Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 26/12/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πόσο μου αρέσει όταν
χάνω τις ημέρες! Όταν δε ξέρω τι είναι, ποια είμαι, πού πάω.. Τι σας λέω πρωί-πρωί, αλλά αυτά κάνουν οι γιορτές και τα πανηγύρια. Σου παίρνουν το μυαλό και άντε να το μαζέψεις μετά! Σα Κυριακή σήμερα, υπάρχει πιο ωραίο από αυτό;





Και εκεί που είχα την εντύπωση πως τα φετινά μου τα Χριστούγεννα θα ήταν μοναχικά, σκοτεινά, απαισιόδοξα και λυπημένα, εκεί εμφανίστηκε μια μαγική νεράιδα. Ήρθε τη κατάλληλη τη στιγμή, σα να ήξερε και μου έδειξε το δρόμο. Είχα χαθεί μια αλήθεια και αυτή, αφέθηκα στα γεγονότα, σε οτιδήποτε είναι αληθινό ή ψεύτικο και όλο αυτό άλλαξε πολύ μαγικά. Το μονοπάτι της ζωής μου.. να είναι εκεί, το βλέπω, το διαβαίνω και είμαι ένα ευτυχισμένο ξωτικό. Χαμογελώ!

Η οικογένεια και οι φίλοι τις μέρες αυτές είναι ότι μαγικό έχει ο καθένας στη ζωή του. Έχθρες και μίση δεν υπάρχουν. Μόνο αγάπη, κατανόηση, καλοσύνη, επικοινωνία και χαμόγελα. Αυτά είναι τα δώρα του Αϊ Βασίλη. Δεν έχουν καμία αξία σε λεφτά, όμως είναι ανεκτίμητα. Οι φιλενάδες μου όλες μαζί φτιάχνουν ένα διαμάντι, καταπληκτικό! Τις λατρεύω για αυτό και ειλικρινά νιώθω πολύ συγκινημένη.. Όσο για την οικογένειά μου, έχω την εντύπωση πως συγγενεύουμε με του Indiana Jones! Μες στη περιπέτεια, αλλά αυτό τελικά είναι που μου αρέσει πιο πολύ!

Εύχομαι να ανακαλύψετε και εσείς τέτοιες στιγμές, να τις δημιουργήσετε αν χρειαστεί, γιατί είναι μέρες αγάπης. Είναι Χριστούγεννα..!!!

φιλάκια..


Κριός
Σήμερα που λέτε θα εξαφανιστείτε από παντού! Δεν αντέχετε άλλο τον κόσμο, τη φασαρία και τη βαβούρα, ωραία φάγατε, ωραία τα είπατε, όμως η επιθυμία σας είναι να μείνετε μόνοι και να κάνετε το κομμάτι σας. Συνεπώς, με φίλους σας βρίσκω σε κάποια φάση, μακριά από τις οικογενειακές τις στιγμές και νωρίς στο σπίτι για ύπνο. Βέβαια μπορεί να τη βγάλετε σχεδόν όλη μέρα στο κρεβάτι χουζουρεύοντας!

Ταύρος
Καλό είναι σήμερα να είστε συνεπείς στις κοινωνικές σας τις υποχρεώσεις. Δηλαδή αν έχετε υποσχεθεί να πάτε βόλτα με τους φίλους σας, μη βαρεθείτε τη τελευταία τη στιγμή, γιατί θα τους στεναχωρήσετε άδικα. Τα κέφια σας μια ανεβασμένα και μια πεσμένα, προσπαθήστε να είστε ισορροπημένοι γιατί υπάρχει λόγος να κάνετε σκωτσέζικα ντούζ στον εαυτό σας; Κρατήστε το πνεύμα των Χριστουγέννων.. υπάρχει λόγος!

Δίδυμος
Όσο και αν επιμένετε να γίνει το δικό σας, δε θα συμβεί αυτό σήμερα, οπότε πάρτε το απόφαση και αποφύγετε τις εντάσεις. Συζητήσεις τύπου, τι προσφέρατε όλες τις μέρες αυτές, δε θα βγάλουν πουθενά, αντιθέτως θα μπορεί να σχηματίσουν και άσχημη γνώμη για τη περίπτωσή σας. Ακολουθήστε τη παρέα, συνεργαστείτε δίχως ιδιαίτερες απαιτήσεις και αφήστε την ημέρα να περάσει όμορφα. Ο εγωισμός και τα πείσματα κάνουν κακό!

Καρκίνος
Και επειδή είστε μυστήριοι τύποι εσείς, έχετε φροντίσει σήμερα να κάνετε δουλειές. Δε ξέρω αν θα σηκώσετε το σπίτι όλο, αλλά μια μανία να μπουν όλα στη θέση τους θα την έχετε. Μέρα γεμάτη από υποχρεώσεις, μπορεί να έχετε να κάνετε και επισκέψεις από εδώ και εκεί, φροντίστε να παρευρεθείτε όπου σας καλέσουν, πάρτε το απόφαση, πως το κρεβατάκι σας θα το συναντήσετε αργά το βράδυ! Μα και εσείς.. Πώς τα καταφέρατε έτσι;

Λέων
Μια πολύ καλή ημέρα για να διώξετε μακριά την αρνητική την ενέργεια και τις στενάχωρες τις σκέψεις. Άλλωστε δε βγάζουν και πουθενά, το γνωρίζετε αυτό πολύ καλά! Φροντίστε να πάτε μια μακρινή βόλτα, να αλλάξετε παραστάσεις και να είστε με φίλους φυσικά, είτε έχετε σύντροφο, είτε όχι. Σε καμία περίπτωση μη μείνετε μόνοι σας! Και κάπου να βρίσκεστε μακριά, ξεκολλήστε από το ξενοδοχείο υπάρχουν μέρη να δείτε!

Παρθένος
Μέρα παράξενη από όλες τις απόψεις. Πάει το πνεύμα των Χριστουγέννων, το σκεπάσατε στα παπλώματα, γιατί πρέπει να γίνουν διάφορες δουλειές. Θα σας έλεγα να αποφύγετε τα πολλά-πολλά με την οικογένειά σας, ούτε εσείς να δώσετε διαταγές, ούτε και οι άλλοι φυσικά. Υπάρχει και το αύριο, να το θυμάστε αυτό και να προσαρμοστείτε σε πιο χαλαρές καταστάσεις. Τώρα αν σας πάνε μονότερμα, βρείτε τον τρόπο να τη σκαπουλάρετε!

Ζυγός
Μια τέλεια ημέρα μόλις σας ξημέρωσε! Ντυθείτε ωραία, φορέστε τα αρώματά σας, το κινητό να είναι φουλ φορτισμένο, γιατί θα σας φάνε οι βόλτες και τα σούρτα φέρτα. Μπορεί να βρεθείτε οπουδήποτε, να συναντήσετε φίλους, γνωστούς παλιούς και νέους. Πάντως έχετε μέλλον ακόμα! Μη βλέπετε την ώρα, σήμερα δεν υπάρχει για εσάς. Ακολουθήστε τη παρέα, τα σημάδια, αποδεχτείτε τις προσκλήσεις και ότι προκύψει!

Σκορπιός
Πώς να σας το πω μέρα που είναι; Πρέπει να κόψετε τη μάσα γιατί έχετε ξεφύγει εντελώς. Συνήθως είναι ένα φούσκωμα, μετά έρχονται τα μαγουλάκια και μετά το χάος! Μαζευτείτε, γιατί δε θα χωράτε στα ρούχα σας, χειρότερο από αυτό δεν υπάρχει. Και ναι σήμερα θα κάνετε τη καρδιά σας πέτρα και θα ζυγιστείτε. Και μετά το εγκεφαλικό. Δε θέλω πανικούς και υστερίες, απλά τέρμα τα γλυκά και το αλκοόλ. Για λίγες μέρες δε μπορείτε να συμμαζευτείτε;;

Τοξότης
Μια πολύ τυχερή ημέρα μόλις σας ξημέρωσε! Σήμερα μπορεί να γίνει ένα μικρό θαύμα και να πάθετε ένα σοκ χαράς! Δε ξέρω τι εννοεί ο ποιητής, αλλά ότι επιθυμείτε καιρό τώρα, θα σας αποκαλυφτεί; Θα γίνει δικό σας; Μια επιθυμία σας πραγματοποιείται και ως δια μαγείας θα βρεθείτε σε εκείνο το αλλού που φυσικά ακόμα είναι άγνωστο, αλλά τόσο ωραίο. Μην αντισταθείτε στις προκλήσεις της ζωής.. Πείτε ναι σε όλα!

Αιγόκερως
Τα δώσατε όλα τις μέρες αυτές, ξεσαλώσατε ένα πράγμα, φάγατε μέχρι σκασμού, ήπιατε πολύ παραπάνω από τα συνηθισμένα, πάντως σήμερα είστε για να σας κλαίνε οι ρέγκες! Δε πειράζει, χρειάζεται και αυτό, πού και πού, γιατί άνθρωποι είστε με ανάγκες, συνεπώς απολαύστε το! Οι δουλειές μπορούν να γίνουν αύριο! Χαλαρώστε λοιπόν, στο σπιτάκι σας, στο καναπέ, κλείστε τα μάτια και ονειρευτείτε. Δε ξέρετε ποτέ.. τι καλό φέρνει η ώρα!

Υδροχόος
Φτου μη σας ματιάσω, αλλά είστε πιο λαμπεροί και αισιόδοξοι από ποτέ! Πραγματικά η Θεά Αφροδίτη έχει κάνει τα μαγικά της επάνω σας και είστε άλλοι άνθρωποι τις μέρες αυτές! Βέβαια, υπάρχει και εκείνη η Θεία η Δίκη, η οποία πλέον είναι υπερ σας και σας προσφέρει αυτά που πραγματικά αξίζετε καιρό τώρα! Ότι επιθυμείτε να το διεκδικήσετε. Ερωτικά; Επαγγελματικά; Τι λέει η καρδούλα σας; Απλά ζητήστε το και θα γίνει το δικό σας!

Ιχθύς
Μπορείτε να χαλαρώσετε λιγάκι στη ζωή σας; Γιορτινές ημέρες είναι και δε χρειάζεται να σκέφτεστε τις δουλειές που έχετε και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Όσο και αν βασανιστείτε, κανείς δε θα σας δώσει σημασία και καλά θα κάνουν και κάπως έτσι θα ηρεμήσετε. Απολαύστε την ημέρα, οικογενειακά, με φίλους και παρέες και ξεπεράσετε επιτέλους τη καθημερινότητα. Δε παίζει σήμερα καθόλου! Its Christmas time..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos