Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 28/11/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μυστήρια η κατάσταση σήμερα, αφού
οι μισοί τεμπελιάζουν και χουχουλιάζουν στα παπλώματα και οι άλλοι μισοί τρέχουν και δε φτάνουν!

Χαρωπά τελειώνει ο Νοέμβρης, χειμωνιάτικα επίσης, τι πιο όμορφο από κρύες μύτες και αυτάκια. Να φύγει και κανένα μικρόβιο.. 


Σκέφτομαι τις μέρες αυτές. Πόσο πολύ αγαπώ όλα τα ζώα του κόσμου. Εντάξει δεν αναφέρομαι στα ερπετά, αλλά τόσες ψυχές εκεί έξω, τόση κακοποίηση, άλλα τα εγκαταλείπουν, άλλα τα βασανίζουν, πόσο τραγικό το βρίσκω. Όλα τα ζώα έχουν νοημοσύνη, καρδιά, συναισθήματα. Καταλαβαίνουν, την αγάπη, τη φροντίδα. Αντιλαμβάνονται την ελευθερία τους. Εκτιμούν το σπίτι τους, ακόμα και εκείνα της άγριας της φύσης. Ένα δέντρο είναι αρκετό. Ένα ποτάμι με δροσερό νερό επίσης.

Σπαράζει η καρδιά μου κάθε φορά. Δε μπορώ να καταλάβω τη πορεία του ανθρώπου. Ειλικρινά, έχουμε ισοπεδώσει τα πάντα, με το πιο καταστροφικό τρόπο. Χαίρομαι που υπάρχουν φιλόζωοι. Κάθε μέρα και πιο πολλοί. Κάτι αλλάζει. Και είναι ωραίο αυτό!

φιλάκια..


Κριός
Επαγγελματικές οι ανησυχίες σας, αφού τελειώνει ο μήνας και εσείς έχετε να κλείσετε ένα κάρο εκκρεμότητες. Πάρτε το απόφαση από νωρίς το πρωί και μη γκρινιάζετε, είναι σίγουρα ανούσιο να χαλάσετε τη ζαχαρένια σας. Βέβαια, ένα βροχερό γκρίζο πρωινό, θα προτιμούσατε το σπιτάκι σας, να όμως που δε γίνεται αυτό. Μια ευκαιρία, για ένα προβάδισμα, μπορεί να υπάρξει, για αυτό το νου σας!

Ταύρος
Μια καλή μέρα για να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό. Δε νομίζω να έχετε τη διάθεση κιόλας, συνεπώς μια χαρά. Μπορεί να συμβούν διάφορα μπροστά σας, αλλά εσείς βράχος. Ας βγάλουν το φίδι από τη τρύπα και κάποιοι άλλοι, αφού δε γίνεται συνεχώς εσείς να γυρεύετε την άκρη του νήματος, σε θέματα που μερικές φορές δε σας αφορούν. Συνεργαστείτε μεν, ομαλά και δίχως εξάρσεις και ανακαλύψτε τι εννοεί ο ποιητής.

Δίδυμος
Μέσα στην επαναστατική διάθεση σας βρίσκω. Με έχετε μπερδέψει κάπως. Θα δράσετε ή όχι; Ή μόνο σκέψεις και λόγια; Σίγουρα έχετε σχέδιο εσείς, κάτι υπάρχει που σας έχει ξεσηκώσει, γνωρίζετε εκ των προτέρων πως εκεί θα καταλήξετε, συνεπώς, έχω την εντύπωση που θα κινηθείτε αναλόγως τούτη τη φορά! Όλα έχουν το τίμημά τους στη ζωή αυτή, αποδεχτείτε το και μη φοβάστε να αλλάξετε τη σελίδα.

Καρκίνος
Με ρομαντική διάθεση ξεκινάει η ημέρα σας, σίγουρα θα αργήσετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι και εννοείται πως θα καθυστερήσετε στη δουλειά. Τι σας νοιάζει; Βρέχει, έχει κίνηση, πού και πού ένα μικρό ψεματάκι δε βλάπτει. Τεμπελιάζετε εν ολίγοις, θα τον βρείτε τον τρόπο εσείς. Μήπως εχθές το βράδυ κάνατε κάποια ερωτική ζαβολιά;;; Έχω την εντύπωση πως θα πάρετε άδεια από τη σημαία..

Λέων
Μια από τα ίδια και εσείς. Θα βρείτε μια καλή δικαιολογία για να μη πάτε στη δουλειά σήμερα. Θα το παίξετε άρρωστοι και πολύ χάλια. Πού να σηκώνεστε από το κρεβάτι Δευτεριάτικο και με τέτοιο καιρό.. Ξέρω, αν μπει κάτι τέτοιο στο μυαλό σας, δε βγαίνει με τίποτα. Για αυτό αράξτε μέσα, μαγειρέψτε κάποια λιχουδίτσα, παίξτε με το ζωάκι σας, κοιμηθείτε! Αφήστε τους άλλους να τρέξουνε πανικόβλητοι. Να πως παίρνετε το αίμα σας πίσω!

Παρθένος
Μια χαρά και δυο τρομάρες. Από τις αγαπημένες σας ημέρες, αφού θα παίξετε με τις λέξεις και τους ανθρώπους. Απορώ πού βρίσκετε τη διάθεση. Επικοινωνιακοί και πανέξυπνοι, θα βοηθήσετε με ένα μαγικό τρόπο τους συναδέλφους σας, θα σας βγει αυθόρμητα και θα σας θαυμάσουν για αυτό. Όποιο πρόβλημα και αν προκύψει, εσείς θα το αντιμετωπίσετε άμεσα και με μεγάλη επιτυχία.

Ζυγός
Σήμερα σας βλέπω να μετράτε τα χρήματά σας. Βουτιά στο e-banking, ή σε μια τράπεζα τέλος πάντων και έχω την εντύπωση πως θα πληρώσετε όλους τους λογαριασμούς σας. Η μέρα της συναλλαγή λοιπόν, για αυτό πάρτε βαθιές ανάσες και ξεκινήστε από νωρίς το πρωί. Ακόμα και αν σας οφείλουν χρήματα, να τα ζητήσετε, να είστε ανένδοτοι και αποφασισμένοι για όλα! Παίζει πολύ το πάρε-δώσε!

Σκορπιός
Όλα στα κόκκινα! Δε ξέρω τι σας συμβαίνει, αλλά σήμερα θα επαναστατήσετε με έναν πολύ παράξενο τρόπο. Θα κάνετε μια τρέλα εν ολίγοις που δε νομίζω να μαθευτεί ποτέ! Μια επιθυμία να ικανοποιήσετε το εγώ σας θα την νιώσετε. Σας αρέσει και η νύχτα πολύ. Βουτιά στις κακές τις συνήθειες, έτσι επειδή πρέπει να φτιάξετε καλή διάθεση. Σκοτεινές οι δραστηριότητές σας, και μυστήριες.. Ομιχλώδες το τοπίο σας..

Τοξότης
Βρίσκεστε σε αναμμένα κάρβουνα. Κανείς δε πρέπει να το καταλάβει αυτό, για αυτό σήμερα ετοιμαστείτε για ακόμα μια θεατρική παράσταση. Προσπαθήστε να αντλήσετε πληροφορίες από το περιβάλλον σας, πριν αντιδράσετε και πείτε κουβέντες που πληγώνουν. Για όλα υπάρχει ένας λόγος. Αινιγματική η μέρα σας, θα πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι, μέχρι κάποιος να σας ανάψει το πράσινο το φως!

Αιγόκερως
Κανονικά θα πρέπει να είστε μια χαρά. Το σύμπαν είναι τέτοιο που σας βοηθά να ξεμπλοκάρουν οι υποθέσεις σας, δίχως ιδιαίτερα προβλήματα. Ντυθείτε όμορφα, να είστε λαμπεροί, άλλωστε το χειμωνιάτικο σκηνικό, τονίζει τα χαρακτηριστικά σας. Συνεργαστείτε δίχως εξάρσεις, βρείτε τον τρόπο να γίνει το δικό σας. Γοητέψτε τους συνομιλητές σας, μαγέψτε τους. Το έχετε σήμερα!

Υδροχόος
Υπάρχει κάτι που σας βασανίζει τη ψυχή. Ενώ έχετε βάλει τελεία, υπάρχουν κάποια κενά και αυτό σας τρώει το σαράκι. Τι να σας πω; Κάντε τη καρδιά σας πέτρα και αντιμετωπίστε το. Η θέληση είναι το ζητούμενο. Και επειδή είστε και τελειομανής, καλό είναι να ασχοληθείτε, να βρείτε λύσεις, να γίνουν όλα σωστά τούτη τη φορά. Δε φταίνε πάντα οι άλλοι και φυσικά δε χρειάζεται να προκύψει κάποιο θέμα για να ανατρέξετε στις εκκρεμότητές σας. Τι περιμένετε;

Ιχθύς
Εσείς αν δε κάνετε τη τρέλα σας, δε θα ησυχάσετε ποτέ! Κάτι έχει μπει μέσα στο μυαλό σας και είτε συμφωνούν οι άλλοι μαζί σας, είτε όχι, εσείς θα το κάνετε ο κόσμος να χαλάσει. Ένα ταξίδι κάπου μακριά; Ένα τατού;; Θα αλλάξετε χρώμα στα μαλλιά σας; Σήμερα το αποφασίζετε και το βάζετε και μπροστά! Ωραίο ακούγεται, φανταστική η διαδρομή, αλλά είστε σίγουροι; Αξίζει το κόπο;; Τις συνέπειες τις σκεφτήκατε;;;

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos