Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Τι Εντυπωσιάζει μια γυναίκα Ταύρο;;; by MagicF’Ariel..!

Μέρες τώρα με βασανίζει το θέμα αυτό, αφού
αναφέρθηκε σε μια συζήτηση που είχα. Επεξεργάζομαι τη κάθε λέξη, γιατί από πίσω κρύβονται χιλιάδες μικρές που δίνουν πολλές φορές ένα διαφορετικό νόημα.

Γυναίκα Ταύρος! Είμαι και η ίδια. Πεισμώνω κιόλας και όταν είμαι θυμωμένη, ίσως και πιο δημιουργική. Από το να αρχίσω να ουρλιάζω και να σπάω βάζα σαν την υστέρω.. προτιμώ να γράφω! Ξεδίνω και έτσι.. πιο κυριλέ!


Η γυναίκα Ταύρος είναι μια πολύ μυστήρια φάση. Η ασφάλεια είναι η αρρώστια της. Το πάθος της. Έχει θέμα, τέλος. Όσο πιο ασφαλής νιώθει κάπου, άλλο τόσο δε κουνάει με τίποτα. Και μετά ξεδιπλώνει πτυχές του εαυτού της, σιγά-σιγά, και ναι είναι πολύ γλυκιά και δοτική. Η ίδια σχεδόν πάντα ανεξάρτητη και δυναμική, προσπαθεί να παρέχει ασφάλεια στον εαυτό της, γιατί μόνο την ύπαρξή της εμπιστεύεται στο κόσμο όλον!
Η επιθυμία της, με τα χρόνια είναι να νιώθει ασφάλεια, ανεξάρτητα αν έχει χαράξει τη πορεία της. Αποζητά έναν άντρα, πιο δυνατό από εκείνη, πιο ανεξάρτητο, πιο αποφασισμένο, να της προσφέρει ασφάλεια και ελπίδα για το μέλλον. Για κάτι ακόμα καλύτερο. Τότε είναι ευτυχισμένη. Έτοιμη να δημιουργήσει ακόμα πιο πολλά, να προσφέρει ένα κομμάτι του εαυτού της. Να συνεργαστεί. Και τι το προκαλεί αυτό;

Ο θαυμασμός.

Ναι η γυναίκα Ταύρος, λειτουργεί όλες τις αισθήσεις της και δίνει ιδιαίτερη σημασία. Μυρίζει τον άλλον που έχει απέναντι. Τον παρατηρεί. Τον εξερευνά με τα μάτια. Με τη γλώσσα του σώματος. Είναι όλα θέμα αύρας. Ή ταιριάζεις, ή δε ταιριάζεις. Όταν εκείνη απλώσει το χέρι, για πρώτη φορά, όταν σε αγγίξει στον ώμο, ή στο μάγουλο, ακόμα και στη πλάτη, έρχεται σε επαφή, εκείνη η μαγική ενέργεια, που ηλεκτρίζει υπάρξεις και υπάρξεις στο κόσμο όλον! Αγαπημένο της παιχνίδι. Οι αισθήσεις της στα κόκκινα. Και κάτι τώρα μόλις ξεκίνησε. Ξέρεις Εσύ εκεί έξω να το παίζεις;;;;

Όποιος καταφέρει να εντυπωσιάσει τις αισθήσεις της, τότε γίνεται και ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Δύσκολο αυτό, γιατί έχει αόρατες απαιτήσεις. Γνωρίζει το πώς ένας άντρας πρέπει να φερθεί. Το παραμύθι, εκείνο το βιβλίο, το παλιό, θέλει να το ζήσει. Να νιώσει λίγο Χιονάτη, λίγο Σταχτοπούτα, ή ακόμα και η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων. Σε καμία περίπτωση δε της φαίνεται, δε θέλει να γνωρίζουν οι άλλοι τη παιδική της αθωότητα, αλλά εκεί κρύβεται και η μαγεία.
Ο ιππότης, πάνω στο άλογο. Τι είναι; Ένας άντρας δυνατός, θαρραλέος, που ρισκάρει, για τον έρωτα, για το μέλλον του, για να κυριαρχήσει ότι ποθεί. Ένα σύγχρονο παραμύθι πλέον, όμως η ιστορία και οι πρωταγωνιστές είναι πάντα οι ίδιοι.
Το βλέμμα του, ο τρόπος που περπατάει, η χροιά της φωνής του, η εξωτερική του η εμφάνιση, το σβέρκο του, τα χέρια του, τα δάχτυλά του, το άρωμά του, όλα αυτά τα αρρενωπά συστατικά που φτιάχνουν τον τέλειο άντρα στα μάτια της, στο μυαλό της, σε όλο της το είναι. Έχει θέμα η γυναίκα Ταύρος. Οι αισθήσεις της, πολύ μυστήριες..

Ο Θαυμασμός!

Γοητεύεται από εκείνον που γνωρίζει περισσότερα, που είναι σίγουρος για τον εαυτό του, για τις επιλογές του, από τον κύριο απόλυτο. Ένα δύσκολο παιχνίδι μυαλού και θέλησης. Γιατί η Ταυρίνα είναι έξυπνη, έχει εναλλακτικές, παίζει το μάτι της.. Ανήσυχη ύπαρξη που γοητεύεται από ανήσυχες υπάρξεις.. Πάντα έχει κάτι να προτείνει.

Την εντυπωσιάζουν οι καλοί οι τρόποι. Και δεν αναφέρομαι σε γελοιότητες ή φλωριές. Αλλά στους καλούς τους τρόπους. Από εκείνους τους ξεκάθαρους και ας έχουν αλήτικο στιλ. Την αλήθεια θα γυρεύει όλα της τα χρόνια μια Ταυρίνα και αν μερικές φορές πονά, τουλάχιστον ξέρει να σταματά. Να μην επιμένει. Η αλήθεια, η ρημάδα, σε ένα κόσμο γεμάτο από υποκρισία. Ψευτιά. Πόσο δε θα ζήσει εκείνο το παραμύθι. Έχω αρχίσει και ανησυχώ.

Εντυπωσιάζεται επίσης και από τη καλή τη ζωή. Θέλει να τα έχει όλα και να μη της λείπει τίποτα. Προσγειωμένη μια χαρά, ποτέ δε ζητάει παραπάνω από όσα έχει να προσφέρει η ίδια στον εαυτό της, αλλά δε συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο. Σκληρή στις υλιστικές της προτιμήσεις, ναι έχει θέμα και με αυτές. Όσο αγωνίζεται η ίδια, θέλει να αγωνίζεται και ο άλλος. Γιατί όλα θέμα θέλησης είναι και προσπάθειας. Η τεμπελιά ασυγχώρητη και καθόλου σέξι φυσικά!

Οι εκπλήξεις τη συναρπάζουν. Τη ξεσηκώνουν. Της δίνουν ζωή. Γιατί βγαίνει από τη ρουτίνα της. Όποιος έχει τα φόντα πρώτα θα εντυπωσιάσει το μυαλό της και όταν εκείνη χαμογελάσει, τότε σου λέει προχώρα.. Και τότε Εσύ τι θα κάνεις;;;

Και επειδή μπορώ να γράφω ασταμάτητα, μια γυναίκα Ταύρος, εντυπωσιάζεται μόνο από εκείνον που θα παίξει με τις αισθήσεις της.. Με το μυαλό της. Τη κυριεύσει πρώτα εγκεφαλικά.. Τη μαγέψει.. Χωρίς όμως εκείνη να το καταλάβει.. σωστά;;;

χαχα.. νιώθω ήδη καλύτερα..

φιλάκια..

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos