Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Τα Ζώδια των ημερών, 28/12 – 03/01/2017 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Οι τελευταίες ημέρες του χρόνου και μας βρήκαν με
το κάτασπρο το χιονάκι, ακόμα και εμάς που ζούμε στην Αθήνα! Πιο τέλειο δεν υπάρχει, αφού πραγματικά νιώθω σα μικρό παιδί και η χαρά δε φεύγει με τίποτα! Φτου μη με ματιάσω.. γιατί συμβαίνουν και μυστήρια πράγματα!

Αστρολογικά οι μέρες είναι πολύ χαρωπές. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο έχει δώσει ρέστα μπορώ να πω, μοιράζει απρόβλεπτους και ανεπανάληπτους έρωτες! Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, φέρνει τύχη και λεφτά! Ο Ερμής όπου να’ναι έρχεται στα ίσα του! Τι άλλο θέλουμε; Τι;;;

Υγεία βέβαια, πάνω από όλα, γιατί δίχως δαύτην, δεν υπάρχει διάθεση για τίποτα!

Αφήνω όμως τα δυσάρεστα, μπουχτίσαμε το 2016 από τη στεναχώρια, ας τραγουδήσουμε όλοι μαζί, πάει ο παλιός ο χρόνος και ας υποδεχτούμε το 2017, αισιόδοξα, χαρωπά, ερωτικά και ο καθένας όπως μπορεί. Και με τα λίγα μια χαρά περνάμε!

φιλάκια..

Κριός
Μετά τις 30 βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου. Βέβαια σε αποσυντονίζουν διάφορα γεγονότα και δεν έχει και πολύ τα κέφια σου. Μη ξεσπάς σε ανθρώπους που δε φταίνε. Στις 31 με φίλους και καλή παρέα, ξεχνιέσαι ευχάριστα. Ξεσηκώνεσαι για μια ζαβολιά στη 1 και 2! Πρόσεχε τι λες! Επαγγελματικά: Σου αλλάζουν τα δεδομένα στις 28 και 29 και ταράζεσαι ευχάριστα. Μια νέα θέση; Μια νέα δουλειά; Αναστατώνεσαι και δε ξέρεις πώς να το αντιμετωπίσεις. Από τις 3 και μετά ότι συμβεί.

Ταύρος
Μυστήριο το τέλος του χρόνου για εσένα. Ένα ταξίδι ίσως να προκύψει στις 28. Κάνεις κάτι ασυνήθιστο, ξεγλιστράς από τις οικογενειακές τις συνήθειες μέχρι και τις 30. Παραμονή ντύσου ωραία και βγες έξω να λάμψεις! Στη 1 βγαίνεις έξω διασκεδάζεις. Μια έκπληξη σε περιμένει. Ευχάριστα λόγια ακούς στις 2. Κάνε κάτι το διαφορετικό!
Επαγγελματικά: Μέρες που συνήθως δεν εργάζεσαι. Ή αφιερώνεις πολύ λίγο χρόνο.

Δίδυμος
Μπαίνεις σε σκέψεις από τις 28 και μετά, πρέπει να βάλεις ένα τέλος σε οτιδήποτε σε ενοχλεί και η νέα χρονιά να σε βρει έτοιμη για περιπέτειες. Μέχρι και τις 31 οργανώνεις το τέλειο σχέδιο απόδρασης! Καχύποπτη και διασκεδαστική μέχρι τις 3. Μη προκαλείς αρνητική ενέργεια. Επαγγελματικά: Έχεις ένα στόχο και μέχρι τις 3 θα τον πετύχεις. Δε γνωρίζει κανείς τίποτα! Και μη λες σε κανέναν επίσης τίποτα. Ασυγκράτητος ο ενθουσιασμός σου.

Καρκίνος
Αλλαγές έρχονται, ευχάριστες ελπίζω, είσαι έτοιμη για όλα από τις 28 μέχρι και τις 30. Παίρνεις αποφάσεις, δραστικά μέτρα, η νέα χρονιά πρέπει να σε βρει δίχως καμία εκκρεμότητα. Παραμονή πεσμένα τα κέφια. Ταξίδευσε και ερωτοτρόπησε μέχρι και τις 3. Φτιάξε ρομαντική ατμόσφαιρα και αγάπησε με το σύντροφό σου. Η επιθυμία σου πραγματοποιείται!
Επαγγελματικά: Μέρες που συνήθως δεν εργάζεσαι. Ή αφιερώνεις πολύ λίγο χρόνο.

Λέων
Από τις 30 και μετά βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου και αυτούς που αγαπάς. Παραμονή φρόντισε να βγεις έξω, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις με όμορφες υπάρξεις. Στη 1 και 2 είσαι με φίλους, γελάς, νιώθεις όμορφα πολύ. Να είσαι συνεπής στις 3. Τήρησε τις υποσχέσεις που έδωσες. Φτιάξε τη διάθεσή σου!
Επαγγελματικά: Τα δίνεις όλα στις 28 και 29 και ακούς ένα μπράβο μπορεί να πάρεις και ένα μπόνους! Μετά έχει λίγη ξεκούραση.

Παρθένος
Επικοινωνιακή και φιλική, βγαίνεις έξω, κάνεις κάτι το διαφορετικό. Μέχρι και τις 30 είσαι πιο άνετη, πιο εύκολη και πιο σπάταλη. Παραμονή προτίμησε κάτι πιο ήσυχο. Προσοχή στη 1 μη φας πολύ, ούτε να πιείς! Ευαίσθητη και ιδιαίτερα συναισθηματική στις 2 και 3. Μια ευχάριστη συνάντηση σε αναστατώνει πολύ. Πρόσεχε πώς οδηγείς!
Επαγγελματικά: Τυχερή ημέρα στις 28. Κλείσε τις εκκρεμότητές σου. Από τις 3 και μετά επιστρέφεις στους ρυθμούς σου!

Ζυγός
Ζόρικες οι μέρες σου, θα πρέπει να μοιράσεις δίκαια το χρόνο σου για να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι. Φτιάξε το σπίτι σου, δώσε σημασία στο σύντροφό σου μέχρι και τις 30 θα πρέπει να είσαι προσεχτική. Παραμονή κάνε μια τρέλα! Στη 1 φρόντισε να είσαι με φίλους. Μη κάνεις αρνητικές σκέψεις.
Επαγγελματικά: Από τις 2 και μετά επιστρέφεις στα γνωστά. Καλύπτεις ένα κενό και αντί για ευχαριστώ ακούς και κουβέντες στις 3. Ψυχραιμία μπόρα είναι θα περάσει.

Σκορπιός
Μέσα στην ευτυχία και τη τρελή τη χαρά! Από τις 28 μέχρι και τις 31, θα είσαι με ανθρώπους που αγαπάς, θα τους φροντίσεις, θα δώσεις το καλύτερο κομμάτι του εαυτού σου! Εκφραστική, ενθουσιώδης, μια γλύκα! Ερωτικές πολύ οι μέρες σου από 1 ως και 3! Εξέφρασε τα συναισθήματά σου!
Επαγγελματικά: Στις 28 κάνεις θαύματα. Εντυπωσιάζεις τους γύρω σου. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου στις 3 και θα βρεθείς στο σωστό σημείο, τη σωστή τη στιγμή.

Τοξότης
Σε πιάνει μια τρέλα να καταξοδευτείς, για δώρα και λούσα και ότι προκύψει. Από τις 28 μέχρι και τις 30, είσαι ασυμμάζευτη και ενώ γνωρίζεις μέχρι πού μπορείς να φτάσεις, ξεπερνάς κάθε όριο! Παραμονή τάζεις λαγούς με πετραχήλια. Στη 1 σε μαλώνουν. Λύσε τις παρεξηγήσεις άμεσα! Επαγγελματικά: Από τις 3 και μετά κάνεις ότι είναι δυνατόν για να γεμίσει η τσέπη σου με χρήμα. Μη βιάζεσαι θα γίνει και αυτό.

Αιγόκερως
Σε δυσαρεστούν διάφορες κινήσεις και θα πρέπει μέχρι και τις 30 να είσαι διακριτική, ανέκφραστη και λιγομίλητη. Κάνεις shopping therapy στις 31, μπας και συνέλθεις. Σε πιάνουν τα ψυχολογικά σου στη 1. Και κάπως έτσι ξεδίνεις τζογάροντας! Πάνε τα λεφτουδάκια σου! Μην είσαι των άκρων. Επαγγελματικά: Ευχάριστα τα μαντάτα στις 3. Τελικά όλα βαίνουν καλώς και τσάμπα ανησυχούσες τόσο. Συζήτησε τα θέματά σου με όμορφο τρόπο.

Υδροχόος
Μέσα στο άγχος τις μέρες αυτές, πρέπει να προλάβεις να τακτοποιήσεις όλες σου τις εκκρεμότητες. Τυχερή ημέρα στις 30, μια επιθυμία σου μπορεί να πραγματοποιηθεί. Μια μυστήρια παραμονή σε περιμένει. Καταξοδεύεσαι στη 1 και 2 για προσωπικές απολαύσεις! Μη τα θες όλα δικά σου! Επαγγελματικά: Η τύχη είναι με το μέρος σου όλες τις μέρες αυτές. Κινείσαι όπως θέλεις και λαμβάνεις τα χρήματα που υπολόγιζες. Στις 3 δώσε λύσεις άμεσα!

Ιχθύες
Πολύ ευαίσθητη γίνεσαι στις 28 και 29. Και εκφραστική επίσης. Εντάξει μοίρασε λόγια αγάπης, αλλά φρόντισε και οι πράξεις σου να είναι ανάλογες. Θέλεις να κάνεις αλλαγές. Παραμονή σκεπτική και αποφασισμένη για όλα. Κάνε ότι σου λέει η καρδιά σου!
Επαγγελματικά: Από ιδέες είσαι γεμάτη. Από τις 3 και μετά ξεκινάς τις πράξεις. Κάτι καλό συμβαίνει και παίρνεις μεγάλη ανάσα!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos