Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Τα Ζώδια των ημερών 09/11 – 15/11/2016, by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πικάντικη η εβδομάδα αστρολογικά από όλες τις απόψεις! Ο Άρης στον Υδροχόο! Φοβερό αυτό, αφού
ξαφνικά θα ξεσηκωθούμε από ιδέες πολύ πρωτότυπες, θα θελήσουμε να ακολουθήσουμε εκείνο το ένστικτο και όπου μας βγάλει!

Κάποιοι θα κατανοήσουν το συναίσθημα αυτό, θα βάλουν στόχο και ότι προκύψει. Κάποιοι βέβαια θα τρομάξουν, γιατί το δεδομένο πλέον δεν υπάρχει. Το αποτέλεσμα θα μας πει τελικά, ποιος έκανε το σωστό!

Από την άλλη έρχεται μια Πανσέληνος στο Ταύρο! Ω ρε μάνα μου! Τσίτα η κατάσταση. Πολύ δυνατό το φεγγάρι αυτό! Κάτι θα ξυπνήσει μέσα μας, μια όρεξη να δουλέψουμε παραπάνω και να πετύχουμε ίσως και το ακατόρθωτο!

Τα Ζώδια που μαγεύονται είναι οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι! Εις διπλούν παρακαλώ πολύ!!! Επαγγελματικές ανησυχίες, νέοι στόχοι, οράματα, φιλοδοξίες και ξανά στο κυνήγι αλλά με άλλον αέρα.. τώρα πια..! Πιο αισιόδοξο..

Καλή επιτυχία..!

φιλάκια..


Κριός
Επαναστατική η διάθεσή σου από τις 9 ως και τις 11! Κρατάς μυστικά από το σύντροφο σου. Ικανοποιείς τις επιθυμίες σου. Καλύπτεις διαφορετικά το κενό. Στις 15 βγαίνεις έξω βόλτα, διασκεδάζεις με φίλους και γνωστούς. Μην εκνευρίζεσαι με το παρά μικρό!
Επαγγελματικά: Ένα ταξίδι μπορεί να προκύψει από τις 12 ως και τις 14. Συνδυάζεις δουλειά με ξεκούραση και πετυχαίνεις το σκοπό σου. Το χρήμα.

Ταύρος
Από τις 12 και μετά βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου. Μπαίνεις σε πρόγραμμα διατροφής, κάνεις πιο εντατικά γυμναστική, φροντίζεσαι και καλλωπίζεσαι. Κάτι ευχάριστο σου συμβαίνει στις 13 και στις 14. Να παρατηρείς αθόρυβα!
Επαγγελματικά: Τα δίνεις όλα από τις 9 ως και τις 11! Μια ευκαιρία προκύπτει και χρειάζεται να δουλέψεις περισσότερο. Βρίσκεις λύσεις στις 15.

Δίδυμος
Εκεί που θα πας να ανοίξεις τα φτερά σου στις 9, εκεί και θα τα ξανά κλείσεις. Ψάχνεσαι στις 12 να δεις τι τρέχει. Μυρίζεσαι πως σου κρύβουν διάφορα στις 13, δεν ανέχεσαι τέτοιες συμπεριφορές. Απογειώνεσαι ψυχολογικά μέχρι και τις 15. Αποφάσισε τι θες στη ζωή σου!
Επαγγελματικά: Μια δουλειά σε μπλοκάρει στις 10 και 11. Ασχολήσου και μη τη βλέπεις ως εμπόδιο. Προτίμησε τη καθοδήγηση, παρά τα τολμηρά τα βήματα.

Καρκίνος
Τις μέρες αυτές τις αφιερώνεις στη δουλειά σου. Τόσο πολύ που στις 13 σε μαλώνουν. Εντάσεις προκύπτουν φιλικές και ερωτικές. Δώσε προτεραιότητα στους δικούς σου τους ανθρώπους στις 14. Με εκείνους που ταιριάζεις. Πήγαινε στο γιατρό!
Επαγγελματικά: Προτείνεις τις ιδέες σου στις 10. Αρέσουν, ενθουσιάζεσαι. Οργανώσου καλύτερα στις 11 και μην είσαι παρορμητική. Ζόρικη μέρα στις 15.

Λέων
Ένα ξεκαθάρισμα στις φιλίες σου θα κάνεις στις 9 και 10. Παρεξηγήσεις προκαλείς στις 13. Απέφυγε τους τσακωμούς. Σκεπτική πολύ μέχρι και τις 15. Πράξε με λογική, αποφασιστικότητα και σοβαρότητα. Μη λες άλλα και άλλα κάνεις. Τακτοποίησε οικονομικά ζητήματα!
Επαγγελματικά: Διάφορα θέματα προκύπτουν έτσι ξαφνικά. Ένα σεμινάριο στις 12 και 13, χρειάζεται για να υπάρξει άνοδος. Βελτίωση. Μην αντιδράς.

Παρθένος
Ερωτικές οι μέρες σου στις 9 και 10. Γλυκαίνεις πολύ και δίνεις βάση στο σύντροφό σου ή στο ενδιαφερόμενο το πρόσωπο. Λύνεις οικογενειακά προβλήματα στις 11 και 12 και μετά αποζητάς ένα μικρό ταξιδάκι. Αποδέξου τα λάθη σου.
Επαγγελματικά: Η Πανσέληνος στις 14, σε βοηθάει να γίνεις πιο δυνατή και πιο αποφασιστική. Κάτι νέο έρχεται, μια ευκαιρία. Δραστηριοποιήσου με διαφορετικό τρόπο.

Ζυγός
Βρίσκεις τον εαυτό σου στις 9 και 10, ξεσηκώνεσαι, ενθουσιάζεσαι, μπορεί να ερωτευτείς κιόλας παράφορα. Επικοινωνείς με τους ανθρώπους σου σε βάθος. Αποζητάς αλλαγές στις 12 και 13, προκαλείς εντάσεις. Πες όχι στις αναβολές!
Επαγγελματικά: Ετοιμάζεσαι να κάνεις την ανατροπή. Μην αφήνεις ανοιχτά μέτωπα στις 14. Ένα επαγγελματικό ταξίδι σε ανανεώνει κοντά στις 15.

Σκορπιός
Οικογενειακές εντάσεις στις 9. Καλό είναι να συμβιβαστείς και να κάνεις και τα χατίρια των άλλων. Από τις 12 και μετά μπορείς να κάνεις τις συζητήσεις που θες. Προτίμησε τη παρέα των φίλων σου στις 13. Βελτίωσε τις σχέσεις σου.
Επαγγελματικά: Τυχερή ημέρα στις 11. Πάλεψέ το για να πετύχεις τους στόχους σου. Προστάτεψε τα οικονομικά σου τα συμφέροντα στις 15.

Τοξότης
Προσπάθησε να μείνεις σπίτι όσο περισσότερο μπορείς, κυρίως από τις 9 ως και τις 12. Ξεκουράσου, κάνε μια γενική καθαριότητα, διακόσμησέ το. Γίνε δημιουργική. Κάτι συμβαίνει και ενθουσιάζεσαι. Ακολούθησε τη καρδιά σου. Απέφυγε τις λογομαχίες.
Επαγγελματικά: Η Πανσέληνος στο Ταύρο, σου δίνει μια νέα ευκαιρία στις 14. Συνεργάσου και μη διστάσεις να αναλάβεις κάτι νέο.

Αιγόκερως
Οι μόνες μέρες που θα περάσεις όμορφα και ξέγνοιαστα είναι από τις 11 ως και τις 13. Ναι μεν μπαίνει η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, ναι μεν γίνεσαι πιο γοητευτική, αλλά προτιμάς τη δουλειά και το χρήμα. Διασκέδασε, το έχεις ανάγκη.
Επαγγελματικά: Τα δίνεις όλα στη δουλειά σου. Το φεγγάρι σε κάνει εργασιομανή, φιλοχρήματη και σκληρή στο παιχνίδι του ανταγωνισμού. Απλησίαστη στις 14 και 15.

Υδροχόος
Μέρες που θα χρειαστεί να επικοινωνήσεις με το τους ανθρώπους σου σε βάθος. Μέχρι και τις 11 τα λες έξω από τα δόντια, ευτυχώς δε πληγώνεις κανέναν. Βοήθησε στις 12 όποιον το έχει ανάγκη. Απέφυγε τις εντάσεις στις 14. Κάνεις μια τρέλα στις 15. Να συμπεριφέρεσαι όμορφα. Επαγγελματικά: Προστάτεψε τα οικονομικά σου τα συμφέροντα. Όχι επενδύσεις, όχι ρίσκο! Τυχερή ημέρα στις 15. Οι αποφάσεις σου σε ταξιδεύουν.

Ιχθύς
Τις μέρες αυτές θα πρέπει να κοιτάξεις τον εαυτό σου. Τι είναι αυτό που σε εκφράζει περισσότερο. Μέχρι και τις 10 προσπάθησε να εκφραστείς ελεύθερα. Επικοινώνησε με τους φίλους σου στις 14. Λύσε οικογενειακά θέματα στις 15. Ζήτα για να λάβεις!
Επαγγελματικά: Στις 11 διαπιστώνεις πως υπάρχουν οικονομικά θέματα που σε στρεσάρουν. Βασανίζεσαι μέχρι και τις 13. Γυρεύεις για λύσεις.

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos