Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Η Αφροδίτη στο Ζυγό. Ο Έρωτας ομορφαίνει τη ζωή μας.. by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα ξωτικά μου.. Η Αφροδίτη στο Ζυγό! Υπάρχει πιο ωραία συνάντηση από αυτήν; Επιτέλους θα
πάρει την ανάσα της, θα κουρνιάσει ρομαντικά, θα ονειρευτεί έρωτες μεγάλους και τρανούς και κάπως έτσι θα μας σκανδαλίσει. Όσο πιο χαλαρή η Θεά, όσο πιο νιώθει στο σπίτι της, άλλο τόσο θα στέλνει τα μαγικά της τα βέλη..





Ρομαντικές οι μέρες του Σεπτέμβρη, ναζιάρικες επίσης και γεμάτες από δημιουργικότητα και ανησυχίες.. Μέχρι και τις 23/9 θα βρίσκεται στο Ζυγό, δυστυχώς παρέα με τον ανάδρομο τον Ερμή.. που σημαίνει πως εμπόδια θα υπάρξουν σε ερωτικά ζητήματα, μπορεί και παρανοήσεις, μετά όμως, ετοιμαστείτε να ζήσουμε παθιάρικες καταστάσεις.. Ξέρει το σύμπαν τι κάνει..

Προσοχή στις 11/9 και 18/9 και στις 20/9!

φιλάκια..


Κριός
Μέσα στη γλύκα θα είστε όλες τις ημέρες. Μπορεί να έχετε απώτερο σκοπό, τύπου να δεσμευτείτε σοβαρά ή να προχωρήσετε σε γάμο. Η Θεά Αφροδίτη, σας μεταμορφώνει σε ρομαντικά πλασματάκια και πολύ πονηρά συγχρόνως. Οι δεσμευμένοι της παρέας, θέλετε κάτι απεγνωσμένα από το σύντροφό σας, σίγουρα θα σας το έχει αρνηθεί πόσες φορές, για κάντε μερικές προσπάθειες ακόμα, γιατί τούτη τη φορά κάτι μπορεί να πετύχετε. Οι ελεύθεροι της παρέας, να βγείτε έξω, να κάνετε νέες γνωριμίες και να αποζητήσετε τη περίπτωση εκείνη, που θα σας κάνει περισσότερο εντύπωση. Μετά τις 23, θα ξεθολώσει το ερωτικό σας το τοπίο.

Ταύρος
Η Θεά σας στέλνει κατευθείαν στο μοναστήρι, μεταξύ σοβαρού και αστείου! Ερωτισμός δεν υπάρχει πουθενά στον ορίζοντα, τουλάχιστον μέχρι τέλος Σεπτέμβρη, άρα μη προσμένετε σε θαύματα. Βέβαια, θα σας ωθήσει με τις μαγικές τις, της ενέργειες, να φροντίσετε το σώμα σας, τη φυσική σας τη κατάσταση και να τακτοποιήσετε θέματα υγείας. Να κοιμάστε περισσότερο, γιατί προφανώς ο οργανισμός σας έχει εξαντληθεί απο τα διάφορα του καλοκαιριού που μας πέρασε! Καιρός να κάνετε μια ωραία κούρα ομορφιάς, γιατί ο έρωτας.. έρχεται ξαφνικά και από το πουθενά..!

Δίδυμος
Τι να σας πω; Πως έρχεται ένα νέο αμόρε;; Η Θεά σας βάζει σε περιπέτειες. Μια ύπαρξη εμφανίζεται στη ζωή σας, φλερτάρετε με όλο σας το είναι και ξεφεύγετε από τα γνωστά εντελώς! Να ασχοληθείτε με θέματα ομορφιάς, βέβαια να είστε συνετοί γιατί το extreme ναι μεν σας ταιριάζει, αλλά όχι πάντα. Γοητεύεται τα πλήθη με τη παρουσία σας, λαμπεροί όσο ποτέ, να ντύνεστε ωραία γιατί ποτέ δε ξέρετε πού και πώς θα σας βρει ο Έρωτας. Οι σοβαρά δεσμευμένοι, σκέφτεστε και το γάμο και τα παιδιά. Μια επιθυμία να διαιωνίσετε το είδος σας, θα είναι έντονη όλες τις ημέρες του Σεπτέμβρη.

Καρκίνος
Εσείς γλυκά μου μαζεύεστε στο σπιτάκι σας μετά από πολύ καιρό. Η επιθυμία να συναντήσετε τους συγγενείς σας, τους πολύ δικούς σας ανθρώπους θα είναι μεγάλη, συνεπώς ή θα ταξιδέψετε ή θα τους φιλοξενήσετε! Διαλέξτε και πάρτε. Πάντως είστε έτοιμοι να προσφέρετε την αγάπη σας, τα δώρα σας, τη συντροφιά σας, γιατί σήμερα είμαστε και αύριο δεν.. Ο Έρωτας; Μπα! Δεν έρχεται με τίποτα, όμως ποτέ δε ξέρετε τι μπορεί να συμβεί. Να είστε κοινωνικοί, να ανοίξετε το σπίτι σας και ας πάνε οι συγκεντρώσεις σύννεφο..

Λέων
Πόσο σας ταιριάζει η Θεά, δε το φαντάζεστε με τίποτα! Με πολύ καλή διάθεση θα είστε όλες τις ημέρες του Σεπτέμβρη! Νέες γνωριμίες προκύπτουν, πολύ φλερτ και βόλτες αμέτρητες! Να προσμένετε τα απρόβλεπτα τα μικρά τα ταξιδάκια, που θα σας φέρουν κοντά σε φίλους και νέες υπάρξεις φυσικά. Οι προσκλήσεις για νυχτοπερπατήματα θα είναι άπειρες, εντάξει δε χρειάζεται να γίνεται χίλια κομμάτια. Διαλέξτε το καλύτερο για τον εαυτό σας, όπως συνηθίζετε άλλωστε μια ζωή. Σας αποζητούν, είστε η ψυχή της παρέας και επιτέλους χαμογελάτε αληθινά..

Παρθένος
Ποιος έρωτας; Ποιο φλερτ; Εδώ κοτζάμ Αφροδίτη δε σας ταρακούνησε τόσο καιρό, σιγά μη συμβεί τώρα! Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά πάνε τα ροζ τα συννεφάκια, ότι νέα γνωριμία ήταν να προκύψει, πάει πέρασε και αυτό, αφού δε σας έκανε κανείς ή καμία για σύντροφο, μη ζητάτε και τα ρέστα τώρα.. Ο Σεπτέμβρης είναι ένας μήνας, που θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας ζητήματα και μόνο.. Δεν υπάρχει καμία θεραπεία για τη περίπτωσή σας!

Ζυγός
Μέσα στον έρωτα στις αγάπες και στα λουλούδια.. Το σύμπαν έρχεται σιγά-σιγά όλο κατά επάνω σας, προς το παρόν γλυκά-γλυκά, τσουπ έκανε ποδαρικό η Αφροδίτη! Ρομαντικοί, ευαίσθητοι, ερωτικοί, γοητευτικοί, από όλα τα καλά θα νιώσετε, θα πάθετε, αρκεί να αφεθείτε και εσείς ελεύθεροι στα μαγικά τα κόλπα της.. Το παρελθόν που σας βασάνιζε πάει έφυγε, στο καλό και να μη σας γράφει, καιρός για μια νέα σχέση, για μια πιο όμορφη και αγαπησιάρικη επαφή, με έναν άνθρωπο που σίγουρα σας βγάζει τη καλύτερη πλευρά του εαυτού σας. Εσείς που είστε μόνοι και έρημοι, όμως σας αρέσει ένα πρόσωπο, φροντίστε να το δείξετε με όλο σας το είναι. Το σύμπαν λέει πως δε θα χάσετε! Άνοιξη μέσα στο φθινόπωρο, μόνο για εσάς.. Τι άλλο θέλετε;

Σκορπιός
Καλέ, δεν υπάρχει αυτό που θα σας συμβεί! Έχω μείνει άναυδη, αλλά θα σας τα πω χαρτί και καλαμάρι. Για ένα μήνα θα κάνετε τρελή βουτιά μέσα στα σκοτάδια σας και τι σημαίνει αυτό; Η Θεά σας βάζει τιμωρία, θέλετε δε θέλετε. Λοιπόν, τέρμα τα φλερτ, τα πειράγματα και τα χαμόγελα, κλείνεστε στο καβούκι σας και περνάτε τον εαυτό σας από ένα test drive, για να δείτε πού θα καταλήξει η σχέση σας και αν πρέπει να χωρίσετε φυσικά! Καιρός ξανά για το τέλειο το ξεκαθάρισμα, σε όλες τις σχέσεις σας. Ο έρωτας σας μπλοκάρει κανονικά, συνεπώς, αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να σκεφτείτε στα σοβαρά, ποιοι είναι οι άνθρωποι που πραγματικά αξίζουν να είναι δίπλα σας! Όποιος δε σας κάνει, όποιος σας πληγώνει, όποιος βάζει εμπόδια στα όνειρά σας και στο μέλλον σας, θα πρέπει να φύγει από τη ζωή σας. Κάντε τη καρδιά σας πέτρα και ανοίξτε νέους δρόμους..

Τοξότης
Η Θεά λοιπόν, θα γεμίσει το σπίτι σας με κόσμο! Θα δείτε τους φίλους σας, που είχατε χαθεί όλο το καλοκαίρι, τα νέα, τα χαμόγελα και οι στιγμές της ξεγνοιασιάς, επανέρχονται για τα καλά. Ωραίο το σπίτι, αλλά φροντίστε να βγαίνετε πιο συχνά έξω, με τις παρέες σας, να αλλάζετε παραστάσεις και εσείς οι μοναχικοί μπας και χτυπήστε κανένα κελεπούρι. Ως δια μαγείας σας ταιριάζει το γεγονός, γιατί σας μεταμορφώνει σε πιο ανάλαφρες υπάρξεις. Αν είστε μόνοι, να πάτε να γραφτείτε σε ένα γυμναστήριο, σε μια σχολή χορού, σε μια τέτοια δραστηριότητα τέλος πάντων, για να γνωρίσετε νέο κόσμο, μπας και έρθουν και εκείνα τα καλύτερα!

Αιγόκερως
Καμία σχέση με αγάπες και έρωτες. Η Θεά δίνει αλλού τα μαγικά λουλούδια της, εσάς σας κάνει ένα παθιασμένο εργασιομανή. Ναι καλά διαβάσατε. Θα τα δώσετε όλα στον επαγγελματικό το τομέα, θα γίνετε οι καλύτεροι και θα αποκτήσετε όσο ονειρεύεστε σύντομα. Έτσι λέει το σύμπαν, αυτά σας μεταφέρω και εγώ. Συνεπώς, γάντι η φάση, παλέψτε για μια προαγωγή, για την άνοδο, για τα όνειρά σας και ότι προκύψει. Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που σας θαυμάζουν και σας στηρίζουν και θα σας το δείξουν αυτό. Να είστε συνεργάσιμοι πάνω από όλα, χαμογελαστοί και πρόθυμοι.

Υδροχόος
Φτιάχνετε βαλίτσα και δρόμο. Η επιθυμία ενός μακρινού ταξιδιού θα είναι μεγάλη και θα το τολμήσετε γιατί η εμπειρία θα είναι ανεπανάληπτη. Μπορεί να πάτε σε ένα τροπικό μέρος, σε ένα τόπο πολύ διαφορετικό, δε ξέρω αν θα επιλέξετε το βουδισμό, ή ένα ξεμάτιασμα από μια πρωτόγονη φυλή, πάντως με την επιστροφή σας θα είστε άλλοι άνθρωποι. Αν έχετε ένα ψώνιο ή ένα χάρισμα, θα φροντίστε να γίνετε καλύτεροι και να βρεθείτε πολλά βήματα μπροστά από όλους τους άλλους. Μια τρελή ιδέα φταίει για όλα, συνεπώς μη το σκέφτεστε. Και με ανάδρομο Ερμή, τίποτα δε σας σταματά! Τα εμπόδια τα πηδάτε κανονικά! Επίσης πού είναι ο έρωτας;;; οεο;;;

Ιχθύς
Καλά συγκλονίζομαι! Αρκετοί από εσάς θα κάνετε μια νέα γνωριμία και θα νιώσετε πολύ περίεργα. Η Θεά στο Ζυγό σας ταιριάζει πολύ, σας κάνει πολύ γοητευτικούς και ερωτικούς και έτσι ένα ξεσήκωμα θα το νιώσετε κάποια στιγμή. Οι ελεύθεροι της παρέας, καλά να περάσετε. Οι δεσμευμένοι, το νου σας, γιατί πού πάτε να μπλέξετε; Γεμίζει η τσέπη σας από λεφτά. Έτσι ξαφνικά. Από κάπου θα έρθουν. Σας το εύχομαι ολόψυχα. Πολύ τύχη στη ζωή σας, μια μεγάλη χαρά θα πάρετε, μπορεί και δυο και τρεις.. Επαγγελματικά δώστε τα όλα, ερωτικά όμως το νου σας..

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos