Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 3/11/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Φτάνει η εβδομάδα στο τέλος της και ειλικρινά δε ξέρω το πώς! Άμα καλοπερνάς, τρέχεις και
δε φτάνεις, όλα πηγαίνουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Ακόμα και ο ύπνος είναι βασανιστικός, αφού προσπαθεί να προλάβει το μυαλό, το άφταστο μυαλό.. Ακατόρθωτο!







Να σας τα πω και λίγο ρομαντικά; Δε ξέρω για εσάς, αλλά το φλερτ είναι η βασικότερη πηγή θετικής ενέργειας. Ένα χαμόγελο, μια γλυκιά κουβέντα, ένα αθώο άγγιγμα, που ως δια μαγείας σε ηλεκτρίζει. Μια ματιά διαφορετική από την άλλη. Συμπεριφορές απλές, δίχως δόλο, που εκφράζονται αυθόρμητα σε ανύποπτες στιγμές. Φοβερό;
Νιώθω πολύ τυχερή που μεγάλωσα με το φλερτ. Μετά το αποκάλεσαν καμάκι, αλλά τι σημασία έχει; Το αποτέλεσμα μετρά. Είναι το ίδιο. Φέρνει χαρά, αρέσεις, σε πρόσεξε, είσαι όμορφη, είσαι γοητευτικός. Η επικοινωνία, φέρνει την επαφή. Δημιουργείται κατάσταση.

Και τώρα; Υπάρχει το cyber φλερτ! Ξεχνάμε την επαφή, το σώμα με σώμα και παίζουμε απλά με το μυαλό. Ωραίο και αυτό, αλλά μόνο για αρχή. Μετά; Πιο φυσικά πράγματα.

Μπορώ να σε φιλήσω;

φιλάκια..


Κριός
Πολύ ορεξάτοι σήμερα κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα. Τη βρήκατε την άκρη και αν χρειαστεί να λοξοδρομήσετε κιόλας, έτσι για το συμφέρον σας θα το κάνετε. Εννοείται πως δε χρειάζεται πάντα να πηγαίνετε έτσι όπως λένε οι οδηγίες χρήσης. Μια εναλλακτική ιδέα, ίσως σας γλυτώσει από πολλά. Και μετά θα βρείτε τον τρόπο να το κάνετε σωστά. Εξοικονομήστε χρόνο αν μπορείτε, κάντε επιτέλους τη διαφορά. Δε χάλασε και ο κόσμος αν μια φορά το παίξετε ζαμαν φου!

Ταύρος
Μέρα ευχάριστη και άκρως επικοινωνιακή. Η επαφή σας με έναν άνθρωπο ή περισσότερους, θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα, αφού θα μάθετε πολλά και διάφορα και θα βρείτε και την ευκαιρία να σας συμπαθήσουν, να δουν την άλλη σας τη πλευρά. Υπάρχει φως, ελπίδα, σε μια ερωτική σχέση; Σε μια επαγγελματική; Να είστε ανοιχτοί στις νέες προτάσεις, στις νέες γνωριμίες και πρόθυμοι να ρισκάρετε, για κάτι νέο, για μια τρέλα!

Δίδυμος
Μέσα στη τρελή τη χαρά, την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό θα είστε σήμερα. Είναι το σύμπαν τέτοιο, που σας θέλει χαρωπούς και άκρως επικοινωνιακούς. Μπορεί ακόμα και η δημιουργικότητά σας στα ύψη, ξαφνικά να θέλετε να φτιάξετε το ένα και το άλλο, ή ακόμα να ασχοληθείτε και με τη καθαριότητα του σπιτιού! Όρεξη για να κάνετε πολλά πράγματα σίγουρα θα έχετε. Όσο κρατάει ο ενθουσιασμός, υπάρχει και ελπίδα, γιατί μετά το χάος.

Καρκίνος
Αλλάζουν διάφορα πράγματα μέσα στη δουλειά σας και εσείς μπορεί να αλλάξετε και πόστο και ή να τρελαθείτε από τη χαρά ή από τη λύπη. Δε μπορώ να το προσδιορίσω, αλλά μια έκπληξη έτσι θα τη νιώσετε σε ανύποπτο χρόνο. Αναλόγως με τη περίσταση φροντίστε να μην είστε τόσο εκφραστικοί, δε χρειάζεται οι άλλοι να γνωρίζουν το τι ακριβώς νιώθετε. Το ευχάριστο βέβαια θα είναι να πάρετε μια προαγωγή. Ή να βρείτε δουλειά εσείς που γυρεύετε. Μικρά θαύματα συμβαίνουν κάθε μέρα!

Λέων
Μια πολύ καλή ημέρα για να επικοινωνήσετε με το περιβάλλον σας. Με τους φίλους σας, με τους γονείς σας, με τους ανθρώπους από τη δουλειά σας. Μέρες τώρα προσπαθούν να καταλάβουν το τι σας συμβαίνει, αλλά εσείς μια το ένα και μια το άλλο είχατε γίνει κάπως απρόσιτοι. Λύστε τα θέματά σας και μη το παίζετε ιστορία, όλοι έχουν βάσανα δεν είστε οι μόνοι. Σας έχει πιάσει πάλι εκείνο το θεατρινίστικο αλλά πόσο πια;;; Καλέστε κόσμο στο σπίτι.

Παρθένος
Σήμερα θα βάλετε κάτω την οικογένειά σας και θα τους τα πείτε ένα χεράκι. Μη σκέφτεστε τη τιμωρία και στο ένα πόδι, γιατί άνθρωποι είμαστε και κάνουμε λάθη πού και πού. Αυτό που επιθυμείτε να το διεκδικήσετε με ειλικρίνεια και φροντίστε οι προθέσεις σας να είναι αγνές και ξεκάθαρες. Μη μαλώσετε και μην απαιτήσετε γιατί οι εποχές άλλαξαν και ο κόσμος είναι πιο ευαίσθητος και πιο ευάλωτος. Πρέπει μετά να το έχετε τύψεις;;; Ένας όμορφος διάλογος σώζει από πολλά!

Ζυγός
Μια πολύ ωραία μέρα για να δώσετε σημασία στην ερωτική σας τη ζωή και όχι μόνο. Αρκετά με τις δουλειές και τα βάσανα, η ουσία είναι αλλού και δε πρέπει να τη χάσετε με τίποτα. Ακόμα και σύντροφο να μην έχετε, μια βόλτα με τους φίλους σας, να τη κάνετε και δε ξέρετε ποτέ, τι μαναράκι μπορεί να γνωρίσετε. Περάστε ουσιαστικό χρόνο και ποιοτικό με τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας. Πάρτε μια άδεια από τη δουλειά αν χρειαστεί, δε χάλασε και ο κόσμος για μια ημέρα.

Σκορπιός
Έχετε επιθυμίες, όνειρα, πάθη, ανήσυχους πολύ σας βρίσκω. Ναι όλα μπορούν να συμβούν, όμως χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Και κυνήγι φυσικά. Πείτε τα με τον εαυτό σας, ξεκινήστε εκείνο το ενοχλητικό το παιχνίδι των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις που θα δώσετε θα σας οδηγήσουν στο μέρος που επιθυμείτε. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για εσάς, αποδείξτε το! Ότι λέει η καρδιά σας, αυτό να κάνετε. Όλα τα άλλα είναι περιττά..!

Τοξότης
Μέσα στη τρελή τη χαρά θα είστε σήμερα, σα τα μικρά τα παιδιά. Ασυμμάζευτους σας βρίσκω, θα συμβεί και κάτι πολύ ευχάριστο, απογειώνεστε κανονικά! Είναι το σύμπαν τέτοιο που πέφτουν τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σας, που σας αποζητούν με λαχτάρα, που γοητεύετε με τη παρουσία σας. Να πείτε ναι σε προτάσεις για έξω, για μικρές εξορμήσεις, για οτιδήποτε θα σας ανανεώσει ψυχικά και εγκεφαλικά. Το βουνό επιμένω.. είναι το στοιχείο σας!

Αιγόκερως
Μυστήρια η μέρα σας ως συνήθως. Σήμερα θα αποφασίσετε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποια ψυχή, έτσι επειδή μπορεί να υπάρχει και εκείνη η άλλη η άποψη. Γίνεστε πιο προσιτοί, συναισθηματικοί και συνεργάσιμοι. Κάτι έχετε κατά νου. Δεν έχτε αντλήσει προφανώς όλες τις πληροφορίες. Θέλετε να μάθετε περισσότερα. Άλλωστε είστε άνθρωποι που δε χάνετε το χρόνο σας, έτσι άσκοπα. Πάντα έχετε να κερδίσετε κάτι στο τέλος. Εσείς και η Μάτα Χάρι!

Υδροχόος
Μέρα που θα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας! Πωρώνεστε ένα πράγμα γιατί πρέπει να γίνει το δικό σας ο κόσμος να χαλάσει. Δε χρειάζεται να εκνευρίζεστε, υπάρχουν πολλοί τρόποι να γίνει η δουλειά σας. Σε μια νέα πρόταση να μην απαντήσετε αμέσως. Το σύμπαν είναι κάπως σκοτεινό πάνω από το κεφάλι σας και σας θολώνει το μυαλό. Ακούστε με προσοχή, αλλά από τις 7 και μετά να αποφασίσετε. Συζητήστε σε ήρεμους τόνους τους προβληματισμούς σας. Ξεπεράστε τον απρόβλεπτο χαρακτήρα σας..

Ιχθύς
Είναι η μέρα του διαλόγου. Τι να κάνουμε. Προσπαθήστε σήμερα να λύσετε τα θέματά σας, γλυκά και ήρεμα. Ότι και αν σας πουν, το να βγείτε από τα ρούχα σας, δε θα βοηθήσει. Βαθιές ανάσες και να γίνετε επικοινωνιακοί, να καταλάβουν και οι διπλανοί σας, το τι έχετε κατά νου. Να είστε ξεκάθαροι, γιατί οτιδήποτε άλλο φέρνει τα λάθη και την αναβλητικότητα. Και δε θέλουμε κάτι τέτοιο. Ωραία η ψυχασθένεια που έχετε, αλλά μερικές φορές κουράζει και προκαλεί παρεξηγήσεις.

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos