Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 08/12/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έφτασε αισίως η Πέμπτη, διαπιστώνω πως οι μέρες
κυλούν τόσο γρήγορα, τα γεγονότα τρέχουν και εμείς απλοί θεατές στο έργο που παίζει.. Σε τι να αντισταθούμε πια; Υπάρχει μια απογοήτευση και μια βαρεμάρα..

Θα αναφερθώ στους δημιουργικούς τους ανθρώπους, εκείνους που δεν είχαν τίποτα και κατάφεραν να έχουν τα πάντα και να φτάσουν στη κορυφή!


Τους λατρεύω είναι μια μεγάλη αλήθεια αυτό, γιατί είναι το τέλειο παράδειγμα, για όλους εμάς, που το παλεύουμε κάθε μέρα, που έχουμε όνειρα, που ελπίζουμε για ένα καλύτερο αύριο! Ο αγώνας είναι ένας, οι θυσίες πολλές, όμως η κορυφή πιο γλυκιά από ποτέ.
Θαμπώνεσαι κάπως από το πολύ το φως, ξεγελιέσαι, γιατί ναι μεν αλλά! Υπάρχει το ερώτημα τύπου, τώρα που πέτυχες τους στόχους σου; Παραμένεις στη κορυφή; Αράζεις και απολαμβάνεις τα λάφυρά σου; Αυτοκαταστρέφεσαι; Είναι ζόρικα εκεί ψηλά και πολύ μοναχικά. Δε συμφωνείς;

Και καταλήγω, στη ζωή αυτή είναι ότι δίνεις-παίρνεις! Προσφέρεις τα χαρίσματά σου; Σε εκτιμούν για αυτό! Εκμεταλλεύεσαι τα χαρίσματά σου, σε αντιπαθούν για αυτό! Ζητάς ενώ δεν έχεις κάτι να δώσεις; Εγωισμός αυτοκαταστροφικός το λέω εγώ..

Πού πήγε το όνειρο; Γιατί από εκεί ξεκινούν όλα.. Το συναίσθημα.. Εκείνο που σου λέει go for it! τέλος πάντων.. τι να λέμε τώρα..

φιλάκια..


Κριός
Στο μυαλό σας είναι το πώς θα βγείτε έξω, να βολτάρετε, να δείτε τους φίλους σας, να χαρείτε και εσείς λίγο. Απολαύστε το τώρα που παίζει. Αφιερώστε τις μέρες αυτές, για ραντεβού, συναντήσεις και χαμόγελα. Γοητεύετε τα πλήθη και αυτό σας αρέσει κατά κάποιο τρόπο. Παίρνετε τα πάνω σας. Ξεχάστε για λίγο το σπίτι και το κρεβάτι σας. Αρκετά. Μπείτε στο κλίμα το γιορτινό!

Ταύρος
Με τα επαγγελματικά σας ασχολείστε με όλο σας το είναι. Οτιδήποτε και αν προκύψει, θα το αντιμετωπίσετε με ένα μοναδικό τρόπο, θα δώσετε λύσεις απρόβλεπτες και θα σας θαυμάσουν για αυτό. Είναι μια περίοδος που μπορείτε να κερδίσετε πολλά περισσότερα από τις εντυπώσεις. Για αυτό μη σκέφτεστε τα μελομακάρονα στο σπίτι.. Έχετε χρόνο για να πάρετε μερικά κιλά!

Δίδυμος
Μέρα φοβερή και τρομερή που θα είστε συνέχεια με κόσμο. Βόλτες, συζητήσεις, συναντήσεις, θα μοιράσετε πολλά χαμόγελα. Έτσι να έχετε καλή διάθεση να πηγαίνει το πράγμα ομαλά. Ωραία μέρα για να είστε με τους δικούς σας τους ανθρώπους, να τους προσφέρετε λίγη ζεστασιά, να δουν και την άλλη σας τη πλευρά. Εκείνη την άγνωστη..

Καρκίνος
Το βάρος σας το ρίχνετε στα επαγγελματικά σας. Με οτιδήποτε και αν καταπιαστείτε, θα το ολοκληρώσετε με μεγάλη επιτυχία. Μπορεί κάποια ψυχή να σας προτείνει μια δουλειά. Κάτι το διαφορετικό. Σκεφτείτε το γιατί ίσως να είναι μια ευκαιρία πολύ καλή και να προβληθείτε και να κερδίσετε μερικά χρήματα. Τυχερή η ημέρα σας, σε θέματα που αφορούν την εργασία σας.

Λέων
Ξυπνάτε με μια απίστευτη ενέργεια, πολύ δυναμικοί και αποφασισμένοι για όλα. Υποθέτω πως το όνειρο αυτό είναι θετικό και πως θα φροντίσετε να κλείσετε αρκετές από τις εκκρεμότητές σας. Να πάτε ένα γυμναστήριο, να τα δώσετε όλα εκεί, να κουραστείτε, γιατί κατά λάθος μπορεί να τσακωθείτε με κάποιον και να παραφερθείτε. Και δε το θέλουμε αυτό. Σωστά;

Παρθένος
Σήμερα θα οργανώσετε τη ζωή σας! Θα βάλετε σε τάξη τα πάντα όλα. Μόνο εσείς φυσικά, γιατί είναι νωρίς ακόμα για να αδειάσουμε τις τσέπες μας, αλλά εσείς θα το κάνετε. Θέλετε να σας βρει η νέα χρονιά τακτοποιημένους. Ωραίο όλο αυτό, για αυτό τρέξτε από το πρωί, να μάθετε την αλήθεια και να την πληρώσετε κιόλας! Να είστε ήρεμοι. Αυτό δε θέλετε;

Ζυγός
Μέρα που θα τεμπελιάσετε κανονικά. Μπορεί και να μη πάτε στη δουλειά, θέλετε πάντως να χουζουρέψετε περισσότερο. Από την άλλη σας πιάνει εκείνη η μανία, των απολαύσεων και της ηδονής και φροντίζετε να δράσετε και αναλόγως. Έχετε όρεξη για παιχνιδάκια, για νέες γνωριμίες και χαμόγελα. Να ξέρετε αλλιώς θα ξεκινήσει η βραδιά σας και αλλιώς θα τελειώσει.. Μυστήρια!

Σκορπιός
Τι έχετε πάθει εσείς; Πάλι βουτιά στο σκοτάδι έχετε κάνει και τα έχετε νευριάσει πολύ με τη πάρτη σας! Τρώγεστε με τα ρούχα σας κανονικά. Πλάκα έχετε, θα αρχίσω να μη σας παίρνω τόσο στα σοβαρά.. Πάλι ρίχνετε άδεια για να πιάσετε γεμάτα. Να δείτε ποιοι είναι οι φίλοι σας. Ποιοι σας αγαπούν. Όλο ζητάτε, δίχως να έχετε τη διάθεση να προσφέρετε κάτι. Γνωστό το πείσμα σας αυτό, αλλά άκρως αυτοκαταστροφικό!!!

Τοξότης
Ωραία μέρα για να πιάσετε τους φίλους σας αγκαζέ και να τους πάτε μια βόλτα. Να τους κεράσετε μια λιχουδιά. Να γιορτάσετε τις μέρες αυτές που είναι τα γενέθλιά σας, να δείξετε το πόσο εκτιμάτε μερικούς ανθρώπους και γενικά να γίνετε δοτικοί και χαμογελαστοί. Ακόμα και ένα ρομαντικό δείπνο, δε θα ήταν άσχημη ιδέα. Έτσι να αλλάξετε λίγο τη καθημερινότητά σας.

Αιγόκερως
Ακόμα στολίζετε το σπίτι σας, όλο ανακαλύπτετε τρύπες και χώνετε διάφορα μέσα. Λατέρνα θα το κάνετε μερικοί, βαστάτε τα άλογα. Κάποιοι θα δώσετε μια τελευταία πινελιά, πάντως σήμερα έχει σπίτι και δημιουργικότητα. Είστε και παραδοσιακοί τύποι εσείς, γιορτάζετε τα Χριστούγεννα κάνοντας δουλειές και έχοντας και ένα κουραμπιέ στο στόμα. Δε θέλω ντροπές..

Υδροχόος
Με το που θα ανοίξετε τα μάτια σας, θα κατέβουν οι ιδέες βροχή. Ένα πείσμα σας πιάνει για να πετύχετε κάτι ακόμα. Παθιάζεστε και βάζετε μπροστά τις διαδικασίες. Έτσι σας θέλω, δυναμικούς και αποφασιστικούς. Μη περιμένετε να φτάσετε στο διάστημα, από τη μια στιγμή στην άλλη. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, έφτασε και έχει σκοπό να σας προσφέρει όλα τα αγαθά του κόσμου.. και πολύ έρωτα!

Ιχθύς
Τι κάνετε εσείς; Χωρίζετε τα τσανάκια σας; Ξεκαθαρίζετε το τοπίο; Τις σχέσεις σας; Βρήκατε τις μέρες για να προχωρήσετε σε ένα διαζύγιο; Κάτι δε πηγαίνει καλά και πλέον αποζητάτε να γνωρίζετε τα πάντα, να περνούν όλα από τα χέρια σας και να έχετε εσείς το πάνω το χέρι. Πάντως μην είστε υπερβολικοί και μη τα θέλετε όλα δικά σας. Να είστε δίκαιοι και αντικειμενικοί.

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos