Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Ο Άρης στον Υδροχόο! Είστε για μια Ιδεαλιστική Επανάσταση;;; by MagicF’Ariel..!

Καλησπέρα ξωτικά μου! Γίνεται να μη σχολιάσω αυτό το αστρολογικό γεγονός; Ο Άρης λάτρης της καταστροφής, ο Υδροχόος
λάτρης του απρόβλεπτου! Ο συνδυασμός αυτός σκοτώνει, ιδιαίτερα όσους δε γνωρίζουν πώς να τον χειριστούν.




Λυπάμαι που το λέω, αλλά η γλώσσα θα στάζει φαρμάκι τουλάχιστον μέχρι και τις 19/12, ευτυχώς λίγο πριν τις γιορτές. Αν είναι να αγαπήσουμε στη πορεία με πάθος, χαλάλι. Σωστά;;; Επηρεάζει πολύ τη ζωή μας, σε προσωπικό επίπεδο. Ναι μεν θα νιώσουμε την επιθυμία για αλλαγή, για ανανέωση, θα γίνουμε εκφραστικοί σε οτιδήποτε μας δυσαρεστεί, αλλά όπως και να έχει αρκετοί δε θα είναι έτοιμοι να ακούσουν και να ανεχτούν τις παραξενιές μας..

Εγωιστική τη βρίσκω την επιρροή και μάχιμη. Αν υπάρχει απώτερος σκοπός, ένα καλύτερο αύριο, τότε γιατί όχι. Αν όμως προκύψει έτσι ανευ λόγου και αιτίας.. τότε.. προτείνω τα βουνά. Είναι η καλύτερη η λύση..

Για να δούμε.. λοιπόν..

φιλάκια..


Κριός
Μυστήρια πολύ η αστρολογική επιρροή αυτή για εσάς. Και ξαφνικά οι φίλοι σας δε θα σας αρέσουν και τόσο, θα σας ενοχλεί η συμπεριφορά τους και θα θελήσετε να τους διώξετε μακριά. Μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις και να τσακωθείτε κιόλας. Τι εννοεί ο ποιητής εν ολίγοις; Όποιος δε ταιριάζει με τη φιλοσοφία σας, με τις επιθυμίες και τα όνειρά σας, θα πρέπει να απομακρυνθεί από τη ζωή σας. Ούτε εσείς θα αλλάξετε για τους άλλους, ούτε οι άλλοι για εσάς. Άλλωστε στο τέλος, λίγοι μένουν και καλοί. Και όσοι αξίζουν φυσικά. Μη μένετε στις σκέψεις. Δράστε αναλόγως!

Ταύρος
Επαγγελματικά τα θέματα που θα σας απασχολήσουν. Ως δια μαγείας, θα νιώσετε πιο δυνατοί και θα θελήσετε να διαπρέψετε. Μπορεί ακόμα να αναζητήσετε και μια νέα εργασία, κάτι το διαφορετικό, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους που έχετε. Μια καλύτερη ζωή, ας υποθέσουμε. Ωραία όλα αυτά, αλλά πολλές φορές, μένουν σε σκέψεις, για κάποιους Ταύρους, σταθερούς και πιστούς στις απαρχαιωμένες απόψεις τους. Επειδή εσείς θα πνίγεστε από το κάθε τι, η συμπεριφορά σας δε θα είναι και η πρέπουσα, που σημαίνει εντάσεις και παρεξηγήσεις, ακόμα και με το αφεντικό! Το νου σας..

Δίδυμος
Ο Άρης στον Υδροχόο, σας κάνει πιο επαναστατικούς από ποτέ! Ναι σας ταιριάζει το αστρολογικό, για αυτό και εσείς θα ξεσηκωθείτε ευχάριστα για νέες περιπέτειες. Την αλήθεια θα τη πείτε αρκετές φορές, μπορεί να γίνετε δυσάρεστοι και πικρόχολοι, που σημαίνει πως μπορεί ένα άτομο ή δυο ή και παραπάνω να μη σας ξανά μιλήσουν ποτέ! Ταξίδια, η αγαπημένη σας η συνήθεια. Συνεπώς, είτε έχετε τα χρήματα, είτε όχι, όλο και κάπου θα πάτε, έτσι για την ανανέωση. Μια νέα γνωριμία προκύπτει πολύ χρήσιμη για τα επόμενα βήματά σας. Θα είναι φιλική; Επαγγελματική; Ερωτική; Σίγουρα πολύ απαραίτητη..

Καρκίνος
Περισσότερα χρήματα θα επιθυμήσετε, πρέπει το σακούλι να γεμίσει. Για αυτό και εσείς, θα ξεκινήσετε τις δημόσιες τις σχέσεις, με ανθρώπους κύρους που σίγουρα έχουν πολλά να σας δώσουν. Συναναστρέφεστε με διαφορετικό κόσμο, αποκτάτε νέα ενδιαφέροντα και ο στόχος είναι τα λεφτά! Άνθρωποι οι οποίοι σας προκαλούν αρνητική ενέργεια, βρίσκετε τον τρόπο να τους διώξετε μέσα από τη ζωή σας. Προστατέψτε τα μυστικά σας, μην εκτίθεστε για να αποδείξετε κάτι άλλο. Κακό σε εσάς θα κάνετε μόνο. Μια νέα γνωριμία σας ξεσηκώνει. Ένα πάθος απερίγραπτο μπορεί να ζήσετε. Μια παράνομη ερωτική σχέση. Έρχεται..

Λέων
Χρυσά μου πώς να σας το πω, απογοητεύεστε απίστευτα πολύ από τις σχέσεις σας. Ανακατεύονται στα πόδια σας, στη προσωπική σας τη ζωή, ακόμα και στην επαγγελματική. Ο εκνευρισμός που θα νιώθετε όλες τις μέρες αυτές, θα είναι έντονος και τα ξεσπάσματα πολλά και σε ανύποπτο χρόνο. Ξαφνικά βλέπετε την αλήθεια, πως κάποιοι άνθρωποι που είναι δίπλα σας, δε μπορούν να σας προσφέρουν όσα σας υπόσχονται ή όσα εσείς φαντάζεστε. Δεν είναι όλοι φίλοι, ούτε καλοί συνεργάτες και έμπιστοι. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και ψύχραιμοι γιατί και μπορεί να χάσετε τη δουλειά σας, αλλά και το σύντροφό σας. Εκρηκτικό το τοπίο!

Παρθένος
Ο Άρης στον Υδροχόο, φέρνει επαγγελματικές φουρτούνες! Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά να προσμένετε πως θα ανατραπούν πολύ τα δεδομένα και θα βρεθεί και το άτομο που θα θελήσει να σας βγάλει το μάτι. Σας δημιουργούν πολλά εμπόδια στη δουλειά, αμφισβητούν το έργο σας και σας μειώνουν σε σημείο που θα σταματήσετε να ασχολείστε. Εννοείται πως δε θα είστε ο εαυτός σας τις μέρες αυτές, πως θα σας πιάσουν τα ψυχολογικά σας και θα βρεθείτε σε μια άρνηση για τα πάντα. Και όλο αυτό θα σας οδηγήσει στο να ψαχτείτε για μια νέα δουλειά. Μπορεί να βρεθεί κιόλας, αρκεί να το ζητήσετε. Ένα μαγικό χέρι σας βοηθά!

Ζυγός
Ερωτικές αναμπουμπούλες που τις προκαλείτε οι ίδιοι! Βέβαια, δε σας άρεσε η ισορροπία στην αγάπη, ξαφνικά θα θελήσετε πολλά περισσότερα. Άλλο ο έρωτας και το πάθος, άλλο η αγάπη και η συντροφικότητα. Γιατί τα μπερδεύετε; Το τέλειο είναι να τα συνδυάσετε. Μήπως δε σας αρέσει πλέον το ταίρι σας και ψάχνεστε για χωρισμούς και δράματα; Ο Άρης στον Υδροχόο λοιπόν, σας τα κάνει μαντάρα και κλονίζει τη προσωπική σας τη ζωή στο φουλ. Το παράξενο είναι πως θα αποζητήσετε τη διαφορετικότητα στη σεξουαλική σας τη ζωή, που σημαίνει πως θα γίνετε υπερβολικοί και παράλογοι, δηλαδή μη αποδεκτοί. Και φυσικά οι φίλοι σας, είναι αυτοί που θα σας σταθούν σε όλα τα επίπεδα. Τα σιγουράκια..

Σκορπιός
Τι να σας πω; Τρομάζω, αλλά να που πρέπει να είμαι ειλικρινής. Πάλι κάνετε την ανατροπή, πάλι αποζητάτε αλλαγές, πάλι θα φέρετε τα πάνω κάτω στους δικούς σας τους ανθρώπους. Έχετε όνειρα, επιθυμίες, έχετε ξεσηκωθεί για κάτι νέο και κάπως έτσι θα πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες και να ρισκάρετε φυσικά! Ερωτικά δε σας βλέπω καλά, αφού αν δε περνάτε καλά με το σύντροφό σας, θα αναλάβετε δράση, που σημαίνει πως ή θα φύγει εκείνο από το προσκήνιο ή εσείς! Δηλαδή, βαλιτσούλα και δρόμο! Επαγγελματικά, μια ευκαιρία θα σας κάνει να ξεκολλήσετε από τα σίγουρα, να αλλάξετε σπίτι, μπορεί και τόπο. Οι αλλαγές πολλές και ποικίλες! Πιο σίγουροι από ποτέ.. και αποφασισμένοι για όλα!

Τοξότης
Ασυμμάζευτοι από όλες τις απόψεις! Βέβαια, όχι από θετική άποψη, αφού ξαφνικά θα σε ενοχλούν οι πάντες και δε θα συμφωνείτε με κανέναν. Η αλήθεια είναι πως θα γίνετε πολύ παρορμητικοί, πικρόχολοι, αντικοινωνικοί και αντιπαθείς. Τσακώνεστε με αρκετό κόσμο, μπορεί να σας διαγράψουν και από τα social media. Ξεσπάτε, φανερά και αυτό κάνει κακό στην εικόνα σας. Ναι μεν να είστε εκφραστικοί, να μη τα κρατάτε μέσα σας, αλλά όχι σε όλους. Σε εκείνους που σας γνωρίζουν και δε σας παρεξηγούν. Ναι μεν είστε πανέξυπνοι και λάτρεις της περιπέτειας και των νέων γνώσεων, αλλά μη περιμένετε και οι άλλοι να είναι έτσι. Ένα ταξίδι κάπου μακριά είναι η καλύτερη λύση για να γλιτώσετε από τα χειρότερα!

Αιγόκερως
Συγκλονίζομαι που τα γράφω, αλλά αν έχετε λεφτά, να τα δώσετε σε κάποιον πολύ έμπιστο να σας τα φυλάξει, γιατί δε θα μείνει σάλιο. Ο Άρης στον Υδροχόο, σας κάνει πολύ σπάταλους, ξαφνικά θα επιθυμήσετε τα δώρα, τη μεγάλη τη ζωή, τη διασκέδαση και έχει ο Θεός! Εννοείται πως δε σας εκφράζουν εσάς τέτοιες συμπεριφορές, να όμως που θα σας μαγέψει το αστρολογικό και πάνε και τα μετρητά και οι κάρτες στο κόκκινο. Οτιδήποτε αγοράσετε καλύτερα να είναι από ένα κατάστημα, παρά από το Internet, γιατί θα κλαίτε και τα λεφτά σας και το προϊόν. Η μπάνκα στον αέρα λοιπόν και ο σύντροφός σας στα κόκκινα να σκούζει και να σας απειλεί. Τραγικό το βρίσκω, αλλά άκρως απολαυστικό.. Σπάνια η φάση!

Υδροχόος
Αναρωτιέμαι τι εννοεί ο ποιητής στη δική σας τη περίπτωση; Θα ενδιαφερθείτε για την ερωτική σας τη ζωή έτσι ξαφνικά; Μα έχετε άλλες προτεραιότητες. Ο Άρης στο ζώδιό σας, σας κάνει πολύ φευγάτους, υπερβολικούς και παρορμητικούς. Θα θελήσετε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, εκείνες ίσως τις απαγορευμένες, τις μυστικές, τις πολύ παράξενες. Αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι, δοκιμάστε, δεν έχετε κάτι να χάσετε. Αν όμως έχετε σχέση, τότε σκούρα τα πράγματα. Η ελευθερία έχει το κόστος της. Και τούτη τη φορά δε θα σας νοιάξει και τόσο. Γίνεστε πολύ εκφραστικοί, εσείς που άχνα δε βγάζετε και πραγματικά φέρνετε το πανικό. Ασυγκράτητοι, γεμάτοι από πάθος και όρεξη για νέα μια νέα ζωή! Βέβαια, τα επαγγελματικά σας σε πρώτο πλάνο, αφού θέλετε οπωσδήποτε να πραγματοποιήσετε ένα όνειρο, να επιτύχετε και να μπείτε στο παιχνίδι ξανά! Καλή επιτυχία!

Ιχθύς
Επιστρέφουν τα παραπονάκια στη ζωή σας για τα καλά. Ο Άρης στον Υδροχόο προκαλεί μια αναστάτωση στο ψυχικό σας τον κόσμο, αρχίζετε να φαντάζεστε διάφορα και εκεί που όλα θα είναι ήρεμα, εκεί θα ξεκινήσετε το θέατρο του παραλόγου. Λυπάμαι εκείνους που είναι δίπλα σας, γιατί η μουρμούρα θα πηγαίνει σύννεφο μέχρι και τις αρχές του Δεκέμβρη. Τα βάζετε με το σύντροφό σας, με τους φίλους σας και θα ζητήσετε τη μοναξιά σας. Προτιμήστε ανθρώπους με θετική ενέργεια και ας μην έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Βέβαια επειδή είστε και ψυχασθενής, θα κάνετε διάφορα τρελά στο σύντροφό σας, έτσι για να τον τσεκάρετε. Σας αγαπάει; Ενδιαφέρεται για εσάς; Τι είναι διατεθειμένο να κάνει για πάρτη σας; Μες στην αρρώστια!

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos