Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 24/11/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Που λέτε σήμερα είναι μια πολύ χαρωπή ημέρα αστρολογικά. Ο Θεός Άρης που
κατοικεί στον Υδροχόο, ο πολεμοχαρής, άφησε για λίγο τη πανοπλία του στην άκρη και έκανε έρωτα τρελό και αλλοπαρμένο με τη Σελήνη.. που βρίσκεται στο Ζυγό! Τηλεπαθητικά να θεωρήσω, αλλά φανταστικά επίσης.. Μαγεμένη νύχτα για τους δυο τους, μαγεμένη η ημέρα μας θαρρώ..


Πολύ ανάλαφρο το κλίμα, χαρωπό, αισιόδοξο και χαμογελαστό.

Για να δούμε..

φιλάκια..


Κριός
Μέρα που θα ξυπνήσετε πιο ανάλαφροι και χαρωποί. Δε ξέρω αν είδατε ωραίο όνειρο ή αν ερωτοτροπήσατε μες στη νύχτα, πάντως το χαμόγελο θα είναι σχετικά μόνιμο. Μου φαίνεται πως ετοιμάζεστε για ταξιδάκι, κάτι προέκυψε και όπου φύγει-φύγει. Νιώθετε μια χαρά με τον εαυτό σας, με τις επιλογές σας, πολύ καλή η διάθεσή σας, σίγουρα δε θα επιτρέψετε σε κανέναν να σας τη χαλάσει.

Ταύρος
Το σύμπαν σίγουρα σας έχει κάνει ανέραστους, μια το ένα και μια το άλλο, πού χρόνος και διάθεση για να ασχοληθείτε με τον έρωτα. Βέβαια ποτέ δε ξέρετε, πάντως σήμερα πέφτετε με τα μούτρα στις δουλειές που έχετε να κάνετε και δε χαλάτε λεπτό για οτιδήποτε το ανάλαφρο και χαζοχαρούμενο. Η δημιουργικότητά σας, στο φουλ, φροντίστε να φτιάξετε κάτι το εντυπωσιακό. Δε χρειάζεται να είναι η τέλεια αρχειοθέτηση, μπορεί να είναι και ένα κέικ!

Δίδυμος
Πολύ ορεξάτοι θα είστε σήμερα, πρόθυμοι για τα πάντα όλα! Δε ξέρω τι εννοεί ο ποιητής, μόνο εσείς γνωρίζετε μέχρι το πού μπορείτε να φτάσετε και το πώς! Με οτιδήποτε και αν καταπιαστείτε, θα το ολοκληρώσετε, θα σας αρέσει πολύ και θα ενθουσιαστείτε σα τα μικρά τα παιδιά. Πολύ θετική και αισιόδοξη η ημέρα σας, φροντίστε να μη τη χαλάσετε! Και αν βρείτε κανένα εμπόδιο, παλέψτε το, δίχως δεύτερη σκέψη!

Καρκίνος
Κάτι σας έχει πιάσει το τελευταίο τον καιρό και ρίχνετε λεφτά για το σπίτι. Να πάρετε και εκείνο, να φτιάξετε και το άλλο, τα δωμάτια, παίρνουν άλλη μορφή και εσείς νιώθετε πιο άνετα. Το σύμπαν φταίει για πολλά, για αυτό σας βλέπω να κάνετε φασίνα γερή σήμερα. Μπορεί από την άλλη να αλλάξετε ριχατάρια, κουρτίνες, μπορεί και τα χαλιά να βρεθούν αλλού για αλλού. Όπως σας βγει. Αφήστε το καλλιτεχνικό σας ταπεραμέντο να μεγαλουργήσει.

Λέων
Παραμυθένια η μέρα σας, αφού ως δια μαγείας ότι είχατε μέσα στο μυαλό σας θα συμβεί και θα σας αρέσει πολύ. Μήπως έχετε κάποιο κρυφό πλάνο και ετοιμάζετε κάτι παράξενο; Μια έκπληξη ας πούμε; Διώχνουμε τη κακή την ενέργεια και καλωσορίζουμε τη θετική. Αν υπάρχει κάτι που να το θέλετε τόσο πολύ να το ζητήσετε έξω από τα δόντια. Ωραία τα παιχνιδάκια, αλλά ο άλλος δεν είναι μάντης. Έτσι μπορεί να γλυτώσετε και από μια μικρή απογοήτευση.

Παρθένος
Μέρα που θα είστε πολύ εκφραστικοί , χαμογελαστοί και θερμοί. Ναι συμβαίνουν πού και πού θαύματα, ή μπορεί να έχετε και τη φωλιά σας λερωμένη, πάντως τα καλά παιδιά της παρέας, σίγουρα θα γίνετε. Θα απορήσετε και εσείς με τον εαυτό σας και οι άλλοι. Το σύμπαν σας έριξε μαγική χρυσόσκονη όσο κοιμόσασταν, είστε ήδη μαγεμένοι, μην αντιστέκεστε, δεν υπάρχει λόγος. Ακόμα και η ματιά σας θα είναι πιο ζεστή. Κάποιο άτομο μπορεί να γοητέψετε..

Ζυγός
Είναι μια τέλεια ημέρα για να ασχοληθείτε με την ερωτική σας τη ζωή. Κανονίστε μια βόλτα με το σύντροφό σας, να πάτε κάπου όμορφα και ζεστά. Έτσι να αλλάξετε λίγο τη καθημερινότητά σας. Κάνει καλό! Όσο για τους ελεύθερους της παρέας, ναι καλά καταλάβατε, this is the night, για αυτό βγείτε, διασκεδάστε, να φλερτάρετε, ακόμα και στο μπαράκι, να εκείνο στη γωνία! Σίγουρα από αλλού θα ξεκινήσετε και αλλού θα καταλήξετε! Αυτό είναι δεδομένο!!!

Σκορπιός
Μυστήρια σκοτεινή η ημέρα σας, αφού έχετε όρεξη να τα πείτε λίγο με τον εαυτό σας και να παραμείνετε στην αφάνεια για όσο χρειαστεί. Εντάξει μη τρελαθείτε κιόλας, είστε και παρανοϊκοί τύποι εσείς, φτάνετε στα άκρα δίχως να υπάρχει λόγος. Κρατήστε χαμηλό προφίλ, ακόμα και αν ετοιμάζεστε να κάνετε κάτι το εντυπωσιακό. Ρίξτε άδεια, για να πιάσετε γεμάτα, για να δείτε τις προθέσεις του κόσμου. Κάντε το κατάσκοπο. Λατρεμένη μέρα για εσάς!

Τοξότης
Μέσα στη τρελή τη χαρά θα είστε σήμερα και τα μαντάτα πολύ ευχάριστα. Ναι συμβαίνουν και εκπλήξεις πού και πού, για αυτό να προσμένετε στο ακουστικό σας. Τα βρίσκετε με τους ανθρώπους γύρω σας, συνεννοείστε ένα πράγμα και υπάρχει ανταπόκριση. Τελικά τα βήματά σας, ήταν σωστά μελετημένα και θα σας το αναγνωρίσουν αυτό. Προτιμήστε τη ζεστασιά του σπιτιού σας για απόψε. Ξεκουραστείτε το έχετε ανάγκη.

Αιγόκερως
Αχ βασανίζεστε με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Εκεί που λέτε πως μπήκαν όλα σε μια σειρά, εκεί θα προκύψουν διάφορα ζητήματα και ξαφνικά να σου ακόμα μια ανασκαφή στο παρελθόν. Ναι ο χρόνος είναι χρήμα και εσείς θα τον χάσετε, αλλά να που το σύμπαν έχει όρεξη να παίξει με το νευρικό σας το σύστημα. Ευκαιρία να τακτοποιήσετε διάφορες εκκρεμότητες από τα παλιά. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται.

Υδροχόος
Δε θα το πιστέψετε αλλά ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας, έμπλεξε ερωτικά με τη Σελήνη και τόση χαρά και ευτυχία έχετε να νιώσετε πολύ καιρό. Κάτι μαθαίνετε και απογειώνεστε. Είστε η αιτία που αρκετοί χαμογελούν ξανά. Δε ξέρω τι μαγικά θα κάνετε, πάντως μοιράζετε το νόημα της ζωής, που ρέει άφθονο από τα βάθη της ψυχής σας! Τι είπα τώρα;;;; Φτου-φτου μη σας ματιάσω και βαστάτε γερά! Μη φτάσετε στο φεγγάρι ξαφνικά!

Ιχθύς
Άλλη μέρα σήμερα, πιο θετική και αισιόδοξη είστε έτοιμοι για όλα! Με τέτοια μούρλια που έχετε, πραγματικά απορώ, τι να εννοεί ο ποιητής;;; Πάνε οι ευαισθησίες σας, τις πάτησε το τρένο. Που σημαίνει πως θα ξεκινήσετε τη πιο τέλεια, σκληρή και επιθετική θεατρική παράσταση και θα προκαλέσετε μεγάλο πανικό. Θα ρίξετε άδεια για να πιάσετε γεμάτα. Οι άλλοι θα καίγονται και εσείς θα γελάτε. Μάλιστα-μάλιστα.. μετά μην αναρωτιέστε το γιατί;;;;

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos