Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Τα Ζώδια των ημερών 21/12 – 27/12/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πω πω κρύο! Έχω σοκαριστεί, αλλά χιόνι δε βλέπω! Το κόλλημά μου.. το χειμερινό! Σκεφτόμουν, είναι μέρες γιορτινές, καλό είναι να
βάλουμε αγάπη στη καρδιά μας, να πούμε ένα συγγνώμη όπου χρειάζεται, ή ακόμα και να εξομολογηθούμε τον έρωτά μας, σε κάποιο πρόσωπο. Είναι ωραίο τα συναισθήματα να είναι φανερά, ιδιαίτερα εκείνα που μοιράζουν αγάπη. 




Ναι ο θυμός είναι μεγάλος, γιατί έτσι μας θέλουν, θυμωμένους, απογοητευμένους, με τσακισμένα τα φτερά, αλλά έχει να φέρει κάτι καλό όλο αυτό; Μήπως να το ξεπεράσουμε και να πούμε σιγά τα ωά;;; Έτσι για να μιλήσουμε και σε μια άλλη γλώσσα. Πιο μαγκιόρικη.. χαχα!

Αστρολογικά τώρα, από τις 23 και μετά θα ελαφρύνει το κλίμα, θα μπούμε σε πιο Χριστουγεννιάτικη διάθεση και μέχρι και τις 26 θα συμβούν ευχάριστα γεγονότα σχεδόν σε όλους! Σας μοιράζω λοιπόν τη μαγική μου τη χρυσόσκονη και σας εύχομαι.. Merry Christmas!

φιλάκια..


Κριός
Βρίσκεσαι σε μια υπερένταση από τις 21 μέχρι και τις 23! Σκέφτεσαι τόσα πολλά, θες να πεις άλλα τόσα, όμως τα κρατάς όλα για τον εαυτό σου. Με την οικογένειά σου είσαι στις 24 και 25, όμως ίσως και με φίλους κάπου μακριά. Πνίγεσαι στις 26! Ξεπέρασε τις ευαισθησίες σου!
Επαγγελματικά: Πέφτουν οι ρυθμοί, είναι και οι μέρες τέτοιες. Επιστροφή στις 27, σε ναι μεν πιο χαρωπή βάση, όμως και με νέους στόχους στο τραπέζι σου.

Ταύρος
Από τις 23 και μετά βρίσκεις το χρόνο, για να κάνεις τις αγορές σου, εκείνα τα δωράκια για εκείνους που αγαπάς. Φοβερές οι μέρες 24 και 25. Υπάρχει Αϊ Βασίλης και σου φέρνει κάτι το ανεπανάληπτο. Απέφυγε τις εντάσεις στις 26! Φρόντισε να ξεκουραστείς!
Επαγγελματικά: Ότι κάνεις μέχρι και τις 22! Ναι μεν εργασία και χαρά, όμως οι άλλοι δε το βλέπουν έτσι. Βάλε τη τελευταία δημιουργική σου πινελιά και αποχώρησε υπερήφανη.

Δίδυμος
Καταπληκτικές οι μέρες σου. Μπαίνεις στο πνεύμα των Χριστουγέννων από τις 21 μέχρι και τις 25! Αγοράζεις τα δώρα σου εγκαίρως και γίνεσαι πολύ γλυκομίλητη. Είσαι από τις περιπτώσεις που ταξιδεύεις αντί να βρίσκεσαι σε κάποιο οικογενειακό τραπέζι. Ζήσε ανέμελα έστω για λίγο! Επαγγελματικά: Σε μια αυθόρμητη στιγμή, εκεί γύρω στις 27, ανακαλύπτεις μια ευκαιρία, την αρπάζεις και γίνεται όλη δική σου. Απέφυγε τις εντάσεις και μη γίνεσαι εγωίστρια.

Καρκίνος
Αν και δε σου έρχονται όλα έτσι όπως τα υπολογίζεις, από τις 23 και μετά νιώθεις καλύτερα, έχεις τη διάθεση, να ερωτοτροπήσεις και να φλερτάρεις γιορτινά. Μέχρι και τις 25, ζεις όμορφες στιγμές. Ανανεώνεσαι. Μετά όμως πάλι στη πίεση! Σπίτι ή κάπου μακριά;
Επαγγελματικά: Ζόρικες οι μέρες σου στις 26 και 27, αφού έχεις πολλές εκκρεμότητες για να τακτοποιήσεις και οι υποχρεώσεις τρέχουν. Μη χαλαρώσεις ούτε λεπτό.

Λέων
Από τις 22 και μετά μπαίνεις στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Βασικά μέχρι και τις 25 το ρίχνεις στο φαί. Από όλα τα καλά, παρέα με φίλους και πολύ καλή κουβεντούλα. Βγες έξω, διασκέδασε, φλέρταρε, ή εντυπωσίασε με τη μαγειρική σου. Ταξίδεψε αν μπορείς!
Επαγγελματικά: Να είσαι συνεργάσιμη και επικοινωνιακή. Άφησε τις καλύτερες τις εντυπώσεις πριν εξαφανιστείς για τις γιορτές. Φρόντισε ο λόγος σου να είναι ξεκάθαρος.

Παρθένος
Μέρες καταπληκτικές και ονειρεμένες. Αλλάζεις στάση ζωής, βγαίνεις έξω, κατά ξοδεύεσαι, απολαμβάνεις τη κάθε τη στιγμή. Μέχρι λοιπόν και τις 25, χαρούμενη, συμπονετική, αισιόδοξη και έτοιμη για όλα! Απέφυγε τις εντάσεις στις 26! Να είσαι τολμηρή στις επιθυμίες σου!
Επαγγελματικά: Συζητήσεις, στις συζητήσεις, θα πεις αυτά που θες, θα ακούσεις διάφορα πολλά, πάντως το πόρισμα θα βγει και μέχρι και τις 27 θα νιώσεις μια απίστευτη ικανοποίηση.

Ζυγός
Πιο κοινωνική από ποτέ! Να έχεις έτοιμη τη γκαρνταρόμπα σου, γιατί θα χρειαστεί να είσαι όμορφη και λαμπερή όλες τις μέρες αυτές. Μέχρι και τις 25 θα συναντήσεις πολλούς ανθρώπους νέους και παλιούς. Οι επιθυμίες σου πραγματοποιούνται! Γοητεύεις ιδιαιτέρως. Φλέρταρε με το άγνωστο! Επαγγελματικά: Από τις 27 και μετά επιστρέφεις στα θέματά σου. Έχεις τόσα πολλά πράγματα να ξεκαθαρίσεις. Κράτησε ότι σε ενδιαφέρει και μην αναλώνεσαι με το κάθε τι.

Σκορπιός
Ξεπερνάς τα άγχη σου και από τις 23 μέχρι και τις 25, διασκεδάζεις, βλέπεις ανθρώπους που αγαπάς, μπαίνεις στο πνεύμα των Χριστουγέννων κανονικά. Πρόσεξε τι τρως γιατί τα κιλά εύκολα έρχονται και δύσκολα φεύγουν. Στον έρωτα κάνε ότι λέει η καρδιά σου. Ζήσε αυθόρμητα και με πάθος! Επαγγελματικά: Ότι και αν σου υποσχεθούν στις 21 και 22, να είσαι σοβαρή και επιφυλακτική. Λίγα ισχύουν. Πιο ήρεμα στις 27 σκέψου τα δεδομένα και δράσε αναλόγως.

Τοξότης
Επισκέψεις σε σπίτια κάνεις από τις 21 μέχρι και τις 23. Βλέπεις εκείνους που αγαπάς με το πιο οικονομικό τρόπο. Συναισθηματική ιδιαίτερα γίνεσαι στις 24 και 25, από τη μια αναπολείς το παρελθόν, από την άλλη καιρός για αλλαγές. Μια νέα γνωριμία σε αναστατώνει ευχάριστα μέχρι και τις 27! Τύχη στον έρωτα!
Επαγγελματικά: Πάρε άδεια από τη δουλειά. Δε χρειάζεται να είσαι πάντα παρούσα. Προσπάθησέ το έστω για μερικές ημέρες.

Αιγόκερως
Πιεσμένες οι μέρες σου, μια η δουλειά σου και μια η κοινωνική σου η ζωή, ο χρόνος λιγοστός και πρέπει να είσαι παντού παρούσα. Από τις 24 και μετά βρίσκεις το χρόνο, του δίνεις και καταλαβαίνει. Πιες ένα ποτηράκι παραπάνω και μην οδηγείς! Διασκέδασε όσο μπορείς! Επαγγελματικά: Μάχιμο το πεδίο στις 22 και 22. Εντάσεις προκύπτουν και παρεξηγήσεις. Βρες τρόπο να γίνει το δικό σου μέχρι και τις 23. Δε χρειάζεται να είσαι πικρόχολη, μέρες που είναι.

Υδροχόος
Ονειρεμένες οι μέρες σου από όλες τις απόψεις. Ναι μεν μπαίνεις στο γιορτινό το κλίμα, όμως η προσοχή σου είναι στραμμένη στους στόχους που έχεις βάλει κυρίως τους επαγγελματικούς. Λάμπεις, βολτάρεις, γοητεύεις, παρευρίσκεσαι παντού. Πετάει η ομάδα ως και τις 27! Νικάς και απογειώνεσαι!
Επαγγελματικά: Επιτυχίες, κάθε μέρα και καλύτερη. Δημόσιες σχέσεις είναι το α και το ω, για αυτό προσπάθησε να συνδυάσεις τις γιορτές με τα οφέλη σου!

Ιχθύες
Ταξιδεύεις τις μέρες αυτές, είτε το έχεις προγραμματίσει, είτε όχι! Από τις 23 και μετά να έχεις έτοιμη τη βαλίτσα. Προσπάθησε να είσαι και με την οικογένειά σου, αλλά και με τους φίλους σου. Μην είσαι απαιτητική και δύστροπη. Ντροπή Χριστουγεννιάτικο. Να ντύνεσαι ωραία! Επαγγελματικά: Μια τελευταία δοκιμασία στις 21 και 22, έτσι για το καλό. Απέφυγε τις εντάσεις! Ένα απρόβλεπτο γεγονός στις 26 και 27 σου αλλάζει τα σχέδια!

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos