Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Μια Συνάντηση που ποτέ δεν έγινε!

Αναρωτιέμαι το Κάρμα τι παιχνίδια παίζει. Γιατί δημιουργεί καταστάσεις και μετά τις αφήνει να παρασυρθούν και να
χαθούν, από το χρόνο, από τον κόσμο, από τη μουσική;

Γιατί δυο άνθρωποι συναντιούνται τυχαία, ερωτεύονται, τρελαίνονται ο ένας με τον άλλον και δε μπορούν να είναι μαζί; Γιατί να μη το ζήσουν έστω για λίγο, έτσι για την εμπειρία, για τη περιπέτεια και μετά; Το Κάρμα θα αποφασίσει..

Ναι συναντήθηκαν πριν χρόνια, χάθηκαν για άλλα τόσα, αλλά όταν βρέθηκαν ξανά, τα μάτια δε ξεκολλούσαν, το πρόσωπό του, ήταν όμορφο, το πρόσωπό της λαμπερό. Χαμόγελο; Πιο χαμόγελο.. ;;; Τα σώματα αντέδρασαν, μίλησαν μεταξύ τους.. όλα τα άλλα είναι περιττά.. Είχαν κάνει ήδη έρωτα! Με τα μάτια, με το μυαλό.. Υπάρχει πιο ωραίο από αυτό; Η μαγεία του έρωτα..


Αλλά το Κάρμα είχε άλλη άποψη! Κάτι δεν ήταν σωστό! Τη πήρε μακριά του! Τον πήρε μακριά της! Γιατί; Αιώνιο γιατί; Πέρασαν τα χρόνια.. Το Κάρμα αποφάσισε να τους ανταμώσει. Να παίξει με τη καρδιά τους.. εκείνη ήταν ακόμα εκεί.. εκείνος αναποφάσιστος. Και πάλι χάθηκαν, γιατί έτσι είναι η ζωή.. Άτιμη και πονηρή..

Και πήγε να τον συναντήσει. Έβαλε τα καλά της, ήταν όμορφη πολύ, αλλά το Κάρμα είχε διαγράψει πορεία. Δεν ήθελε εκείνος να τη δει. Ίσως να μην ήθελε και εκείνη. Άλλαξαν γνώμη. Και ενώ ήταν σε απόσταση αναπνοής, δε μίλησαν ποτέ. Δεν αντάμωσαν τα μάτια τους. Δε βρέθηκαν. Ένα αόρατο τοίχος..

Και κάπως έτσι, εκείνος χάθηκε στη μέθη της βραδιάς και εκείνη στους δρόμους της πόλης..

Γιατί;

Ήταν μια συνάντηση.. που δεν έγινε ποτέ..!

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos