Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Τα Τυχερά Ζώδια του Σαββατοκύριακου 17/12 – 18/12/2016 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα γλυκιά μου παρείτσα! Σκέφτηκα, μιας που είναι στιγμή χαλάρωσης, να σας γράψω κάτι ακόμα, έτσι να
σας αναστατώσω μυστήρια, γιατί η εβδομάδα που πέρασε δεν άφησε και τις καλύτερες τις εντυπώσεις!
Ξεπερνάμε λοιπόν, τα βάσανά μας, αφήνουμε τις σκοτούρες στη δουλειά, κλείνουμε τους διακόπτες και αγωνιούμε για το υπέροχο ΣΚ που έρχεται.. ολοταχώς!



Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, όσο να είναι ξεσηκωνόμαστε για δημιουργικές ασχολίες, για βόλτες, ψώνια στην αγορά, έφτασε η στιγμή να γίνουμε όλοι μικροί Αι Βασίληδες και να μοιράσουμε χαρά στους αγαπημένους μας τους ανθρώπους..
Φυσικά, δε γίνεται να είμαστε στην ίδια τη διάθεση, θα ήταν πολύ παράξενο αυτό, για αυτό θα γράψω για τους τυχερούς και μόνο!
Δηλαδή, για τα υπόλοιπα τα ζώδια, χαλαρά. Κάπως άχρωμα, μουντά, έχουν τις κλειστές τους και τα δικά τους..

καλό βράδυ.. & καλό ΣΚ!


Ταύρος
Η αλήθεια είναι πως θέλετε, δε θέλετε θα τη βγάλετε μέσα στο σπίτι. Το θέμα είναι πως δε θα σας πειράξει καθόλου, αντιθέτως θα φτιάξετε λιχουδιές με τα χεράκια σας και θα εντυπωσιάσετε τους ανθρώπους που αγαπάτε. Καιρός ήταν να αφιερώσετε και λίγο πολύτιμο χρόνο στην οικογένειά σας, που τόσα σας προσφέρει όλο αυτό τον καιρό. Συναισθηματικά αναφέρομαι και μόνο. Μπορείτε να καλέσετε και τους φίλους σας αν θέλετε. Μπείτε από τόσο νωρίς στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Αλλάξτε τη φάση για πάρτη σας!

Δίδυμος
Δεν έχω λόγια για τη περίπτωσή σας. Με τον τρόπο σας το γλυκό και τον άκρως διπλωματικό θα κάνετε τους γύρω σας να τρέχουν για πάρτη σας. Εννοείται πως θα πάτε στην αγορά και θα ζητήσετε το ένα και το άλλο και θα σας το δώσουν! Χαρείτε το όσο παίζει και μετά οι ανταλλαγές και οι συνέπειες. Και αφού ψωνιστείτε κανονικά τότε να κανονίσετε εξόδους, βόλτες και καμώματα, γιατί έτσι πρέπει. Πώς θα εντυπωσιάσετε με το νέο σας το look;;; Πάντως πετάει η ομάδα και όλοι δουλεύουν για να ικανοποιηθείτε εσείς και μόνο!!!

Ζυγός
Μέσα στη τρελή τη χαρά όλο το ΣΚ! Σας αφήνουν να κοιμηθείτε περισσότερο, δε ξέρω αν θα δείτε καλό όνειρο απόψε, πάντως σαν ερωτευμένοι να είστε πολύ. Με το σύντροφό σας; Με το σκύλο σας; Με τη ζωή ολόκληρη; Μιλάμε για πολύ ευτυχία και αισιοδοξία και πονηρά χαμόγελα. Έτσι θα είναι το Σάββατό σας. Όπως πάνε και όπως έρθουν. Τι σας νοιάζει τώρα;;;; Το στόχο σας το πετυχαίνετε όπως και να έχει και ικανοποιείτε πολύ το εγώ σας! Αυτά φυσικά μέχρι να τελειώσει το ΣΚ! Μη το βάζετε κάτω και εννοείται οι ελεύθεροι της παρέας, να ντυθείτε ωραία και να κυκλοφορήσετε! Και ας έχει κρύο..

Τοξότης
Πρέπει οπωσδήποτε να ταξιδέψετε το ΣΚ αυτό! Να πάτε μια βόλτα στο βουνό, να παίξετε με τα χιόνια, να εκτονωθείτε έτσι όπως εσείς θέλετε! Ελάτε τώρα μη μου πείτε πως δε το σκέφτεστε, θα τρελαθώ! Πάντως σε κίνηση βρίσκεστε, ξεχάστε το σπιτάκι σας, η φύση σας καλεί! Και κάπως έτσι και τις δυο τις μέρες, θα δραστηριοποιηθείτε ευχάριστα, με φίλους και παρέες και εξαφανίζεστε από τα κοινά και τα καθημερινά! Πολύ καλή η διάθεσή σας, σας ξεσηκώνουν και όλα γίνονται στο τσακ μπαμ! Έτσι σας θέλω, φευγάτους..

Υδροχόος
Και επειδή είστε καχύποπτοι πολύ, μη νομίζετε πως τα φαντάζομαι όλα αυτά. Τα άστρα μιλούν από μόνα τους, έχει και ξαστεριά απόψε, τι να λέμε τώρα..;;; Ένα πολύ ερωτικό Σάββατο έρχεται, μια ευτυχία απρόσμενη. Κάποια ψυχή θα δείτε, με κάποια ψυχή θα μιλήσετε, κάτι θα συμβεί, μια ανταλλαγή πολύ μυστήρια και μπορεί και να ερωτευτείτε κιόλας! Μη ξεχνάτε πως έχετε την Αφροδίτη στο ζώδιό σας η οποία σας έχει πάρει χαμπάρι και τούτη τη φορά θα σας μαγέψει κανονικά. Άλλοι άνθρωποι! Να το απολαύσετε αυτό, γιατί είναι σπάνιο! Όπως και να έχει πρέπει να γίνει το δικό σας, με τον τρόπο σας και δίχως πολλές κουβέντες!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos