Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα 06/09/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καιρό τώρα αποζητάω μια καλοκαιρινή βροχούλα, έτσι ένα μπουρίνι ξαφνικό, γιατί μου αρέσει η μυρωδιά της φύσης..
Το χώμα, τα δέντρα, τα λουλούδια, ανασαίνουν και εμείς μαζί τους.. Ε λοιπόν σήμερα νομίζω θα δροσιστούμε μετά από πολύ καιρό. Αγωνιώ.. 






Αστρολογικά τώρα η μέρα είναι κάπως ζαβή. Ο καθένας στο κόσμο του, στη φάση του, θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του και η κατάληξη άγνωστη. Το κυνήγι και ο στόχος είναι το ζητούμενο και όλοι πάνω κάτω έχουμε από αυτά τα δυο, συνεπώς, μπαίνουμε στη μάχη δυνατά και ότι προκύψει.
Με ανάδρομο Ερμή φυσικά, τα εμπόδια είναι αρκετά, όμως έχουν πολλά να μας πουν. Η προσπάθεια μετράει.. πάνω από όλα!

φιλάκια..


Κριός
Σήμερα χρυσά μου να πάτε στο γιατρό να κάνετε διάφορες εξετάσεις. Μια χαρά είστε, αλλά προκειμένου να σας φύγουν εκείνες οι σκέψεις οι βασανιστικές, καλύτερα να σας το επιβεβαιώσει και ένας ειδικός! Ένα μπράβο μπορεί να ακούσετε στη δουλειά σας, αφού είστε οι καλύτεροι, όλοι το γνωρίζουν αυτό, απλά έφτασε ο καιρός να το ακούσετε ή να σας το δείξουν.. Να το αποζητήσετε αν χρειαστεί..

Ταύρος
Κάτι σας έχει καρφωθεί στον εγκέφαλο, μια επιθυμία; Ένα όνειρο; Πάντως είστε ανήσυχοι πολύ και αυτό σας κάνει περισσότερο δραστήριους από ποτέ. Κυνηγήστε, διεκδικήστε, αυτό που θέλετε, με τίμιο τρόπο πάντα και δε ξέρετε τι μπορεί να συμβεί.. Σήμερα, αύριο, για τόσο άμεσα λέμε. Να πατάτε μόνο και με τα δυο πόδια στη γη, να μην είστε υπερβολικοί, να δεχτείτε ακόμα και ένα μικρό συμβιβασμό, προκειμένου να ικανοποιηθείτε στο τέλος!

Δίδυμος
Και βέβαια μετά τη θεατρική παράσταση που στήσατε με πρωταγωνιστή τον εαυτό σας, σήμερα θα εμφανισθούν τα πρώτα τα θύματα και θα σας δώσουν ότι σας λείπει προκειμένου να είστε ήρεμοι και χαμογελαστοί. Μυρίζομαι πως χρήμα θα σας δώσουν, γιατί μόνο με αυτό φτιάχνεστε πραγματικά, για αυτό δεχτείτε το με ύφος, μη σας καταλάβουν κιόλας. Η αλήθεια είναι πως μια βοήθεια θα σας τη προσφέρουν..

Καρκίνος
Γλυκά μου σήμερα θα νιαουρίσετε όσο ποτέ. Με πολύ καλή διάθεση ξεκινάτε την ημέρα σας, μπορεί να είστε και εντελώς ζεν, οτιδήποτε και αν προκύψει, θα το αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και δίχως υπερβολές συναισθηματικές. Μπορεί δίπλα σας να γίνεται μάχη κανονική, όμως εσείς δε θα δώσετε καμία σημασία, δε θα προσφέρετε πουθενά βοήθεια και όταν σας μαλώσουν, θα βρείτε τον τρόπο.. να σας ξε μαλώσουν.. Μαλαγανιές.. πω πω πω..!

Λέων
Κάτι ψάχνετε για να βρείτε, δε το ξέρει κανείς αυτό και ετοιμάζεστε για μια θεαματική παράσταση. Μια χαρά και δυο τρομάρες είστε, κανείς δε θα σας χαλάσει το κέφι. Δε ξέρω αν ο ρόλος σας θα είναι κατασκοπευτικός. Είναι πάνω σε ένα ερωτικό ζήτημα; Σε ένα επαγγελματικό; Πάντως θα το δουλέψετε το πράγμα, γιατί είναι καιρός να λάβετε συγκεκριμένες απαντήσεις. Μη λέτε πουθενά τίποτα αλλά να είστε έτοιμοι για όλα. Μπορεί κάτι να σας ενοχλήσει στη πορεία..

Παρθένος
Πολύ τυχερή η μέρα σας, από όλες τις απόψεις. Να ασχοληθείτε με ότι σας αρέσει, να πεισμώσετε, ας ζοριστείτε κιόλας, προκειμένου να πετύχετε ένα στόχο που έχετε. Το ζητούμενο είναι να σας θαυμάσουν στο τέλος, γιατί τελικά έχετε και εσείς το ψώνιο σας.. και να ήταν μόνο ένα.. Ότι εμπόδιο και αν προκύψει, να το αντιμετωπίσετε άμεσα και εκεί που οι άλλοι σταματούν, εκεί εσείς μπαίνετε μπροστά για να βαίνουν όλα καλώς.

Ζυγός
Νιώθετε πολύ καλά με τον εαυτό σας και είστε πιο σίγουροι από ποτέ! Οτιδήποτε βάλετε στο μυαλό σας, με οτιδήποτε και αν ασχοληθείτε, θα το κάνετε τόσο τέλειο, που κανείς δε θα έχει να πει κουβέντα. Σας θαυμάζουν για το πείσμα σας, το δυναμισμό σας και την αποφασιστικότητα που έχετε, πάνω σε θέματα επαγγελματικά. Το αν δε σας το δείχνουν είναι ένα άλλο κεφάλαιο, πολύ ξεχωριστό. Μιλήστε με τα βλέμματα, λένε περισσότερα!

Σκορπιός
Μετά από όλο αυτό το κακό που σας βρήκε έτσι ξαφνικά, σήμερα θα έρθουν και τα ευχάριστα τα μαντάτα. Μια νέα πρόταση επαγγελματική, θα σας ξεσηκώσει πολύ και θα χαμογελάσετε ξανά! Μη κάνετε το λάθος σήμερα και κλειστείτε μέσα στο σπίτι και δε σηκώνετε τα τηλέφωνα. Ανοίξτε τα παράθυρα να μπει το φως, βάλτε μουσικούλα, αράξτε που λένε χαρωπά και ας είναι Τρίτη, δε πειράζει και δε ξέρετε ποτέ.. Προκαλέστε τη θετική την ενέργεια και διώξτε μακριά τα σκοτάδια!

Τοξότης
Ξαφνικά μπορεί να σας έχουν φορτώσει με αμέτρητες υποχρεώσεις και να μη ξέρετε με τι να πρώτο ασχοληθείτε. Να βάλετε προτεραιότητες και να μη βιάζεστε. Δε πάνε να σκούζουν πάνω από το κεφάλι σας, εσείς στο κόσμο σας. Γιατί πρέπει να είστε και σίγουροι. Ξέρετε πολύ καλά το τι θέλετε, αλλά χρειάζεστε λίγο χρόνο για να οργανώσετε τις σκέψεις σας και να προχωρήσετε αναλόγως. Από κέφια όχι και τόσα πολλά.. Φυσάτε και ξεφυσάτε..!

Αιγόκερως
Μέρα πολύ δυνατή, μάχιμη, ανεξάρτητη, δε ξέρω τι εννοεί ο ποιητής. Οτιδήποτε και αν προκύψει, δε θα το βάλετε κάτω με τίποτα, θα το αντιμετωπίσετε άμεσα, γιατί δεν υπάρχει η πολυτέλεια της καθυστέρησης ή του λάθους. Σίγουρα θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος, εκτός ρότας, γιατί οι προκλήσεις είναι πολλές και πρέπει να δείξτε το πόσο ικανοί είστε. Μια από τις αγαπημένες σας ημέρες, άσχετα αν γκρινιάξετε λίγο παραπάνω.. Αξίζει το κόπο..

Υδροχόος
Πραγματικά απορώ αν απολαύσατε το φετινό το καλοκαίρι. Αν αράξατε πουθενά το κορμί σας έτσι για μερικές ημέρες. Δε το νομίζω φυσικά, γιατί και έτσι να έγινε το δαιμόνιο το μυαλό σας, μόνο τη δουλειά σκέφτεται, το χρήμα και τις επόμενες τις κινήσεις σας. Ε λοιπόν, σήμερα θα σας προκαλέσουν και εσείς θα αρρωστήσετε ευχάριστα. Σας αρέσουν τα παιχνίδια, τύπου ποιος είναι ο καλύτερος και κάπως έτσι η μέρα σας θα είναι παιχνιδιάρικη.. κυρίως για επαγγελματικά θέματα! Η αδρεναλίνη στα ύψη..

Ιχθύς
Μέσα στη τρέλα σας βρίσκω, δε ξέρω αν σας έχει πιάσει η μανία τύπου, μια ζωή την έχουμε και τα σχετικά. Κάτι βάζετε στο μυαλό σας, θα είναι ένα extreme sport; Θα είναι ένα νέο επαγγελματικό βήμα; Θα πάτε στην αγορά και θα ψωνίσετε τα πάντα; Και μετά θα μείνετε άφραγκοι; Ότι να είναι η μέρα σας, ευτυχώς είστε μια χαρά ψυχολογικά, χαμογελάτε κιόλας, τώρα για το μάτι ναι είναι του τρελού. Ασυγκράτητοι γεμάτοι από πάθος..


magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos