Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Τα Ζώδια των ημερών 14/12 – 20/12/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μυστήριες πολύ οι μέρες που ζούμε, υπάρχει και αστρολογική εξήγηση σε αυτό,
πραγματικά το σύμπαν εκεί ψηλά κάνει party με τους πλανήτες! Έχουν φτιάξει και πηγαδάκια και το γλέντι κατά πάσα πιθανότητα να έχει τραγική συνέχεια!
Παράξενο αυτό που συμβαίνει, από τη μια ο Ουρανός, με τον Ερμή και το Δια και από την άλλη, ο Πλούτωνας με τη Σελήνη, έχω την εντύπωση πως οι συνδυασμοί αυτοί σκοτώνουν.. 


Αντιλαμβάνομαι, πως τα μαντάτα θα είναι απρόβλεπτα πολύ! Μπορεί ακόμα να ειπωθούν και αλήθειες, λόγια, συναισθήματα, σκέψεις και ειλικρινά ότι προκύψει. Γιατί θα είναι σε ανύποπτο χρόνο, σε κάποια στιγμή, που σίγουρα κάποιος δε θα είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο!

Το μυστήριο είναι τι κάνει ένας σκοτεινός χαρακτήρας, με μια λαμπερή ύπαρξη.. Ευαίσθητη η Σελήνη, σκληρός ο Πλούτωνας, που σημαίνει πως ο ψυχικός μας ο κόσμος θα είναι διαφορετικός. Θα νιώσουμε περίεργα, για διάφορα θέματα. Μπορεί να δακρύσουμε κιόλας, αλλά να που χρειάζεται και αυτό πού και πού..

Όμως έρχονται κάτι υπέροχα Χριστούγεννα.. τι να σας λέω! Το σύμπαν μας ετοιμάζει πολύ ευχάριστες εκπλήξεις!

φιλάκια..


Κριός
Επαναστατείς στις 14 με ευχάριστο τρόπο. Δε βρίσκεις την ανταπόκριση που ζητάς στις 15 και εκνευρίζεσαι. Από τις 16 ως και τις 18, αφιερώνεις χρόνο στη προσωπική σου τη ζωή και τους φίλους σου. Πρόσεχε τι τρως. Παίρνεις κιλά και δε το καταλαβαίνεις. Πήγαινε στο γιατρό! Επαγγελματικά: Δείξε προσοχή στις 15, γιατί έρχονται τα πάνω-κάτω. Βέβαια, μπαίνεις σε γιορτινή διάθεση, ίσως να πάρεις και μια μικρή άδεια, να ξεκουραστείς.

Ταύρος
Μέρες που θα θελήσεις να κλειστείς στο σπίτι για ξεκούραση και όχι μόνο. Από τις 16 μέχρι και τις 19, κάνεις κάποιο τραπέζι, εντυπωσιάζεις τους φίλους σου. Εκφράζεσαι με άνεση και γίνεσαι ιδιαίτερα συναισθηματική. Μια αναποδιά στις 20 σε αναστατώνει. Γίνε περισσότερο κοινωνική! Επαγγελματικά: Στις 14 ένα ευχάριστο νέο σε κάνει και νιώθεις ασφάλεια. Προσοχή στις 15, καλύτερα να μην αντιδράσεις στα απρόβλεπτα. Εμπόδια στις 20. Είναι προσωρινά.

Δίδυμος
Ζητάς να σε φροντίσουν, χρειάζεσαι χρήματα και μέχρι και τις 15 με επιχειρήματα και πολύ γκρίνια, καταφέρνεις το δικό σου. Γίνεσαι όμως πολύ δοτική από τις 16 μέχρι και τις 18. Αγοράζεις δώρα, κάνεις το χατίρι του συντρόφου σου. Ένα οικογενειακό πρόβλημα στις 20. Να εκφράζεσαι πιο γλυκά! Επαγγελματικά: Θετική ημέρα στις 19 αφού όλα βαίνουν καλώς. Προσπάθησε να τα δώσεις όλα, μπας και τα χρήματα είναι περισσότερα. Πάλεψέ το!

Καρκίνος
Μερικές αναποδιές στις 14 και 15, σε εκνευρίζουν απίστευτα πολύ και παραλογίζεσαι. Θες να τελειώνεις με τις δουλειές σου, για να ασχοληθείς με φίλους και το σύντροφό σου. Στις 16 και 17, ξεπαραδιάζεσαι στα δώρα. Εντάσεις και απογοητεύσεις μέχρι και τις 20! Κράτησε τις ισορροπίες! Επαγγελματικά: Δώσε προσοχή στις 14 για να αποφύγεις τα χειρότερα στις 20. Εκκρεμότητες σε πηγαίνουν πίσω, δε σου δίνουν τη σημασία που αποζητάς.

Λέων
Κάθε μέρα και καλύτερη! Με φίλους, με το σύντροφό σου, κοινωνική, χαμογελαστή, μπαίνεις στο πνεύμα των Χριστουγέννων από τόσο νωρίς. Μέχρι και τις 18, συζητήσεις, συναντήσεις, βόλτες και διασκέδαση. Μη κάνεις περιττά έξοδα!
Επαγγελματικά: Προσπάθησε να κλείσεις τις υποθέσεις σου. Μην αφήνεις νομικά θέματα να αιωρούνται, κυρίως στις 19 και 20. Κλείσε τις εκκρεμότητές σου άμεσα.

Παρθένος
Ζόρικες οι μέρες αυτές πολύ. Από τις 15 και μετά, τρώγεσαι με τα ρούχα σου, έχεις έναν απίστευτο εκνευρισμό και δεν ικανοποιείσαι με τίποτα. Προτιμάς να είσαι μόνη, παρά με παρέα. Στις 17 αποφασίζεις να κόψεις τις κακές τις συνήθειες. Εντάσεις μέχρι και τις 20! Σκέψου τι θα κάνεις στις γιορτές.
Επαγγελματικά: Καθόλου επικοινωνιακή, καθόλου συνεργάσιμη. Προσπάθησε να μη μεταφέρεις τα προσωπικά σου προβλήματα στη δουλειά. Παρεξηγήσεις προκύπτουν.

Ζυγός
Προσπάθησε από τις 16 και μετά, να είσαι με φίλους, με ανθρώπους που αγαπάς και σου φτιάχνουν το κέφι. Βελτιώνεται πολύ η διάθεσή σου, νιώθεις πιο ερωτευμένη από ποτέ! Να φλερτάρεις, να χαμογελάσεις, να ξεδώσεις. Μέχρι τις 20 όμως είσαι ανικανοποίητη. Θες περισσότερα. Μη τα θες όλα δικά σου!
Επαγγελματικά: Προσοχή στις 14 και 15! Εντάσεις προκύπτουν, ξεσπάς, κάποιος σου κάνει επίθεση, εκεί που δε το περιμένεις. Από τις 19 και μετά να βρεις τις λύσεις που αποζητάς.

Σκορπιός
Προσπάθησε από τις 16 μέχρι και τις 18, να διώξεις την αρνητική την ενέργεια και να απολαύσεις στιγμές με φίλους. Αποδέξου τις προτάσεις για έξω. Διασκέδασε. Πολύ ερωτική η ημέρα σου στις 19. Απογοητεύεσαι όμως για οικονομικούς λόγους. Δεν έρχονται τα χρήματα που επιθυμείς. Μην επιμένεις!
Επαγγελματικά: Προσοχή στις 14 και 15. Εκνευρίζεσαι πολύ, νιώθεις πως τίποτα δε προχωράει. Βέβαια μέσα στην αισιοδοξία στις 16. Τα φαινόμενα απατούν. Προσπάθησε μέχρι τις 20 να έχεις κλείσει τις εκκρεμότητές σου.

Τοξότης
Προσπάθησε στις 17 και 18, να πας ένα μικρό ταξιδάκι, να ανανεωθείς και να ξενοιάσεις. Στις 19 επιστρέφεις στη βάση σου. Υπάρχουν θέματα που πρέπει να κλείσουν. Ανατροπές στις 20 σε προβληματίζουν έντονα. Είναι όλα προσωρινά. Χρειάζεσαι ξεκούραση!
Επαγγελματικά: Λεφτά που περιμένεις στις 14 και 15, δεν έρχονται και χαλάει πολύ η διάθεσή σου. Πάλεψέ το, κάτι μπορεί να γίνει. Μέχρι τις 20, αλλάζουν πολύ τα δεδομένα.

Αιγόκερως
Ζόρικες οι μέρες σου πολύ! Φταίει το φεγγάρι για όλα, για αυτό προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη. Βελτιώνεται η διάθεσή σου στις 17 και 18. Ψώνισε τα δώρα σου, να είσαι με ανθρώπους που αγαπάς. Αναβολές και ανατροπές στα ραντεβού σου στις 19 και 20! Κράτα το στόμα σου κλειστό! Επαγγελματικά: Εντάσεις προκύπτουν στις 14 και 15. Να ξέρεις πως άλλο είναι το αφεντικό, συνεπώς κράτησε χαμηλούς τόνους. Ο ανάδρομος Ερμής στις 19, σε μπλοκάρει από παντού.

Υδροχόος
Αναπολείς το παρελθόν και πέφτεις κάπως ψυχολογικά. Μια υπερένταση θα τη νιώθεις στις 14 και 15. Προσπάθησε στις 17 και 18 να βελτιώσεις το κέφι σου. Να είσαι με φίλους και να μη τσακώνεσαι. Τα βάζεις με τον εαυτό σου στις 19 και 20. Κακώς, υπερβάλεις ως συνήθως. Να είσαι με εκείνους που σε αγαπούν!
Επαγγελματικά: Ξεσηκώνεσαι στις 16 για να κάνεις κάτι το διαφορετικό. Πριν πάρεις τις αποφάσεις σου, φρόντισε να είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου. Κάνε υπομονή και μη βιάζεσαι.

Ιχθύες
Άκρως ερωτικές οι μέρες στις 14 και 15. Η διάθεσή σου στα καλύτερά της. Διασκεδάζεις στις 17, ξεφεύγεις κάπως και τα ακούς από τους δικούς σου στις 18. Προσπαθείς μέχρι και τις 20 να λύσεις διάφορα ζητήματα που σε απασχολούν. Να ενθουσιάζεσαι με μέτρο!
Επαγγελματικά: Μέρα πολύ θετική στις 16! Οι πράξεις σου εντυπωσιάζουν και ακούς ένα καλό λόγο. Προσπάθησε στις 19 και 20, να κλείσεις τις εκκρεμότητές σου. Δεν έχεις χρόνο.

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos