Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Τι θα πρέπει να προσέξει το κάθε Ζώδιο, τις μέρες του Σεπτέμβρη by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα ξωτικά μου! Ο Σεπτέμβρης μπορεί να είναι ένας γλυκός φθινοπωρινός μήνας, όμως δε ξεκίνησε καθόλου καλά! Με
ανάδρομο Ερμή στα φόρτε του, μη περιμένετε να συμβεί και τίποτα το συγκλονιστικό! Με τις εκλείψεις, μια του Ηλίου και μια αυτή που έρχεται της Σελήνης στις 16/9 στους Ιχθύες και με τη Πανσέληνο, τα πιάσαμε τα λεφτά μας! 





Βασικά αυτό που συμβαίνει τις μέρες αυτές, είναι πως ο συναισθηματικός μας ο κόσμος γίνεται πιο έντονος, πιο ευαίσθητος και οι ψευδαισθήσεις αυξάνονται με επικίνδυνους ρυθμούς.. Ο καθένας βλέπει τα γεγονότα, όπως τον βολεύουν και η απογοήτευση έξω από τη πόρτα!

Μπορεί τα ζώδια που θα τρελαθούν περισσότερο να είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες, αλλά αυτό δε σημαίνει πως και οι υπόλοιποι θα τη βγάλουμε λάδι! Λίγο πολύ, όλοι έχουμε ένα πλανήτη σε ένα από αυτά τα ζώδια. Συνεπώς το χτύπημα θα είναι ύπουλο και κάτω από τη ζώνη!

Από τις 22/09 – 23/09 θα ξεθολώσει το τοπίο και εύχομαι μέχρι τότε, να μην έχει καταστραφεί το σύμπαν όλο, κυρίως σε θέματα σχέσεων.

φιλάκια..


Κριός
Θα πρέπει να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας και να καταλάβετε και την άλλη τη πλευρά. Να ακούσετε με προσοχή και να δώσετε τη σημασία που πρέπει. Καλό είναι να κρατήσετε μικρό καλάθι στα λόγια τα μεγάλα. Δεν είναι όλα αληθινά και προκειμένου να σωθεί μια κατάσταση ή σχέση, τα ψεματάκια θα είναι μπόλικα. Μη πιστέψετε λέξη. Επίσης κρατήστε τα μυστικά που έχετε για πάρτη σας. Κάποια δεν είναι καν επιχειρήματα για να τα χρησιμοποιήσετε! Ζητήστε από τους άλλους να είναι ξεκάθαροι απέναντι σας!

Ταύρος
Το ξέρετε πολύ καλά πως δεν είστε του ψέματος, δηλαδή μια που τα λέτε και μια που σας πιάνουν. Για αυτό να προτιμήσετε την αλήθεια, ανεξάρτητα από τις συνέπειες. Μην αναλάβετε τίποτα επιπλέον, γιατί δε θα έχετε ούτε το χρόνο, ούτε τη ψυχική διάθεση, για να το φέρετε εις πέρας. Δηλαδή είναι κρίμα και άδικο να μένουν θέματα άλυτα και στη μέση. Ναι μεν έχουν γίνει διάφορα λάθη στο παρελθόν, αλλά δε φταίτε εξολοκλήρου. Μοιράστε τις ευθύνες και το δρόμο σας..!

Δίδυμος
Καταρχήν θα πρέπει να κοιτάξετε τον εαυτό σας και να σταματήσετε να παραμυθιάζεστε από διάφορα που έχουν συμβεί στο παρελθόν και να ξέρετε πως δε πρόκειται να ξανά έρθουν.. Μη δίνετε την εντύπωση πως δε μπορείτε να σταθείτε στα πόδια σας. Το βλέπουν και το εκμεταλλεύονται αυτό! Μη λέτε πολλά, μη κάνετε πολλά, γιατί σας παρακολουθούν, κάποιοι θέλουν να σας εκδικηθούν, για διάφορα θέματα και εσείς εύκολο να πέσετε στη παγίδα. Επιβάλλεται να ανεξαρτητοποιηθείτε από αρρωστημένες σχέσεις!

Καρκίνος
Μέρες τώρα σας το φωνάζω, προσοχή στο τιμόνι, γιατί είστε πολύ αφηρημένοι. Αυτό θα συμβαίνει όλο το Σεπτέμβρη, γιατί το σύμπαν σας θολώνει το μυαλό, κάθε μέρα και πιο πολύ! Ντυθείτε πιο σεμνά, μπορεί τα προσόντα σας να είναι αξιοζήλευτα, όμως μερικές φορές, δε ταιριάζουν στο περιβάλλον που κινείστε και τα σχόλια να είστε σίγουροι πως θα είναι πικρόχολα και εναντίον σας! Ξεχωρίστε τις στιγμές! Επαγγελματικά, κάποια ψυχή πολύ θα ήθελε να σας κλέψει τη θέση! Τα μάτια σας χίλια δεκατέσσερα!

Λέων
Το ξέρουμε πως είστε οι καλύτεροι οι θεατρίνοι, όμως μέσα στο Σεπτέμβρη θα το παρακάνετε και θα δείξετε μια πλευρά του εαυτού σας που δεν ισχύει καθόλου. Να είστε όσο πιο γνήσιοι μπορείτε, για να αποφύγετε την άσχημη κριτική που θα ασκήσουν εις βάρος σας! Δε πρέπει να κάνετε τις δουλειές των άλλων, γιατί τους καλό μαθαίνετε και σίγουρα θα σας εκμεταλλευτούν. Φροντίστε τον εαυτό σας και ικανοποιήστε τις επιθυμίες σας, δίχως να το δείχνετε από εδώ και εκεί.. Χαμηλό ας είναι το προφίλ σας!

Παρθένος
Ωχ.. και πάλι ωχ! Το Σεπτέμβρη χρυσά μου θα σας κολάσουν, θα σας προκαλέσουν και εσείς θα πρέπει να δείξετε χαρακτήρα! Το έχετε το στοιχείο αυτό, όμως μερικές φορές σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας, παρασύρεστε και μπλέκετε σε περιπέτειες.. σχετικά ανήθικες! Μακριά κάνει τζιζζζζ! Βρείτε τρόπους για να φτιάξετε το είναι σας, το ψυχολογικό, γιατί έτσι πρέπει. Οτιδήποτε και αν σας ζητήσουν, εξετάστε το με προσοχή και μόνο αν αφορά οικογενειακά πρόσωπα να ασχοληθείτε. Αλλιώς σας κλέβουν το πολύτιμο το χρόνο μέσα από τα χέρια σας και άδικα. Το νου σας!

Ζυγός
Γλυκά μου να προσέξετε τη διατροφή σας, γιατί μέχρι να φύγει ο Σεπτέμβρης σας βλέπω με 10 κιλά επιπλέον και να κλαίτε με μαύρο δάκρυ! Ας είναι το ψυγείο άδειο λοιπόν, για καλό σκοπό πάντα! Ωραίες οι βιτρίνες και τα διάφορα που κυκλοφορούν εκεί έξω, όμως μακριά, ή με μέτρο γιατί ξεπαραδιάζεστε, ίσως οι κάρτες να χτυπήσουν κόκκινο και ξαφνικά να μετανιώσετε και ξέρετε πως επιστροφή δεν υπάρχει. Συμμαζευτείτε στις υλιστικές τις ορέξεις σας, αν δεν έχετε λεφτά! Αποφύγετε τα ερωτικά τα καβγαδάκια και να σας θυμίσω πως τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Σκορπιός
Ζόρικος ο Σεπτέμβρης για εσάς. Πάλι κάνετε βουτιά στα σκοτάδια, οι ανασφάλειές σας χτυπούν κόκκινο και αρχίζετε να φαντάζεστε διάφορα. Μακριά από αρνητικά φανταστικά σενάρια, που το μόνο που θα καταφέρουν είναι να σας μελαγχολήσουν και να τρενάρουν τα σχέδια που έχετε για το μέλλον. Φροντίστε οτιδήποτε κάνετε, είτε είναι ερωτικό, είτε επαγγελματικό, να είναι ξεκάθαρο, τίμιο, ηθικό και αληθινό, γιατί αλλιώς θα μπλέξετε και δεν είστε για τέτοια τώρα. Να σας θυμίσω το Κρόνο;;;; Είναι η αιτία που καταστράφηκε η ζωή σας και ξεκινήσατε πάλι από την αρχή. Το μάθημα έγινε πάθημα, μη γυρίζετε πίσω σε τέτοιες εποχές! Συνεργαστείτε με τον ανταγωνισμό και ξεπεράστε τον εγωισμό σας.

Τοξότης
Τις μέρες του Σεπτέμβρη καλό είναι να ακούσετε το τι έχουν οι άλλοι να σας πουν, όμως μη δεσμευτείτε κιόλας, αν δε δείτε πράξεις ουσιαστικές. Ναι μεν μπορεί να σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια, αλλά ο χρόνος σας είναι πολύτιμος για να προσμένετε στο ακουστικό σας! Όποιος θέλει ας σας συναντήσει κάπου στη μέση. Κερδισμένοι θα βγείτε έτσι από όλες τις απόψεις. Επαγγελματικά προκαλείτε ένα χάος, γιατί ψάχνεστε για διάφορα θέματα. Το μόνο που θα πετύχετε είναι οι συνάδελφοί σας, να σας θάβουν μέρα, νύχτα. Αντιμετωπίσετε τη πραγματικότητα ως έχει και αφήστε τα κροκοδείλια δάκρυα. Πρώτα κάνετε το σαματά και μετά τι;;;;

Αιγόκερως
Το παρελθόν πάει και τελείωσε και πρέπει να κοιτάζετε μπροστά! Το να επιστρέφετε σε καταστάσεις ή σχέσεις που σας πληγώνουν δεν έχει κάποιο νόημα και στη τελική πόσο θα καλύψετε το εγώ σας; Με ψίχουλα; Δε σας ταιριάζει αυτό καθόλου και είναι και πολύ ψυχοφθόρο. Οι παρεξηγήσεις με ανάδρομο Ερμή πηγαίνουν σύννεφο, θα πρέπει να μη δώσετε σημασία, γιατί μπόρα είναι θα περάσει και πολλά θα ξεχαστούν. Μπορεί να έχετε πέντε φράγκα στην άκρη, όμως αυτό δε σημαίνει κάτι. Φεύγουν στο λεπτό και πάλι δε θα γίνετε βασιλιάδες..

Υδροχόος
Ναι γλυκά μου θα πρέπει να ξεπεράσετε κατά πολύ τον εαυτό σας για να τη βγάλετε λάδι μέσα στο Σεπτέμβρη. Να παίξετε ομαδικά για να βγείτε κερδισμένοι. Το φωνάζω καιρό τώρα.. και βλέπω πως κάποιες ψυχές με ακούτε! Οτιδήποτε κάνετε κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, φροντίστε να είναι ξεκάθαρο, γιατί οι ίντριγκες μόνο κακό μπορούν να σας κάνουν και να χαλάσουν τη φήμη σας! Μπορεί να έχετε πέντε φράγκα παραπάνω, κρατήστε τα, φυλάξτε τα, μη τα δείχνετε, γιατί ακόμα και το κακό το μάτι μπορεί να σας τα κλέψει! Μέχρι να φύγει ο ανάδρομος Ερμής, το νου σας σε παρεξηγήσεις. Μπορεί οι δικοί σας οι άνθρωποι να σας αγαπούν, αλλά για πόσο;;;

Ιχθύς
Έχετε πάρει φόρα και κανείς δε σας σταματά! Φαντάζεστε διάφορα μεγαλεία, που ναι μεν, αλλά! Είτε έχετε τα φόντα, είτε όχι, προσγειωθείτε από μόνοι σας, γιατί δεν είναι τώρα εποχές, για να ξεκινάτε πάλι από την αρχή και με τα φτερά κομμένα! Να βάλετε νέους στόχους, να είναι όμως εφικτοί! Ζείτε στο κόσμο της παραίσθησης και αυτό σας κάνει απόμακρους και αντικοινωνικούς. Εντάξει ωραία το όνειρα, αλλά όχι και να γίνουν τρόπος ζωής! Προσπαθήστε να είστε ειλικρινής με το σύντροφό σας, με τους φίλους σας και θυμηθείτε πως τα ψέματα δε σας ταιριάζουν καθόλου και τα μυστικά που έχετε σας ξεφεύγουν και εκτίθεστε!

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos