Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 20/12/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το ξέρω χαθήκαμε πάλι, αλλά δε μπορώ, οι ενέργειες είναι τόσο δυνατές, τόσο μαγικές, που
μερικές φορές το μόνο που θέλω είναι να εξαφανιστώ!

Σκέφτομαι, καιρό το ψάχνω τώρα. Είναι μήπως αλήθεια αυτό που λένε πως το μυαλό πλάθει ιστορίες, φτιάχνει παράλληλες ζωές και όποιος θέλει βουτάει μέσα και ζει στο κόσμο του; 


Πείστηκα τελικά, πως είμαι τρελή, πως βλέπω δράκους, ιππότες και φαντάσματα και εκεί που το πήρα απόφαση, πως ή τέλος ή τρελαίνομαι περισσότερο, τσουπ έσκασε ένα αποδεικτικό στοιχείο! Πραγματικά δε ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να πλαντάξω στο κλάμα, γιατί πάλι η γνωστή τρελή κατέληξα και φτου από την αρχή! Νομίζω δε τη γλιτώνω τη ψυχοθεραπεία, σε εκείνον το καναπέ το μαύρο το δερμάτινο!
Κανείς δε φαντάζεται κάτι, αν κάποιος άλλος δε το έχει προκαλέσει. Γιατί υπάρχουν τα στιγμιαία, που ναι θα φέρουν μια προσωρινή αναστάτωση, υπάρχουν όμως και τα αιώνια, που έχουν κάτι να μας πουν. Κάποιος λοιπόν, δεν αποδέχεται το ποίημα του ποιητή και κάποιος άλλος το ρουφάει και θέλει να το ζήσει!


Και κάπως έτσι μια φλόγα σιγοκαίει κάθε μέρα. Και ναι μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά στο λεπτό.. Γιατί είναι αιώνια.. remember???

Η μέρα αστρολογικά.. κρύβει μια συναισθηματική αστάθεια.. Θα γυαλίσει λίγο το ματάκι..

φιλάκια..


Κριός
Τα ψυχολογικά σας θα σας πιάσουν σήμερα και θα πάρετε το ψυγείο αγκαλιά. Δηλαδή θα φάτε τα πάντα όλα και μετά θα νιώσετε και εκείνη την αηδία, τύπου τι έγινε τώρα;;; Συνεπώς, καλό είναι να έχετε το νου σας, γιατί καλές οι λιχουδίτσες αλλά και τα κιλά αυξάνονται και ακόμα δεν έφτασε το γιορτινό το τραπέζι. Παρασύρεστε από τις επιθυμίες σας.

Ταύρος
Μια που μπήκε ο ανάδρομος ο Ερμής, μια που ξεκίνησαν και τα πανηγύρια. Εμπόδια από παντού, σας μπλοκάρουν, σας εκνευρίζουν και ξαφνικά θα πρέπει να γίνετε Μαγκάϊβερ, για να τη βγάλετε καθαρή! Θυμάστε τι έκανε ο τύπος; Μη χαλιέστε καλύτερα τώρα να σκάσουν μύτη τα κουλά παρά αργότερα. Τουλάχιστον έχετε χρόνο!

Δίδυμος
Ζόρικη πολύ η μέρα σας. Κάτι θα φτάσει στα αυτιά σας και θα αναστατωθείτε πολύ. Ξαφνικά το πρόγραμμά σας τούμπα, γιατί οι προτεραιότητες αλλάζουν. Αυτό δε θα σας αρέσει καθόλου, αλλά μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Οικογενειακά ζητήματα απαιτούν τη προσοχή σας. Μην είστε αμέτοχοι και κοιτάξτε να συνεργαστείτε ομαλά!

Καρκίνος
Καλό είναι να αποφύγετε τις πολλές τις κουβέντες σήμερα, γιατί δε θα βρείτε ανταπόκριση και θα απογοητευτείτε πολύ. Βέβαια θα σκάσετε αν δε μιλήσετε, για αυτό φροντίστε τουλάχιστον να μην είστε απαιτητικοί έτσι ξαφνικά, γιατί θα προκαλέσετε εντάσεις. Συγκρατηθείτε δεν είναι καλή ημέρα για να επικοινωνήσετε με τον κόσμο.. Είναι αλλού!

Λέων
Το είδατε πέντε φράγκα παραπάνω στο λογαριασμό σας, δε σημαίνει πως πρέπει να τα φάτε όλα σε ρούχα και παπούτσια. Εντάξει μυαλό δε βάζετε με τίποτα. Είναι και τα μαγαζιά ανοιχτά σήμερα, ποιος τη χάρη σας. Συνεπώς, μια βόλτα στην αγορά θα σας φτιάξει πολύ το κέφι και φυσικά μετά θα μείνετε ρέστοι ως συνήθως. Τουλάχιστον μόνο τα απαραίτητα!

Παρθένος
Παράξενη η μέρα σας, εκεί που θα ξεκινήσει ήρεμα, ξαφνικά μπορεί να σκάσουν μπουρίνια από το πουθενά. Όπως φαίνεται αλλιώς υπολογίζατε τις γιορτινές ημέρες και αλλιώς θα έρθουν. Και ως παραδοσιακοί τύποι εσείς, θα γίνετε έξαλλοι. Συγκρατηθείτε, υπάρχουν εναλλακτικές και στη τελική τούτη τη φορά να κάνετε κάτι το διαφορετικό. Ένα ταξίδι; Ένα party?

Ζυγός
Πω πω τόση μαυρίλα βρε παιδιά! Πεσμένα τα κέφια, δεν έχετε όρεξη για τίποτα, νιώθετε πως ότι και αν κάνετε είναι λάθος. Βουτιά στο σκοτάδι κανονικά. Πατήστε πόδι και ξεπεράστε το! Κανείς δε θα σας λυπηθεί, ούτε θα σας δώσει σημασία και χάνετε και άδικα το χρόνο σας. Ή μένετε στο κρεβάτι και ψυχοπλακώνεστε, ή βγαίνετε έξω, αντιμετωπίζετε τα θέματά σας και σήμερα είναι μια νέα ημέρα!

Σκορπιός
Έφτασε η μέρα να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας τα ζητήματα. Θέλετε μέχρι να φύγει το έτος, να έχετε τακτοποιήσει όλες σας τις εκκρεμότητες. Συνεπώς ζητάτε εκείνα τα δεδουλευμένα, σας φέρνουν αντιρρήσεις και γίνεστε έξαλλοι! Από την άλλη όμως θα πρέπει να βάλετε το χέρι στη τσέπη για να κλείσετε τις δικές σας τις τρύπες. Βρείτε τρόπο να βγείτε νικητές!

Τοξότης
Σας χαλούν το κέφι έτσι ξαφνικά. Κανείς δε θυμάται τις υποσχέσεις του, σας αφήνουν ξεκρέμαστους και νιώθετε μεγάλη στεναχώρια. Μη δίνετε σημασία, η μέρα είναι τρελή από μόνη της. Έχουμε και ανάδρομο Ερμή, ρίξτε εκεί το φταίξιμο. Πάντως αποφύγετε τις έξαλλες τις συμπεριφορές, δε θα σας βγάλουν πουθενά, ούτε θα βρείτε το δίκιο σας!

Αιγόκερως
Και εκεί που τα έχετε δρομολογήσει όλα μια χαρά, εκεί μπορεί να σκάσει και το μαντάτο. Ίσως να χρειαστεί να ασχοληθείτε με κάτι εκ νέου, να το βελτιώσετε, γιατί υπάρχουν κενά. Δεν είναι κακό αυτό, αφού ουσιαστικά σας μπλοκάρει το σύμπαν κάθε νέο βήμα, μέχρι να μπει η τελεία στο παλιό. Ενδιαφέρον μου ακούγεται.. Αινιγματικό..

Υδροχόος
Μάλιστα.. μάλιστα.. αυτομαστιγώνεστε σήμερα! Τα βλέπετε όλα πολύ ψυχρά και ανάποδα και ρίχνετε ευθύνες στον εαυτό σας. Τραγικό το βρίσκω, αφού δεν είστε Θεοί και δε μπορείτε να κάνετε θαύματα. Πείτε τα με τη πάρτη σας, έτσι για να τα ακούσετε, αλλά όχι για να βασανιστείτε, αλλά για να βρείτε άμεσες λύσεις. Βαθιές ανάσες, βόλτες πέρα δώθε και σκέψεις.. πολλές σκέψεις!

Ιχθύς
Τρώγεστε με τα ρούχα σας κανονικά! Το ένα δε σας αρέσει, το άλλο σας φταίει, κάτι σας ενοχλεί και αντί να πάτε στη πηγή του προβλήματος, θα βασανίσετε μερικές ψυχές πρώτα! Είστε οι ψυχασθενείς της παρέας, σήμερα θα το δείξετε αυτό και μετά θα το απολαύσετε, αφού οι περισσότεροι θα είναι με υπογλώσσια. Είστε και κακά παιδιά. Το ξέρετε αυτό;

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos