Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα 26/09/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια φθινοπωρινή Δευτέρα μόλις μας ξημέρωσε, έχω την εντύπωση πως
μετά από πόσα χρόνια, οι εποχές επανήλθαν στην ώρα τους.
Οι τελευταίες μέρες του Σεπτέμβρη, είναι χαρωπές, γεμάτες από αισιοδοξία για όλα τα ζώδια. Λίγο οι Ζυγοί τρώγονται με τα ρούχα τους, αλλά το φινάλε φέρνει χαμόγελα και μεγάλη ικανοποίηση σε αρκετούς.


Είναι μέρες αλλαγών, για αυτό θα σας πω, να διώξετε ότι δε σας κάνει, να βάλετε νέους στόχους και να βελτιώσετε τη ζωή σας. Μια κουβέντα είναι αυτή, αφού στη πράξη ζοριζόμαστε, αλλά οι επιθυμίες και τα όνειρα, θέλουν ρίσκο!

Καλή εβδομάδα!


Κριός
Με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα θα ασχοληθείτε όλη μέρα. Επιδιώκετε αλλαγές που θα σας κάνουν να φανείτε στο χώρο σας και να εντυπωσιάσετε. Μπορεί να αλλάξετε και δουλειά!

Ταύρος
Πολλά έχετε κατά νου, θέλετε τόσα πράγματα να κάνετε, φτιάξτε ένα πλάνο και προχωρήστε άφοβα. Μόνο να βάλετε προτεραιότητες για να μη χαθείτε στη πορεία. Ένα-ένα και σιγά-σιγά.

Δίδυμος
Θετική ημέρα για να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Σηκώστε το τηλέφωνο, ζητήστε νέες συνεργασίες, θέστε τους όρους σας και ο στόχος είναι τα λεφτά. Ζητήστε για να λάβετε!

Καρκίνος
Ένας νέος άνθρωπος μπαίνει στη ζωή σας. Μπορεί να είναι ερωτικό, μπορεί και επαγγελματικό. Δώστε του την ευκαιρία και μη διστάσετε να ξεκινήσετε κάτι νέο. Όλα θέλουν το ρίσκο τους!

Λέων
Το μικρόβιο να αλλάξετε δουλειά θα το έχετε όλη μέρα. Αν έχετε βρει κάτι καλύτερο μη το σκέφτεστε, αλλά όχι επειδή κουραστήκατε να μείνετε και άνεργοι και άφραγκοι. Προσοχή στις επιθυμίες σας!

Παρθένος
Σήμερα θα φτιάξετε κάτι πολύ όμορφο. Φαντάζομαι πως θα είναι ένα γλυκό διαίτης, ή ένα φαγητό πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Η κουζίνα δε σας ταιριάζει και τόσο, να όμως που θα το κάνετε το θαύμα σας.

Ζυγός
Αποφύγετε να τσακωθείτε με το αφεντικό, ή με άτομα που έχουν το πρώτο λόγο στα επαγγελματικά σας. Οι εντάσεις δε κάνουν καλό, ούτε τα πικρόχολα τα σχόλια. Υπομονή και ψυχραιμία μέχρι τις 28!

Σκορπιός
Να ντυθείτε όμορφα, να φορέσετε τα αρώματά σας, γιατί σήμερα έχει συναντήσεις με γνωστούς και αγνώστους. Ερωτικά παιχνίδια, επαγγελματικά επίσης, κάποια ψυχή γοητεύετε και γίνεται το δικό σας!

Τοξότης
Λεφτά γυρεύετε και το μυαλό σας θα κάνει απίστευτες σκέψεις. Να είστε ψύχραιμοι και λογικοί και σε καμία περίπτωση μη χαλάσετε κάτι έτοιμο, για ένα ρίσκο. Δουλέψτε παραπάνω και με τιμιότητα!

Αιγόκερως
Αλλαγές έρχονται που θα σας ξαφνιάσουν, θα σας αναστατώσουν και θα σας βάλουν σε μια εντελώς διαφορετική διαδικασία. Στο χέρι σας είναι όλα να πάνε καλά. Αποφύγετε τη στασιμότητα και τα πείσματα.

Υδροχόος
Το ρίχνετε πάλι στην υγιεινή ζωή. Τέρμα οι λιχουδίτσες, τα ποτά και τα ξενύχτα. Φρουτοθεραπεία, να φύγουν οι τοξίνες. Γυμναστική για να δέσει το σώμα. Είστε αποφασισμένοι για όλα.

Ιχθύς
Βάζετε στο μυαλό σας διάφορα και μπαίνετε σε διαδικασία να τα πετύχετε όλα και να προχωρήσετε σε άλλα μονοπάτια. Μια ευχάριστη αλλαγή, σας ανανεώνει και νιώθετε πολύ ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας.

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos