Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Τα Ζώδια των ημερών 31/08 – 06/09/2016 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα ξωτικά μου.. Μπήκε ο Σεπτέμβρης, πολύ δυναμικά, πολύ διαφορετικά από τα συνηθισμένα, γιατί
πρέπει να νιώσουμε στο πετσί μας, τη νέα εποχή, που έφτασε ήδη με γοργούς ρυθμούς.

Έναρξη φθινοπώρου, με πρόγραμμα. Είναι όλα έτοιμα, ανεξάρτητα αν κάποιοι δε τα έχουν δει ακόμα. Είναι μέρες που ο καθένας από εμάς, θα οργανώσει τη ζωή του και σε ερωτικό επίπεδο και σε επαγγελματικό.

Το ρολόι ήδη έχει ξεκινήσει και χτυπά, οι αποφάσεις πρέπει να είναι καλά μελετημένες και να παρθούν άμεσα! Η αλήθεια είναι πως η έκλειψη Ηλίου, βάρυνε πολύ το κλίμα, ο συναισθηματικός μας ο κόσμος πιο ευαίσθητος και ενώ γνωρίζουμε τι πρέπει να γίνει, με βαριά καρδιά, θα κινηθούμε και το αποτέλεσμα θα είναι ένα, είτε μας αρέσει, είτε όχι.

Από τις 5/9 και μετά γλυκαίνει το σύμπαν μας, γιατί έτσι πρέπει, μια κρύο και μια ζέστη..

Είδατε πόσο καθαρός ήταν ο ουρανός σήμερα και πόσο πανέμορφα τα σύννεφα;; Έλαμψε ο τόπος όλος..

φιλάκια..


Κριός
Η Έκλειψη Ηλίου στη 1η είναι ότι πρέπει για να φέρει αλλαγές στη ζωή σου με απότομο τρόπο. Μη πιστεύεις ότι σου λένε στις 2. Δώσε σημασία στους δικούς σου τους ανθρώπους στις 3 και 4, χρειάζεσαι τη βοήθειά τους. Ηρεμείς στις 5 και 6, βελτιώνονται οι σχέσεις σου.
Επαγγελματικά: Σε αναστατώνουν στις 2. Χαμήλωσε τους τόνους μέχρι και τις 5. Από τις 6 και μετά το κλίμα γίνεται πιο θετικό και πιο δημιουργικό.

Ταύρος
Μέχρι και τις 3 το κλίμα θα είναι κάπως βαρύ. Από τη μια τα ερωτικά σου, από την άλλη τα οικονομικά σου, ο αναστεναγμός θα πηγαίνει σύννεφο. Επιμένει κάποιος από ο παρελθόν, να πεις όχι. Στις 5 σε αγαπούν και σου το δείχνουν.
Επαγγελματικά: Τακτοποίησε τις εκκρεμότητές σου και θα νιώσεις μεγάλη ανακούφιση. Σε εκτιμούν ιδιαιτέρως στις 5, βάλε νέους στόχους στις 6 και προχώρα!

Δίδυμος
Περνάς ένα τριήμερο παράξενο, αφού η Έκλειψη Ηλίου στη 1η σε στρεσάρει για ένα θέμα ερωτικό. Ένας χωρισμός μπορεί να είναι οριστικός στις 2, να είσαι σίγουρη για αυτό. Ηρεμείς στις 4. Από τις 6 και μετά κάτι αλλάζει ευχάριστα.
Επαγγελματικά: Ανησυχείς για το μέλλον σου. Από τις 5 και μετά, ξέρεις με το τι θα ασχοληθείς. Υπάρχουν άνθρωποι που σε στηρίζουν και στο δείχνουν φανερά!

Καρκίνος
Επικίνδυνη η μέρα σου τη 1η του μήνα, η Έκλειψη Ηλίου σου θολώνει το μυαλό και γίνεσαι απρόσεκτη πολύ. Μείνε σπίτι και ξεκουράσου στις 3 και 4, συμμάζεψε τις σκέψεις σου, βγάλε το πόρισμα. Άκρως ερωτική η ημέρα σου στις 6. Πρόσεχε πως οδηγείς!
Επαγγελματικά: Λίγα λόγια και καλά στις 2! Από τις 5 και μετά μπαίνεις πιο δυναμικά στο παιχνίδι. Οργανώσου εκ νέου!

Λέων
Κάτι θέλεις να αγοράσεις και είναι πολύ ακριβό. Τακτοποίησε τις οφειλές σου και ξεπέρασε τις επιθυμίες σου στη 1 και 2! Πήγαινε ένα μικρό ταξιδάκι στις 3 και 4. Βάλε τη ζωή σου σε μια τάξη. Ήρεμες οι μέρες σου μέχρι και τις 6. Βρες τα με τον εαυτό σου!
Επαγγελματικά: Κάτι μαθαίνεις, κράτησέ το για τον εαυτό σου. Μια νέα ευκαιρία είναι όλη δική σου, ξεκινάς δυναμικά και πολύ διακριτικά.

Παρθένος
Μέχρι και τις 4 θα βασανίζεσαι με οικογενειακά προβλήματα που θα προκύψουν. Όλα στο τραπέζι ξανά. Εξοργίζεσαι και δε συγκρατείσαι με τίποτα. Ακολούθησε το ένστικτό σου, όμως ρίξε και λίγο κρασί στο νερό σου.
Επαγγελματικά: Οτιδήποτε σου αναθέσουν μέχρι και τις 6 θα το έχεις παραδώσει. Όσο πιο ακατόρθωτο είναι κάτι, άλλο τόσο πεισμώνεις και σου αρέσει.

Ζυγός
Προσπάθησε να είσαι ήρεμη και να αφιερώσεις χρόνο στους δικούς σου ανθρώπους στις 3 και 4. Το μυαλό σου είναι συνέχεια στη δουλειά και σε όσα έχουν συμβεί. Η Έκλειψη Ηλίου σου αποκαλύπτει μυστικά, λόγια που έχουν ειπωθεί εις βάρος σου! Κράτα διπλωματική στάση!
Επαγγελματικά: Απέφυγε τις εντάσεις στη 1 και 2! Από τις 5 και μετά, ξέρεις προς τα πού βαδίζεις, είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου! Έχεις άμεσο αποτέλεσμα!

Σκορπιός
Δε θα έχεις και τόσο τα κέφια σου τις μέρες αυτές. Μια απογοήτευση σε περιμένει, αλλά να ξέρεις πως η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Κράτα τα μυστικά για τον εαυτό σου!
Επαγγελματικά: Μέχρι και τις 3 ασχολείσαι με το χρήμα που σου έταξαν και τώρα δεν έρχεται. Μέχρι και τις 5 τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Πρέπει να παίξεις το τελευταίο σου το φύλλο. Κάτι ευχάριστο συμβαίνει στις 6. Κάτι μαγικό!

Τοξότης
Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη όσο γίνεται περισσότερο. Με τη δουλειά σου βασανίζεσαι και με τις αλλαγές που προκύπτουν. Συνάντησε τους φίλους σου στις 3 και 4 και προσπάθησε να δεχθείς τις απόψεις τους.
Επαγγελματικά: Εντάσεις στη 1 και 2. Σου αλλάζουν καθήκοντα και τρελαίνεσαι. Μέχρι και τις 5 προσπαθείς να βγάλει μια άκρη. Από τις 6 και μετά βελτιώνονται οι συνθήκες.

Αιγόκερως
Προσπάθησε μέχρι και τις 3 να αποφύγεις τα πολλά τα δρομολόγια. Ούτε να τα ταξιδέψεις. Μη πιστεύεις ότι σου λένε. Περίμενε πρώτα να δεις αν τα εννοούν. Στις 4 κοίταξε να κάνεις ότι σε ευχαριστεί. Πρόσεχε τις αποφάσεις που παίρνεις!
Επαγγελματικά: Να είσαι πιστή σε ότι κάνεις. Τέλειες ημέρες στις 5 και 6, μπορεί να αναλάβεις κάτι που επιθυμείς καιρό τώρα. Είσαι πανέτοιμη!

Υδροχόος
Αν και έχεις οικονομικά βάσανα, προσπάθησε στις 3 και 4 να κάνεις ένα ταξιδάκι αναψυχής. Να πας σε φίλους, εκεί που σε αγαπούν, να σε φροντίσουν, να νιώσεις όμορφα. Κράτησε τα φύλλα σου κλειστά!
Επαγγελματικά: Τακτοποίησε τα χρέη σου. Συμβιβάσου και με τα λίγα. Μη κάνεις άλλα έξοδα. Ζορίζεσαι ιδιαίτερα, με θέματα που τρέχουν. Προσπάθησε από τις 5 και μετά να μπεις ξανά δυνατά στο παιχνίδι.

Ιχθύς
Κάποιο άτομο από τα παλιά επιστρέφει μέχρι και τις 3! Κράτησε μικρό καλάθι. Μη σε πιάσουν οι ευαισθησίες σου. Γίνε σκληρή! Μίλησε με τους φίλους σου, εκφράσου ελεύθερα, απέφυγε καταστάσεις που πληγώνουν. Κράτα χαμηλούς τόνους!
Επαγγελματικά: Η Έκλειψη Ηλίου στη 1 σε φέρνει αντιμέτωπη με τη πραγματικότητα. Ένα σχέδιο ναυαγίζει. Κάθε εμπόδιο για καλό. Από τις 6 και μετά να προχωρήσεις σε κάτι νέο και διαφορετικό.

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos