Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 13/12/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έχω την εντύπωση πως υπάρχει ο Αϊ Βασίλης και άμα
είσαι καλό παιδί, θα κατέβει από τη καμινάδα για πάρτη σου! Έτσι επειδή το παραμύθι πρέπει κάποια στιγμή να βγει αληθινό.. Βέβαια υπάρχουν και οι καλικάντζαροι, που σκανδαλίζουν και φέρνουν εμπόδια. Αλλά τι να ομολογήσω; Η διαδρομή έχει μεγαλύτερη αξία από το δώρο..

Τι σας λέω πρωινιάτικο;;;

Διαπιστώνω για ακόμα μια φορά πως είμαι ένα πολύ σκανταλιάρικο ξωτικό. Συγκρατούμαι πολλές φορές, αλλά κάποιες άλλες κάνω κάτι τρελές σκέψεις, γίνονται και πράξεις και προκαλώ ταραχή!


Δεν είναι και τυχαίο το όνομά μου.. είτε το αληθινό, είτε το φανταστικό.. Oops.. sorry!!!

φιλάκια..


Κριός
Μια φοβερή ημέρα μόλις σας ξημέρωσε. Χαμογελαστοί με διάθεση να συναντήσετε τους φίλους σας, να βγείτε έξω βόλτα, να ξενοιάσετε. Τι σημασία έχει αν είναι Τρίτη; Ντυθείτε από νωρίς ωραία γιατί η συνέχεια είναι άγνωστη!

Ταύρος
Να πάτε στο γιατρό. Δε ξέρω το τι σας συμβαίνει αλλά αν έχετε σημάδια πως κάτι δε πηγαίνει καλά, μη το καθυστερείτε άλλο. Αγχωτικοί και νευρωτικοί όπως πάντα έχετε διαταράξει τις εσωτερικές σας τις ισορροπίες! Το νου σας!

Δίδυμος
Μέρα πολύ θετική και αισιόδοξη ξαφνικά θα συναντήσετε ή θα επικοινωνήσετε με ανθρώπους που θα σας αναστατώσουν ευχάριστα. Ξεσηκώνεστε για κάτι το διαφορετικό και ως συνήθως οι συνέπειες πιο μετά. Σήμερα παραμείνετε στην απόλαυση.

Καρκίνος
Μέρα πολύ ερωτική που θα αφήσετε το πάθος σας αχαλίνωτο και θα εκπλήξετε κατά πολύ το σύντροφό σας. Φορέστε εκεί τα σέξι σας, τα αρώματά σας, φτιάξτε και ατμόσφαιρα και τη συνέχεια τη γνωρίζετε. Οι μοναχικοί βγείτε έξω!

Λέων
Σήμερα θα συναντήσετε τους φίλους σας. Θα τους μαζέψετε στο σπίτι για να μην είστε μόνοι και για να ξενοιάσετε φυσικά. Βέβαια, το μυαλό σας είναι σε ερωτικά ζητήματα. Θα προτιμούσατε πιο προσωπικές στιγμές. Γιατί όχι;

Παρθένος
Σήμερα θα σας παρουσιάσουν όλα τα εμπόδια του κόσμου. Και εσείς θα λέτε το δικό σας ως συνήθως. Και επειδή έχετε δίκιο, δε θα περάσει σε κανέναν, για αυτό να είστε βράχος. Ότι λέει το πρόγραμμα, αυτό να τηρήσετε!

Ζυγός
Αισιόδοξοι, λαμπεροί και επικοινωνιακοί, θα εντυπωσιάσετε το κοινό σας και θα σας θαυμάσουν για το έξυπνο το μυαλό που διαθέτετε! Για αυτό να μη ντραπείτε να πείτε τις απόψεις σας. Μια αλλαγή δε θα ήταν άσχημη ιδέα!

Σκορπιός
Μυστήρια η μέρα σας πολύ. Κάπου θα ανοίξετε τη καρδιά σας. Σπάνιο αυτό, αλλά συγχρόνως θα κάνετε και ένα test drive. Έχετε σχέδιο, ύπουλο, αλλά όχι για κακό σκοπό. Πείτε όσα χρειάζονται, για να λάβετε απαντήσεις που κρύβουν χρυσό!

Τοξότης
Θα σας προκαλέσουν σήμερα, για να δουν τα όριά σας. Εσείς όμως όσο χαρωποί και αν είστε, δε θα πέσετε στη παγίδα. Έχετε άποψη και θα τη στηρίξετε στο 100%! Μη κάνετε το χατίρι κανενός. Ακολουθήστε τη πορεία σας!

Αιγόκερως
Μέρα που θα είναι μια κρύο και μια ζέστη. Μια θα χαίρεστε και θα χαμογελάτε, μια θα νευριάζετε και θα το δείχνετε με κάθε τρόπο. Εντάξει το καταλάβατε, πως παίζει εσείς να είστε οι τρελοί της παρέας. Για αυτό όσο πιο αθόρυβοι γίνεται!

Υδροχόος
Μια πολύ φοβερή ημέρα μόλις σας ξημέρωσε. Έχετε τόσες ιδέες, θέλετε να κάνετε θαύματα και θα το καταφέρετε αυτό. Ακόμα και τη πιο μικρή λεπτομέρεια την έχετε ήδη κατά νου! Φτου μη σας ματιάσω! Ακόμα στο κρεβάτι είστε;

Ιχθύς
Σήμερα θα είστε πολύ θερμοί με τον κόσμο που είναι γύρω σας. Υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπούν και σας στηρίζουν. Να είστε χαλαροί, επικοινωνιακοί και επιτέλους μη τα κρατάτε άλλο μέσα σας!

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos