολη ημέρα, γιατί και το κακό συνεχίζεται, αφού και εσείς όλο μαντάρα τα κάνετε. Και στη τελική είναι καλό που υπάρχουν ακόμα κάποιοι που σας μαζεύουν με τον τρόπο τους. Ναι σας μαλώνουν για τις επιλογές σας, καλά καταλάβατε και ξέρετε τι; Προτιμήστε τη σιωπή, θα γλυτώσετε από πολλά!

Καρκίνος
Και μόλις πέσει το σκοτάδι, θα νιώσετε τόσο κουρασμένοι που σας βλέπω να ξαπλώνετε από νωρίς, να χουχουλιάζετε στα ζεστά, παρέα με τις σκέψεις σας. Ναι σας παίρνει λίγο από κάτω, δυσάρεστες οι σκέψεις σας, είναι και αστρολογικό το θέμα, χάλια η κατάσταση! Γελάστε, γιατί χανόμαστε! Εξαφανίζεστε μέσα στο ίδιο σας το σπίτι. Αυτό είναι το αστείο, βάλτε και μια πινακίδα “do not disturb” και απολαύστε την ηρεμία σας!

Λέων
Μια φοβερή ημέρα μόλις σας ξημέρωσε. Θα πιάσουν λεφτά τα χεράκια σας, έτσι ξαφνικά και θα νιώσετε πολύ ωραία. Αν σας οφείλουν, σας τα επιστρέφουν, αν έχετε δουλέψει παραπάνω, ένα μικρό μπόνους, έτσι ως δείγμα εκτίμησης. Σας το εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου, είμαι σίγουρη πως θα γίνουν φύλλο, φτερό, στο λεπτό. Αλλά χαλάλι τέτοια πλασματάκια είστε εσείς. Ας είστε προσβάσιμοι, θετικοί και αισιόδοξοι και δε ξέρετε ποτέ!

Παρθένος
Καλύτερα σήμερα να αποφύγετε τις άσκοπες τις συζητήσεις, γιατί τα χαλαρά μπορεί ξαφνικά να σας ενοχλήσουν πολύ και να αλλάξετε ύφος! Τραγικές οι συνέπειες αν το προχωρήσετε παραπέρα. Επιβάλλεται εσείς να βάλετε τη τάξη και όχι να γίνετε ένα με το χάος. Μέρα που θα σας αντιμιλήσουν, που θα τονίσουν τα αρνητικά σημεία του χαρακτήρα σας, που θα σας πουν εν ολίγοις τρελούς! Αφού είστε, υπάρχει λόγος να αποδείξετε το αντίθετο;;;

Ζυγός
Έχετε σχέδιο εσείς και πρέπει να το πετύχετε ο κόσμος να χαλάσει. Το θέμα είναι πως γνωρίζετε τον τρόπο και ότι και να προκύψει θα μπορέσετε να το αντιμετωπίσετε με μεγάλη επιτυχία. Πιστέψτε στον εαυτό σας, στις ιδέες σας και τολμήστε να πράξετε κάπως διαφορετικά. Να κάνετε μια αλλαγή. Έτσι για το σασπένς. Τι λέτε; Ακόμα και η πιο τρελή σκέψη, μπορεί να σας δώσει λύσεις σε ένα πρόβλημα, παράξενο. Γιατί όχι;

Σκορπιός
Μια πολύ ωραία ημέρα, για να συναντήσετε τους φίλους σας και όχι μόνο! Τι είναι αυτό που θέλετε περισσότερο; Να χαλαρώσετε; Να γοητέψετε με τη παρουσία σας; Έρωτας ή δουλειά; Διαλέξτε και πάρτε! Διεκδικήστε αυτά που επιθυμείτε, με όμορφο τρόπο και ξεκάθαρο. Θετική ημέρα, για τις υποθέσεις σας, όλα βαίνουν καλώς. Ένα επαγγελματικό σχέδιο, προχωράει ως έχει. Σήμερα επίσης μπορείτε να εκφράσετε τις σκέψεις σας, άνετα! Ρίξτε άδεια για να πιάσετε γεμάτα!

Τοξότης
Πολύ καλή ημέρα για να κλείστε επαγγελματικές εκκρεμότητες. Μην ασχοληθείτε με τίποτα καινούριο, προέχουν μερικές τελείες. Οργανωθείτε, να είστε αθόρυβοι και αν χρειαστεί ζητήστε και μια βοήθεια. Σε καμία περίπτωση μη κάνετε το λάθος να δειχτείτε, γιατί μπορεί το τοπίο να βρίσκεται σε έκρυθμη κατάσταση και να προκαλέσετε το χάος. Για πάρτη σας ότι κάνετε και όταν πετύχετε το στόχο, τότε να εντυπωσιάσετε!

Αιγόκερως
Κάτι το εντυπωσιακό κάνετε στη δουλειά σας σήμερα και μπορεί όλως τυχαίως να σας προτείνουν μια νέα θέση. Μέρα παράξενη που κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις. Από την άλλη μπορεί να μάθετε για μια δουλειά και να θελήσετε να την αναλάβετε ο κόσμος να χαλάσει. Χρόνο θα βρείτε, είστε ειδικοί σε αυτό και στη τελική ας κόψετε από τον ύπνο! Τραγικό λάθος αυτό, το νου σας!

Υδροχόος
Σήμερα θέλετε, δε θέλετε θα κλειστείτε μέσα σε ένα χώρο για πολλές ώρες. Θα είναι το γραφείο σας; Το σπίτι σας; Κάτι άλλο; Ένα κλουβί ας πούμε; Έχετε θέματα με το παρελθόν, που πρέπει να τα αντιμετωπίσετε. Αν δε γίνει αυτό, δε πρόκειται να ξεμπλοκάρουν οι υποθέσεις σας. Το να αδιαφορείτε και να φυσάτε και να ξεφυσάτε, δε θα σας λύσει κάτι. Βρείτε εκείνο το κομμάτι του εαυτού σας, λειτουργήστε σωστά και λογικά, ξέρετε πολύ καλά το τι πρέπει να κάνετε. Παλέψτε το αλλιώς.. Πιο σταράτα!

Ιχθύς
Και ξαφνικά εκεί που ήταν όλα ωραία και φανταστικά πλασμένα μέσα στο μυαλό σας, θα σας πιάσει ένας πανικός, τύπου μήπως δεν είναι έτσι;;; Να μη κάνετε δεύτερες σκέψεις και φυσικά να μη μετανιώνετε για τις επιλογές σας. Τι ήταν εκείνο που σας παρακίνησε εξ αρχής; Αυτό θα κρατήστε και τίποτα άλλο. Αστρολογικό το θέμα αφού ο Κρόνος, φέρνει τη καταστροφή. Μη δίνετε σημασία καμιά!

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos