Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα 09/09/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έχω εντυπωσιαστεί με τη φύση, έναρξη φθινοπώρου, με βροχούλα, συννεφάκια και δροσούλα. Τι πιο όμορφο, από αυτό;
Χθες το βράδυ καθώς βγήκα από το αμάξι, ξαφνικά σε κάτι φώτα είδα τις στάλες να πέφτουν. Σήκωσα τα μάτια ψηλά στον ουρανό, κοίταξα εκείνο το περιβόητο το αιώνιο το πεύκο, αυτό λέει πάντα την αλήθεια.



Ναι, έπεφταν σταγόνες, τις έστελνε το άπειρο το σύμπαν.. Χαλαρά.. Ήρεμα.. Σιγανά.. Ήταν μια μαγική στιγμή.. και πολύ προσωπική.. Να, αυτές είναι οι απλές καθημερινές χαρές, που τι θέλουν;;; Λίγη προσοχή.. Μερικά δευτερόλεπτα από τη ζωή μας.. Γιατί πραγματικά αξίζουν.. Είναι ψυχοθεραπευτικές!

Ο Δίας στο Ζυγό! Ενδιαφέρον πολύ το βρίσκω. Αφήνω τη φαντασία μου ελεύθερη και σας λέω, πως αστρολογικά, είναι ένα πολύ ευχάριστο γεγονός, θετική ενέργεια ο ένας, δυναμισμό και αποφασιστικότητα ο άλλος, ότι και αν συμβεί, θα έχει κατάληξη ευχάριστη! Βέβαια, κάποιοι το δυναμισμό αυτόν μπορεί να το χειριστούν άγαρμπα και να πληγώσουν μερικές ψυχές, κάποιοι έχουν μάθει να ζουν με τη δύναμη αυτή!

φιλάκια..


Κριός
Ξεσηκώνεστε για αλλαγές. Είστε ένα βήμα πριν τρελαθείτε και τα κάνετε όλα λαμπόγυαλο! Γιατί από αύριο έρχονται μπουρίνια! Σήμερα να κοιτάξετε λοιπόν, να σκεφτείτε, να ονειρευτείτε, να επιθυμήσετε, πάντα μέσα σε λογικά πλαίσια και να βοηθήσετε τον εαυτό σας, να πάρει κάποιες αποφάσεις. Οι αλλαγές που έρχονται είναι ευχάριστες και σε προσωπικό επίπεδο και σε επαγγελματικό. Δεν έχετε να φοβηθείτε κάτι.

Ταύρος
Εργασιοθεραπεία και χαρά! Αυτή είναι η ζωή σας και από ότι κατάλαβα, έτσι θα περάσει ο χρόνος και εντάξει μπορεί να φτάσετε ψηλά κάποια στιγμή, αλλά ο έρωτας πού είναι; Ο Δίας θα σας μαγέψει, θα σας δώσει δύναμη και θα σας ρίξει στη δουλειά. Και επειδή είστε και των άκρων εσείς, να κοιτάξετε την υγεία σας, να πάτε να κάνετε μερικές εξετάσεις, για να ξέρετε μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε! Το γιατρό δεν τον αποφεύγετε με τίποτα!!!

Δίδυμος
Και επειδή έχετε λύσει όλα σας τα προβλήματα, το διάστημα που ακολουθεί θα ασχοληθείτε με τον έρωτα! Φοβερό αυτό; Ε λοιπόν, θα φλερτάρετε πιο έντονα, θα παίξετε με αρκετές ψυχές και στο τέλος μπορεί και να καείτε, μπορεί και όχι. Μυρίζομαι πως μπορεί να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας και να προχωρήσετε σε γάμο! Λέτε να συμβεί τούτο το θαύμα; Αν είστε ήδη σοβαρά δεσμευμένοι, ένα παιδί ή ένα σκυλί, θα κάνει τη ζωή σας καλύτερη!

Καρκίνος
Τι έγινε; Θα ασχοληθείτε εσείς με κληρονομικά ζητήματα; Τι είναι αυτό που έχετε βάλει στο μάτι και δε σας το δίνουν; Θα βρείτε τον τρόπο, να το κάνετε δικό σας, σήμερα είναι ιδανική μέρα για να αναφερθείτε σε αυτό.. Νομίζω θα αρχίσετε να ετοιμάζετε τη καβάντζα σας, γιατί έρχονται μυστήριοι καιροί! Αν καιρό τώρα θέλετε να κάνετε ένα παιδί, μήπως να το βάζατε μπροστά; Να γίνετε πιο δραστήριοι σεξουαλικά με το ταίρι σας; Κάτι μαγικό μπορεί να συμβεί!

Λέων
Λοιπόν χρυσά μου, μπορεί να συμβεί κάτι πολύ παράξενο τις μέρες αυτές. Να σας φωνάξει το αφεντικό και να σας προτείνει να αναλάβετε μια νέα θέση. Που σημαίνει πως μπορεί να κάνετε μερικά σεμινάρια, ή να πάτε κάπου για να δείτε κάποιον ως παράδειγμα. Μέρα πολύ τυχερή, ίσως τη πρόταση αυτή να τη δεχτείτε και σήμερα. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για ευκαιρίες προκύπτουν που θα πρέπει να τις αρπάξετε για να προχωρήσετε παραπέρα!

Παρθένος
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! Δεν υπάρχει καμία σωτηρία με τη περίπτωση τη δική σας. Και επειδή θέλετε να νιώθετε μια εσωτερική ισορροπία, προκειμένου να τρελαθείτε εντελώς, θα αποζητήσετε νέες δραστηριότητες, πιο μυστήριες και πιο ψαγμένες. Σας βλέπω να κάνετε γιόγκα, σε μια άλλη της μορφή, να ξεκινάτε την ορειβασία, μπορεί ακόμα και το μποξ να τραβήξει τη προσοχή σας! Αναζήτηση του εαυτού σας. Αυτό θα κάνετε. Και ας πάτε ακόμα και στο Θιβέτ!

Ζυγός
Χρυσά μου, επιτέλους θα δικαιωθείτε! Ο Δίας στο ζώδιό σας, δεν υπάρχει πιο ευχάριστο γεγονός από αυτό! Όλη σας η προσοχή στραμμένη στα επαγγελματικά σας, που θα βρεθούν σε ανοδική πορεία, πολύ σύντομα. Μπορεί να προκύψει μια νέα ευκαιρία και να κάνετε περισσότερα λεφτά. Μπορεί να δικαιωθείτε από μια κατάσταση ή σχέση που τόσο καιρό σας βασανίζει ανελέητα. Να είστε ο εαυτός σας πάνω από όλα και να το παλεύετε κάθε μέρα. Φτάνει η μαγική η στιγμή..!!!

Σκορπιός
Γλυκά μου να πάτε και εσείς στο γιατρό. Να δείτε πως είστε από άποψη υγείας. Όλο το παίζετε δυνατοί και ωραίοι, αλλά μη ξεχνάτε πως δεν είστε μηχανές! Για αυτό βουρ για εξετάσεις! Να είστε αισιόδοξοι για το μέλλον και να το ψάχνετε κάθε μέρα. Η ευκαιρία θα παρουσιαστεί πολύ σύντομα, για να κάνετε αυτά που θέλετε. Βέβαια σας περιμένει μια απογοήτευση τις επόμενες ημέρες αλλά θα είναι παροδικό όλο αυτό. Εσείς πείσμα και κακό. Δε το βάζετε κάτω με τίποτα!

Τοξότης
Έχω μια υποψία πως θα αρχίσετε να πουλάτε διάφορα αντικείμενα που πλέον δε σας κάνουν, αλλά έχουν αξία σε χρήμα. Καλά μη ξεπουλήσετε όλη σας τη περιουσία, αλλά ένα ξεκαθάρισμα με εκείνο το παρελθόν, είναι μια πολύ καλή ιδέα. Ψάχνεστε για το πώς θα βγάλετε παραπάνω χρήματα και θα τη βρείτε την άκρη. Να παίξετε ομαδικά, να μοιραστείτε αν χρειαστεί, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας!

Αιγόκερως
Μια χαρά και δυο τρομάρες! Εσείς τι θέλετε περισσότερο στη ζωή σας; Να έχετε μια καλή δουλειά, να είστε οι καλύτεροι και να αναγνωρίζεστε από όλους! Αυτό θα συμβεί το επόμενο το διάστημα, εργασία και χαρά, θα είστε πολύ δυναμικοί και πολύ δραστήριοι. Ο έρωτας είναι ένα θέμα πολύ μυστήριο για εσάς. Και επειδή δε δίνετε και τόση σημασία, μπορεί να εμφανιστεί από το πουθενά. Να σας θυμίσει πως υπάρχει.. Για να δούμε!

Υδροχόος
Σας το λέω μέρες τώρα, ετοιμάστε βαλίτσα γιατί φεύγετε! Είστε ανήσυχοι άνθρωποι εσείς, δε το βάζετε κάτω με τίποτα, η επαγγελματική σας η εξέλιξη είναι το μόνο που σας νοιάζει. Συνεπώς θα βρεθείτε σε διάφορα μέρη, προκειμένου να αποκτήσετε την εμπειρία και άγνωστο το τι θα συμβεί στο μέλλον. Καλή η προσπάθεια που κάνατε, έλαμψε το άστρο σας, έστω για λίγο, θέλετε όμως περισσότερα. Να είστε καλοί άνθρωποι πάνω από όλα και να μη πατάτε επί πτωμάτων! Αυτό είναι το μυστικό!

Ιχθύς
Ετοιμαστείτε να κάνετε βουτιά στο χρήμα! Κάθε μέρα αυτό σας λέω, δέχομαι και ενοχλήσεις, γιατί μερικές ψυχές βιάζονται, αλλά αφού το σύμπαν επιμένει στα λεφτά, θα επιμείνω και εγώ! Βρείτε τρόπους. Μια νέα δουλειά; Ένα χόμπι; Μήπως θα γνωρίσετε πλούσιο γαμπρό ή νύφη; Όσοι βέβαια έχετε τις προδιαγραφές για να εισπράξετε το χρήμα, να ξέρετε πως οι δρόμοι άνοιξαν και δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο! Ούτε καν ο ανάδρομος Ερμής..!!!

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos