Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω. Κάντε Όνειρα, πραγματοποιούνται! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ένα καταπληκτικό χιονισμένο πρωινό του Δεκέμβρη!
Σα μικρό παιδί κάθομαι στο παράθυρο και βλέπω το χιόνι να πέφτει. Αυτό ποτέ δε θα αλλάξει και 100 ετών να φτάσω, η συνήθεια θα είναι πάντα ίδια!

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω! Είναι ένα θετικό και αισιόδοξο αστρολογικό γεγονός που επηρεάζει κυρίως τους Κριούς, τα γλυκά μας τα Καρκινάκια, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους!




Φέτος δε ξέρω πώς έγινε αυτό, αλλά έχουν συνωμοτήσει μεταξύ τους, το σύμπαν έχει κέφια και όλο εκπλήξεις ευχάριστες προκύπτουν! Το μήνυμα που στέλνουν όλοι μαζί είναι πως κάντε όνειρα, γιατί μπορεί να πραγματοποιηθούν απο λεπτό σε λεπτό. Το μυστικό είναι αυτό που επιθυμείτε να πηγάζει μέσα από τη καρδιά σας. Να το θέλετε με όλο σας το είναι! Να πιστεύετε σε αυτό με ψυχή και σώμα. Και τότε πολλά μπορούν να συμβούν.
Να είστε δίκαιοι, τίμιοι, με ήθος και ας κουραστείτε λίγο παραπάνω. Ο Κρόνος έχει μάτια και βλέπει. Και τα δώρα του δε τα μοιράζει και τόσο εύκολα. Όμως είναι θαυματουργά.. σε εκείνον που τα λαμβάνει!

φιλάκια..


Κριός
Επαγγελματικές οι δικές σας οι επιτυχίες! Επιτέλους αναγνωρίζεται ο κόπος σας, οι προσπάθειες που κάνετε και ναι δίχως εσάς, δε μπορούν να κάνουν και πολλά. Είστε ανεκτίμητοι, να το ξέρετε αυτό! Τις ημέρες αυτές, να είστε σίγουροι για τον εαυτό σας, τολμηροί στις απόψεις σας και να μη φοβάστε τίποτα! Επικοινωνιακοί και ετοιμόλογοι θα παίξετε εκείνο το παιχνίδι των λέξεων και θα βγείτε νικητές!

Ταύρος
Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σας κάνει πολύ αισιόδοξους και χαρωπούς! Επιτέλους γιατί είστε πιο όμορφοι όταν χαμογελάτε! Βλέπετε τη ζωή με άλλο μάτι και είστε έτοιμοι να κάνετε αλλαγές μεγάλες και τρανές. Βέβαια το σύμπαν και θα σας σπρώξει και θα σας βοηθήσει σε αυτό, φέρνοντας νέους ανθρώπους στη ζωή σας, διαφορετικούς, έτοιμους να σας βάλουν σε όμορφες περιπέτειες.

Δίδυμος
Οι τρελοί της παρέας! Ανάθεμα αν γνωρίζετε το τι θέλετε από τη ζωή σας! Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά θα σας πιάσουν τα νεύρα σας τις μέρες αυτές και θα νιώθετε ανικανοποίητοι! Δε φτάνει μόνο αυτό, αλλά θα ανακατευτούν στα πόδια σας και κάποια άτομα, θα αναστατωθείτε πολύ! Ανακαλύψτε τη πηγή του προβλήματος και επιτέλους αντιμετωπίστε αυτό που σας βασανίζει. Το να είστε επιθετικοί στους γύρω σας, δε κερδίζετε κάτι. Οι ελεύθεροι ερωτοτροπείτε στο φουλ!

Καρκίνος
Σας βρίσκω λίγο διχασμένους και πολύ στρεσαρισμένους με τη Νέα Σελήνη αυτήν, γιατί θα δείτε την αλήθεια κατάματα και θα την αντιμετωπίσετε. Που σημαίνει πως αρκετοί ή θα προχωρήσετε στο επόμενο το βήμα ή θα το τερματίσετε! Είναι ερωτικό; Είναι επαγγελματικό; Πάντως ότι δε σας κάνει το διώχνετε μακριά, γιατί έχετε όνειρα να πραγματοποιήσετε! Από την άλλη μπορεί να συμβιβαστείτε κιόλας, για να υπάρξει αρμονία στη ζωή σας. Θα δείξει!

Λέων
Πώς να σας το πω δε ξέρω! Πάντως να περιμένετε να σας αλλάξουν πόστο στη δουλειά. Κάτι νέο θα αναλάβετε, εντελώς καινούριο και θα ζοριστείτε πολύ. Θα σας το επιβάλλουν κιόλας, από τη μια θα ενθουσιαστείτε, από την άλλη μπορεί και να εκνευριστείτε, γιατί η αλήθεια είναι πως ακόμα αρκετοί δεν έχετε βρει χρόνο για να ξεκουραστείτε! Οι αλλαγές καλό είναι να γίνονται αστραπιαία, γιατί το πολύ το μπούρου-μπούρου, μόνο καθυστερήσεις φέρνει!

Παρθένος
Καλέ συγκλονίζομαι που θα σας γράψω τέτοια πράγματα! Δόξα να έχει η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, σας κάνει πολύ ερωτικούς και πολύ ρομαντικούς και ξαφνικά σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας και αγαπάτε όλο τον κόσμο! Φοβερό αυτό, γιατί συνήθως δεν εκδηλώνεστε και τόσο θερμά, να όμως που γίνονται και θαύματα πού και πού! Μη φοβηθείτε από τη παρορμητικότητά σας, εσείς οι ελεύθεροι μπορεί να αλλάξετε έτος, με ένα νέο αμόρε αγκαλιά!

Ζυγός
Επιτέλους θα βρείτε το χρόνο που αποζητούσατε για να τον αφιερώσετε στην οικογένειά σας, στο σύντροφό σας, στους φίλους σας! Ναι τις μέρες αυτές θα είστε πολύ χαλαροί, χαμογελαστοί, φιλικοί, επικοινωνιακοί και έτοιμοι να προσφέρετε από όλα τα καλά! Εννοείται πως μερικές φορές θα περάσουν από το μυαλό σας, κάποια δυσάρεστα γεγονότα ή κάποιοι που σας πλήγωσαν κάποτε, αλλά ως δια μαγείας θα τα προσπεράσετε, γιατί δεν αξίζει το κόπο. Τόσο απλά! Το σύμπαν σας βάζει σε διαδικασία να ξεκινήσετε τα μερμέτια στο σπίτι! Την άνοιξη όχι τώρα!

Σκορπιός
Τις ημέρες αυτές θα κάνετε τέλειες δημόσιες σχέσεις. Θα βγείτε, θα σας δουν, θα επικοινωνήσετε με τα κατάλληλα τα άτομα και θα σας βοηθήσουν στο να πετύχετε τους στόχους σας! Να είστε κοινωνικοί, πρόσχαροι και διπλωμάτες. Έχετε τον τρόπο σας εσείς, να εντυπωσιάζετε το κοινό σας και να το γοητεύετε συγχρόνως! Το μαγικό της υπόθεσης είναι, πως θα βρείτε ανταπόκριση, θα καταλάβουν τις ανάγκες σας και θα σας προσφέρουν αυτά που ζητάτε με πιο εύκολο τρόπο! Η διαίσθησή σας στα κόκκινα! Οι κινήσεις σας μετρημένες και ορθές!

Τοξότης
Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, γεμίζει τη τσέπη σας με λεφτά! Απίστευτο και όμως αληθινό. Με τον έναν ή τον άλλο τον τρόπο, θα σας έρθουν κάτι χρωστούμενα ή μπορεί να αποδώσει μια επένδυση που κάνατε μια φορά και ένα καιρό. Αν εργάζεστε βρείτε τρόπο να μιλήσετε στο αφεντικό σας και να ζητήσετε μια αύξηση. Μπορεί να μη προλάβετε να πείτε κουβέντα και να σας έρθει ένα μπόνους! Τι να σας πω; Αν σας αρέσουν τα τυχερά παιχνίδια, για παίξτε έτσι κάτι λιγοστά χρήματα, έτσι για το καλό. Δε ξέρετε ποτέ..

Αιγόκερως
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, φέρνει θαύματα! Απίστευτο και όμως αληθινό! Μια προαγωγή στη δουλειά; Μια αύξηση; Πάντως αλλάζουν πολύ τα δεδομένα και ως δια μαγείας σε μερικές ημέρες μπορεί να βρίσκεστε σε άλλο επίπεδο! Τη σκληρή τη δουλειά δε τη φοβάστε, αντιθέτως είστε έτοιμοι για όλα! Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας, αλλάζετε παρέες, συνήθειες και κάποια όνειρά σας όντως μπορεί να βγουν πραγματικότητα. Το Κρόνο δεν έχετε να τον φοβάστε! Καλή επιτυχία!

Υδροχόος
Είναι μια τέλεια περίοδος αυτή για εσάς! Για αυτό δε θέλω μουτράκια με τίποτα! Καταρχήν ξεπερνάτε το παρελθόν, όλα τα δυσάρεστα, ακόμα και ανθρώπους που σας πλήγωσαν μια φορά και ένα καιρό! Ένα τελευταίο ξεκαθάρισμα θα το κάνετε, γιατί δε θα επιτρέψετε ποτέ ξανά να σας φερθούν με άσχημο και ύπουλο τρόπο. Πλέον γνωρίζετε, το ποιοι σας αγαπούν, σας εκτιμούν, σας θαυμάζουν και καλά θα κάνετε να μείνετε με αυτούς τους ανθρώπους και να πετάξετε τη ψευτογκλαμουριά στα σκουπίδια! Να κάνετε όνειρα, να φροντίσετε να τα πραγματοποιήσετε κιόλας. Ότι λέει η καρδιά σας!

Ιχθύς
Τις μέρες αυτές η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα σας κάνει πολύ κοινωνικούς! Νέες γνωριμίες προκύπτουν, μπορεί ερωτικές, μπορεί όμως και μελλοντικά επαγγελματικές και εσείς γοητευτικοί όσο ποτέ! Δώστε σημασία στους φίλους σας, που σας χρειάζονται, που αποζητούν τη παρέα σας. Μη σνομπάρετε, ναι μεν η μοναξιά σας να φέρνει ηρεμία στο μυαλό και στη ψυχή, να όμως που μερικές κουβέντες, ακόμα και οι πιο τρελές, θα βάλουν χρώμα στη ζωή σας! Να προσφέρετε ότι έχετε σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη από βοήθεια!

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos