Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Ζώδια: Το μυστήριο ταξίδι του Ερμή στον Αιγόκερω, by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σάββατο σήμερα 3/12, έχω μια περίεργη διάθεση, συνεπώς αφήνω τη φαντασία μου ελεύθερη, επιλέγω να
γράψω κάτι το διαφορετικό και ότι προκύψει.
Βέβαια η σκέψη μου δεν είναι καθόλου τυχαία! Το γεγονός πως θα κάνουμε Χριστούγεννα με ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω, είναι τραγικό, από άποψη κυρίως συναισθηματική!

Το παράξενο είναι πως ο Ερμής θα είναι λίγο αναποφάσιστος τούτη τη φορά. Μια στον Αιγόκερω και μια πάλι πίσω στο Τοξότη, προσπαθεί υποθέτω να ελαφρύνει λίγο τη κατάσταση. Πάει πάσο που λέμε, αλλά τι θα καταφέρει στο τέλος, θα το δούμε και θα το ζήσουμε κανονικά!

 Συνεπώς, οι μέρες που ακολουθούν, θα είναι ψυχρές, γεμάτες από ένταση. Η δουλειά προέχει. Το χρήμα επίσης. Υποχρεώσεις που πρέπει να κλείσουν με το τέλος του έτους. Σκέψεις, δράση, λόγια που στάζουν φαρμάκι. Ο χρόνος περιορισμένος, ο κόσμος διαφορετικός, ναι μεν θα γίνει μια προσπάθεια, αλλά ακόμα και το σύμπαν σιγοντάρει, στο κάθε πέρσι και καλύτερα..

Μήπως να πάμε κόντρα; Να κάνουμε την ανατροπή; Να πούμε ένα μεγάλο αϊ σιχτήρ και να γιορτάσουμε τα όμορφα και μοναδικά Χριστούγεννα.. ;;; Στο χέρι μας είναι εξολοκλήρου.

Φιλάκια..

Κριός
Ψωνίζεστε με τη πάρτη σας κανονικά! Και δεν αναφέρομαι σε θέματα ομορφιάς, όσο καριέρας. Ο σκοπός είναι να πετύχετε, να αναγνωριστεί η αξία σας και να ανέβετε μερικά σκαλιά, έτσι όπως το αξίζετε μερικοί. Φυσικά μέρες γιορτινές έρχονται που σημαίνει, πως προτιμήσετε τις δημόσιες σχέσεις. Συνεπώς, να είστε σουλουπωμένοι, ευπαρουσίαστοι και με το χαμόγελο στα χείλη. Μη το τραβάτε στα άκρα, υπάρχουν και οι οικογενειακές οι στιγμές!

Ταύρος
Τα γεγονότα τις μέρες αυτές, θα είναι αρκετά. Κάποια δυσάρεστα και κάποια ευχάριστα. Συνεπώς, θα μπείτε σε διαδικασία, να σκεφτείτε διαφορετικά, ίσως και να χαλαρώσετε κάπως. Δηλαδή, όσα πάνε και όσα έρθουν. Ένα ταξίδι ίσως να προκύψει, να χρειαστεί να φύγετε για μερικές ημέρες, μπας και βρείτε τον εαυτό σας. Το σύμπαν σας λέει με λίγα λόγια, πως κάντε τη ζωή σας πιο απλή, διώξτε το στρες. Φροντίστε να είστε νομότυποι σε ότι κάνετε!

Δίδυμος
Η προσοχή σας στραμμένη στα ερωτικά σας τα ζητήματα. Είτε έχετε σύντροφο, είτε όχι, σίγουρα υπάρχει κάποια ψυχή που τη βασανίζετε. Σωστά; Ε λοιπόν, θα τα βάλετε όλα κάτω και δε θα αναρωτηθείτε μόνο αν είστε ικανοποιημένοι, αλλά το πώς θα το αντιμετωπίσετε όλο αυτό. Οι ερωτήσεις θα πέσουν βροχή, όσο για τις απαντήσεις που λάβετε, αναρωτιέμαι. Αν υπάρχει ουσία, αξίζει, αν είναι θέμα εγωισμού και συνήθειας, τότε δεν αξίζει.

Καρκίνος
Πώς να σας τα πω..;; Τις μέρες αυτές θα σας συμβούν τα απίστευτα. Θα πέσουν οι μάσκες και θα μάθετε την αλήθεια για κάποιους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στη ζωή σας και κάνουν πως σας αγαπούν. Και επειδή έχετε κουραστεί να το παίζετε καλοί, θα πρέπει να κινηθείτε αναλόγως, για να αποφύγετε και να πληγωθείτε και να χάσετε πολύτιμο χρόνο, από εκείνους που πραγματικά νοιάζονται για εσάς. Πάντως μια αλήθεια τη μαθαίνετε και ξέρετε με ποιους έχετε να κάνετε.

Λέων
Ετοιμαστείτε να δουλέψετε παραπάνω. Είναι οι μέρες τέτοιες, το σύμπαν έχει σκοπό να σας στρεσάρει, επιλογές δεν υπάρχουν. Η προσοχή σας στραμμένη σε επαγγελματικά ζητήματα. Οι σχέσεις πάλι, στα κόκκινα και ξαφνικά διαπιστώνετε πως δεν έχετε χρόνο καθόλου. Μέρες τώρα γιορτινές, θα αναρωτηθείτε τι έγινε στη προσωπική σας τη ζωή, πού φταίξατε και τι θα πρέπει να κάνετε για να βελτιωθείτε. Ναι μεν η προσπάθεια μετράει, αλλά κατά βάθος, είναι το πώς εσείς νιώθετε!

Παρθένος
Μέχρι στιγμής από τους τυχερούς της παρέας. Σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας, μπαίνετε στο γιορτινό το κλίμα κάθε μέρα και πιο πολύ και ο στόχος είναι ο έρωτας και η διασκέδαση! Δόξα να έχει καιρός ήταν, να σας κάνουν τα άστρα να απελευθερωθείτε συναισθηματικά. Καιρός λοιπόν να γίνετε πιο κοινωνικοί, πιο ρομαντικοί και πιο εκφραστικοί. Συνεπώς να δώσετε σημασία στο σύντροφό σας, ή ακόμα και στο άτομο που σας αρέσει! Πριν γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής φυσικά!

Ζυγός
Κατά πάσα πιθανότητα τις μέρες που πέρασαν, να αποκαλύψατε μερικά από τα μυστικά σας, πάνω σε προσωπικό επίπεδο. Μπορεί να δείξατε και τις προτιμήσεις σας. Πάντως από εδώ και πέρα μαζεύεστε και παίρνετε το σοβαρό σας το ύφος. Από τη μια καλά θα κάνετε, για να αποφύγετε τα διάφορα σχόλια, από την άλλη, νομίζω πως θα πρέπει να είστε ο εαυτός σας σε όλες τις περιπτώσεις. Αρκετοί θα χρειαστεί να δουλέψετε όλες τις ημέρες, που σημαίνει ξεχάστε τη ξεκούραση και τις πολύωρες τις συζητήσεις κάτω από το Χριστουγεννιάτικο το δέντρο!

Σκορπιός
Σε γενικές γραμμές ευχάριστο το κλίμα, διαπιστώνετε επιτέλους το πόσο σημαντική είναι η οικογένειά σας, από όλες τις απόψεις και γίνεστε πιο θερμοί και πιο αξιαγάπητοι. Ευτυχώς που έρχονται και τα Χριστούγεννα και σας πιάνουν πού και πού οι ευαισθησίες σας. Σκεπτικοί πολύ, εκφραστικοί επίσης, θα δείξετε επιτέλους τις προθέσεις σας και αρκετοί θα κατανοήσουν εκείνο το μεγάλο το γιατί; Θα έχετε έναν αέρα πολύ μυστήριο, θα μοιράσετε πόσα αινίγματα και όποιος λύσει το γρίφο θα είναι κοντά σας.

Τοξότης
Και επειδή τις μέρες αυτές κινείται κάπως το χρήμα, θα δώσετε την ευκαιρία σε μερικούς να σας βοηθήσουν σε θέματα διαχείρισης. Ένα θαύμα θα είναι αν καταφέρετε να είστε συμμαζεμένοι και λογικοί. Δηλαδή για μερικές ημέρες, μπορείτε να αντισταθείτε στο πειρασμό. Έτσι δεν είναι; Από την άλλη σας πιάνει η δημιουργικότητά σας, έχετε όρεξη να εντυπωσιάσετε τον εαυτό σας πάνω από όλα και μετά όλους τους άλλους. Για πρώτη φορά στα χρονικά τα ραντεβού σας θα είναι περιορισμένα, ουσιαστικά και χαρωπά.

Αιγόκερως
Μας τα κάνατε μαντάρα φέτος! Δε φταίτε εσείς φυσικά, αλλά ο Ερμής στο ζώδιό σας και όρθιος και ανάποδος, αντιλαμβάνεστε πως το θέμα επικοινωνία, θα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ και χρήμα να υπάρχει να κινείται. Έχω την εντύπωση πως θα σας πιάσουν οι τσιγκουνιές σας, πολλά αυτά που πρέπει να τακτοποιηθούν, τι απομένει; Εννοείται πως θα πρέπει να συμβιβαστείτε με το κλίμα της εποχής, να πείτε όσα πάνε και όσα έρθουν, προκειμένου να περάσετε όμορφα.

Υδροχόος
Ζόρικος πολύ ο Δεκέμβρης για εσάς! Είναι το σύμπαν τέτοιο, που δυστυχώς ούτε και φέτος θα χαρείτε τα Χριστούγεννα, έτσι όπως τα θέλετε! Καιρό σας το φωνάζω, αλλά ως δια μαγείας, θα ανακαλύψετε μυστικά για ανθρώπους που έχετε σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Και φυσικά θα σας πάρει από κάτω, γιατί μπορεί να νιώσετε πιο μόνοι από ποτέ. Καλό είναι να γνωρίζετε το ποιοι αληθινά σας αγαπούν και το ποιοι σας σκάβουν το λάκκο. Βέβαια το να συμβούν τέτοια γεγονότα μέσα στις γιορτές, δε το εύχομαι σε καμία περίπτωση. Στη τσίτα θα είστε όλες τις ημέρες, αλλά επιτέλους, βάλτε ένα τέλος!

Ιχθύς
Μέσα στη τρελή τη χαρά, θα τρέχετε να μοιράζετε φωτάκια και γιρλάντες! Ναι συμβαίνουν πού και πού αυτά και όσο θα πλησιάζουν οι γιορτές θα μπείτε σίγουρα στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Πιο κοινωνικοί, πιο χαρωποί και πιο εκφραστικοί. Νέες γνωριμίες προκύπτουν, βέβαια μη βγάλετε τα εσώψυχά σας, αφήστε το για αργότερα αυτό. Το ρίχνετε έξω, επιτέλους και γεμίζουν οι μέρες σας με ανθρώπους γνωστούς και μη. Εσείς και τα μικρά τα παιδιά!

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos