Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 27/09/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια πολύ δυνατή ημέρα, μόλις μας ξημέρωσε, γιατί ο Άρης, ο Θεός εκείνος ο πολεμοχαρής, κάνει επίσκεψη στον Αιγόκερω. Τι σημαίνει αυτό;
Ο Αιγόκερως όπως γνωρίζετε είναι ένα πολύ παράξενο ζώδιο. Ζει για να δουλεύει, να πετυχαίνει στόχους και να βγάζει λεφτά! Ο έρωτας έρχεται πολύ δεύτερος, αφού η ουσία της ζωής είναι άλλη! Συνεπώς, όλο αυτό γίνεται πιο έντονο με τον Άρη παρέα!



Και κάπως έτσι, σχεδόν όλα τα ζώδια, θα αποκτήσουμε μια δύναμη, μια ενέργεια, μια θέληση, να δουλέψουμε περισσότερο, ο καθένας στο τομέα του και κάτι επιτέλους να βγει από αυτό!

Ως συνήθως τα Κριαράκια παθαίνετε μια παράκρουση, γιατί δε τους χωνεύετε τους Αιγόκερους.. με τίποτα! Σας αναστατώνουν με έναν ανεξήγητο τρόπο..

Καλή επιτυχία σε όλους!

φιλάκια..


Κριός
Γλυκά μου τι να πω, ο Άρης σας τα κάνει κάπως μαντάρα, κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα. Οτιδήποτε και αν συμβεί, κρατήστε το στόμα σας κλειστό και αποφύγετε τις εντάσεις με τους συναδέλφους ή το αφεντικό σας!

Ταύρος
Μια πολύ δυναμική ημέρα σας ξημέρωσε! Ο Άρης σας μεταμορφώνει, σας κάνει ισχυρούς και το διάστημα αυτό, μπορείτε να τα δώσετε όλα στους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Αλλάξτε τακτική, αποφασίστε και ρισκάρετε!

Δίδυμος
Τα θέλετε όλα εδώ και τώρα! Ο Άρης διώχνει τις αναστολές σας, την αναβλητικότητα και σας κάνει πολύ επιτακτικούς! Ναι μεν ο έρωτας, ναι μεν και το χρήμα. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας, πάρτε τις αποφάσεις σας!

Καρκίνος
Ετοιμαστείτε για μάχη και στον έρωτα και στη δουλειά! Ο Άρης σας αποκαλύπτει κρυφούς εχθρούς και ξαφνικά μπορεί να χάσετε τη γη κάτω από τα πόδια σας. Χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση. Προστατέψτε τα συμφέροντά σας!

Λέων
Από εδώ και πέρα έχει σκληρή δουλειά. Ξεχάστε τα ωράρια, γιατί αν θέλετε εκείνη την αύξηση τόσο, το διάστημα αυτό, ο Άρης θα σας δώσει την ευκαιρία, να το παλέψετε και να βγείτε νικητές. Θα ξεκουραστείτε αργότερα, μη το σκέφτεστε!

Παρθένος
Ερωτικό πολύ το διάστημα αυτό, ο Άρης θα σας παρασύρει με το άρμα του! Γνωριμία από το χώρο της δουλειάς; Από εκεί που συχνάζετε; Πάντως τα κοινά ενδιαφέροντα θα σας συναρπάσουν. Επιτυχίες επαγγελματικές.. έρχονται!

Ζυγός
Πολλές σκοτούρες σας φέρνει ο Άρης στο μυαλό. Ξαφνικά, θέματα περιουσιακά, που έχουν να κάνουν με την οικογένειά σας, θα σας στρεσάρουν πολύ! Ωραίο το οικόπεδο, αλλά τα έξοδα πολλά! Είπαμε, ένα ταξίδι έχει προτεραιότητα..

Σκορπιός
Ως δια μαγείας, μπαίνετε στη μάχη ξανά! Ο Άρης σας ξεσηκώνει για μια νέα ιδέα, μια νέα δουλειά, έχετε στόχο και πρέπει να τον πραγματοποιήσετε. Οι καλές δημόσιες σχέσεις, είναι το μυστικό. Μοιράστε χαμόγελα και διαπεραστικά βλέμματα.

Τοξότης
Το χρήμα ξαφνικά θα σας γίνει μεγάλη σκοτούρα. Ο Άρης σας μαλώνει, σας βάζει κάτω, πρέπει να κάνετε καλύτερο κουμάντο. Θέλετε, δε θέλετε λοιπόν, τις μέρες αυτές θα τρέξετε, θα αγχωθείτε, θα αναρωτηθείτε, πού πήγαν τα λεφτά;;;

Αιγόκερως
Ο Άρης στο ζώδιό σας! Υπάρχει πιο τέλειο από αυτό; Πιο δυνατοί από ποτέ, μπορείτε να αντιμετωπίσετε το οτιδήποτε. Είτε στον έρωτα, είτε στη δουλειά! Βάλτε στόχους και παλέψτε το με όλο σας το είναι. Η επιτυχία είναι δική σας!

Υδροχόος
Κανείς δε γνωρίζει το τι πραγματικά κάνετε! Ο Άρης θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε ένα έργο. Επαγγελματικοί οι στόχοι, τίποτα δεν είναι φανερό, η αγωνία σας σκοτώνει. Ο ύπνος είναι απαραίτητος σε όλες τις περιπτώσεις!

Ιχθύς
Πλέετε σε πελάτη ευτυχίας! Ο Άρης πραγματοποιεί τα όνειρά σας, κυρίως σε επαγγελματικά θέματα. Αρκεί φυσικά να το ψάχνετε! Όμορφες αλλαγές έρχονται, όπως επίσης και το χρήμα, που τόσο επιμένει! Κάντε σχέδια για το μέλλον!

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos