Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Αιγόκερως το Ζώδιο του μήνα, by MagicF’Ariel!


22/12 – 19/01
Πώς γίνεται να σας ξεχνώ εσάς τους Αιγόκερους δε ξέρω! Σας γράφω λοιπόν λέγοντάς σας, επιτέλους σταματήστε τη γκρίνια, κάνει κακό! Από μόνοι σας προκαλείτε αρνητική ενέργεια και για αυτό σας συμβαίνουν συνήθως τα απίστευτα!

Βέβαια τώρα που έγινε η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, ευτυχώς τα νέα είναι χαρμόσυνα, που σημαίνει πως θα χαμογελάσει το χειλάκι σας και θα ηρεμήσετε κατά πολύ! Η αλήθεια είναι πως σας έχουν πιάσει οι καλοσύνες σας. Μέρες τώρα έχετε προσαρμοστεί με τα δεδομένα και έχετε όλη τη καλή τη διάθεση να βοηθήσετε τον κόσμο που σας χρειάζεται. Είναι στη δουλειά; Είναι στο σπίτι; Είναι κάποιος φίλος;
Τι να κάνουμε, σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας και είναι αστρολογικό και αυτό!




Οι πλανήτες έχουν κάνει τέτοιο συνδυασμό, που μόνο αγάπη έχετε μέσα στη καρδιά σας και το δείχνετε με κάθε τρόπο. Μην αντιστέκεστε σε ότι έρχεται. Μόνοι σας φέρνετε εμπόδια πολλές φορές και ότι όμορφο συμβαίνει είτε δε το βλέπετε, είτε το προσπερνάτε γιατί απλά οι λεπτομέρειες ποτέ δεν είναι αρκετές.

Ο Γενάρης λοιπόν είναι ένας αισιόδοξος μήνας για εσάς και θα σας δώσει πολλά καλά, αρκεί να μην έχετε το πήχη ψηλά και να είστε έτοιμοι να συμβιβαστείτε με οτιδήποτε προκύψει και σας κάνει κιόλας!

Ερωτικά μπορεί να γίνουν μικρά θαύματα για εσάς τους δεσμευμένους, αφού μια αγάπη θα τη νιώσετε και θα θελήσετε να τη δείξετε με κάθε τρόπο. Ρομαντικές οι μέρες του Γενάρη. Βέβαια μέχρι και τις 15 θα διαπιστώσετε πως στο χέρι σας είναι το κλίμα να είναι ήρεμο, χαρωπό και γεμάτο από όμορφα συναισθήματα. Λοιπόν, όχι άλλες κόντρες, όχι άλλος εγωισμός, δείξτε τη καλή σας τη πλευρά και τότε θα δείτε πως υπάρχουν ωραίες στιγμές ακόμα για να τις ζήσετε με το σύντροφό σας! Για τους ελεύθερους ναι μεν προκύπτουν νέες γνωριμίες, όμως τίποτα το αξιόλογο ακόμα.

Τα Ζώδια που θα υπάρξει επαφή, συναισθηματική και εγκεφαλική είναι τα Λιοντάρια και οι Ιχθύες! Με τέτοιες προσωπικότητες, θα μπορέσετε να ζήσετε στιγμές πάθους, να ερωτοτροπήσετε με όμορφο τρόπο και να φτιάξετε μια απίστευτη ατμόσφαιρα. 

Με όλα τα άλλα θα είστε στη κόντρα, γιατί πεισματάρηδες και ισχυρογνώμων εσείς, είναι και οι άλλοι κάπως, πιο πολύ θα ανάψουν τα αίματα, παρά το οτιδήποτε άλλο!

Επαγγελματικά βρίσκεστε σε ανοδική πορεία, είστε ορεξάτοι πολύ και από ιδέες στο φουλ! Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι πως έχετε αντιληφθεί το πόσο απαραίτητοι είστε, αλλά και το πόσο συμβιβαστικοί πρέπει να γίνετε, προκειμένου να προχωρήσουν οι δουλειές σας, με επιτυχία! Θα σας δώσουν αρκετοί λύσεις στα θέματα που σας βασανίζουν και εσείς θα πρέπει να τις μελετήσετε με προσοχή, προκειμένου να κάνετε τις καλύτερες επιλογές.
Στο χέρι σας πάλι θα είναι το οτιδήποτε, δεν έχει σημασία αν την ιδέα την έριξε κάποιος άλλος. Άλλωστε όλοι ωραίοι είναι στα λόγια, οι πράξεις και το αποτέλεσμα έχουν την ύψιστη σημασία. Όσοι γυρεύετε για εργασία, υπομονή, κάτι θα έρθει. Όμως από τον επόμενο το μήνα!

Οικονομικά είναι η αγαπημένη σας η εποχή. Το πιάνετε το τεφτέρι και κάνετε εκείνη τη φοβερή τη πράξη, του τι έχετε, το πού πήγαν και το τι περίσσεψε. Εντάξει αν είστε ίσα βάρκα, ίσα νερά, μη γκρινιάξετε. Να πείτε δόξα το Θεό! Όλο κάτι έρχεται και κάτι φεύγει..

Τυχερές ημέρες 14/01 και 15/01! Τότε μπορεί να συμβεί κάποιο θαύμα! Να το προσμένετε..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos