Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο. Χορεύει μαγικά ανάμεσά μας..! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα ξωτικά μου.. Μέρες θέλω να γράψω για την επίσκεψη αυτή, τη βρίσκω πολύ παιχνιδιάρικη, ναζιάρικη και απρόβλεπτη επίσης.

Η Θεά Αφροδίτη στον Υδροχόο! Συνδυασμός που σκοτώνει. Γιατί ως δια μαγείας λιώνουν οι πάγοι, φεύγει εκείνο το ψυχρό το ύφος και οι Υδροχόοι μεταμορφώνονται σε υπέροχα πλάσματα!
Και κάπως έτσι μέχρι και τις πρώτες μέρες του Γενάρη, έχω την εντύπωση πως θα συμβούν τα απίστευτα! Θα έρθουν χαρές; Θα έρθουν κλάματα; Θα μπλέξουν αυτά τα δυο;; Άγνωστο το τι έρχεται!

Το συναίσθημα θα είναι σίγουρα πιο ανάλαφρο, πιο χαρωπό, πιο φιλελεύθερο και ανεξάρτητο και η φαντασία στα κόκκινα. Η μέρα των Χριστουγέννων, στις 25 δηλαδή, θα είναι η πιο μυστήρια όλου του μήνα. Η Θεά Αφροδίτη, συναντάει το Δια, το Κρόνο και τον Ουρανό και πώς να το πω, ανταλλάσουν δώρα αγάπης. Αυτό για εμάς τους κοινούς θνητούς, είναι κάτι το συναρπαστικό! Από άποψη συναισθήματος, διάθεσης και ερωτισμού. Αγωνιώ!

Και τέλος θα αναφερθώ στα ζώδια που άμεσα επηρεάζονται από την Αφροδίτη στον Υδροχόο. Έβαλα και τα μανάρια. Τους Διδύμους και τους Ζυγούς. Γίνεται χωρίς αυτούς;;; Δε γίνεται!

πονηρά φιλάκια..


Ταύρος
Γλυκά μου, μπορεί να γυρεύετε τον έρωτα, εκείνο το παθιασμένο, να ξέρετε πως ούτε η Αφροδίτη στον Υδροχόο, δε θα σας τον χαρίσει. Δε πειράζει, μη τρελαίνεστε, γιατί τις μέρες αυτές, έρχονται άλλα καλά! Ή βρίσκετε μια καλή δουλειά κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας, ή εσείς που ήδη έχετε, παίρνετε μπροστά, βάζετε στόχο, τον πετυχαίνετε και εντυπωσιάζετε τους πάντες! Θετικές και αισιόδοξες οι μέρες αυτές, για θέματα επαγγελματικά και οικονομικά. Καιρός να δουν τι πραγματικά αξίζετε, να το εκτιμήσουν και να σας ανταμείψουν περισσότερο. Για αυτό μη το βάζετε κάτω με τίποτα. Πείσμα, τόλμη και φαντασία!

Δίδυμος
Δεν έχετε παράπονο. Σας έβαλα στη λίστα. Γιατί έχετε κοινά με τους Υδροχόους. Ταιριάζετε απίστευτα. Για αυτό κάτι θα σας κάνει η τρελιάρα η Αφροδίτη. Βασικά ξεσηκώνεστε για ένα ταξίδι. Θέλετε οπωσδήποτε να πάτε κάπου μακριά, να αλλάξετε παραστάσεις, να είστε με φίλους ή το σύντροφό σας, πάντως κάτι το διαφορετικό το αποζητάτε από τώρα, για να το καταφέρετε μέχρι τότε! Νέες γνωριμίες προκύπτουν, με ενδιαφέροντα πιο μυστήρια και ως περίεργοι τύποι, θα μπλέξετε. Ευχάριστες και παιχνιδιάρικες οι μέρες σας πολύ!

Λέων
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη! Ακόμα και τα άστρα λένε, πως πρέπει να κλείσετε τις μέρες αυτές, όλες τις πόρτες με το παρελθόν, με στάμπα και υπογραφή! Απίστευτο και όμως αληθινό. Είστε ήρεμοι όμως, αποφασισμένοι, έχετε διαγράψει ήδη πορεία και από ότι φαίνεται σύντομα θα κουρνιάσετε στην αγκαλιά μιας ύπαρξης, πιο καλά. Όλα θέμα χρόνου είναι. Η Αφροδίτη σας ηρεμεί; Σας βάζει μυαλό; Επανέρχεται η ισορροπία στη ζωή σας, με ένα πολύ φυσικό τρόπο!

Ζυγός
Μέσα στη τρελή τη χαρά, τον έρωτα και το φλερτ και όχι μόνο! Η Αφροδίτη στον Υδροχόο, σας κλείνει ματάκι, σας χαμογελά, γιατί είναι ναζιάρα και έχει κέφια φέτος.. Θα σας μαγέψει. Βόλτες, ξενύχτια, φίλοι και γνωστοί, ξαφνικά όλοι σας βλέπουν και έχετε και τόσα να πείτε. Τι καλύτερο από αυτό; Ο έρωτας είναι ένα στοιχείο που επιβάλλεται να υπάρχει στη ζωή σας, είτε με τον έναν τον τρόπο, είτε με τον άλλον. Αγαπάτε το σύντροφό σας, το δείχνετε, γίνεστε ρομαντικές γατούλες, αλλά υπάρχουν και οι πονηρές οι στιγμές. Εκείνες που λίγοι γνωρίζουν.. Καιρός να γίνετε αγαπητοί ξανά.

Σκορπιός
Το αστρολογικό αυτό γεγονός σας προκαλεί οικογενειακές εντάσεις. Μπορεί να θυμηθείτε κάτι που συνέβη πολύ παλιά και να θελήσετε να μάθετε εκείνες τις απαντήσεις. Σκαλίζετε το παρελθόν, μπορεί να έχετε κατά νου να ρίξετε ευθύνες, πάντως σε αναμμένα κάρβουνα θα είστε, γιατί κάποια πράγματα πρέπει να ξεκαθαρίσουν μια και καλή. Και η μύγα στα τσίμπησε χρονιάρες μέρες;;; Τι να κάνουμε.. Έτσι θέλει το σύμπαν. Ναι δε θα ηρεμήσουμε ποτέ, αλλά μήπως έφτασε η στιγμή το τοπίο να καθαρίσει; Να γνωρίζετε ποιοι αληθινά σας αγαπούν και είναι δίπλα σας;

Υδροχόος
Θα τα γράψω, αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά! Με εσάς άκρη ποτέ δε βγαίνει, σωστά; Ε λοιπόν η Θεά η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, στην αρχή της ακόμα, εντάξει πείτε μου δε νιώθετε πιο ωραία με τον εαυτό σας; Πιο σίγουροι από ποτέ; Πιο τέλειοι; Ένα φιλί στο μέτωπο! χαχα.. Τούτη τη φορά θα κοιτάξετε να κάνετε αυτό που εσείς θέλετε, όπως το θέλετε και για ικανοποιήσετε το εγώ σας, σε άκρως απολαυστικό σημείο. Ναι εγωιστικό πολύ, αλλά μερικές φορές έτσι πρέπει να είναι! Μέσα στο πάθος και την ηδονή σας βρίσκω και ξέρετε πόσο μου αρέσει αυτό;;; Ερωτικές πολύ οι μέρες αυτές, θα τη κάνετε την ανατροπή, εκείνο το θαύμα και άγνωστο το μετά.. Ακολουθήστε τη καρδιά σας, πιστέψτε σε αυτά που σας λέει, μη ντρέπεστε!

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos