Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα 13/09/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Διανύουμε φοβερές ημέρες αστρολογικά, πιστεύω να το έχετε καταλάβει αυτό. Από σήμερα ξεκινάει
να μας πιάνει και το φεγγάρι. Τρεις μέρες πριν και τρεις μετά! Ποτέ δε το ξεχνώ! Άρα η επιρροή όσο περνάει η ώρα θα είναι πολύ μαγική, έντονη και ναι οι ευαισθησίες μας θα ξεκινήσουν το χορό..





Ο Ήλιος με τον Άρη τσακώνονται επίσης που σημαίνει πως η μέρα μας δε θα είναι καθόλου χαλαρή.. Εντάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο κυρίως, τσακωμοί, λόγια πικρόχολα και η ίντριγκα καλά κρατεί!

Θα πρότεινα λοιπόν, ο καθένας να κοιτάξει τη δουλειά του. Και αν προκύψει το κουλό.. να το αφήσετε να σας προσπεράσει. Όποιος μπερδευτεί γενικώς, δε θα ξεμπλέξει ούτε αύριο!

φιλάκια


Κριός
Η αλήθεια είναι πως δεν είστε καθόλου καλά τις μέρες αυτές. Να κάνετε υπομονή γιατί μετά τις 16 θα συνέλθετε! Με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα ασχολείστε, σας πιάνει ένας πανικός, οι εκκρεμότητες αμέτρητες και εσείς φρακαρισμένοι μέχρι εκεί που δε πάει. Βαθιές ανάσες να πάρετε, κάντε και μερικές σβούρες, σημειώστε σε ένα χαρτί τα πιο σημαντικά και ξεκινήστε από εκεί. Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, αντιθέτως η ένταση που νιώθετε μέσα σας, σας κάνει υπερβολικούς!

Ταύρος
Τι μπορεί να συμβεί σήμερα; Κάτι κουλό μυρίζομαι, αφού θα προκύψει το γεγονός και εσείς θα πρέπει να πληρώσετε το λογαριασμό. Βάζετε το χέρι βαθιά μέσα στη τσέπη, με τα χίλια ζόρια. Κάποια ψυχή, προφανώς σας εκμεταλλεύεται, ξέρει πως ότι και να γίνει έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, προκειμένου να έχετε το μυαλό σας ήσυχο! Και ας μην αφορούν καν εσάς τους ίδιους. Και εντάξει επειδή δεν είστε τράπεζα, πείτε ένα όχι και ας γίνει πανικός!

Δίδυμος
Είναι από εκείνες τις ημέρες που θα σας σηκωθεί η τρίχα κάγκελο, θα σκοτεινιάσει το προσωπάκι σας και θα κάνετε μεγάλο σαματά! Είναι το σύμπαν τέτοιο που παίζει με τα νεύρα σας και το ψυχικό σας τον κόσμο. Τι να σας πω να πάρετε τα βουνά; Να χαπακωθείτε; Πάντως σκέφτεστε διάφορα τον καιρό αυτόν, που αφορούν μόνο το άτομο σας και ένα εγωιστικό ξέσπασμα θα προκύψει, έτσι γιατί πνίγεστε. Καλύτερα να μην ανακοινώσετε τίποτα ακόμα, ούτε χωρίζουμε, ούτε παραιτούμαι, ούτε αλλάζω σπίτι. Φρόνιμα..

Καρκίνος
Ο ανάδρομος Ερμής σήμερα στα φόρτε του και ίσως και πάνω από το κεφάλι σας. Συνεπώς ζόρικη η μέρα σας πολύ, αφού άλλα θα λέτε, άλλα θα καταλαβαίνουν και η παρεξήγηση στο φουλ! Θολωμένο το μυαλό σας, νιώθετε και μια ζαλάδα, γιατί τρέχετε και δε φτάνετε με τίποτα! Για να είστε σίγουροι κυρίως σε θέματα εργασιακά, ζητήστε να σας το κάνουν γραπτώς, για να αποφύγετε κάθε λανθασμένη κίνηση. Στον ερωτικό το τομέα, παίζει να κλείστε ραντεβού και να πάτε αλλού εσείς και αλλού το πρόσωπο. Τραγική η μέρα σας!

Λέων
Σκέφτεστε να κάνετε μια μεγάλη αγορά; Τα χρήματα σίγουρα δε τα έχετε, όμως έχετε κούτελο σωστά; Πάνε οι εποχές αυτές, για αυτό να τρέξετε να βρείτε ένα αξιόλογο άτομο, να μπει μπροστά για εσάς, προκειμένου να προχωρήσετε στο επόμενο το στάδιο! Πολλά εμπόδια προκύπτουν, με ανάδρομο Ερμή πού πάτε; Καλύτερα να οργανώσετε καλά τη κάθε σας κίνηση και από τα τέλη του μήνα και μετά, να ξεκινήσετε να κάνετε τις ανάλογες τις ενέργειες. Θα γίνει το δικό σας ο κόσμος να χαλάσει!

Παρθένος
Τι έγινε; Τσακώνεστε τις μέρες αυτές με όλο τον κόσμο; Σας φταίνε τα πάντα όλα; Είναι τρελό το σύμπαν και σίγουρα παίζει με τα νεύρα σας, πάρτε το χαμπάρι για να τη δείτε αλλιώς τη δουλειά. Βέβαια κάποιοι θα σας πατήσουν το κάλλο και θα ανοίξετε το στοματάκι σας και ο πανικός ο ίδιος! Ξεσπάτε, γιατί δεν αντέχετε ανοησίες και παιδιαρίσματα. Κυρίως στον επαγγελματικό το τομέα, ανακατεύονται στα πόδια σας, κάνουν λάθη και εσείς δε το αντέχετε αυτό με τίποτα! Ψυχραιμία ο στόχος έχει σημασία!

Ζυγός
 Μέρα μυστήρια πολύ για εσάς. Θα σας προκαλέσουν και εσείς θα τρελαθείτε κανονικά! Προσέξτε μόνο μη σας ξεφύγουν κουβέντες, γιατί υπάρχουν πράγματα που μόνο εσείς γνωρίζετε. Τον άσο στο μανίκι μη τον χρησιμοποιήσετε ακόμα, γιατί ο σκοπός της μέρας είναι ύπουλος πολύ.. Πάει να σας ξεγελάσει. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί τις μέρες αυτές, γιατί γεμίζει και το φεγγάρι, θα χρειαστεί να είστε ψύχραιμοι πολύ, προκειμένου να πετύχετε το στόχο σας! Σας βασανίζει ένα μεγάλο αντίο!

Σκορπιός
Το ότι δεν είστε καλά ψυχολογικά, το λέω, το φωνάζω, να το ξέρετε! Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι μέσα στη ζωή σας, που με τον έναν ή τον άλλο τον τρόπο, τους διώξατε! Η καχυποψία σας τα φταίει όλα, γιατί κάνετε το λάθος και τους βάζετε όλους στον ίδιο το κουβά. Ε λοιπόν σήμερα θα σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας και θα ασχοληθείτε με κάποια ψυχή, που προφανώς έχετε πληγώσει άδικα. Να είστε αληθινοί!

Τοξότης
Δε ξέρω αν θα σας τσιμπήσει μύγα τσε-τσε, πάντως στη δουλειά σας σήμερα θα συμβούν τα απίστευτα. Με κάποιο άτομο παίζει να μαλώσετε και αυτό να πάρει τρελές διαστάσεις και ξαφνικά να βρεθείτε να απολογείστε για το τίποτα! Μπορεί κάποιος να σας έχει βάλει στο μάτι και να θέλει να σας εξολοθρεύσει. Να είστε πονηροί τις μέρες αυτές και να μη δίνετε σημασία στις κινήσεις των άλλων. Σκεφτείτε πώς θα το αντιμετωπίσετε το θέμα αυτό με λογική και ήθος! Να σκυλιάσουν ακόμα περισσότερο!

Αιγόκερως
Υπάρχουν κάποια θέματα που δε τα γνωρίζετε και τόσο καλά. Ή λείπουν διάφορα στοιχεία συνεπώς, δε μπορείτε να έχετε ολοκληρωμένη άποψη. Μέρα λοιπόν, που θα πρέπει να κάνετε μια μικρή έρευνα, μερικές ερωτήσεις παραπάνω, να το ψάξετε που λέμε, για να είστε σίγουροι. Μη βαριέστε γιατί μπορεί αυτό να σας μπλέξει και να εκτεθείτε. Από την άλλη δε σας αρέσει να σας βρίσκουν μη διαβασμένους, αλλά να ξέρετε ο εγωισμός κάνει κακό. Αφήστε κάποιον άλλον να κάνει το δάσκαλο σήμερα!

Υδροχόος
Παράξενη η μέρα σας, σήμερα μπορεί να βάλετε τους ανθρώπους σας στη σειρά, σα στρατιωτάκια και να τους κάνετε ένα μεγάλο μάθημα! Η αλήθεια είναι πως έχετε βαρεθεί τα μεγάλα τα λόγια, θέλετε πράξεις από εδώ και πέρα και άμεσα κιόλας! Δίκιο έχετε ως συνήθως, όμως μήπως η δική σας η αναβλητικότητα είναι η αιτία που οι άλλοι δε μπορούν να αποφασίσουν στο πώς να πράξουν; Το αν εσείς τρώτε διάφορα φλας κατά διαστήματα, δε σημαίνει πως τα τρώνε και οι άλλοι.

Ιχθύς
Διάφορα αλλαγές προκύπτουν που σημαίνει πως το πρόγραμμά σας θα έρθει τούμπα και θα εκνευριστείτε απίστευτα πολύ! Φταίνε οι άνθρωποί σας που δε συνεννοούνται με εσάς; Φταίνε οι συνάδελφοί σας που δε νοιάζονται όσο εσείς; Πάντως γκρίνια, πολύ γκρίνια και αυτό θα το προκαλέσετε και εσείς και οι άλλοι! Ακούστε τι έχουν να σας πουν, μπορεί κάπου να το έχετε χάσει. Πείτε όμως αυτά που πρέπει, γιατί αυτό είναι το δίκαιο. Μη ρίχνετε ευθύνες από εδώ και εκεί, φταίτε σίγουρα!

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos