Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Τα Ζώδια των ημερών μέχρι τις 27/09/2016 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα στην αγαπημένη μου τη παρείτσα! Δε ξέρω για εσάς, αλλά από τότε που μπήκε ο Δίας στο Ζυγό, μόνο τύχη και
εύνοια δεν έχει φέρει! Είτε ανήκουμε στο ζώδιο, είτε όχι! Ό χαμός, η απίστευτη νευρικότητα και πολλές αναποδιές.. Γιατί πάει και ο ανάδρομος ο Ερμής. Μας τελείωσε και μας αποτελείωσε και ακόμα κάτι κάνει, αλλά τέλος.. βράδιασε.. και αντίο!



Το σύμπαν λέει πως το σκηνικό αλλάζει, πως έρχονται καλύτερες ημέρες, μας τα λέει πολύ χαρωπά, για αυτό και εγώ, δίχως να είμαι μεθυσμένη φυσικά, σας τα γράφω κάπως έτσι..

Βέβαια.. δε ξέρω.. σκέφτομαι.. άρες μάρες κουκουνάρες!

καλό σας βράδυ!


Κριός
Τις μέρες αυτές δίνεις μεγάλη βάση στη δουλειά σου! Είναι το πλανητικό σκηνικό τέτοιο, που δε σε αφήνει να ενδιαφερθείς για κάτι άλλο! Προσπάθησε στις 24 και 25 να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Ανανεώνεσαι από τις 26 και μετά με τις αποφάσεις που παίρνεις. Βελτίωσε τις σχέσεις σου!
Επαγγελματικά: Εξαφανίζονται τα εμπόδια ως δια μαγείας μέχρι και τις 23. Αλλαγές αποζητάς στις 26, εντάσεις προκύπτουν στις 27. Σεβάσου και τη γνώμη των άλλων!


Ταύρος
Μπαίνουν νέοι άνθρωποι μέσα στη ζωή σου, που θα σε βοηθήσουν να εκπληρώσεις διάφορες επιθυμίες σου. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό στις 23, ίσως φέρει και έναν νέο έρωτα. Δες τους φίλους σου στις 24 και ξεκουράσου στις 25. Ο Άρης στις 27 σε κάνει επαναστάτρια! Αποδέξου το διαφορετικό!
Επαγγελματικά: Να τα δώσεις όλα στις 22 και να κλείσεις όλες τις εκκρεμότητές σου. Αλλαγές έρχονται στις 26, τις αποζήτησες, τώρα έχει σκληρή δουλειά.

Δίδυμος
Να ξέρεις πως κάθε μέρα που περνάει θα είναι καλύτερη από την άλλη. Επιτέλους συνεννοείσαι με τους ανθρώπους σου, μέχρι και τις 23 φτιάχνει το κλίμα, βγαίνεις έξω διασκεδάζεις, ερωτοτροπείς επίσης. Να πας ένα μικρό ταξιδάκι στις 25. Ξεκαθαρίζει το ερωτικό τοπίο στις 27.
Επαγγελματικά: Ιδανικές ημέρες για να προβείς σε συζητήσεις είναι στις 23 και 24. Μη λες τα μυστικά σου και προσπάθησε να πετύχεις το στόχο σου! Ψάξε για δουλειά!

Καρκίνος
Επιτέλους βρίσκεις τον εαυτό σου ξανά! Αφιερώνεις χρόνο στο σπίτι σου, στο σύντροφό σου, λύνονται οι παρεξηγήσεις και ηρεμείς! Στις 23 ο έρωτας σε ξυπνά και ζεις στιγμές πάθους. Προσπάθησε μέχρι και τις 25 να ξεκουραστείς. Μήπως κάποια γλυκό κοιτάει το σύντροφό σου; Επαγγελματικά: Μια νέα συνεργασία προκύπτει στις 26. Ο Άρης όμως στις 27 σου θυμίζει πως πρέπει να είσαι μάχιμη και πονηρή. Αντιμετώπισε τον ανταγωνισμό!

Λέων
Η προσοχή σου είναι στραμμένη στη δουλειά και στο χρήμα! Τα εμπόδια συνεχίζουν ακάθεκτα. Παρόλα αυτά, εσύ στις 23 φροντίζεις να μη λείψει τίποτα από το σπίτι σου. Άγχος πολύ στις 24. Στις 25 όμως τα βρίσκεις με τον εαυτό σου. Μη κάνεις περιττά έξοδα!
Επαγγελματικά: Σκέφτεσαι πολύ να αλλάξεις δουλειά. Όπου και αν βρίσκεσαι όμως, τα δίνεις όλα, το πολεμάς, έχεις στόχο. Οι γνωριμίες που έχεις θα σε βοηθήσουν να ορθοποδήσεις.

Παρθένος
Ένας έρωτας μπαίνει στη ζωή σου από τις 23 και μετά! Η Αφροδίτη στο Σκορπιό θα κάνει τα μαγικά της. Κάνε ότι σου αρέσει στις 24 και 25, προσπάθησε να είσαι ήρεμη και μη δίνεις σημασία στα λόγια των άλλων. Ο Άρης στις 27 σε κάνει πολύ δυναμική και σέξι. Πες ναι στις νέες γνωριμίες! Επαγγελματικά: Συνεργάσου ομαλά, άκουσε τι έχουν να σου πουν μέχρι και τις 22. Στις 26 φρόντισε να εντυπωσιάσεις με τις πράξεις σου. Η επιτυχία είναι όλη δική σου στις 27.

Ζυγός
Από τη μια ηρεμείς από διάφορα που σε απασχολούσαν, από την άλλη όμως τα γεγονότα σε πιέζουν. Σε προκαλούν στις 24 και δυσανασχετείς. Στις 25 μείνε μόνη και ξεκουράσου. Ζόρικες μέρες στις 26 και 27, εντάσεις προκύπτουν και προσπαθείς να έχεις το τελευταίο λόγο εσύ! Πρόσεξε τις σχέσεις σου!
Επαγγελματικά: Οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν. Κοιτάς το συμφέρον σου και στις 23 το δείχνεις με άγαρμπο τρόπο. Περιουσιακά θέματα αποζητούν τη λύση τους.

Σκορπιός
Τα νέα; Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 23 και μετά! Νέες γνωριμίες προκύπτουν και ερωτικές αλλά και χρήσιμες πολύ για το μέλλον σου. Βγες έξω, διασκέδασε, στις 24 και 25, όμως να είσαι σοβαρή και μετρημένη. Να τρως σωστά!
Επαγγελματικά: Νέες ευκαιρίες προκύπτουν. Οι καλές δημόσιες σχέσεις είναι αυτές που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου. Τυχερές ημέρες στις 26 και 27. Ο χαρακτήρας σου εντυπωσιάζει και τραβάς τα βλέμματα!

Τοξότης
Η Αφροδίτη στο Σκορπιό στις 23 σε μπλέκει πάλι ερωτικά! Πας εκεί που δε πρέπει, ασχολείσαι με το απαγορευμένο. Μια απογοήτευση στις 24 σε προσγειώνει κάπως ανώμαλα. Προσπάθησε να χαλαρώσεις στις 25. Οργάνωσε τα οικονομικά σου!
Επαγγελματικά: Ψάξε για δουλειά! Μια γνωριμία σε βοηθά να βρεις κάτι καλό! Τυχερή ημέρα στις 22! Μπορεί να κάνεις κάτι επιπλέον στις 26. Επιδίωξε περισσότερα χρήματα!

Αιγόκερως
Τις μέρες αυτές να δεχθείς τις προτάσεις για έξω. Νέες γνωριμίες προκύπτουν, είτε ερωτικές, είτε φιλικές. Μπερδεμένη θα είσαι στις 24 και 25, όμως γνωρίζεις πολύ καλά το τι πρέπει να κάνεις. Αλλαγές ευχάριστες προκύπτουν στις 26. Δείξε τη δύναμή σου!
Επαγγελματικά: Μια ευκαιρία προκύπτει για να βγάλεις παραπάνω χρήματα στις 22. Ο Άρης στο ζώδιό σου στις 27 σε κάνει μάχιμη και αξεπέραστη! Καιρός να ρισκάρεις ξανά!


Υδροχόος
Προσπάθησε στις 24 και 25 να ασχοληθείς με τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει στην άκρη και είναι πλέον βουνό. Μη κάνεις του κεφαλιού σου, ρώτα πριν. Στις 26 ξεφορτώσου ότι σε βαραίνει. Δούλεψε με ψυχή και σώμα!
Επαγγελματικά: Άνοδος, σε όλα τα επίπεδα! Δική σου είναι η επιτυχία εξολοκλήρου. Νέες εμπειρίες αποζητάς, νέες περιπέτειες. Μέχρι και τις 23 βλέπεις φως και το χρήμα έρχεται!

Ιχθύς
Κάτι πολύ ευχάριστο συμβαίνει στις 23 και ξαφνικά ο έρωτας μπαίνει ξανά μέσα στη ζωή σου. Βρίσκεις πάλι μια δύσκολη περίπτωση όμως υπάρχει πάθος, είναι αμοιβαίο. Κάνεις όνειρα ξανά μέχρι και τις 27. Βάλε στόχους και κυνήγησέ τους!
Επαγγελματικά: Μια νέα δουλειά, ή συνεργασία είναι η αιτία να επιστρέψει η αισιοδοξία στη ζωή σου. Κοίταξε το συμφέρον σου και πώς να βγάλεις περισσότερα χρήματα.

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos