Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Τα Ζώδια των ημερών 07/12 – 13/12/2016, by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Είναι μέρες που θέλουμε, δε θέλουμε μπαίνουμε στο mood των Χριστουγέννων. Εντάξει,
παραβλέπουμε το γεγονός, πως μας βομβαρδίζουν από παντού, άλλωστε δε μας πέφτει και λόγος, όπως όλοι διαπιστώσαμε, συνεπώς, ο καθένας ας αντιμετωπίσει τα θέματά του! Οι μεγάλοι και οι τρανοί, με τις φουρτούνες τους και εμείς, με τις γιρλάντες και τα πολύχρωμα λαμπάκια.. Προσωπικά, όχι που θα κάτσω να σκάσω!


Βέβαια σιγοντάρει και το σύμπαν σε αυτό, αφού τις μέρες αυτές είναι χαρωπό, έχει κεφάκια, άρα και εμείς το ίδιο. Είναι ψυχοθεραπευτικό το στόλισμα του σπιτιού. Κάθε χρόνο όλο και κάποιος βαριέται να ασχοληθεί, ο κλήρος πέφτει συνήθως στη μάνα και αν υπάρχουν και ζουζούνια ακόμα το καλύτερο. Είναι γιορτή αγάπης και χρειάζονται οι φίλοι και η οικογένεια.
Η αλήθεια είναι πως, είναι ωραίο να συμμετέχουν όλοι στο στολισμό, να βάζει ο καθένας τη νότα του, την αύρα του, το πνεύμα του, γιατί ακόμα και μια μπάλα χρυσαφένια, ή κοκκινωπή, είναι αρκετή για να σε ταξιδέψει στα παιδικά σου τα χρόνια, σε εκείνες τις όμορφες τις στιγμές..

Και κάπως έτσι έρχεται η όρεξη, για ακόμα ένα στολίδι, για μουσικούλα τύπου Oh Christmas tree, Jingle Bells.. και πολλά ακόμα, για ζεστασιά, χαμόγελα και αγάπη.. Και έρχονται τα Χριστούγεννα. Στο σπίτι. Στη ψυχή. Στο σύμπαν όλο..

Να βλέπω και τον Αι Βασίλη.. χαχα..!

Φιλάκια..


Κριός
Μέρες που θα σε χάσει το σπίτι. Βόλτες από εδώ, συναντήσεις με φίλους από εκεί, μπαίνεις στο γιορτινό το κλίμα κανονικά. Από τις 7 ως και τις 9, χαρούμενη πολύ, επικοινωνιακή επίσης και πολύ φιλική. Τυχερή ημέρα στις 13! Ένα απρόβλεπτο ταξίδι σε ανανεώνει!
Επαγγελματικά: Δε δίνεις και τόση σημασία. Στις 10 και 11 θα αγχωθείς για διάφορα. Προφανώς σκέφτεσαι τους στόχους σου για τη νέα τη χρονιά!

Ταύρος
Ρίχνεις το βάρος όλο στα επαγγελματικά σου. Το κάνεις αυτό συγχρόνως με καλές δημόσιες σχέσεις. Από τις 7 μέχρι και τις 9, η διάθεσή σου κάθε μέρα και καλύτερα. Δυναμική πολύ και αποφασισμένη για όλα στις 10 και 11. Ερωτική ημέρα στις 12. Να πας στο γιατρό!
Επαγγελματικά: Βάζεις νέους στόχους, γίνεσαι απαιτητική και πραγματοποιείς τις επιθυμίες σου! Στις 12 ίσως λάβεις ένα μπόνους. Μη πεις σε κανέναν τίποτα.

Δίδυμος
Βρίσκεις χρόνο για να απολαύσεις τους φίλους σου και συνάμα να προβάλεις τον εαυτό σου με το καλύτερο τον τρόπο. Κάνε καλές δημόσιες σχέσεις στις 8 και 9. Ένας έρωτας σε περιτριγυρίζει. Δώσε σημασία στα σημάδια στις 12 και 13. Κάτι που δε σου αρέσει είναι παροδικό. Ανακάλυψε τι δηλώνουν τα συναισθήματά σου!
Επαγγελματικά: Μάθε μια τέχνη. Επένδυσε στον εαυτό σου. Στις 10 σε μαλώνουν, γιατί ναι μεν θες αλλά δε κάνεις κάτι για αυτό. Περίοδος μιας νέας εργασίας.

Καρκίνος
Όσοι οι μέρες περνούν, τόσο το καλύτερο. Από τις 9 και μετά φτιάχνει η διάθεσή σου, γίνεσαι πιο φιλική, πιο ερωτική και πιο συνεργάσιμη. Ένα ταξίδι σε απογειώνει. Φτιάξε βαλίτσα. Δώσε σημασία στο σύντροφό σου και γίνε δοτική γεμάτη από πάθος μέχρι και τις 13! Πλήρωσε τους λογαριασμούς σου εγκαίρως!
Επαγγελματικά: Κάποιος σου ανάβει το πράσινο το φως. Συγκεντρώσου και άρπαξε την ευκαιρία. Όλα αυτά μέχρι τις 8. Μετά αν και νωρίς, για σένα έρχονται Χριστούγεννα!

Λέων
Μέρες που ενώ θα έχεις τρέξιμο, θα καταφέρεις να ασχοληθείς και με τα ερωτικά σου τα ζητήματα, τα οποία ως δια μαγείας βρίσκονται στη καλύτερη τη φάση τους. Από τις 9 ως και τις 13, φλερτάρεις, ερωτοτροπείς και ξεσηκώνεσαι για ένα ταξίδι. Να έχεις εναλλακτικές ιδέες!
Επαγγελματικά: Προετοιμάσου για το απρόβλεπτο στις 7 και 8. Δούλεψε όσο χρειαστεί, για να πετύχεις τους στόχους σου. Γίνε πιο δραστήρια από ποτέ.

Παρθένος
Από τη μια τακτοποιείς τις οικονομικές σου τις υποχρεώσεις εγκαίρως, από την άλλη σου μένουν λεφτά στη τσέπη για ψώνια. Στις 9 κάνεις ένα shopping therapy! Αφιέρωσε χρόνο στην ερωτική σου τη ζωή στις 11 και 12. Μπες στο κλίμα το γιορτινό. Αποφάσισε και κάνε τις επιλογές σου! Επαγγελματικά: Προσπάθησε μέχρι και τις 13 να έχεις τακτοποιήσει τα πάντα. Φέρε καμιά αντίρρηση όπου πρέπει, γιατί οι καλοσύνες βλάπτουν. Τη βοήθειά σου να τη προσφέρεις μόνο όπου αξίζει.

Ζυγός
Ερωτοτροπείς με όλο σου το είναι στις 7 και 8! Βγαίνεις έξω, βολτάρεις, ζεις ρομαντικές στιγμές. Όμως η έλλειψη χρημάτων σε στρεσάρει και σου αποσπά τη προσοχή. Προσπάθησε να είσαι κάπου στη μέση. Άκρως ερωτική η μέρα σου στις 9. Δράσε για να έρθουν τα καλύτερα!
Επαγγελματικά: Από τις 10 μέχρι και τις 13, γίνεσαι ιδιαίτερα δημιουργική. Οι ιδέες σου, αρέσουν και αν επιμείνεις, θα μπορέσεις να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο.

Σκορπιός
Το μυαλό σου είναι συνεχώς στο χρήμα. Επιβάλλεται να βρεις την άκρη, συνεπώς χαλά πολύ το κέφι σου τις μέρες αυτές. Προσπάθησε στις 10 και 11, να ασχοληθείς με τον έρωτα και να γίνεις πιο εκφραστική. Αποκάλυψε μια άλλη πτυχή του εαυτού στις 13. Ζήτησε βοήθεια!
Επαγγελματικά: Κάτι καλό συμβαίνει στις 9 αλλά από τις 12 και μετά αλλάζει κάπως το κλίμα. Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη, όχι υπερβολική και αντικειμενική.

Τοξότης
Από τις 7 ως και τις 9, είσαι μέσα στον ενθουσιασμό. Τα γεγονότα πολλά, σου αλλάζουν τα σχέδια, αλλά δε πρέπει να το βάλεις κάτω. Στις 10 και 11, βρίσκεις τρόπο να επιβληθείς. Πρέπει να γίνει το δικό σου. Κάτι σου χαλά το κέφι στις 13. Μην ενθουσιάζεσαι με το παρά μικρό.
Επαγγελματικά: Αλλαγές προκύπτουν της τελευταίας στιγμής. Κάνεις την ανατροπή στις 12, σε ακολουθούν με τρόπο που εσύ θα διαλέξεις.

Αιγόκερως
Μέρες που πεισμώνεις και θες να γίνει το δικό σου ο κόσμος να χαλάσει. Ζητάς από τους άλλους τα απίστευτα και επιβάλλεις να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σου. Από τις 9 ως και τις 11 ασχολείσαι με οικογενειακά ζητήματα. Απρόβλεπτες οι μέρες σου στις 12 και 13. Μπες στο γιορτινό το κλίμα! Επαγγελματικά: Δυσκολίες, εμπόδια και αναποδιές προκύπτουν μέχρι και τις 13. Εντάξει τυχερά θα υπάρξουν στο ενδιάμεσο, αλλά αν δε συνεργαστείς, δε θα καταφέρεις να τα δεις.

Υδροχόος
Από τις 9 και μετά χαμογελάς, φτιάχνει πολύ η διάθεσή σου και αφιερώνεις χρόνο στην οικογένειά σου. Έχεις όρεξη ακόμα και για φλερτ και ερωτικά παιχνίδια και το θερμόμετρο πιάνει κόκκινο στις 12. Αγνώριστη η συμπεριφορά σου, σε λατρεύουν περισσότερο. Εμπιστεύσου τη φαντασία σου! Επαγγελματικά: Οικονομικές ανησυχίες στις 7 και στις 8, σε κάνουν δημιουργική πολύ. Δε το βάζεις κάτω εύκολα, μπορείς αν το επιθυμείς να κάνεις την ανατροπή. Έχεις ένα μαγικό τρόπο.

Ιχθύες
Μέρες τρελές και αλλοπαρμένες! Οι ιδέες σου μοναδικές και πολύ ιδιαίτερες μη προσμένεις να σε κατανοήσουν στο απόλυτο. Στις 10 και 11 προτιμάς τους δικού σου τους ανθρώπους. Βέβαια στη 12 και 13, γίνεσαι επιφυλακτική ξανά και μαζεύεις τα λουριά. Τα λόγια σου ας έχουν λογική βάση! Επαγγελματικά: Λεφτά αποζητάς στις 9, μπορεί να έρθουν από μια πολύ απλή κίνηση. Από τις 12 και μετά αποζητάς την ασφάλεια από πιο γνωστά μονοπάτια. Μη ξεφεύγεις.

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos