Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 21/12/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ξύπνησα και τραγουδώ Jingle Bells! Απίστευτο και όμως αληθινό! Δε μπορώ να
προσδιορίσω τη ψυχολογική μου τη κατάσταση. Είμαι χαρούμενη ή όχι;;; Βασικά όλο το χρόνο, κάθε πρωί με βρίσκει και ένα τραγούδι μέσα στο μυαλό. Είπαμε μουσική και τίποτα άλλο στο κόσμο όλον!


Φαντάζομαι χιονισμένο το τοπίο και να φτιάχνω και έναν χιονάνθρωπο, που ειλικρινά έχω τόσα χρόνια να το κάνω αυτό.. Φέτος ελπίζω να πραγματοποιηθεί η ευχή μου αυτή και ας είναι τόσο παιδική. Δε με νοιάζει. Άλλωστε κάνω restart στη ζωή μου και ότι προκύψει.

Η μέρα είναι όμορφη αστρολογικά, χαρωπή, γιορτινή και ας είναι ακόμα Τετάρτη! Καρότα έχω, κουμπιά έχω, κασκόλ επίσης.. το μόνο που λείπει είναι το χιονάκι.. άντε Ουρανέ κατέβασε τα διαμάντια σου τα αστραφτερά.. μπας και δούμε και εμείς καμιά άσπρη μέρα!

φιλάκια..


Κριός
Όποιος βιάζεται σκοντάφτει, για αυτό το νου σας σήμερα! Όπως φαίνεται θα αργήσετε να ξυπνήσετε και θα τρέχετε σα τους λωλούς για να προλάβετε να είστε στην ώρα σας, είτε στη δουλειά, είτε σε κάποιο ραντεβού! Βρήκατε και εσείς τη μέρα, να σας πλακώσουν τα παπλώματα! Το πρόγραμμά σας φουλ, για αυτό τι να πω; Βάλτε προτεραιότητες και ότι προλάβετε!

Ταύρος
Μέρα που θα ρίξετε όλο το βάρος σας στα επαγγελματικά σας! Τι να κάνουμε, άλλοι ετοιμάζουν τα μελομακάρονα μες στη ζεστασιά τους και άλλοι τρέχουν και δε φτάνουν! Εργασία και χαρά λοιπόν, μη κάνετε όνειρα για βόλτες στα μαγαζιά ακόμα. Άλλωστε έχει τόσο κρύο έξω, πού να τρέχετε; Φιλικοί και χαμογελαστοί θα αντιμετωπίσετε οτιδήποτε προκύψει στο δρόμο σας!

Δίδυμος
Είστε από τους τελευταίους που θα στολίσουν το σπίτι τους! Σήμερα θα σας πιάσει εκείνη η μανία, να φτιάξετε το ένα και το άλλο! Δημιουργήστε ατμόσφαιρα και βάλτε στόχο, μέχρι το βραδάκι το πνεύμα των Χριστουγέννων να επισκεφτεί και το σπιτάκι σας! Ακόμα και στη δουλειά, μπορεί να βάλετε καμιά γιρλάντα, έτσι επειδή! Αφήστε τα διακοσμητικά και φτιάξτε κανένα φαγάκι, γιατί το κρύο θέλει μάσα γερή!

Καρκίνος
Πού να τρέχετε τώρα; Βρείτε μια καλή δικαιολογία να μείνετε στο σπίτι σας. Έχετε κατά λάθος πυρετό; Εντάξει ένα μικρό ψεματάκι δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Απολαύστε τη ζεστασιά του σαλονιού σας, θαυμάστε το δεντράκι σας, φάτε και κανέναν κουραμπιέ. Βαριέστε μια αλήθεια και αυτή, πού να τρέχετε μέσα στο κρύο. Μη σας πάρουν όμως χαμπάρι, γιατί μετά ποιος ακούει τα γαβγίσματα των άλλων!

Λέων
Καταρχήν πρέπει να πάτε στο γιατρό. Να κάνετε διάφορες εξετάσεις να είστε σίγουροι πως είστε καλά! Το αποφεύγετε αυτό, να όμως που μέρες γιορτινές εσείς μπορεί να έχετε διάφορες ενοχλήσεις. Μη πιέζετε τον εαυτό σας και μη φτάνετε στα άκρα! Από την άλλη η δουλειά, δε σας αφήνει και πολύ χρόνο, αλλά όταν κάτι το θέλετε πολύ εσείς πάντα βρίσκετε! Να είστε συνεργάσιμοι και επικοινωνιακοί.

Παρθένος
Στα ουράνια εσείς! Γέμισε η τσέπη σας με χρήμα και πρέπει να το ξοδέψετε! Σας βλέπω λοιπόν είτε έχει κρύο, είτε όχι, να πηγαίνετε στα μαγαζιά και να αγοράζετε ότι έχετε βάλει στο μάτι καιρό τώρα. Είστε και μυστήριοι χαρακτήρες, μπορεί να καταλήξετε στο αγαπημένο σας εστιατόριο, να τρώτε λιχουδιές και να πίνετε το αγαπημένο σας κρασί. Μέρα απολαύσεων, θα ικανοποιήσετε το εγώ σας σε όλα τα επίπεδα!

Ζυγός
Ιδιαίτερα συναισθηματικοί σήμερα, θα αποζητήσετε πολύ αγάπη και προδερμ. Μα τι είστε εσείς; Μπορεί να κάνετε και έρωτα νωρίς το πρωί με το σύντροφό σας, ετσι επειδή έχετε ανάγκη από αγάπη και αγκαλίτσες. Ο καθένας στο κόσμο του φυσικά, αλλά αμα σας βγει έτσι, why not? Τώρα αν είστε μόνοι, καλέστε τους φίλους σας, να κάνετε εκείνες τις ωραίες τις συζητησούλες, να φάτε και τις λιχουδίτσες σας και ονειρευτείτε, τον έρωτα!

Σκορπιός
Μυστήρια η μέρα σας πολύ! Έχετε τόσα πράγματα μέσα στο μυαλό σας και αναρωτιέστε αν θα πρέπει να τα μοιραστείτε ή όχι! Ότι και αν προκύψει, καλό είναι να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό ή να αφήσετε τους άλλους να ξεφύγουν πρώτα και εσείς να κάνετε ένα εντυπωσιακό φινάλε. Λίγα και καλά! Βασανίζεστε όμως, γιατί η αλήθεια είναι πως έχετε τόσα πολλά να πείτε, αλλά με ανάδρομο Ερμή παίζει και να μη καταλάβουν λέξη! Μιλήστε μόνο εκεί που αξίζει και ξέρετε πως θα βρείτε ανταπόκριση.

Τοξότης
Γέμισε η τσέπη, αμέσως να κανονίσετε να πάτε βόλτες από εδώ και εκεί! Δε σας σταματά ούτε το κρύο, ούτε ο χιονιάς, το μόνο που θέλετε είναι να πάτε στα μαγαζιά, ή στο αγαπημένο σας το μπαράκι και να μπείτε σε διάθεση γιορτινή. Οι προσκλήσεις θα πέσουν βροχή, σα να σας μυριστούν ένα πράγμα και εσείς σε όλους θα πείτε ένα μεγάλο ναι. Κατάλαβα! Κανονίστε μέχρι τα Χριστούγεννα να έχετε κομπόδεμα και για άλλες βόλτες!

Αιγόκερως
Και εσείς εργασία και χαρά! Να μαζί με τους Ταύρους μπορεί να δημιουργήσετε ένα φανταστικό Σκρούτζ! Δε σας νοιάζουν οι χαρές και τα πανηγύρια, όχι ακόμα, αφού έχετε άλλες προτεραιότητες. Οι μηχανές δουλεύουν στο φουλ, φορέστε τουλάχιστον ένα σκούφο του Αι Βασίλη, μπας και ξεγελάσετε τη διάθεσή σας! Τα δίνετε όλα στη δουλειά σας, κλείνετε εκκρεμότητες τη μια μετά την άλλη και δε σας νοιάζει τίποτα άλλο!

Υδροχόος
Παράξενη η μέρα σας, ενώ έχετε τα πάντα μέσα στο μυαλό σας, το τι πρέπει να κάνετε και το πώς, δε θα καταφέρετε να συγκεντρωθείτε τόσο για να τα βάλετε σε μια σειρά και ξαφνικά το χάος! Μα εσείς το λατρεύετε αυτό το συναίσθημα, για αυτό μη γκρινιάζετε. Σκορπίστε το στους άλλους και απολαύστε το θέαμα. Τι είναι αυτό που σας έχει αναστατώσει τόσο; Ένα πονηρό χαμόγελο βλέπω. Κάνατε κάποια ζαβολιά;

Ιχθύς
Ειλικρινά δε ξέρω τι σας πιάνει κάθε Χριστούγεννα. Αντι να χαλαρώνετε, παθαίνετε ένα αμόκ και ζητάτε τα απίστευτα από τους άλλους. Είστε ζαβοί τύποι το έχουμε καταλάβει, για αυτό και σας αγαπάμε πολύ. Σήμερα η ψυχασθένεια συνεχίζεται και εσείς θα σκεφτείτε τα απίστευτα προκειμένου να κάνετε ένα σαματά ακόμα. Φταίτε σε όλες τις περιπτώσεις, γιατί η φαντασία από τη πραγματικότητα απέχουν κάτι χιλιόμετρα! Λάθος timing φυσικά!

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos