Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 14/12/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τελικά δε χιόνισε ούτε στα βόρεια προάστια, συνεπώς
τζίφος η υπόθεση. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει και σίγουρα θα είναι έκπληξη μεγάλη.

Συνεπώς, θα αγναντέψω το βουνό,
κάτι λευκό σίγουρα θα βρω..
θα χαμογελάσω σα παιδί..
να είναι χιονισμένη η βουνοκορφή!!! 




Πέντε μερούλες μας έμειναν και τι μερούλες;;; Σήμερα έχουμε Πανσέληνο στους Διδύμους! Ένα φοβερό φεγγάρι που θα μοιράσει απρόβλεπτα γεγονότα, ευτυχώς χαρωπά, σε αρκετές ψυχές εκεί έξω! Θα είναι επαγγελματικό; Ερωτικό; Φιλικό; Πάντως η μέρα είναι πολύ δυνατή από μόνη της. Ανακαλύψτε τις ευκαιρίες και δράστε αναλόγως!

Και όσο κρατήσουν τα γλέντια, κράτησαν γιατί μετά στις 19 έρχεται ανάδρομος Ερμής. Τα πιάσαμε τα λεφτά μας κανονικά Χριστουγεννιάτικο!
Προς το παρόν δώστε τα όλα! Ικανοποιήστε τις επιθυμίες σας!

φιλάκια..


Κριός
Μέρες το σκέφτεστε να πάτε ένα κομμωτήριο, να αλλάξετε εντελώς το look σας, για να κάνετε και εντύπωση στα γιορτινά τραπέζια. Από την άλλη σήμερα αυθόρμητα θα κάνετε κάτι το διαφορετικό και ναι όλοι θα ασχοληθούν με εσάς και μόνο! Εγωιστική η συμπεριφορά σας, αλλά άκρως ψυχοθεραπευτική!

Ταύρος
Κάτι ευχάριστο συμβαίνει στα επαγγελματικά σας. Μια χαρά θα πάρετε, που το χαμόγελό σας, θα φτάσει ως τη Νότια Αφρική. Θα είναι μια αύξηση; Ένα μπόνους; Θα σας χαρίσουν και ένα τίτλο; Πάντως θετική η μέρα σας, ακόμα και αν ψάχνετε για δουλειά. Θα σας προτιμήσουν!

Δίδυμος
Ασυγκράτητους σας κάνει το φεγγάρι και πολύ επιθετικούς. Σήμερα λοιπόν θα πιάσετε από το γιακά όποιον σας ενοχλεί και θα του τα ψάλετε κανονικά. Δηλητήριο οι λέξεις σας, το βλέμμα σας, είστε έτοιμοι για όλα. Βασικά ζητάτε τα ρέστε σε υποσχέσεις που δε τηρήθηκαν και ούτε έχουν τη προοπτική να τηρηθούν!

Καρκίνος
Αγχωτική η μέρα σας, αφού από τη μια θα τρέχετε στους γιατρούς, για διάφορα ζητήματα και από την άλλη η παρουσίας σας θα είναι απαραίτητη και στη δουλειά. Μια χαρά θα τα καταφέρετε, πάρτε το απόφαση, πως το χάος θα σας κάνει παρέα. Μη βιάζεστε και προσοχή στην οδήγηση!

Λέων
Ακόμα μια μέρα που θα προτιμήσετε να τη περάσετε με τους φίλους σας. Έχει συμβεί κάτι; Αστρολογικά είστε μέσα στη τρελή τη χαρά και όλο κανονίζετε να κάνετε το ένα και το άλλο. Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι, μόνο που δε χρειάζεται να ξενυχτάτε κάθε βράδυ. Κρατήστε τις ισορροπίες όσο μπορείτε!

Παρθένος
Εκεί που εμφανίζεστε, εκεί και εξαφανίζεστε! Με τις δουλειές ασχολείστε συνεχώς, όλο με οικονομικά ζητήματα, πρέπει μέχρι τέλος του έτους να είναι όλα τακτοποιημένα και δρομολογημένα. Καλά μη πάθετε τίποτα από το άγχος, όλα είναι υπό έλεγχο. Κάτι ευχάριστο συμβαίνει στη δουλειά σας!

Ζυγός
Μέρα που μπορεί να τα κάνετε λίγο μαντάρα. Να μη ξέρετε τι θέλετε από τη ζωή σας και να βασανίσετε και τους τριγύρω σας. Πάντως μια σύγχυση θα τη νιώσετε, το φεγγάρι τα φταίει όλα, δε τρελαθήκατε ακόμα. Ζήστε το σήμερα, τη στιγμή και αφήστε το μέλλον προς το παρόν. Ξέρετε εσείς τι σας ξημερώνει;

Σκορπιός
Πολύ δυνατή μέρα κυρίως για τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Λεφτά παίρνετε από εκεί που σας οφείλουν. Μπορεί κάποιοι να σας δώσουν και κάτι της το παραπάνω. Πάντως γεμίζει η τσέπη. Κάτι ευχάριστο συμβαίνει, μπορεί να αναλάβετε και επιπλέον καθήκοντα. Να σας αναβαθμίσουν! Go for it!!!

Τοξότης
Αλλαγές θα συμβούν από εκεί που δε το περιμένετε και η αλήθεια είναι πως θα ενθουσιαστείτε. Οι άνθρωποι που είναι δίπλα σας, σας αγαπούν, σας στηρίζουν και σα να τους έχετε μαγέψει ένα πράγμα. Δε σας χαλούν χατίρι με τίποτα. Μια ευχάριστη μέρα, όπου η αξία σας θα αναγνωριστεί.

Αιγόκερως
Να το ξέρετε θα τρελαθείτε σήμερα και θα δημιουργήσετε μεγάλο χαμό! Ναι το φεγγάρι σας τρελαίνει το μυαλό, θα σας προκαλέσουν κιόλας και εσείς ηφαίστειο που θα εκραγεί! Τρομάζω, προτείνω να βγείτε έξω, να πάρετε καθαρό αέρα, να πουντιάσετε, να ηρεμήσετε και μετά η συνέχεια. Ψυχραιμία!

Υδροχόος
Σήμερα θα γίνετε πιο πρακτικοί. Δηλαδή θα τα βάλετε όλα κάτω με χαρτί και μολύβι και θα βγάλετε το πόρισμα του έτους. Πετύχατε το στόχο σας ή όχι ακόμα; Και κάπου στη πορεία, θα γίνετε και πάλι ονειροπαρμένοι. Τι συνέβη μέσα στο 2016; Ποια γεγονότα θα μείνουν χαραγμένα στη καρδιά σας για πάντα;

Ιχθύς
Φοβερή και τρομερή η μέρα σας, ως δια μαγείας θα σας πιάσει εκείνο το μυστήριο το συναίσθημα, θα προσπαθήσετε να ικανοποιήσετε τα πάθη σας για ακόμα μια φορά. Θα είστε άτακτοι πολύ; Διατροφικά; Ερωτικά; Τι ζαβολιά σκέφτεστε να κάνετε; Πάντως όσο πιο αθώα, τόσο το καλύτερο!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos