Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Η Αγάπη.. δεν είναι αρκετή..!

Καλησπέρα ξωτικά μου.. Σκέφτομαι να αφεθώ ελεύθερη, παρέα με τη μουσική και να μιλήσω, γιατί η Αγάπη δεν είναι αρκετή.
Αυτό μου έβγαλε ο τίτλος, «Γιατί διώχνουμε εκείνους που μας αγαπάνε.!»

Μυστήριο θέμα, μου αρέσει, γιατί το γνωρίζω από πρώτο χέρι. Να διώχνω εκείνους που με αγαπούν. Που με θέλουν μέσα στη ζωή τους. Που ανέχονται τη κάθε μου ιδιοτροπία. Που τους αρέσω έτσι όπως είμαι, τρελή και αλλοπαρμένη.

Υπάρχει πιο ωραίο από αυτό; Να σε αποδέχονται για αυτό που αληθινά είσαι. Να μη πρέπει να αλλάξεις για κανέναν. Και όμως δεν είναι αρκετό. Και ξέρεις γιατί; Δεν υπάρχει πάθος. Δεν υπάρχει έρωτας.
Γιατί η αγάπη είναι ωραία, αλλά δίχως την ένταση, τη περιπέτεια, τη τρέλα, δεν είναι αρκετή επιμένω..

Σε πιάνει από το χέρι, αλλά εσύ θες να σε γραπώσει και να σου δώσει ένα παθιασμένο φιλί.

Σου χαϊδεύει τα μαλλιά, ενώ εσύ θα προτιμούσες να στα τραβήξει, με τρόπο πιο μπρουτάλ, γιατί το σ*ξ είναι ωραίο να είναι άγριο.

Να γιατί το σ*ξ, μεταξύ εραστών είναι παθιασμένο και μεταξύ συντρόφων μια από τα ίδια; Η Αγάπη δεν είναι αρκετή. Γιατί δεν έχει κάποια φλόγα που να καίει.

Ο έρωτας και η αγάπη μαζί, είναι το ιδανικότερο από όλα. Σπάνιο. Μοναδικό και αξεπέραστο όμως.. όταν συμβεί θαύματα γίνονται στο λεπτό! 

Η Αγάπη είναι ωραία, κρατάει για πάντα, σε μεταμορφώνει. Όχι ο έρωτας δεν υπάρχει πουθενά, υπάρχει όμως η συντροφικότητα. Σπουδαία υπόθεση, να έχεις κάποιον δίπλα σου. Παρέα. Να μιλάς. Δεν είναι αρκετό. Σωστά;
Αποζητάς εκείνη τη φλόγα, τη σπίθα που είδες κάποτε στα μάτια κάποιας ύπαρξης. Αποζητάς τον έρωτα, τη ζωή, να νιώσεις σαν ηφαίστειο.. έτοιμο να εκραγεί.. Οι χτύποι της καρδιάς σου να τρελαθούν.. Γιατί αυτό είναι το συναίσθημα.

Η Αγάπη είναι ωραία.. αλλά έχει τα κενά της.. Και η ερώτηση η κλασική, γιατί το καλό παιδί, το ιδανικό για σπίτι, σχέση, οτιδήποτε μόνιμο, κάποια στιγμή θα το βαρεθούμε και θα προτιμήσουμε το αλάνι, τον άντρα που σήμερα είναι μαζί σου, αύριο με την άλλη και η πίκρα σύννεφο; Απαντήστε μου τώρα εσείς;; Υπάρχει λογική εξήγηση σε αυτό;

Η γυναίκα είναι γατούλα και ο άντρας κυνηγός. Το παιχνίδι αυτό δεν έχει κανόνες, εσύ τους φτιάχνεις. Το πώς θα το παίξεις σε όλες τις ηλικίες θα φέρει σίγουρα εμπειρίες και θέλω να πιστεύω, πώς κάποια στιγμή όλοι καταλήγουμε με έναν άνθρωπο.. Το άλλο μας μισό.

Γιατί ωραία η αγάπη, αλλά ο έρωτας είναι καλύτερος.. Όπου το λέω αυτό γελούν και με ρωτούν με απορία αν τα πιστεύω αυτά που λέω..

«Προτιμώ τον έρωτα και ας με πληγώνει, με ανεβάζει όμως και στους ουρανούς και χαρωπά με αναστατώνει..» 

Γυναίκες, βγάζει κανείς άκρη, ούτε η ίδια δε μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που επιτέλους θέλω από τη ζωή μου.. Είμαι όμως σίγουρη, πως θέλω να ζω με τον Έρωτα παρέα. Θα είναι ο άνεμος ο ίδιος; Θα είναι έτσι όπως τον αποζητώ; Δε θέλω να με αγαπάει. Μόνο να είναι ερωτευμένος μαζί μου. Γίνεται;

Και επιμένω.. η Αγάπη δίχως έρωτα δεν είναι ποτέ αρκετή.. Για αυτό φεύγουμε. Η ψυχή από μόνη της γυρεύει, ποθεί, γουστάρει.. και όταν βρει εκείνη τη μαγική ψυχή.. τότε θα το καταλάβεις.. και θα το καταλάβω.. και θα είναι τέλεια!

η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία..

καλό βράδυ..

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos