Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Ζυγός, το Ζώδιο του μήνα, by MagicF’Ariel..

23/09 – 22/10
Οι τυχεροί της παρέας, αστρολογικά και όχι μόνο! Καταρχήν με το Δια στο προσκεφάλι σας και με τον Ήλιο παρέα, θα πρέπει να νιώθετε πολύ δυνατοί, μια απίστευτη αισιοδοξία και
ναι είναι καιρός να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας! Καλό είναι να βάλετε νέους στόχους, να τους παλέψετε με όλο σας το είναι για να πετύχετε στο τέλος. Για ένα χρόνο υπάρχει εύνοια σε όλους τους τομείς της ζωής σας, αρκεί βέβαια να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας και με τους άλλους φυσικά!

Με το που μπαίνει Οκτώβρης, γίνεται Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, που σημαίνει πως η τύχη είναι και αυτή με το μέρος σας και σε θέματα δουλειάς και στον έρωτα. Μέσα στον ενθουσιασμό και στην υπερβολή σας βρίσκω, καλό είναι να προσέχετε τα λόγια σας και να μη τάζετε λαγούς με πετραχήλια στους ανθρώπους που είναι δίπλα σας. Υπάρχει λόγος να εκτεθείτε;

Το φεγγάρι στις 16/10, τρεις μέρες πριν και τρεις μετά, έχει σκοπό να σας αναστατώσει σε ερωτικό επίπεδο. Πάνε οι αγάπες και τα λουλούδια, ξαφνικά θα τραγουδάτε love is a battlefield..!

Η κοινωνική σας η ζωή αλλάζει προς το καλύτερο, ξαφνικά πολλές προτάσεις για έξω, γίνεστε αγαπητοί και απαραίτητοι, να όμως που δε μπορείτε να ακολουθήσετε σε όλες τις περιπτώσεις, γιατί και λεφτά δεν έχετε, αλλά και χρειάζεστε χρόνο για ξεκούραση.. αφού οι δουλειές σας θα βρίσκονται σε ανοδική πορεία. Θέλετε περισσότερα χρήματα, έχετε ένα όνειρο και ως δια μαγείας μπορεί να βγει αληθινό. Η επιθυμία σας όλοι να μιλούν για εσάς, να σας θαυμάζουν και να σας ζηλεύουν πιο πολύ θα πραγματοποιηθεί, για αυτό φροντίστε να είστε τίμιοι και εργατικοί. Κανείς δεν έλαβε όλα τα αγαθά του κόσμου, μέσα σε μια νύχτα.. Ξέρετε τι εννοώ.. Ξεχάστε τις λαμογιές, για να έρθουν όμορφα πράγματα, ξεκάθαρα που θα φέρουν τη γαλήνη στη ψυχή σας.. Πόσο πια;;;

Ένα ταξίδι και δυο αμα χρειαστεί θα γίνουν, προκειμένου να ζήσετε κάτι το ανεπανάληπτο, να αποκτήσετε νέες γνώσεις και εμπειρίες! Πώς θα τα συνδυάσετε όλα μαζί κανείς δε ξέρει, ούτε εσείς οι ίδιοι, για αυτό φροντίστε να έχετε καλές σχέσεις με τους συναδέλφους σας, αν χρειαστεί να σας ξελασπώσουν, να το κάνουν με ευχαρίστηση!

Ερωτικά η ζωή σας άστατη! Και να μην είναι έτσι, ακόμα και οι πιο ήρεμοι θα ταρακουνηθείτε ένα πράγμα! Το σύμπαν, κυρίως με τη Πανσέληνο θα σας κάνει να νιώσετε μια απίστευτη πίεση, γιατί πιστεύετε πως όλα εσείς τα κάνετε, πως μόνο εσείς δίνετε βάρος στη σχέση σας! Από τη μια θέλετε να σας αγαπούν πολύ και όταν δε σας δείχνουν τέτοια σημάδια, δυσανασχετείτε και φαντάζεστε διάφορα. Και δυστυχώς το φεγγάρι θα σας κάνει υπερβολικούς, πολύ συναισθηματικούς και οι αντιδράσεις σας θα είναι πέρα για πέρα τραγικές..
Κανονίστε πριν το ταξίδι να σφαχτείτε με το σύντροφό σας! Δε γίνονται αυτά.. λέω το κακό το μάτι. Κρατήστε λοιπόν την ευτυχία που νιώθετε για πάρτη σας, γιατί από τη μια το σύμπαν, από τη μια οι ενέργειες οι μαγικές εκείνες οι κακές.. πάει, κάποιος θα πάθει βλάβη μεγάλη.. Και δεν είναι ωραίο αυτό! Μια λύση είναι να αδιαφορήσετε για τα φανταστικά σενάρια που θα κάνετε, αυτό σημαίνει αυτογνωσία και να αφήσετε να φύγει όλο αυτό που νιώθετε. Από την άλλη μπορεί να χρειαστεί να μαλλιάσει η γλώσσα σας, προσπαθώντας να βγάλετε άκρη στο νήμα που εσείς κάνατε μπάχαλο! Τι παιδιά είστε εσείς;;;;

Και για να είμαι απολύτως ειλικρινής, ναι μεν ο Δίας φέρνει τύχη, εύνοια και όλα τα καλά, αλλά είναι και πολύ δίκαιος. Αν είστε εσείς εντάξει με τον εαυτό σας και προχωράτε σε φωτεινά μονοπάτια, το παλεύετε με όλο σας το είναι, τότε ναι θα έρθουν και τα καλύτερα, αν προσπαθείτε να κόψετε δρόμο, δίχως ιδιαίτερο κόπο, μη προσμένετε σε θαύματα!

Όσοι έχετε σχέση με Λιοντάρι, Σκορπιό και Ιχθύ, να ξέρετε πως θα τις ζήσετε εκείνες τις στιγμές του πάθους. Με τα υπόλοιπα ζώδια, θα υπάρχει μια ένταση και μια κόντρα. Θα ρίξει και λάδι στη φωτιά η πανσέληνος, το νου σας τίποτα άλλο δε σας λέω!

Από τις 6/10 μέχρι και τις 20/10, θα υπάρξουν μπόλικες αναταραχές σε όλα τα επίπεδα. Μια κρύο και μια ζέστη. Το σίγουρο είναι πως το νευρικό σας σύστημα θα γίνει σμπαράλια και θα πρέπει να προσέξετε πολύ τις αντιδράσεις σας! Στις 29 ξεσπάτε και τα κάνετε όλα γυαλιά καρφιά. Θα είναι στον έρωτα; Θα είναι στη δουλειά; Πάντως ασυμμάζευτοι θα είστε γενικώς..

Είδατε.. μπορεί ο Δίας να είναι στο ζώδιό σας, όμως το σύμπαν έχει άλλα σχέδια. Εσείς θα πρέπει να είστε πιο χαλαροί και να αντιμετωπίσετε τα κουλά, δίχως να ακουστείτε.. Θα τα καταφέρετε;;; Να είστε αθόρυβοι;;; Μπα..

Χρόνια σας Πολλά..!

 magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos